Cnm tamtahil undan yapabilirsin yağsız tavada sutude ligt kattinmi problem yok cnm
Cnm şu teflon krep tavada eğer yapışır dersen ben silikon fırçayla azcik yağ Tmmyagsız tavada derken yagsız dıbıne yapısmaz mı? krebı adam gıbı yemedıkten sonre neyleyım ben:)))) söyle yaglı yaglı olcak. şaka şaka. canım cektıgınden degıl de eskıden esım yapardı hemı de sanayaglı yapardı pıslıkkk.
Ay bu gece buralarda baya bir tenhaherkes nereye kayboldu acaba ?
Ay bu gece buralarda baya bir tenhaherkes nereye kayboldu acaba ?
Anaaaaaaaaa kızlarrrrrrrr hoşgeldiniz :122: bende sıkılmaya başlamıştım hatta sıkıntıdan köşe koltuk bakmaya başladımyazdan sonra almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz bir tükkan varmı fazla tuzlu olmayan
Anaaaaaaaaa kızlarrrrrrrr hoşgeldiniz :122: bende sıkılmaya başlamıştım hatta sıkıntıdan köşe koltuk bakmaya başladımyazdan sonra almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz bir tükkan varmı fazla tuzlu olmayan
Ahanda buldum hatta koltuğa aşık oldum
Eki Görüntüle 395699
Sizce nasıl kızlarrrrrrrrrrr :122: :122: üstelik imalatını yapan bir firma ve çokta uygun ( 1.800 Tl ) Ümraniyede bir yer. Şimdiye kadar bilinen marka aldıkta ne oldu yay kalmadı altındaen azından ucuz olsunda içim yanmasın bu sefer
canm cok güzelmiş...ben sana hem kaliteli hem de uygun mobilya siteleri gönderdim.
Onlarıda inceliyorum canımçok sağ ol.
Valla adam bir yüz verdi anında arayışa girdim hatta eğer başarabilirsem masa sandalyeyide değiştirmeye ikna ediceğim
Benim sandalyeler deri daha doğrusu vilneks ( çakma deri) kaplı ve özel yaptırmıştı rahmetli KP o zaman. Daha doğrusu ben yaptırmak istedim ille benim tanıdığıma demişti adam oturma yerine minderi çok ince koymuş totoşum açıyor üstelik vilneks yazın yapışıyor şortlada oturulmuyor
Birde benim küçük cadı geçen gün kalemle krem sandalyelere sanat eseri yapmış çamaşır suyuyla bile çıkaramadımyani değiştirmek farz oldu
tabi henüz kocacığımın haberi yokbakalım yaza şu kredimiz bitsinde ondan sonra taksitle alırım hepsini yavaş yavaş öderim en azından görünürde bir şey olur borca karşılık tabi yine nasip kısmet.
Aa ben senı bu tarafta oturuyo sanıyorum öle kalmıs aklımda, ya valla benım dıyetısyende her gıttıgımde farklı lıste verıyor ama mesela bazen ögle aksam sebze ve etın yanında 1 dılım ekmek verıyor ya da etın yanında ekmek vermıyor bol salata felan. en son verdıgı 3 gunluk proteın dumura ugratıı benı cunku yanında sadece yogurt var. salata meger nasıl doyurucu bıseymıs yaa. ben de 2 haftada sadece 1.1 kg yagdan verdıgım ıcın bu sekılde verdı bana. eger en az 2 kg verseydım yagdan proteın dıyetı felan vermıycektı. ne zaman vucut duraksarsa o zaman bıseyler degıstırıyo kadın.
