Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de iyi geceler dileyeyim arkadaşlar. Sabahları kazınarak kalkıyorum yataktan akşamları da yatasım gelmiyor. Her sabah bu gece erken yatacağım diye niyetleniyorum, her gece çocuklar yatınca kafamı dinlemek için vazgeçiyorum :)))

Dogru soyluyosun canım acık renk koltukla zor cocuk varken. Gri felan da hosuma gıdıyor aslında. O gunler gelsın ıyıce gezer ıstedıgım bıseyı alırım ama tabı beyaz felan almam hergun cocugun pesınde yapma evladım dıye kosamıyacagıma göre:))Aslında ıyı oldu o koltukları aldıgım,onları atarım oturma odasına ıstedıgım gıbı bı salon alırım:)) Canım eskıden böyle 10 yıl ödemelı felan ev alınamıyorukı. Benım annemler de kooperatıfe gırıp oyle aldılar ben lısedeyken. Bızım söyle bı şanssızlıgımız var esımın aılesı bıraz maddı olarak problemlı. Yanı söyle soylıyeyım esımın ılkokul donemınden berı babasının hep borcları var hıc bıtmeyen borclar. Hatta ıcralık felan da olmuslardı.alanyada yasadıkları ıcın sadece sezonda calısıyorlar, e bı de paraları yokken evde herkes sıgara ıcıyo bogazlarında da kısmadıkları ıcın sureklı borc.Babası ıckı de ıcıyo hergun. Para olmayınca da sureklı kredı cekıyoç Esım dıyokı ev alalımkı bı bırıkımımız olsun yoksa hayat boyu bısey alamayız.

Vazgeçtim bende. yarın yaparım.:))) Akşam ıslamıştım döğmeyi kabıyla dolaba koydum.:)
Yine karnabahar yapacağım bu son artık..Evdekilerin yüzünün şeklini merak ediyorum hehehe.

..
karnı baharın turşusunu süper oluyo yena ucuzlamışken kurabilirsin havuç ve karalahanada koyuyosun rengi pembe pembe oluyo tavsiye edrim

işe başlayınca dahada cok verirsin ece
bimin lorunu azcık yağda kurusoğanı kavur peyniri koy istediğin yeşilliği doğra toz kırmızı biber istediğin baharat süper az kalorili kahvaltı oluyo bende cok seviyorum
en az 1 yıl oldu krep yemıyelı:))
aslında 1 dlm ekmek yerine kahvaltıda arasına peynir koyup yene bilir

ayyyy bende sayende mobilyalara daldım..bakın bunu begendim kızlarrr
gerci daha yeni gelin evi sayılırım..mobilya alacagımız da yok ama .

Eki Görüntüle 395710
köşe takımlarını severim oturma odası için ideal ama misolar gelince zor oluyo askeri sıraya girmiş gibi sağdan sayy
bende koltuk takımı alırsam farklı renklerde alıcam klasik hepsi aynı renklerden sıkıldım

ayynenn sabah zor kalkıyorum ama evin şuanki sessizliği ruhumu dinlendiriyoooo

yok yahu ben de yedim ya ben benimki aklıma gelerek demiştim ama bak umut hakkatten artıda imiş yaramamış parmak kadar yese bile olsun yine de kendimizden umutluyuz bırakmak yok devammm
o nasıl dr yaaa atlasaydın üstüne hop sen de kimsin diye yazzz neden ezdirdin kendini o kimmişşş nerden ne oluyormuş densizz
ben bırakmadım ya siz hayatta bırakmazsınızz umutcum eminim yola devam az olsunn bizim olsun ben de bir haftadır çabalamaya aynı yerdeyim bugün tartıldım dayanamadım aynıyım bir gr bile değişmedimm aman ne güzellllll

yediklerim cokta iyideil aama yazayımm
limonlu sıcak suuu
sabah 4 zeytin
1dlm kepekli ekmek
kk peynir
domates salatalık yeşillik

