Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun...

hoşgeldin aramıza umarım sende kalıcı ve sağlıklı kiloalarını verirsin
yatıyorum ben kızlar yarın pek gelemem bandırma da olacağım. görüşürüz akşam...
mutlucum iyi yolculuklarr çabuk gel özletme kendini
çook geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda acil şifalar versin inşallaahh

Günaydınlar herkeseee

sabah sabah moralim bozuldu hanımlar. Şimdi benim diyet listemde haftanın 3 günü üst üste et öğünü var. Bu et öğününde et balık tavuk peynir yenebiliyo, yanında sadece yogurt yazmıs kadın. Normalde salata da verirdi onu yazmamıs. Aslında bana salata yazmasam bile serbest olarak tüketebilirsin demişti ama ben yine de mail atıp sordum. Salata yeme dedi sadece protein olsun diye öyle yazmış. Ara öğünlerim de meyve ve diyet bisküviden oluşuyor. Ben yeşilliği sadece sabah tüketmiş olucam. Ben de kabızlık problemi var, şu aralar hemeroid için bitkisel bir ilaç da kullanıyorum. Kabız olmam kaçınılmaz ve olursam mahvolurum. Kefir felan içicem ama yine de ne yapsam kabız olmam sizce

Günaydın Kızlar

Hiç farketmemişim bu sabah bir uyandım regl olmuşum normalde 2-3 gün öncesinden kasık ağrılarım başlardı regl dönemim olmasına rağmen kan görünce aboooo birşeymi oluyor diye düşündüm

Bu hafta regl olduğum için tartılmayı düşünmüyorum ama tabi regliyim diyede salmıycam kendimi

Hava güneşli ve soğuk dışarıda işlerim var elimden geldiğince yürüycem

Gece 2 de uyudum butterfly canım önerdiğin duyguların rengi filmini izledim gerçekten güzeldi tşk ederim

Yoğurt yerine activA falan yesen olmazmı canım :26: yada sabahları kuru kayısı geceden suya koy 3 kayısıyı sabah kalkınca önce kayısıları ye sonra o suyu iç :26:

sabahları 3 kaysı akşamdan suya ıslatıp yesen suyunuda içsen olmazmıkiii

günayyydın kızlrrrr sabah sabah şeytana uydum kalkar kalkmaz kızımın elinde 1 adet eti cin anne benim için ye dedi ben diyeti miyeti unut 1 adet eti cin yuvarlayı verdim
sonra gözlerim cin gibi açılı verdi ahh ahhh neyse kahvaltı yapmıcam cezaa tok hissediyor um kendimi suya vurdum kendimi neyse evi toparlayı spor a başlıcam adet azaldı bu hafta gidişhatım kötü başağrısı derken ne yedimi bilemedim

Hosgeldin cnm yine verirdiniz sen çok azimlisin
dün seni hatırladım geçen sene senmiydi. Çocuğa wc eğitimi ogretiyordun hatta geziyordunuz lazimligida yanınızda gezdiriyordun
O

Yoğurt yerine activA falan yesen olmazmı canım :26: yada sabahları kuru kayısı geceden suya koy 3 kayısıyı sabah kalkınca önce kayısıları ye sonra o suyu iç :26:

actıvıa degıl de kefir daha ıyı bagırsaklar ıcın, ama ıste söyle bı etkılerı var duzenlı wc ye cıkartıyolar, benım de kabız olmamam lazım yani yumusak cıkıs yapmam lazım:)))) tarıfsız acılar cekerım kabız olursam. kayısıyı suya koymayı denıycem. ben sadece yıyodum ama suyunu da ıcerım.

