Uzun zamandır giremiyordum ama sizleri çok özledim nasılsınız bakalım geçmiş o kadar çok birikmiş ki okuyamadım 1 aydır doktora gidip geliyorum boynumun yanlarında bezeler var ağrı da yapıyor kan tahlili yaptım pek bir şey çıkmadı antibiyotik verdi iltahaptır diye ama antibiyotik hiç etki etmedi bezelerim aynı büyüklüğünde duruyor şimdi de başka ilaçlar verdi onları kullanıyorum 27 nisanda kontrolüm var bakalım ne diyecek
hoşgeldin aramıza umarım sende kalıcı ve sağlıklı kiloalarını verirsinMerhaba,
Ben diyete dün başladım. Burada kilo verenleri görünce çok hoşuma gitti.
Ben şuan 99 kiloyum hamile kaldığımda 92 kiloydum ve doğumdan sonra 89 a düştüm. hamileliğimde sürekli diyet yapmak zorunda kaldım Diyabet vardı, neyse doğumdan sonrada tüm o günlerin acısını çıkartırcasına kendimi tatlılara verdim ve sonuç ortada. ben ilk etapta 10 kilo vermek istiyorum vede başarmak.
mutlucum iyi yolculuklarr çabuk gel özletme kendiniyatıyorum ben kızlar yarın pek gelemem bandırma da olacağım. görüşürüz akşam...
çook geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda acil şifalar versin inşallaahhUzun zamandır giremiyordum ama sizleri çok özledim nasılsınız bakalım geçmiş o kadar çok birikmiş ki okuyamadım 1 aydır doktora gidip geliyorum boynumun yanlarında bezeler var ağrı da yapıyor kan tahlili yaptım pek bir şey çıkmadı antibiyotik verdi iltahaptır diye ama antibiyotik hiç etki etmedi bezelerim aynı büyüklüğünde duruyor şimdi de başka ilaçlar verdi onları kullanıyorum 27 nisanda kontrolüm var bakalım ne diyecek
Günaydınlar herkeseee
sabah sabah moralim bozuldu hanımlar. Şimdi benim diyet listemde haftanın 3 günü üst üste et öğünü var. Bu et öğününde et balık tavuk peynir yenebiliyo, yanında sadece yogurt yazmıs kadın. Normalde salata da verirdi onu yazmamıs. Aslında bana salata yazmasam bile serbest olarak tüketebilirsin demişti ama ben yine de mail atıp sordum. Salata yeme dedi sadece protein olsun diye öyle yazmış. Ara öğünlerim de meyve ve diyet bisküviden oluşuyor. Ben yeşilliği sadece sabah tüketmiş olucam. Ben de kabızlık problemi var, şu aralar hemeroid için bitkisel bir ilaç da kullanıyorum. Kabız olmam kaçınılmaz ve olursam mahvolurum. Kefir felan içicem ama yine de ne yapsam kabız olmam sizce
Günaydınlar herkeseee
sabah sabah moralim bozuldu hanımlar. Şimdi benim diyet listemde haftanın 3 günü üst üste et öğünü var. Bu et öğününde et balık tavuk peynir yenebiliyo, yanında sadece yogurt yazmıs kadın. Normalde salata da verirdi onu yazmamıs. Aslında bana salata yazmasam bile serbest olarak tüketebilirsin demişti ama ben yine de mail atıp sordum. Salata yeme dedi sadece protein olsun diye öyle yazmış. Ara öğünlerim de meyve ve diyet bisküviden oluşuyor. Ben yeşilliği sadece sabah tüketmiş olucam. Ben de kabızlık problemi var, şu aralar hemeroid için bitkisel bir ilaç da kullanıyorum. Kabız olmam kaçınılmaz ve olursam mahvolurum. Kefir felan içicem ama yine de ne yapsam kabız olmam sizce
Hosgeldin cnm yine verirdiniz sen çok azimlisinhayırlı sabahlar günaydın.. interneti açtırdım :) artık vakit buldukça burdayım
sabah bişiii yemeden tartıldım 87.5 çıktım. ne güzel 80.3 e kadar inmiştim uffff 2 ayımı alıcak ancak aldığımı vermek
bugün evdeyim çok şükür. biraz işlerim var. ama arada takılıcam bugün
ayyy evlendiğimden beri kendime kadın demek ilk defa bu forumda bu kadar hoşuma gidiyo:))))) benim kulübüm :))
hadi görüşürüz. Allaha emanet olun. iştahınız kapansın emi)
Yoğurt yerine activA falan yesen olmazmı canım :26: yada sabahları kuru kayısı geceden suya koy 3 kayısıyı sabah kalkınca önce kayısıları ye sonra o suyu iç :26:
