Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba ben ilk mesajımı yazdığımda dukan içinde grup olduğunu farketmemiştim ama 90 kg.üstüyüm ve bu yüzden buraya yazmamda sorun yoktur umarım.bugün diyetin ilk evresi bitiyor ve ben 3 kg.zayıfladım henüz çok başındayım biliyorum ama bu bile benim için hoş oldu paylaşayım dedim.bundan sonrası için hepimize kolay gelsin.)

canım tel nosu varmı arasam boşuna gitmesem .yarın varsa giderim

slm canım bende ocak ayında dukana başlamıştım ilk ay 6 kilo verdim geri kalan 2 ay hiç veremedim bende bıraktım

Bugünkü menüm sabah limonlu ılık su
kahvaltı omlet ,peynir ,domates ,salatalık,5 zeytin çay.
ögle
tereyagında 2 pulbiberli yumurta domates salatalık çay1 elma
türk kahvesi
zencefilli limonlu çay
akşam palamut ızgara bol salata
omega 3 haplarım kayıp bulamadım bugün
spor 45 dak yürüyüş
2 lt su bitti
kalan 1 lt
sonra 1 yeşil çay içerim

Selam kızlarr bugün 7 saat dersim vardı :111::111::111:.111::111::111:

şimdi geldim eve , geçmişe şöyle bi göz attım , ve yemek yapmaya mutfağa girecem , öpüyorum herkesi

herkese merhaba yarın için çok heyecanlıyım geçen hafta tartılamamıştım o yüzden yarın ilk kilo paylaşımım olacak inşallah tartıda en az -2 görürüm sabah 7 buçukta çıkıp öğlen ücte geliyorum o yüzden sabah evden çıkmadan vakit bulup yazarım inşallah daha sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi

hadi bakalım canım inşAllahh

Slm guzeller
Annem varken ise daldim tv bile izlemiyorum. Hem sohbet hem is yapiyom. Camlari sildim perdeler yikandi. Cocuklarin kuculenlerini ayirdik annemmmm canim annem...diet yapmiyodum bugun toparlamak icin ayran detoksu yapiyom. Kv lere gitmicez. 1 haziranda okula baslicm kismetse ve 72 olmaliyim rahat moddan kurtulmam lazim artik...gecmisi karisik okumaya calistim ama zor oldu. Hastalara acil sifalar, asu,toksin kizlarinizin dogum gunuvkutluvolsun...Teldn yazdim iyidir insallah

diyet listem buydu fadime02

Hahaha hakikaten bir kulüp oluşturabiliriz; sen, ben, Beyza; üçümüz diyetisyene gidip de kilo veremeyenler kulübü kursak yeridir. Baksana üçümüzün verdiği kilo toplamda bir kişinin kilo kaybına denk geliyor :))
Dediklerin çok doğru yola devam etmek gerekiyor :)
Ay öyle dumur oldum ki 600 gr dediğinde titreyemedim bile, dondum kaldım.
Bizde de durum benzer, siz gene daha kalabalıksınız bizde sadece kek vb. ürünler için haftada 15-20 yumurta gidiyor, 15 de yemek için getirtiyorum. Üstelik hafta içi çok az yeniyor, bir de hafta içi yesek 50 tane filan tüketeceğiz :)

Başlarda olduğum için böyle hevesle dikkat ediyorum bakma, zaman geçsin ben de tavsatırım ufak tefek. Zaten disipline girmek için gitmek istemiştim aslında, bir yeme düzenine kavuşayım sonra kendim devam ettiririm diye düşünmüştüm. İlk seferden böyle olunca hayal kırıklığına uğradım galiba :) Hedefim ayda 3 kg verebilmek ama olmadı bir türlü.
Daha ikinci gidişim, bugün 2 günlük bir protein diyeti yazdı. Diğer günler ilk listeye devam. Ama verebilseydim bugün değiştirecekti, öyle demişti. Benim listede değişim yok canım, yani ben oranları biliyorum zaten de değiştirmek yok, yasak. İlk hafta biraz katı bir liste verip gidişatı görmek istediğini belirtmişti, nasıl verdiğimi görüp ona göre düzenleyecekti. Şimdi protein diyeti de ekleyip ikinci hftayı görelim ona göre tahlil isteyelim diyor...
Fatih bana çook uzak canım, karşıdayım ben. Ataşehir'den Göztepe bile uzak geliyor

Aa ben senı bu tarafta oturuyo sanıyorum öle kalmıs aklımda, ya valla benım dıyetısyende her gıttıgımde farklı lıste verıyor ama mesela bazen ögle aksam sebze ve etın yanında 1 dılım ekmek verıyor ya da etın yanında ekmek vermıyor bol salata felan. en son verdıgı 3 gunluk proteın dumura ugratıı benı cunku yanında sadece yogurt var. salata meger nasıl doyurucu bıseymıs yaa. ben de 2 haftada sadece 1.1 kg yagdan verdıgım ıcın bu sekılde verdı bana. eger en az 2 kg verseydım yagdan proteın dıyetı felan vermıycektı. ne zaman vucut duraksarsa o zaman bıseyler degıstırıyo kadın.

bugun yedıklerımı yazayım

proteın 2. gun

sabah 2 dılım ıstanbul halk ekmegın lıght ekmegı( tavsıye ederım cok dusuk kalorılı ve saglıklı),1 dılım beyaz peynır az yaglı, 1/2 dılım lıght kasar(zeytın var lıstemde ama zeytın bıtmıs evde onun yerıne yedım), yesıllık domates salatalık

Ara: 3 kuru kayısı( lıstede yok bagırsaklar ıcın yedım)

Öğlen: 2 yumurta ıle omlet, 1 dılım az yaglı beyaz peynır, 1/2 bardak kefır

Ara: yogurt var ama onun yerıne lıght sutle nescafe ıctım, 1/2 paket çizi benzeri diyet bisküvi

Akşam: 1 kase yogurt, 2 el kadar tavuk fileto tavada yagsız

Ara: 2 porsıyon meyvem var portakal ve yesıl elma yıycem yanında 1/2 paket dıyet bıskuvı

50 dk yuruyus yuruyus bandında, 6km/s hızla 4.5 km yurudum

Son düzenleme:
bu sefer kesın yagdan 2 kg vermem lazım kaçarı yok. eger veremezsem gene bu tarz bı lıste verır. ben salata yemek ıstıyorum yaa. neyse yarın son ondan sonra normal lısteme donucem. haftayı da atlattık mı tamamdır. bu haftasonu dondurma yıycem bakalım. bır de mutlu yazınca canım sımıt cektı kahvaltıda 2 dılım ekmegın yerıne yarım sımıt yerım. 1/3 sımıt kesmez benı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…