Mutlucum geçmiş olsun bu msjında okudum sen de de insülin direnci çıktı demeküzüldüm senin adına ilaç verdimi doktor :26: hem neden korkunç dedi onu anlayamadım. bu topicteki 5 kişiden 2sinde var insülin direnci gayette normal çünkü insülin direnci kiloyla ortaya çıkan bir rahatsızlık ve en güzel ilacıda kilo vermek sıkma canını ben 1 senedir ilaç kullanıyorum ve gayette işe yarıyor kilo vermeye yardımcı sıkma canını bu sene sonu hepimizin üstünden 10-15-20şer kilolar kalkmış olacak ben inanıyorum Allahın izniyle inşallah
Mutlucum geçmiş olsun bu msjında okudum sen de de insülin direnci çıktı demeküzüldüm senin adına ilaç verdimi doktor :26: hem neden korkunç dedi onu anlayamadım. bu topicteki 5 kişiden 2sinde var insülin direnci gayette normal çünkü insülin direnci kiloyla ortaya çıkan bir rahatsızlık ve en güzel ilacıda kilo vermek sıkma canını ben 1 senedir ilaç kullanıyorum ve gayette işe yarıyor kilo vermeye yardımcı sıkma canını bu sene sonu hepimizin üstünden 10-15-20şer kilolar kalkmış olacak ben inanıyorum Allahın izniyle inşallah
merhaba bayanlar
2 gündür hastalıktan yıkılıyorum neredeyse..geçen akşam spor yaparken çok terledim sonra balkona çıkıp çamaşır topladım astım..ertesi günde çok fena oldum..5-6 aydır ilk defa bu kadar kötü oldum..eşim acile götüreyim dedi ama hiç yerimden kalkcak halim yoktu..işten gelince götürecek..sanırım iğne yemeden düzelemeyeceğim ilaç içiyorum ama etkisi yok hiç..bebeğimede bakacak kimsem yok yanımda eşimden başka.dün 87 geliyodum sabah..bugün tartıldım 85-86 arasıydım..sanırım uykuda kilo vermişim..bu arada kızlar karatay diyetini yapacağım..4-5 saatte bir yiyeceğim dün denedim gayette iyi oldu hiç canım tatlı istemedi ilk günde..sanırım beyin şartlanıyor..kitabını okumaya devam ediyorum hala.
Adam manyakti baharcim verip kurtulucam insallah daha test istedi ben de yaptirmadim 5 tup kan verdim 5 defa delindim mosmor kollarim biraktim bekliycem verim azdaha eylulde baktaririm
İyi geceler arkadaşlar, üzgün büzgün bir haldeyimAkşam yemeğinde diyetin için ettim resmen Daha doğrusu zorla ettirildim. Normal şartlarda gayet başarılı bir akşam yemeği olarak görürdüm ben yediklerimi ama hep yazıyorum ya, şu haftalar neyin ne olduğunu göreyim diye harfiyen uymaya niyetliydim. Ama olmadı
Eşim birkaç gündür balık yemek istiyordu, bugün akşam gitmeye karar verdik. Konuşurken ani bir kararla her zaman gittiğimiz balıçı yerine şık bir balık restoranına gittik. Eşim çok nadir içer, bugün de bir kadeh içeceği tuttu. Balıkları ve mezeleri o seçti gidip. Ara sıcaklardan benim için de ısmarlamış. Gelince ben geri çevirdim, o da bozuldu. Tabağımdakileri ona aktarırken açıklamaya çalıştım, "biliyorsun disiplinli gitmeye çalışıyorum" dedim ama epey tavır yaptı. "Tek başıma oturup yiyip içeceksem ne anlamı var buraya gelmemizin" dedi, çocuklar da süper bir oyun odası bulmanın neşesiyle yanımıza bile uğramadılar, karı koca güzel bir yemek yiyecek ortam da vardıBaktım o da tabağına dokunmuyor, eşlik ettim mecburen. Ortam çok güzeldi, çocuklar çok uysaldı, güzel sohbet ettik filan ama bozmuş oldum işte
Yediklerimi de yazayım;
Izgara balık, 2 dilime eşdeğer kepekli ekmek, bol salata (Bu zaten normal akşam öğünümdü)
Ekstralar: İri bir adet kaşarla doldurulmuş mantar, 2 parmak genişliğinde kalamar ızgara, 3 parmak kalınlığında rulo böreğin üçte biri (avcı böreğine benzer içi karides-kaşar-yeşilliklerle dolu bir şeydi), baklava diliminden daha küçük bir parça sebzeli mısır ekmeği
Bardak bardak su
Gece öğünümü yemedim, sadece süt içtim 23.30'da. Normalde hafta sonu yürüyüş yapmıyorum, yarın yapmaya karar verdim. Sekteye uradım ama sonraki günler değiştirmeden devam edeyim diyorum?
