Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adam manyakti baharcim verip kurtulucam insallah daha test istedi ben de yaptirmadim 5 tup kan verdim 5 defa delindim mosmor kollarim biraktim bekliycem verim azdaha eylulde baktaririm

Adam manyakti baharcim verip kurtulucam insallah daha test istedi ben de yaptirmadim 5 tup kan verdim 5 defa delindim mosmor kollarim biraktim bekliycem verim azdaha eylulde baktaririm

geçmişolsun anneme ne kadAr çok hastalanıyosun dediğimde doğurdokuda ondan sonra görüşelim derdi aynen ne zaman doğum yaptım uçan kuşun rüzgarından hastalanıyorum resmen
dikkat etde bebişe geçmesin arkadaşım

yediklerim çokta ideal deil amma yazayım adettendir

sabah ekmek pizzası 2 dlm çay
öğlen 2 tane şekerpare evde yapım komşu getirdi dayanamadım aylar olmuş şerbetli tatlı yemeyeli buraaksan 4 daha vardı tabakkta enson 3 ay önce kaynımın sözünde 2dlm yemiştim baklava

arada 10 adet erik

akşam 3 kaşık pilav pirinç
4 kaşık sac kavurma

bitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii((((((((((((

bundan sonrasııı pasooo çayyyyyyyyyyyyyy

evet canım ya çok fazla kan alıyorlar ve hormon tahlilleri 20 gün sonra çıkıyor. tahlillere bakmadan nasıl teşhis koydu insülin direnci için :26: bu doktoru sevmediysen başka bir doktora görün bence çünkü insülin direnci düşüncesi bile kötü felaket tellallığı yapmak ya da moralini bozmak istemem ama şeker hastalığına kadar gidiyor. Ya da glukofen kullan reçetesiz satılıyor madem insülin direncin var gayet rahat kullanabilirsin

Ben de menümü paylaşayım

sabah
1 kk peynir,5 zeytin,1 salatalık,1 domates,2 dilim kepek ekmek, yeşilçay
ara
5 fındık,1 çay bardağı şekersiz elma suyu
Öğle
1 tabak tavuklu patatesli bezelye yemeği,2 dilim kepek ekmek
ara
leblebi,elma
akşam
menemen,3-4 dilim kepekli ekmek
ara
elma

80 dk. yürüyüş+egzersiz,3 lt su

Canım eşinle ne güzel bi yemek yemişsin ne olucakki. Hiç de fazla kaçırmamışsın herşeyin tadına bakarak az yemişsin. Şu balık restoranı nerdeymiş biz de eşimle meraklıyızdır dışarda yemek yemeye:)) Ben genelde içki içmem hem sevmiyorum hem de ülser var ya mideme dokunuyo ama eşlik etmemi isterse 1 kadeh şarap içerim en azından daha sağlıklı:))

Karidesli böreği canım çekti:))

bahaar hanım şikayet etmeyiniz=))yarın sabah yine aynı saatte aynı yerde lütfen:)

bende paylaşayım o zaman menümü yemege misafirim vardı ama ben pişirirken doydum sanırım yemedim çok..
sabah:salatalık
domates,
peynir
4zeytin,
2 dilim kepek ekmek
şekersiz çay

kahvaltıyı geç yaptım bu arada

öğlen:1 kase yoğurt çorbası
1 kaşık şevketi bostan+arapsaçı yemeği
1 tane küçücük biber dolması

ara:bi tane kemalpaşa:)

akşam:bi kase patlamış mısır

bundan sonra çay , soda

yürüyüş 80 dakka:)+koşturmaca 2lt su
benden bu kadar..

merhabalar dünden bu yana gelemedim cenazemiz var apartman komşumuz var onun 28 yaşındaki oğlu vefat etti biz çok tutkun bir apartmanız perişan olduk gelecek hafta nişanı vardı oğlumuzun ama ömrü bu kadarmış profesyonel dalgıçtı niksarda baraj kapağı için çağırmışlar dalmış bir daha çıkamamış 27 saat sonra bulundu bizde gittik niksara çok kötüyüz Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inş bu aralar pek gelemem gidip geliyoruz cenaze şimdi adli tıpta yarın gelecek trabzon sürmeneye gömülecek çok üzgünüm çokkk

Herkese hayırlı geceler

Bugün öğleden sonra evden bir çıktık gece geç saatte geldik. Eşim halasının evinde bir tamir işi vardı onu halletti sonra çay faslı yaptık. Akşam üzere hep birlikte Forum İstanbula gittik kuzene ayakkabı lazım diye ve oradada 3 saat aralıksız gezdik
Bir ara eşimin Halaları bana kız neredeyse koşacaksın dediler ben hayatta yavaş yürüyemem üstelik fırsat bulmuşken biraz spor olsun dedim
Tabiki spor olarak saymıyorum ama en azından bana hareket oldu. Forumda görenler kesin bu kadının acelesi var demişlerdir

Bu gece büyük kızım eşimin Halasında kaldı kuzenleriyle birlikte vakit geçirmek istediği için Küçük civcivde okadar çok koşuşturdu ki bitkin düştü
Ediyle büdü sessizliğin tadını cıkartıyoruz tabi Edininde başı ağrımasaydı tam süper olurdu
Herhalde sabah aç karnına evden cıktığı için tansiyonu düştü ve düzeldiği halde baş ağrısı geçmedi :26: Umarım bir an önce geçer yoksa sabaha kadar otururuz