Uzun zamandır giremiyordum ama sizleri çok özledim nasılsınız bakalım geçmiş o kadar çok birikmiş ki okuyamadım 1 aydır doktora gidip geliyorum boynumun yanlarında bezeler var ağrı da yapıyor kan tahlili yaptım pek bir şey çıkmadı antibiyotik verdi iltahaptır diye ama antibiyotik hiç etki etmedi bezelerim aynı büyüklüğünde duruyor şimdi de başka ilaçlar verdi onları kullanıyorum 27 nisanda kontrolüm var bakalım ne diyecek
Günaydınlar herkeseee
özlemcim bende biliyorsun 2 hafta boyunca protein yaptım düzenli olmasa da en azından 3 gün düzenli gitti.ben öyle bir sorun yaşamadım çünkü zaten öyle bir problemim yok. doktora sorduğumda peki böyle bir problemim olsaydı dedim oda yoğurt yerine kefir vermişti ya da baharın dediği gibi actavia o zaman bir problem yaşamazsın dedi. tabi bir de benim sabah kahvaltı öncesi 3 adet kayısım vardı büyük bir bardak su ile. sanırım yanında verdiği yoğurtlar seni kabız yapmayacak. et ve et çeşitlerini bol baharatlı tüketirsende sanırım faydası dokunur. en iyisini yine doktorun bilir ama sen kefirden ve kayısıdan uzak durma sakın arkadaşımYoğurt yerine activA falan yesen olmazmı canım :26: yada sabahları kuru kayısı geceden suya koy 3 kayısıyı sabah kalkınca önce kayısıları ye sonra o suyu iç :26:
Bende de var, ikindide meyve ile birlikte 10 adet çiğ badem. Sadece badem diye vurguladı ama ve mutlaka çiğ olsun dedi.
Ben sayarak tepsiye koyuyorum, paket önümde olsa Mutlu gibi gidip gelip yiyorumBu hafta ceviz ve çiğ fındık da soracağım, çok faydalı yağlar bunlar, karbonhidratlar kadar zararlı olduklarını düşünmüyorum, zaten 2 adet ceviz, 8 adet fındık filan veriyorlar, miktar çok az yani :)
bikere taze inek sütü verdim kıza sağdık kızımla kaynattıkk heves etsin diye kıllıymış diye içmedi kaymana kıllı dedi cadı
bu otları bende bilmem amma adanlı olaraktan ısırgan böreği kısırın yanına ebegümeci salatası ve tırşık çorbası nı severiz amma kalorili malesef bizim otlar
minik topak patlıcan dolmamızda ekşilicena offff götürrr ayy sulandım gece gece töbe töbe
okadar memleket gezdim ayvalık ın kadar güzel lezetli zeytin yağ yemedim
5 tl hakkaten ucuz geçen senennin olmasın 8 den aşşa ğı deildir
mutluuuuuu canım dentinox diye bişi var benim çalıştığım diş hekimi önermişti. bide havuç ver eline. geçen gün şekerciden yılan gibi uzun jelibon aldım ağzında geveleyip duruyor. çiğner tavsiye ederim. yeşil soğanda ağrısını alır derler. ufak tüyolar. allah kolaylık versin. benim oğlanda yemiyor. biberon bile içmiyor çocuk canım sıkılıyor öff :18:
Günaydınlar herkeseee
herkse günaydın bugün doktorumda murat topoğlu vardı akupunktur uzmanıymış bi diyet verdi haftada 3 kilo diye.paylaşayım istedim.hemen yazayım
sabah:1 dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
domates,salatalık,maydanoz
şekersiz çay
öğle:salata ve bir kase yoğurt
akşam:saslata ve bir kase yoğurt
bi de gün içindde 3 porsiyon meyve var.yalnız az kalorili olduğundan spor yapmamak gerekiyormuş.bu araada bir hafta yapılacakmış daha fazla değil
özlemcim bende biliyorsun 2 hafta boyunca protein yaptım düzenli olmasa da en azından 3 gün düzenli gitti.ben öyle bir sorun yaşamadım çünkü zaten öyle bir problemim yok. doktora sorduğumda peki böyle bir problemim olsaydı dedim oda yoğurt yerine kefir vermişti ya da baharın dediği gibi actavia o zaman bir problem yaşamazsın dedi. tabi bir de benim sabah kahvaltı öncesi 3 adet kayısım vardı büyük bir bardak su ile. sanırım yanında verdiği yoğurtlar seni kabız yapmayacak. et ve et çeşitlerini bol baharatlı tüketirsende sanırım faydası dokunur. en iyisini yine doktorun bilir ama sen kefirden ve kayısıdan uzak durma sakın arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?