Cnm geçmiş olsun rabbim acil sifani versin

özlemcim bende biliyorsun 2 hafta boyunca protein yaptım düzenli olmasa da en azından 3 gün düzenli gitti.ben öyle bir sorun yaşamadım çünkü zaten öyle bir problemim yok. doktora sorduğumda peki böyle bir problemim olsaydı dedim oda yoğurt yerine kefir vermişti ya da baharın dediği gibi actavia o zaman bir problem yaşamazsın dedi. tabi bir de benim sabah kahvaltı öncesi 3 adet kayısım vardı büyük bir bardak su ile. sanırım yanında verdiği yoğurtlar seni kabız yapmayacak. et ve et çeşitlerini bol baharatlı tüketirsende sanırım faydası dokunur. en iyisini yine doktorun bilir ama sen kefirden ve kayısıdan uzak durma sakın arkadaşım

Sabah kalkar kalkmaz hemen mutfağa gittim akşam hayal ettiklerimizi yaptim ama papatyam sinir etti beni hiç bişey anlamadim yedigimden

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum artık akşama görüşürüz
hepinizi çoook çoook öpüyorum, ve kaçamaksız bir gün diliyorum sizlereee
özleyin beni anacımmm

herkse günaydın bugün doktorumda murat topoğlu vardı akupunktur uzmanıymış bi diyet verdi haftada 3 kilo diye.paylaşayım istedim.hemen yazayım
sabah:1 dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
domates,salatalık,maydanoz
şekersiz çay
öğle:salata ve bir kase yoğurt
akşam:saslata ve bir kase yoğurt
bi de gün içindde 3 porsiyon meyve var.yalnız az kalorili olduğundan spor yapmamak gerekiyormuş.bu araada bir hafta yapılacakmış daha fazla değil

Bende çiğ badem yiyorum kavrulmuşundan daha lezzetli eşim ve kızımda çok sever dolayısyla evde hep olur.:)
Ayrıca çok tok tutuyor tabii sayı önemli 8-10 adeti geçmemesi lazım..

Fiyat burda 5-7 tl.arası değişiyor Manisa'nın ilçelerinde öyle..
dediğim gibi henüz gelmedi bakarım tadını ,kokusunu beğenmezsem geri gönderirim..

Bu arada tırşık çorbası ne yahu..Pek sevimli bir ismi var.:))
Ekşili bişey sanırım..
Dur tahmin edeyim kuru patlıcanlı döğmeli bişeymi.??

Evet bende dentinoxu kullanmıştım..

Geçmiş olsun canım..İnşallah çabucak iyileşirde aramıza dönersin..İhmal etme bizleri bak kilo almaya başladın..

Özkacığım maydanoz,tere,roka onlarda yasakmı..Genelde her öğün sınırsız diyorlar..
KAbızlığını söyleseydin keşke..

İzledim bende normal yağlı yemeklerimizi yemeye başladığımızda hemen alırız kanımca..
10 kilo fazlam olsaydı yapardım belki ama ben asla yapamam..Sonra salatadan pek severek yemediğim yoğurtdan soğumakta var..:)

böyle bi problemin olmadıgı için çok şanslısın canım. bana 2 hafta verse yapmazdım cunku ben kendımı cok ıyı bılıyorum kesınlıkle kabız olurum, bazen kayısılar form çayları ble fayda etmıyor bana. 2 haftalık bır dıyet lıstem var sadece haftanın 3 gunu ust uste yanı toplamda 6 gun yapıcam bunu. salata olsaydı ben ıcıne sızma zeytınyagı koyuyorum o engellıyodu kabız olmamı. kayısıyı sabah duya koymayı ve suyunu ıcmeyı denıycem faydalı olur umarım

sen proteın dıyetıyle kac kılo verdın. 2 hafta uzun bi süre vucut şaşırmıştır karbonhıdrat yerıne bol bol proteın alınca:)) nerde benım karbonhıdratım dıyıp yagları yakmıştır. daha once de bana 3 gun ust uste et ogunu verdıgı oluyodu ama yanında salata verıyodu bır de ben yarım dılım cok dusuk kalorılı ekmek yıyordum yanı tam uymamıstım lısteye. ona ragmen yagdan baya gıtmıstı şaşırmıştım. bu sefer 2 haftada 2 kılo yagdan hedefım var umarım olur. eşimi gecmem lazım:))))

Pofffff.Poffffff. Firmadan erkenden eşimi işe çağırdılar benim trampolin yine kutulmadi
Kırmızı kart yememe az kaldı dinirlerim tepemde trampolinde ziplayim sinirlerimi yumuşatmak istiyommmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…