Benim koltuktan yanada şansım yoktu
Gelinlik koltuklarımı bir saat içinde seçtim ya burdan alırsın yada alınmaz demişti eşim o zaman ( daha ozaman cinsliği belliymişte ben anamamışım)
Hiç beğenmemiştim ve çok kabaydı ama o mağazadaki en olabiliriydi. 3 Sene sonra annem bari onları bana verde kendine gönlünce al demişti gittim ipekten krem rengi aldım onlarında kumaşı sarktı silincede su lekesi üzerinde kaldı garantisi bitmediği halde kırıldığında değiştirmediler hadiiiii 3 sene sonra bir daha tamire ve kaplamaya verdik bütün iskeleti yenilendi minderlerine kadar ama tabi alt yapı zayıf olduğu için onlarda gitti gidiyor
Bazen oturduğum yerde pattttttt diye bir ses eğilip bakıyorum bir yay daha fırlamışparmağımla yerine ittiriyorum ve oturmaya devam ediyorum ilk zamanlar ödüm kopuyordu ama şimdi nasılsa birkaç tane kaldı diye umursamıyorum
Misafir anam ne oldu dediğinde de korkma korkma bizim yaylardan biri daha intihar etti diyorum
Şurda en fazla bir sene daha dayanır sonra adam almazsada yere minder atarım mis gibinnostaljik takılır bide sinide yemek yeriz olur biter
Banuu, keşke şimdiki aklımız olsaymış değil mi evlenirken. Ben pek çok şeyi bambaşka yapardım, gerçi ben evleneli 12 sene oldu, ilk mobilyalarım çoktaaan tarihe karıştı. ama aksesuarları da, mutfak eşyalarını da, başka şeyleri de bambaşka hazırlardım şimdiki aklım olsa. Ben de evi değiştirirsek mobilyaları yenileyeceğim, mobilyalarla birlikte ne var ne yok elden geçirmek istiyorum, kullanmadıklarımı elden çıkarmak, eksikleri tamamlamak filan. Bizde de ne zaman bahsi geçse hemen sitelere dadanıyorum, beğendiklerimi kenara not ediyorum
Bu ev bize çok küçük geliyor, bu siteyi çk seviyorum, çocuklar için çok güzel ama bu eve sığamıyoruz, eşim de huyumu bildiği için hiiiiç sesini çıakrmadan oturuyor :)
....
Ayşe'yi ben de merak ettim, umarım bir sağlık sorunu yoktur. Mutlucuğum, yarın gene açmazsa mesaj atsan?
Uyudum guzeller ben yine bacaklarim falan feci Agriyor iyi geceler yarin icin bol eksiler
Banuu, keşke şimdiki aklımız olsaymış değil mi evlenirken. Ben pek çok şeyi bambaşka yapardım, gerçi ben evleneli 12 sene oldu, ilk mobilyalarım çoktaaan tarihe karıştı. ama aksesuarları da, mutfak eşyalarını da, başka şeyleri de bambaşka hazırlardım şimdiki aklım olsa. Ben de evi değiştirirsek mobilyaları yenileyeceğim, mobilyalarla birlikte ne var ne yok elden geçirmek istiyorum, kullanmadıklarımı elden çıkarmak, eksikleri tamamlamak filan. Bizde de ne zaman bahsi geçse hemen sitelere dadanıyorum, beğendiklerimi kenara not ediyorum
Bu ev bize çok küçük geliyor, bu siteyi çk seviyorum, çocuklar için çok güzel ama bu eve sığamıyoruz, eşim de huyumu bildiği için hiiiiç sesini çıakrmadan oturuyor :)
....
Ayşe'yi ben de merak ettim, umarım bir sağlık sorunu yoktur. Mutlucuğum, yarın gene açmazsa mesaj atsan?
Ben de 2.5 -3 yıllık evlıyım, yenı gelın evı dıye mobılyalarım guzel sanmayın. Paramız olmadıgı ıcın pahalıya kacamadık ve malesef ıstedıgım gıbı olmadı esyalar. Masa sandalye felan kötü koltuklar kilim mobılyadan ama yastıklarının derısının ustu felan kalktı ıyı cıkmadı. Bır de benım ıcımde tv unıtesı kalmıstı ama alamadık onun yerıne mını vıtrın ve tv sehpası aldık anca sıgdı zaten. Ben atanırsam direk 10 yıl odemelı ev olayına gırıcem. 3 +1 alabılırsek sımdı salon olarak kulanıdıgım koltukların( acılabılıyolar) teklı olanlarını bırıne verıp onları oturma odasına koyucam. Vıtrını de sıgarsa oturma odasına koyarım sıgmazsa onu da verırım bırıne. Masası zaten cok dandık onu dırek çöpe gönderırım. Yenı salon alıcam yanı anlıyacagınız. Sımdıkı koltuklarım kahverengı ama pısman oldum keske acık renk alsaymısım ya da gir felan. Cok kalabalık esyayı da sevmıyorum. Söyle kocaman bı tv unıtesı( cok fonksıyonlu) masa ve 2 tane 3lu koltuk yeter salona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?