Canım başınız sağ olsun Rabbim sizlere ve ailesine sabır versin onuda cennetine kabul etsin.
İnan ben bile okuyunca çok kötü oldum Aileyi düşünemiyorum bile.
Allah senden de razı olsun ki sadece baş sağlığı dileyip kenara çekilmiyorsun

ayyy allah rahmet eylesinnn çok üzüldümmmmm

geçmiş olsunnnn en azından uyumuş bıcırıklar rahat edersinnnn

Allah rahmet eylesin semiranım rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın ailesine ve sizlere sabırlar versin inşallah

Banucuğum, çok tatlısın, güzel dileklerin için teşekkür ederim. Ama doğum günü kızımın değil arkadaşınındı Bizimkine yaklaşık 2 ay var :) Doğumgününe diyet bisküvi götüremedim, unuttum aceleden. 1 adet kaşık Meksika fasulyesi salatası yedim, oldukça hafifti :) Yarın yağış olmazsa gideceğiz mangala, dediğin gibi orası daha kolay. Yaklaşık 4 adet pirzola hakkım var, salata, 2 dilim ekmek ve ayran ile. Gayet iyi yani :)

Çok geçmiş olsun arkadaşlar. Havalar öyle tuhaf, öyle değişken ki nezle-grip kol geziyor. Umarım kısa sürede iyileşirsiniz.
Özlemciğim o börek öyle güzeldi ki yıllardır yediğim deniz mahsulleri arasında ilk 5'te yerini alabilir. Ki en ücra köyden farklı Akdeniz ülkelerine bir sürü yerde deniz mahsulleri yemişimdir ben. Yediğim çinekop da şimdiye kadar yediğim en lezzetli çinekoptu. (yüzey balığı yiyorum son bir senedir, en iyi alternatif oydu) Kılçıkları da ayıklamışlardı, löp löp yemesi kaldı sadece geriye :)
Ben içki içemedim, alkolün kalorisini hiç bilmediğim için riske girmedim. Eşim de ara sıcakları reddettim diye bozulmuştu zaten, onlardan birer ikişer yiyince gönlünü aldım :) Şu haftayı atlatsam zaten özel durumlarda hafif seçimler yaparak liste dışına çıkarım diyordum. Bu hafta gene veremezsem "bozdum da ondan veremedim" şüphesi olsun istemiyordum. Ne yapalım oldu artık:)
Gittiğimiz lokanta gerçekten 5 üzerinden yıldızlı 5 alır benden, diyetteyim diye mi, bilmiyorum, ağzıma attığım her lokma çok lezzetli geldi bana. Ama yolunuz düşerse -ya da yakın oturanlara- tavsiye ederim. Çünkü dekorasyonu ve ambiansı çok hoş ama neticede cadde kenarı bir yer, balık dediğin boğaz manzarasına karşı yenmeli değil mi :))

Özel bir günde deniz mahsulleri yemek isterseniz Taksim'de Doğa Balık'ı tavsiye ederim, hem manzarası çok hoş, hem ikramlar gerçekten lezzetli, üstelik de merkezi bir yer :)
"Çok özel bir günümüz, bugün para pul gözümde değil, harika manzara çok romantik bir ortam arıyorum" diyorsan Lacivert, Kalamış'a yolun düşerse Develi Balık deniz mahsullerinde tavsiye edeceğim yerler. Ben boğazda, isim yapmış turistik yerlere tercih ederim buraları. Biz dün Foça Balık'ın yeni açılan Ataşehir şubesinde yedik. Yazmama gerek var mı bilmiyorum, bu mekanların hepsi oldukça tuzludur. Ama insan giyinir, süslenir, özenir öyle yemeğe çıkar ya kırk yılda bir; öyle bir durumda gözüm kapalı giderim buralara :)

Semirancığım mesajını sonradan gördüm; biz okuyunca bile çok fena olduk, sen nasıl etkilenmişsindir kimbilir Çok genç bir insan, çok ani bir ölüm. Allah yakınlarına sabırlar versin

Son düzenleme:
Kızlar size hoş sohbetler bana müsaade eşimin başı hala geçmedi ama benim felaket uykum geldi :26:
Bari koltuğa uzanayımda belki birazdan daha iyi hisseder de yatarız

Huyum kurusun hayatta yanlız yatamam ille yanımda yatacak biri Allahtan adamcağız çok sık şehir dışına cıkmıyor çünkü her seferinde sabaha kadar uyuyamam nasıl alıştıysam artık

Yarın inşallah hepimiz için yine kaçamaksız ve bol hareketli bir gün geçiririz
Hepinize iyi geceler
Allaha emanet olun

Günaydın Kızlar

Birazdan yürüyüşe çıkıcaz mirayla bakayım dedim ama topic boş haftasonu olduğundan herhalde dünde sayılı sayfa yazılmış en büyük sorunumuz haftasonu kaçamakları 5 günde verip 2 günde geri alıyoruz verdiğimizi haftasonuna daha dikkkaaatttt

Semirancım başınız sağolsun çok üzüldüm Allah rahmet eylesin Allah sevdiğine ailesine sevdiklerine sabır versin

günnayyydınnnnn kızlar kahvaltımı yaptım kocayı göreve yolladımmm allaha şükürrrr bakla geldiii baklamı pişireceğimmmm ohhh misssss

sabah yedilşerim 2 dlm kepekli ekmek

peynir zeytin çayyy yeşillikkk
herkeze iyi kaçamaksız gezmeler

herkese mutlu güzel bir pazar dilerim
limonlu ılık suyumu içtim 5ibir yerde çayımı da içeyim daha kahvaltı hazırlayacağım eşim ve büyük kızım hala uyuyorlar

canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin Rabbim ailesine sevenlerine sabırlar versin çok acı Allah kimseye evlat acısı göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…