Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cnm tamtahil undan yapabilirsin yağsız tavada sutude ligt kattinmi problem yok cnm

yagsız tavada derken yagsız dıbıne yapısmaz mı? krebı adam gıbı yemedıkten sonre neyleyım ben:)))) söyle yaglı yaglı olcak. şaka şaka. canım cektıgınden degıl de eskıden esım yapardı hemı de sanayaglı yapardı pıslıkkk.

Cnm şu teflon krep tavada eğer yapışır dersen ben silikon fırçayla azcik yağ Tmm

Son düzenleme:
Ay bu gece buralarda baya bir tenha herkes nereye kayboldu acaba ?

Anaaaaaaaaa kızlarrrrrrrr hoşgeldiniz :122: bende sıkılmaya başlamıştım hatta sıkıntıdan köşe koltuk bakmaya başladım yazdan sonra almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz bir tükkan varmı fazla tuzlu olmayan

Ahanda buldum hatta koltuğa aşık oldum

Sizce nasıl kızlarrrrrrrrrrr :122: :122: üstelik imalatını yapan bir firma ve çokta uygun ( 1.800 Tl ) Ümraniyede bir yer. Şimdiye kadar bilinen marka aldıkta ne oldu yay kalmadı altında en azından ucuz olsunda içim yanmasın bu sefer

Son düzenleme:

hemen vereyim isim....
gecenlerde topiclerin birinde duymustum not aldım...

biri baya uygundu fiyatlar ama bilemicem simdi.sen bak canm benm...

evgör mobilya

berke mobilya

erol mobilya.

canm cok güzelmiş...ben sana hem kaliteli hem de uygun mobilya siteleri gönderdim.

ayyyy bende sayende mobilyalara daldım..bakın bunu begendim kızlarrr
gerci daha yeni gelin evi sayılırım..mobilya alacagımız da yok ama .

canm cok güzelmiş...ben sana hem kaliteli hem de uygun mobilya siteleri gönderdim.

Onlarıda inceliyorum canım çok sağ ol.
Valla adam bir yüz verdi anında arayışa girdim hatta eğer başarabilirsem masa sandalyeyide değiştirmeye ikna ediceğim
Benim sandalyeler deri daha doğrusu vilneks ( çakma deri ) kaplı ve özel yaptırmıştı rahmetli KP o zaman. Daha doğrusu ben yaptırmak istedim ille benim tanıdığıma demişti adam oturma yerine minderi çok ince koymuş totoşum açıyor üstelik vilneks yazın yapışıyor şortlada oturulmuyor
Birde benim küçük cadı geçen gün kalemle krem sandalyelere sanat eseri yapmış çamaşır suyuyla bile çıkaramadım yani değiştirmek farz oldu

tabi henüz kocacığımın haberi yok bakalım yaza şu kredimiz bitsinde ondan sonra taksitle alırım hepsini yavaş yavaş öderim en azından görünürde bir şey olur borca karşılık tabi yine nasip kısmet.

sen planı yapmıssın cecoşum...kocan kurtulamaz elinden

ayy insallah olur...ne güzel bir yenilik olur..
eskının hçnişeyi güzel olmuyor vallahi...

hem de senin minik cadı da sana baya yardımcı olmus degişim için...

ayyy bizde kredi ödüos..ne acı dmi

Benim koltuktan yanada şansım yoktu
Gelinlik koltuklarımı bir saat içinde seçtim ya burdan alırsın yada alınmaz demişti eşim o zaman ( daha ozaman cinsliği belliymişte ben anamamışım )
Hiç beğenmemiştim ve çok kabaydı ama o mağazadaki en olabiliriydi. 3 Sene sonra annem bari onları bana verde kendine gönlünce al demişti gittim ipekten krem rengi aldım onlarında kumaşı sarktı silincede su lekesi üzerinde kaldı garantisi bitmediği halde kırıldığında değiştirmediler hadiiiii 3 sene sonra bir daha tamire ve kaplamaya verdik bütün iskeleti yenilendi minderlerine kadar ama tabi alt yapı zayıf olduğu için onlarda gitti gidiyor

Bazen oturduğum yerde pattttttt diye bir ses eğilip bakıyorum bir yay daha fırlamış parmağımla yerine ittiriyorum ve oturmaya devam ediyorum ilk zamanlar ödüm kopuyordu ama şimdi nasılsa birkaç tane kaldı diye umursamıyorum
Misafir anam ne oldu dediğinde de korkma korkma bizim yaylardan biri daha intihar etti diyorum

Şurda en fazla bir sene daha dayanır sonra adam almazsada yere minder atarım mis gibin nostaljik takılır bide sinide yemek yeriz olur biter

Özlemciğim senin listeler işe yarıyor besbelli, diyetisyenin de ilgileniyor sen de başarılı uyguluyorsun ne güzel. Ben zaten sağlıklı beslenme ilkelerine uyduğumu düşünüyorum yalnız ölçüyü kaçırıyordum, gene de gıdım gıdım vererek bir yılda 13-14 kg attım. Hiç geri gelmediğine göre yağdan vermişimdir diyorum.

