Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar
sabah gec kalkınca acele cıktım evden ondan sabah kahvaltım bir simit birde ayrandı simiti ikiye böldüm ara ögündede yedim
öglen mercimek corbası bolsalata
arada elma
akşam kabak yemegi 8 kaşık 1 bardak yogurt yanında 4 kaşık bulgur pilavı
gece 1 tas patlamış mısır
spor 90 dakika

sevgili arkedeşler,

bugunki menum,

sabh 2 dilim kepeklight ekmek yaşillik domates peynr.

ara 1 elma 1 bardak yağsız sut

öğlen 1 kase çorba 30 gr peynir buyuk yeşil salata 1 dilim ekmek

ara 2 galeta yarım kase yoğurt

akşam yarım kase yoğurt 1 kase çorba 1 dilim kepekl. ekmek tavuk lu yeşil salata

bolyeşilçay-3 itre su- 1 saat yuruyuş.

cnm azı dişler çok zor çıkıyor çocuğa agri kesici ver güzel uyursa dişler yada hasta Benim kızda gece kendini ordan oraya atiyordu baktım ağzını 2.azı dişini çıkarıyor. Gündüzleri de mizmizlaniyormu cnm

Son düzenleme:

Tazeside sağlam kokuyor valla.:))) Ben yiyemiyorum. ama taze soğan delisiyim..

Enginar tarifini domates soslu olanı kesin deneyeceğim enginar aldığımda..

Son düzenleme:
Bugün ham yaptıklarım.:)

Sabah: (epey geçti) Büyük bir tost. ekmeklerini tarttım 3 dilim ağırlığındaydı,domates,salatalık,maydanoz,roka,biber

Ara: sütlü nescafe,25 badem

Akşam: 1 tabak bezelye,1 tabak bulgur pilavı,salata,5 kaşık yoğurt

Ara:1 elma , 1 bardak kefir

2 fincan yeşilçay

cuma gelecek ben hala yürüyemedim .

Son düzenleme:
Kizimin yaşgününü ne değişik ilginç kurabiye felan baktım aç karnına hiç bakilmiyormus. Sonuç kahvaltıya yarın için kepekli undan krep icinede yumurta maydonoz limon soğan. Ohhhhh çabuk sabah olsunnnn

eh öğlen de uyumadı. 2-3 saat uyuduğu bile oluyordu. bugun 40 dk zor durdu. ama dişleri tamam beninkinin.köpek dişleri de çıktı bilemiyorum...

Ne zaman doğum günü.?

Cnm netten baktimda acaba azı deilmiydi diye köpek disinden sonra 2azı diş daha var onlarda çocuk çok huysuzlaniyor benim kızın altakinler çıktı şimdi usteki ni çıkarıyor

Uyku ağırlığı çöktü üzerime uzanayım yatağıma okumadığım gazete var bugünün. gazetemi okuyup yumuşacık yastığıma fönlü saçlarımı gömüp bir güzeeel uyuyayım. Bu arada kızımla kafa kafaya verip foto çektik bir ara yükleyeceğim..

İyi geceler tatlı rüyalar güzel kızlarr.:)

Nurgülll geçmiş olsun bebişimm

ben bugün daha iyiyim düne nazaran ama boğazım halen topaç topaç şiş ve sesim hala bir erkek sesinden daha kalın ve fena halde kısık

hoşgeldin canımm , evet ortamımız çook hoş ,herkes gayet rahat , kimse kimseyi kırmadan sıkıntıya sokmadan birbirimize çook güzel destek olup , yardımlaşıyoruzz , hadi bakalım kolay gele

Çoğu öneriyor aslında neden önermedi acaba yağlı oluşundanmı..

bendeki listelerde var ara öğünde ama 8-10 adet badem.:)

Kolay gelsin Mutlu. Topiğimizin bebekleri bu hafta baykuş modundaydılar galiba. Benimkiler emmeyi bırakana kadar anlattığın gibiydiler, memeyi bırakınca bıçakla kesilmiş gibi bitti gece uyanmaları. (Su veya bir şey istemeye kalkıyorlar tabii onu saymıyorum)
Tazeside sağlam kokuyor valla.:))) Ben yiyemiyorum. ama taze soğan delisiyim..

Enginar tarifini domates soslu olanı kesin deneyeceğim enginar aldığımda..

Bugün sitenin parkı çok kalabalıktı, bir bankta 3 anne filan oturuyorduk, sohbet ederken utandım valla :) Dişimi fırçalamıştım, sakız da aldım dışarı çıkarken ama gene de sarımsak kokusu var gibiydi. sanırım tazesine ben de ara vereceim Çok da seviyorum ama...

Domates soslu olanı bizim damak tadımıza daha uygun zaten, diğeri bir Fransız tarifi, gerçi ben onu da beğenmiştim ama soslusu daha pratik, daha güzel :)

....

Bayanlar, iyi geceler, ben yatayım artık, bu hafta sabahları yorgun uyandım hep. Yarın Beyza ile görüşeceğiz son dakikada bir sorun çıkmazsa Sabah Özgürlük Parkı'nda yürüyüş yapacağız, sonra da organik pazardan alışveriş yapacağız.

İyi uykular, tatlı rüyalar :)

Mesaj tekrarı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…