Cnm rabbim yardımcınız olsun ben doyamadim az öne tavuklar yoğurt yedim. Salata yapmaya tembellik yaptim diye sonra doymayinca yaptim salatamiAa ben senı bu tarafta oturuyo sanıyorum öle kalmıs aklımda, ya valla benım dıyetısyende her gıttıgımde farklı lıste verıyor ama mesela bazen ögle aksam sebze ve etın yanında 1 dılım ekmek verıyor ya da etın yanında ekmek vermıyor bol salata felan. en son verdıgı 3 gunluk proteın dumura ugratıı benı cunku yanında sadece yogurt var. salata meger nasıl doyurucu bıseymıs yaa. ben de 2 haftada sadece 1.1 kg yagdan verdıgım ıcın bu sekılde verdı bana. eger en az 2 kg verseydım yagdan proteın dıyetı felan vermıycektı. ne zaman vucut duraksarsa o zaman bıseyler degıstırıyo kadın.
Cnm rabbim yardımcınız olsun ben doyamadim az öne tavuklar yoğurt yedim. Salata yapmaya tembellik yaptim diye sonra doymayinca yaptim salatami
Cnm insallah verirsin ben artık 1kg verme derdim yok cunki veremiyorum guatrdan gr gr Gitsinde gitsin bu gün şok oldum veremem diye dusunuyordum hapları bırakıncaafıyet olsun canım yaa. yok anacım soyle kocaman bı salata olsa tavugu koy uzerıne ye ya da tonbalıgını ama ıste yogurtla dısımın kovugunu anca doldurdu:))
neyse yarın yok yarını de kurtarırsam haftaya carsambaya kadar rahatım:)) sonra bı 3 gun daha ezıyet sonraa dıger hafta salı kontrol var 1 mayısta. bı de yagdan kılo veremezmısım:)))
Yediklerim
sabah
3dilim cavdar ekmek
Bol salata
2İncecik dilim ligt peynir
2Bardak çay Stevyayla
1fincan kahve
Ara
Yok
Öğle
2Avuç içi kadar tavuk göğsü
Bol salata yağsız
200Gr ligt yoğurt
Ara
1elma
2Ceviz
2Hurma
Akşam
1Avuç içi kadar tavuk
1Yumurtayla maydonozlu doganli Salata
25GrDilim çavdar ekmek
3Ceviz
2L su. 2Bardak yeşilçay
Bu gün 1 saat spor yaptim. 10 Dakkk trampolin de zipladim. Acayip yordu beni ara ara gidip 5~10dakka ziplicam tatile kadar incecik olayım
ha bu gün 67.9 gördüm yarın ne çıkar merak ediyom çok ciksamda morelimi bozmuyom yerimde saysamda görenler zayifladin baya diyor
tskleryedıklerını cok begendım canım. afıyet bal olsun. zıp zıp zıplıyosun demek evdekangurugıllerdenmısın canım sen yoksa
kız stevyayla ne anacım:)) ılk defa duydum.
kızlarrr biri benim bugün kaç kalori aldığımı hesaplar mı
kahvaltı:
-1 dilim unoı denge light ekmek + 40 gr peynir + 5 adet zeytin + domates + 1 bardak şekersiz çay
öğle:
- 1 kase kısır + 3 adet peynirli krep + 2 adet salatalık turşusu + 8-9 bardak şekersiz çay
ara öğün:
- yokkk
akşam:
- 4 kaşık kıymalı az yağssız karnıbahar yemeği + 1 kase light yoğurt + 1 dilim çavdar ekmeği + 1 dilim gözleme
anasını ağlattım bugün yemeğin ssanırım ne kadar kalori aldım acaba??
ha buarada 1.5 saat yürüyüş ve 3 lt yakın su
elifcim ksırı 5 kaşıkdan hesapladım ama asıl krep bozmuş işi yinede fena değil 1500 kalori civarı bişey çıktı
zaten yürümüşsün canım bişey olmaz
ben kreplerı 100er kalorıden hesapladım daha mı fazla. abovv ne yemısım ben zamanında kahvaltıda 5,6 tane gotururdum dıyet yapmıyoken
canım peynirli krep 200 kalori çıktı valla boyutu da önemli tabii
en az 1 yıl oldu krep yemıyelı:))
Cnm tamtahil undan yapabilirsin yağsız tavada sutude ligt kattinmi problem yok cnmen az 1 yıl oldu krep yemıyelı:))
Benim oğlumda feci dağıtıyor..Bugün 3 kez salonu topladım..Sabah klasik ev toplaması dışında dönüşümlü lego,arabalar en son kağıtları minik minik kesiyor delirtiyor beni..