Ev yapımıdır diyerek, düşük kalorili diyerek epey şey yiyormuşum, bu listeyi uygulayınca farkına vardım. Yediklerim bir anda üçte birine filan düştü, bu da bana pek sağlıklı gelmedi. İlk haftalarda metabolizmanın tepkisini ölçmek vb. bahaneler olduğu için bir şey demedim, hem de nefis terbiyesi olur diye. Bir hafta daha dayanırım sonra görüşür değiştirtirim ya da tahlil mi ne gerekiyorsa onu yaptırırım, olmadı kendi usulüme geri dönerim.

Hafif bir direnç varsa da kırılsın diyerek haftanın son 2 günü protein diyeti yapmamı istedi, harfi harfine uymaya çalışacağım. Protein diyeti de epey acımasız geldi bana Kahvaltıda yulaf kepeği ile yoğurt, ara 1 meyve, öğlen et-salata-1 dilim ekmek, ikindi kuru kayısı-badem, akşam öğlenin aynı, gece 1 bardak süt. Hiç değişim yok Salı-Çarşamba günleri yapacağım

iddiadasım sana bayılıyorum ben ya
sen anlat ben dinleyeyimkomedi filmi gibisin...
sen varya yaşlanmassın vallahi...ahahaha parmagımla ittiriorum yerine ve oturmaya devam edıorum demişsinyaayyy karnım agrıdı gülmekten...

nostaljik cecoş...kocişinin hoşuna giderse bu durum görürsün

Banuu, keşke şimdiki aklımız olsaymış değil mi evlenirken. Ben pek çok şeyi bambaşka yapardım, gerçi ben evleneli 12 sene oldu, ilk mobilyalarım çoktaaan tarihe karıştı. ama aksesuarları da, mutfak eşyalarını da, başka şeyleri de bambaşka hazırlardım şimdiki aklım olsa. Ben de evi değiştirirsek mobilyaları yenileyeceğim, mobilyalarla birlikte ne var ne yok elden geçirmek istiyorum, kullanmadıklarımı elden çıkarmak, eksikleri tamamlamak filan. Bizde de ne zaman bahsi geçse hemen sitelere dadanıyorum, beğendiklerimi kenara not ediyorum
Bu ev bize çok küçük geliyor, bu siteyi çk seviyorum, çocuklar için çok güzel ama bu eve sığamıyoruz, eşim de huyumu bildiği için hiiiiç sesini çıakrmadan oturuyor :)

....

Ayşe'yi ben de merak ettim, umarım bir sağlık sorunu yoktur. Mutlucuğum, yarın gene açmazsa mesaj atsan?

3 kere aradim acmayinca 'iyimisin en azindan onu yaz merak ettik cok" diye mesaj attim. Dondu hicbirseyi yokhatta ordu da is bakiyoruz yazdi. İsten ayrilmamis ama ariyormus herkese selam souledi sali gunu donecekmis

Yena ayse bildirim yapamam neolur soyle dedi.

Son düzenleme:

Ben de 2.5 -3 yıllık evlıyım, yenı gelın evı dıye mobılyalarım guzel sanmayın. Paramız olmadıgı ıcın pahalıya kacamadık ve malesef ıstedıgım gıbı olmadı esyalar. Masa sandalye felan kötü koltuklar kilim mobılyadan ama yastıklarının derısının ustu felan kalktı ıyı cıkmadı. Bır de benım ıcımde tv unıtesı kalmıstı ama alamadık onun yerıne mını vıtrın ve tv sehpası aldık anca sıgdı zaten. Ben atanırsam direk 10 yıl odemelı ev olayına gırıcem. 3 +1 alabılırsek sımdı salon olarak kulanıdıgım koltukların( acılabılıyolar) teklı olanlarını bırıne verıp onları oturma odasına koyucam. Vıtrını de sıgarsa oturma odasına koyarım sıgmazsa onu da verırım bırıne. Masası zaten cok dandık onu dırek çöpe gönderırım. Yenı salon alıcam yanı anlıyacagınız. Sımdıkı koltuklarım kahverengı ama pısman oldum keske acık renk alsaymısım ya da gir felan. Cok kalabalık esyayı da sevmıyorum. Söyle kocaman bı tv unıtesı( cok fonksıyonlu) masa ve 2 tane 3lu koltuk yeter salona.

Düşündüklerini gerçekleştirir, gönlüne göre döşersin inşallah. Ev gerçekten önemli, ben ödediğim kiralara çok pişmanım keşke imkanlarımızı zorlayıp ev alsaymışız sizin gibi yeni evliyken. Gerçi şimdi böyle söylüyorum ama o zaman zor geliyordu, iki maaşla ancak evi döndürüyorduk, eşim şirketi kurduğunda da 1-2 sene hep işine yatırım yaptık. Ancak birkaç senedir imkanları düzelttik; şimdi de çocuklar, onların bakımları, okulları filan derken ihtiyaçlar hiç bitmiyor :))

Tabii ki önce ağız tadı, sağlık olsun... Evi alabilirseniz hepsi zamanla yapılır. Koltukları açık renk alıp hevesini alsaymışsın keşke, çocuk olduktan sonra açık renk hayal oluyor ne yazık ki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…