*Yemeğe gittim, bunları bunları yedim filan yazınca da görgüsüzlük gibi oluyor ama burada yediklerimizi paylaştığımız için yanlış anlayan olmaz diye düşündüm :26:
bahaar hanım şikayet etmeyiniz=))yarın sabah yine aynı saatte aynı yerde lütfen:)Ayyy sabahın 7:30unda kalkınca bir türlü akşam olmadı ya zaman geçmiyor sankiakşam 9-10 olsa da uyusam diye düşünüyorum Sabah kalkıp yürümek çok iyi geldi bünyeme biraz bünyemiz alışsın akşamlarıda yürüycem
merhabalar dünden bu yana gelemedim cenazemiz var apartman komşumuz var onun 28 yaşındaki oğlu vefat etti biz çok tutkun bir apartmanız perişan olduk gelecek hafta nişanı vardı oğlumuzun ama ömrü bu kadarmış profesyonel dalgıçtı niksarda baraj kapağı için çağırmışlar dalmış bir daha çıkamamış 27 saat sonra bulundu bizde gittik niksara çok kötüyüz Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inş bu aralar pek gelemem gidip geliyoruz cenaze şimdi adli tıpta yarın gelecek trabzon sürmeneye gömülecek çok üzgünüm çokkk
ayyy allah rahmet eylesinnn çok üzüldümmmmmmerhabalar dünden bu yana gelemedim cenazemiz var apartman komşumuz var onun 28 yaşındaki oğlu vefat etti biz çok tutkun bir apartmanız perişan olduk gelecek hafta nişanı vardı oğlumuzun ama ömrü bu kadarmış profesyonel dalgıçtı niksarda baraj kapağı için çağırmışlar dalmış bir daha çıkamamış 27 saat sonra bulundu bizde gittik niksara çok kötüyüz Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inş bu aralar pek gelemem gidip geliyoruz cenaze şimdi adli tıpta yarın gelecek trabzon sürmeneye gömülecek çok üzgünüm çokkk
geçmiş olsunnnn en azından uyumuş bıcırıklar rahat edersinnnn
merhabalar dünden bu yana gelemedim cenazemiz var apartman komşumuz var onun 28 yaşındaki oğlu vefat etti biz çok tutkun bir apartmanız perişan olduk gelecek hafta nişanı vardı oğlumuzun ama ömrü bu kadarmış profesyonel dalgıçtı niksarda baraj kapağı için çağırmışlar dalmış bir daha çıkamamış 27 saat sonra bulundu bizde gittik niksara çok kötüyüz Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inş bu aralar pek gelemem gidip geliyoruz cenaze şimdi adli tıpta yarın gelecek trabzon sürmeneye gömülecek çok üzgünüm çokkk
Banucuğum, çok tatlısın, güzel dileklerin için teşekkür ederim. Ama doğum günü kızımın değil arkadaşınındıCanım Kızının doğumgünü kutlu olsunRabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip etsin kızına ve tüm ailene Aminnnn
Bence yarınki mangaldan pek korkma sonuçta ekmeksiz et yersin ( dukan hesabı) yanınada salata ohhh birde açık havada yemekten sonra çocuklarla yarım saat top oynarsan yediklerinden eser kalmaz bence
Doğumgününde de elbette zararsız olan birşeyler de olacaktırolmadı dediğin gibi diyet bisküvilerle idare edersin.
Umarım çok güzel vakit geçirirsiniz ama sen yinede artıları görmezsin inşallah ... Amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
...Başım ağrıyor ve burnum da akıyor.Artık gribe 5 var kesin.Çok halsizim dün çok dermansız kaldım ve toparlanamadım.İstirahat etmeliyim ama nerde iş yerindeyim yine her cumartesi olduğu gibi...
Şimdilik hoşçakalın...Öpüldünüzzz...
Çok geçmiş olsun arkadaşlar. Havalar öyle tuhaf, öyle değişken ki nezle-grip kol geziyor. Umarım kısa sürede iyileşirsiniz.merhaba bayanlar
2 gündür hastalıktan yıkılıyorum neredeyse..geçen akşam spor yaparken çok terledim sonra balkona çıkıp çamaşır topladım astım..ertesi günde çok fena oldum..5-6 aydır ilk defa bu kadar kötü oldum..eşim acile götüreyim dedi ama hiç yerimden kalkcak halim yoktu..işten gelince götürecek..sanırım iğne yemeden düzelemeyeceğim ilaç içiyorum ama etkisi yok hiç..bebeğimede bakacak kimsem yok yanımda eşimden başka.dün 87 geliyodum sabah..bugün tartıldım 85-86 arasıydım..sanırım uykuda kilo vermişim..bu arada kızlar karatay diyetini yapacağım..4-5 saatte bir yiyeceğim dün denedim gayette iyi oldu hiç canım tatlı istemedi ilk günde..sanırım beyin şartlanıyor..kitabını okumaya devam ediyorum hala.
Özlemciğim o börek öyle güzeldi ki yıllardır yediğim deniz mahsulleri arasında ilk 5'te yerini alabilir. Ki en ücra köyden farklı Akdeniz ülkelerine bir sürü yerde deniz mahsulleri yemişimdir ben. Yediğim çinekop da şimdiye kadar yediğim en lezzetli çinekoptu. (yüzey balığı yiyorum son bir senedir, en iyi alternatif oydu) Kılçıkları da ayıklamışlardı, löp löp yemesi kaldı sadece geriye :)Canım eşinle ne güzel bi yemek yemişsin ne olucakki. Hiç de fazla kaçırmamışsın herşeyin tadına bakarak az yemişsin. Şu balık restoranı nerdeymiş biz de eşimle meraklıyızdır dışarda yemek yemeye:)) Ben genelde içki içmem hem sevmiyorum hem de ülser var ya mideme dokunuyo ama eşlik etmemi isterse 1 kadeh şarap içerim en azından daha sağlıklı:))
Karidesli böreği canım çekti:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?