- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
cnm azı dişler çok zor çıkıyor çocuğa agri kesici ver güzel uyursa dişler yada hasta Benim kızda gece kendini ordan oraya atiyordu baktım ağzını 2.azı dişini çıkarıyor. Gündüzleri de mizmizlaniyormu cnmbenim oğlan 2 gecedir delirdi. uyutuyorum 1 saat sonra kalkıyor başlıyor ağlamaya, uyutuyorum(emzir salla) bu sefer yarım saat sonra kalkıyor. dün sabaha kadar 5-6 kere yaptı. bu gecede 9 dan beri 3. ağlama. gitmeyeceğim bakalım. her gıkladığında gidiyorum sanırım o da iyice sapıttı.... yahut hasta. bilemiyorum. 2 yaşına geldik bir uyuma duzenimiz yok.
Oooh nefis tarifler, nefis resimler, karnım tok ama canım istedi yahu.
Öğlen buharda karnıbahar pişirip onu yedim. Klasik zeytinyağı-limon-sarımsak sosu ile. Zaten şu sarımsak olmasa ben neyi neyle yiyecektim kimbilir? Hayatta ağzıma koymam dediğim şeyleri (eskiden çok yemek seçerdim ben) ya sarımsaklı soslu ya sarımsaklı yoğurtlu yiye yiye alıştım :))
Yaşasın sarımsak, tazesi de çıktı sabah akşam yiyorum artık, nasılsa evden çıkmıyorumTek dezavantajı eşimi öperek karşılayamıyorum, uzaktan el sallıyorum; sonra onu da hoooop sofraya, sarımsakların başına oturtuyorum :)
cnm azı dişler çok zor çıkıyor çocuğa agri kesici ver güzel uyursa mizmizlaniyordur. Benim kızda gece kendini ordan oraya atiyordu baktım ağzını 2azı dişini çıkarıyor. Gündüzleri de mizmizlaniyormu cnm
Kizimin yaşgününü ne değişik ilginç kurabiye felan baktım aç karnına hiç bakilmiyormus. Sonuç kahvaltıya yarın için kepekli undan krep icinede yumurta maydonoz limon soğan. Ohhhhh çabuk sabah olsunnnn
cnm benim kızda normalde öğlen 2saat uyurdu ama şimdi uyumuyoreh öğlen de uyumadı. 2-3 saat uyuduğu bile oluyordu. bugun 40 dk zor durdu. ama dişleri tamam beninkinin.köpek dişleri de çıktı bilemiyorum...
Ne zaman doğum günü.?
ii akşamlar güzellikler:)))
ayy kızlar ben dökülüyorum toplayın beni:) grip sezonunu ben kapatıcam galiba
diyet ve spor gayet ii gidiyor o konuda benı durduramadı henüz
geçmişi okumadım yaramazlıklar yapılmışş gibi duydum:)okumasam ii olacak galiba yoksa mutfağa saldırmaktan korkuyorum:))
AYNUUURRCUM sanada slm verdiik hasta olduk yahu:))alacağın olsun bakalım hemen attın virüsleri üstüme
Merhaba,
Ben diyete dün başladım. Burada kilo verenleri görünce çok hoşuma gitti.
Ben şuan 99 kiloyum hamile kaldığımda 92 kiloydum ve doğumdan sonra 89 a düştüm. hamileliğimde sürekli diyet yapmak zorunda kaldım Diyabet vardı, neyse doğumdan sonrada tüm o günlerin acısını çıkartırcasına kendimi tatlılara verdim ve sonuç ortada. ben ilk etapta 10 kilo vermek istiyorum vede başarmak.
Cnm netten baktimda acaba azı deilmiydi diye köpek disinden sonra 2azı diş daha var onlarda çocuk çok huysuzlaniyor benim kızın altakinler çıktı şimdi usteki ni çıkarıyor
yenacım benim diyetisyen kuruyemişlerden kesinlikle uzak kalacaksın dedi. ara öğün yapsam falan dedim. yok dedi zyıfladığında kilo korum da ancak yenebilir dedi. yani biraz verelim örneğin hazirana kadar yemeğelim nedersin...
Kolay gelsin Mutlu. Topiğimizin bebekleri bu hafta baykuş modundaydılar galiba. Benimkiler emmeyi bırakana kadar anlattığın gibiydiler, memeyi bırakınca bıçakla kesilmiş gibi bitti gece uyanmaları. (Su veya bir şey istemeye kalkıyorlar tabii onu saymıyorum)benim oğlan 2 gecedir delirdi. uyutuyorum 1 saat sonra kalkıyor başlıyor ağlamaya, uyutuyorum(emzir salla) bu sefer yarım saat sonra kalkıyor. dün sabaha kadar 5-6 kere yaptı. bu gecede 9 dan beri 3. ağlama. gitmeyeceğim bakalım. her gıkladığında gidiyorum sanırım o da iyice sapıttı.... yahut hasta. bilemiyorum. 2 yaşına geldik bir uyuma duzenimiz yok.
Tazeside sağlam kokuyor valla.:))) Ben yiyemiyorum. ama taze soğan delisiyim..
Enginar tarifini domates soslu olanı kesin deneyeceğim enginar aldığımda..
Cnm netten baktimda acaba azı deilmiydi diye köpek disinden sonra 2azı diş daha var onlarda çocuk çok huysuzlaniyor benim kızın altakinler çıktı şimdi usteki ni çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?