KEsme olayını çok sevdiği için seslenmiyorum ama her işlemden önce birlikte toplayacağız diyorum tamam diyor kesmeyi bırakınca ben çok yoruldum deyip kaytarıyor.:)
Bugün oyun hamuru yaptık birlikte gıda boyası bulamadım parmak boyasıyla hazırladık çok eğlendi.Sonra arkadaşıma gittim orda kızarmış mücver ve yer fıstığı yedim pek iyi olmadı ama az yedim yine şükür..:)
Konuyu hiiç alakası yokken yemeğe bağladım pardon.
ayyyy canm neler yasamıssın böle..geçmiş olsun ayak baş parmağınaumarım imdi daha iyidir
kızına da biraz daha sakın olmanı tavsiye ediyorum inan sadece kendimize yapıoruz.
demek menü de kuru var
bayılırım ben iddiadaşım...
sen gelip böle herseyi oldugunca anlatıyorsunya cok hoşuma gidiyor.senin yazılarını okumak ayrı bir zevk
arkadaşlar bugun ben bandırmadaydım.
endokrininden muayne kağıdı aldım onu vermek için adamın kapısını açıp kağıdı bırkayım dedim adamla hemşiresi bağırdılar aynı anda napıyorsunuz çıkın dışarı kapayın kapıyı muayne varbende kapattım kapıyıo ama bayaa bozuldum. neyse hastanenin muduru, adamın muayne odasını arayıp gişeden mutlu hanımı hemen muayneye alın dedi. hemen aldılar tabi adamın surat beş karış. ben kapıdan girer girmez sorun ne dedi benim dedim şeker 105 çıktı adam dedi benim sizin testinize bakmaya ihtiyacm yok siz diyabetlisiniz belli. aile de de vardır. yok dedim olamaz dedi siz hastasınız, bilmiyorsunuzdur mumkun değil dedi. neyse açlık tokluk sekeri insülün direnci ve hba1c testlerini istedi. kilomu ölçtü. evet dedi çok şişmansınız. son yemeğinizi yiyip 2 saat sonra tokluk sekerine bakılacak dedi. dr bey ne son yemeği anlamadım dedim. artık son yemeğiniz ballı tereyağlı bitmiştir bugun itibari ile dedi. 3 kere falan son yemk dedi durdu.
çıktım 5 dakikada bir 3 tup kan verdim kahvaltıya gittim.kahvaltıda adamın dediği yağlı ballı yumurtalı peynirli ve sekerli 3-4 cay içtim(normalde sekerli içmem)2 dilim ekmekle hüpledim. gittim kan testine. verdim tekrar.
aldım sonuçları kalbim çarparak çıktım. dr aa dedi ispatı gelmiş teşhisin dedi. bakmama bile gerek yok dedi tekrar. a dedim bir bakın belki yanıldınız ben yanılmam dedi. sonuçlarımı aşada yazıyorum bilgili olanlar fikrini yazarsa sevinirim:
ref
açlık kan sekeri 105 70-110
tokluk kan sekeri 107 70-140
HBA1C 5,77 4.20-6.40
ÜNSİLİN 13.38 2.60-24.90
Adam insülin direnciniz korkunç yuksek hemen diyetisyene gidin dedi. ben ilaç yazın çok kötüysededim yazamam dedi bir de seker yuklemesi yapılsın ozaman yazarım dedi. yarın yapın dedi.yok dedim yarın ben istanbulda yapayım deim size haber vereyim aaa dedi istemem... tamam dedim diyolaog iyice bozuldu.
toplantıda 3-4 dr gösterdim hiç birşeyınız yok yorumu yaptılar. kilo verin dediler birşeyiniz yok zaten. böyleyken böyle en kısa zamanda kilolarımdan kurtulucam (yapabildiğimce). bunaldım artık direk hasta ilan edilmekten, dalga geçilmekten...
elifcim ksırı 5 kaşıkdan hesapladım ama asıl krep bozmuş işi yinede fena değil 1500 kalori civarı bişey çıktı
zaten yürümüşsün canım bişey olmaz
saolun kızlarr çooook teşekkür ederim, gerçekten çook merak ettim kaç kalori aldığımıcanım krepler cok buyuk degılse 1200 calorı felan almıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?