öğlen canım istemedi 1 şekersiz nescafe 4 galeta

akşam kızıma pişirdiğim mantıdan 2 kaşık

meyve

3lt su

asuman bebeğim cnnm arkadaşım yeğenimin doğum günü kutlu olsun iyi ki doğdu yeğenim
ayşemin iyi olduğuna sevindimmmmmm gelsin özledikk ben de açım ama hala 91.300 üm ühühühühühüh

günaydınnlllaaarrr fıstıklarrr

okula gitmeden bildirim yapayım dedim yoksa okul sonrası yetişemiyorum malesef,
bu hafta adet , grip , serum , iğne , ilaç derken haneme + ları yazmak istiremmm

geçen hafta : 87.7

bu hafta : 88.3

gelen : +0.6

Son düzenleme:
herkese günaydın
hayırlı cumalar güzel bildirimler olsun inşallah
çok az olmuş canım bugün eksilerde olursun lor tarifini de denerim muhakkak üstüne de yumurta kırsak mı
asuman bebeğim cnnm arkadaşım yeğenimin doğum günü kutlu olsun iyi ki doğdu yeğenim
ayşemin iyi olduğuna sevindimmmmmm gelsin özledikk ben de açım ama hala 91.300 üm ühühühühühüh

canım semoşum sağol tatlım

YA RABBİ; Dertlilere derman,Hastalarına şifa,Borçlu olanlara edalar nasip eyle.RABBİM her kesin gönlüne göre versin.İNŞALLAH.
HAYIRLI CUMALAR...
GÜNAYDINNNN HERKESEE

YENACIM...
KİLOM....96

günaydın canım süpersin kutlarım :119: bi doğuriyim hemen bende gelicem aranıza

Sen bebesini sağ selim kucağına al o kilolar senin elinden kurtulsmaz hepsini verirsin

ben anlamadim guatr hapi kullanmiyom. Kg veriyom kullanınca veremiyom ben bu işi anlamiyorum aman önemlidir verdim Oleyyyyyyyy 65 şin altına brlki inerim tatile gidene kadar

kilom aynı 79.8
sporum 500dk

herkesi tebrik ederim burada mücadeleye devam ettikleri için
haftaya sporu azaltacam leslieye dönüş yapmaya çalışacağım bakalım hayırlısı

günaydın kızlar kilo bildiriminde bulunmak istiyorum bu hafta bi değişiklik yok ne eksik ne fazla 74 kilo geldim oysay geçen hafta 73 leri görmüştüm niye böyle oldu anlamadım
geçen hafta 74.1
bu hafta 74
akşam diyetisyen randevum var umarım ödemdir bakalım yağ oranım ne çıkacak kilo verenleri tebrik ediyorum benim gibi yerinde sayanlar inşallah haftaya yüzlerimiz güler hepinizi öpüyorum

İnsallah hayellerini gerçekleştirebilirsiniz

günaydınnnnn 2 haftada 2kilo 100 gram gitmiş sonra uğrarım

İyi kilo vermişsin tebrikler ama kilonu neden yazmadın..
Listeye eklemem için kilonu yazman gerek..

Günaydın kizlarrr
yenacim 67.6kg. Oleyyyyyyyy

beyzusablscim. 70Dakkk sporum

YA RABBİ; Dertlilere derman,Hastalarına şifa,Borçlu olanlara edalar nasip eyle.RABBİM her kesin gönlüne göre versin.İNŞALLAH.
HAYIRLI CUMALAR...
GÜNAYDINNNN HERKESEE

YENACIM...
KİLOM....96

yağmurumgözüm günden güne eriyosun valla.
birde gülcemalini görsek, gelsen arada..

Söyleyeceğim sitenin yönetimine sana zorunlu + 90 mesaisi yazsınlar böyle olmuyor.:)

herkese günaydın.hemen kilo bildirimimi yapayım.bu arada yarın annem ve babamla Güneydoğu turuna gidiyoruz.Urfası Antepi Hatayı derken kesin + ile dönerim ben ordan.ama napayım hayatımda ilk defa gidicem.herkes kebapları baklavaları yerken ben salata çorba mı yeseydim? bu arada çarşambaya kadar yokum haberiniz olsun.hepinize al kalorili bol sporlu günler hoşçakalın

kilo bildirimi:
geçen hafta:91.8
bu hafta:89.3
giden:2.5 kg

spor:315 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…