semirancım canım başınız saolsun, Rabbim sizlere sevdiklerine geride kalanlara sabır versin, Rabbim kimseye evlta acısı göstermesin inşallah. Canım okurken tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm. Tekrardan başınız saolsun canımmerhabalar dünden bu yana gelemedim cenazemiz var apartman komşumuz var onun 28 yaşındaki oğlu vefat etti biz çok tutkun bir apartmanız perişan olduk gelecek hafta nişanı vardı oğlumuzun ama ömrü bu kadarmış profesyonel dalgıçtı niksarda baraj kapağı için çağırmışlar dalmış bir daha çıkamamış 27 saat sonra bulundu bizde gittik niksara çok kötüyüz Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inş bu aralar pek gelemem gidip geliyoruz cenaze şimdi adli tıpta yarın gelecek trabzon sürmeneye gömülecek çok üzgünüm çokkk
merhabalar dünden bu yana gelemedim cenazemiz var apartman komşumuz var onun 28 yaşındaki oğlu vefat etti biz çok tutkun bir apartmanız perişan olduk gelecek hafta nişanı vardı oğlumuzun ama ömrü bu kadarmış profesyonel dalgıçtı niksarda baraj kapağı için çağırmışlar dalmış bir daha çıkamamış 27 saat sonra bulundu bizde gittik niksara çok kötüyüz allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inş bu aralar pek gelemem gidip geliyoruz cenaze şimdi adli tıpta yarın gelecek trabzon sürmeneye gömülecek çok üzgünüm çokkk
slm kızlar eşim asker perşembe günü geldi yarın gidicek o geldiğinden beri cozuttum iyice diyet denilen bişi kalmadı çok sinirim buzldu kocişin geldiğine üzülecem neredeyse:)))
dün biraz akrabaları falan dolaştık herkes zayıflamışsın dedi:))))çok mutlu olduumm.. ama hepsini geri aldım sanırım((
merhabalar dünden bu yana gelemedim cenazemiz var apartman komşumuz var onun 28 yaşındaki oğlu vefat etti biz çok tutkun bir apartmanız perişan olduk gelecek hafta nişanı vardı oğlumuzun ama ömrü bu kadarmış profesyonel dalgıçtı niksarda baraj kapağı için çağırmışlar dalmış bir daha çıkamamış 27 saat sonra bulundu bizde gittik niksara çok kötüyüz Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inş bu aralar pek gelemem gidip geliyoruz cenaze şimdi adli tıpta yarın gelecek trabzon sürmeneye gömülecek çok üzgünüm çokkk
merhabalar dünden bu yana gelemedim cenazemiz var apartman komşumuz var onun 28 yaşındaki oğlu vefat etti biz çok tutkun bir apartmanız perişan olduk gelecek hafta nişanı vardı oğlumuzun ama ömrü bu kadarmış profesyonel dalgıçtı niksarda baraj kapağı için çağırmışlar dalmış bir daha çıkamamış 27 saat sonra bulundu bizde gittik niksara çok kötüyüz Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inş bu aralar pek gelemem gidip geliyoruz cenaze şimdi adli tıpta yarın gelecek trabzon sürmeneye gömülecek çok üzgünüm çokkk
3gunde bısey olmaz canım kocan gelmıs dıyetı dusunemezsın dogal olarak. Sonrakı gunler daha dıkkat edersın dengelenır canını sıkma
Semirancım başınız saolsun canım Allah rahmet eylesin..ailesine hele o nişanlısına Allah sabırlar versin
yok canım yaa ama yapıcam en kısa zamanda:)hatta yapayım şimdi hangi sitelerden yapılıyodu özelden atsana mesaj..Miraycımmm kilo çizelgen yokmu hala
ahhhhh insallah gercek olur bu hayalin iddiadasım..Bu ne ya iki dakika başka yere daliyorum bir bakıyorum siteden biri yine tepik atıyorgiriş yapmaktan fenalık geldi
Ya reglden midir nedir bu gece inanılmaz ateş basıyor bana
bütün camları açtırdım banamısın demedi
Havalar iyice ısınınca düşünemiyorum halimi
Bu gece eşimle yine hayallere daldık. Can sıkıntısından evlere baktık biraz şudur budur derken inanılmaz güzel bir Rum Evi bulduk akçayda
İlerde öyle bahçeli müstakil bir evimiz olsa akçayda yaşasak hatta o hayal ettiğimiz cafeyide orada açsak ya diye düşünürken bulduk kendimizi
Karı koca hayal dünyasında yaşıyoruzama tabi Rabbim ilerde neyi nasip eder belli olmaz.
Oyyy oyyy benim Tatilim geldi herhaldebiraz tuvaletim geldi gibi oldu ama ne yapayım şu haziran gelsede şu piskolojiden cıksak
ahhh bende cok üzüldüm semirancım.Allah sevdiklerine sabır versin..merhabalar dünden bu yana gelemedim cenazemiz var apartman komşumuz var onun 28 yaşındaki oğlu vefat etti biz çok tutkun bir apartmanız perişan olduk gelecek hafta nişanı vardı oğlumuzun ama ömrü bu kadarmış profesyonel dalgıçtı niksarda baraj kapağı için çağırmışlar dalmış bir daha çıkamamış 27 saat sonra bulundu bizde gittik niksara çok kötüyüz Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inş bu aralar pek gelemem gidip geliyoruz cenaze şimdi adli tıpta yarın gelecek trabzon sürmeneye gömülecek çok üzgünüm çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?