günaydın ayşe emir nasıl oldu inşallah biraz iyidir
bende dünden beri çörek otu yiyorum ve sanırım o kapattı iştahımı, makarnamın içine bile kattım sonrada inanılmaz bir doygunluk hişssim vardı. bende dershaneye ekmek arası götürücem içine çörek otuda dökeyim o zaman.slmlaaar,günaydınlar herkeslere:)))
bugün toksin atıcı diyet yapacaktım.daha önce yapmış olduğum yazımı gördüm nasıl yaptığımı araştırırken..orda bebeğimin ağladığını yazmışım tüm gece süt bitmiş çünkü(önceki bebişimde)...onu görünce vazgeçtim yapmaktan.birazdan normal kahvaltı edip normal yemeklrimi yiycem sapıtmazsam.fena artıdayım çok moralim bozuk ama 2 gün elimden geldiğii yapıcam.inşallah artıyı atablirim.bebişimi doyurdum birazdan kendim yicem.öğleyi atlamayacam bugn.atlayınca akşm çıkarıyorum acısını .bi de çörek otuna başladım bugnü itibariyle hadi hayırlısı2-3 ay önce twist almıştım.eşim dün dalga geçiyor kullanıyormusun diye.en küçüğümüz arada üstüne çıkıyr zaten çok zayıf üflesek uçacak.o bile senden azimli diyor eşim
...
bende dünden beri çörek otu yiyorum ve sanırım o kapattı iştahımı, makarnamın içine bile kattım sonrada inanılmaz bir doygunluk hişssim vardı. bende dershaneye ekmek arası götürücem içine çörek otuda dökeyim o zaman.
sen de de iştah kesiyor mu ece?? yoksa başka bir etkisi de mi var???
bende dünden beri çörek otu yiyorum ve sanırım o kapattı iştahımı, makarnamın içine bile kattım sonrada inanılmaz bir doygunluk hişssim vardı. bende dershaneye ekmek arası götürücem içine çörek otuda dökeyim o zaman.
sen de de iştah kesiyor mu ece?? yoksa başka bir etkisi de mi var???
canım ben ilk 15- kilomu çörek otuyla verdim ama yiyeceklerin içinde değil yemekten yarım saaat önce iyice çğneyip yutuyordum az suyla.ilk 2 gün çok farketmedi ama sonra hem iştahımım dengeledi hem tatlı vs canım hiç istemez oldu.çok harika bir duyguydu.şu sıralar iştahım çok açık tekrar başladım.zaten 'ölümden başka her derde deva' hadisini biliyordum.kendimde böyle bbir işe yarayıncada çok sevindim.tavsiye edeirm yarım çay kaşığından biraz fazla olacak her öğün(3 ana öğün)
çok saol ececim verdiğin bilgiler içinbende bu kadar işe yaramasının nedeni belki insülin direncine sahip olmamdır onu da bilemiyorum.çünkü herkeste benim kadar işe yaramıyor(tavisye ettiklerimden yapan ve bana anlatanlardan anladığım)ben insülin direncini ilaç kullanmadan çörek otuyla çözdüm.ama şu sıralar hortlamaya çalışıyor.o nedenle terkar başladım zaten günde belli bir oranı geçmedikçe hiçbir yan etkisi yok hatta çok faydası var.
çok saol ececim verdiğin bilgiler için
bana geçen hafta doktorum dedi, çörek otunu hiç bir yemeğinden eksik etme salatana dök bol bol sabah kahvaltında peynirin domatesin yeşilliğin üstüne dök dedi ve ekmek arası yapıpo götürdüğümü biliyor onun içine dök azcık açlık düzenini bir dengeye soksun o saatlerde dedi. bende insülin direnci yok ama adet dönemi öncesinde hem de 2 hafta öncede ne yiyeceğimi şaşırıyorum çok acıkıyorum, dün çörek otu sayesinde dizginledim ama birde senin yöntemini deneyeyim.
aminnn canım çok teşekkür edeim bu güzel dileklerin için Allahım herkesin yuvasından mutluluğu eksik etmesin...NEVİNNNNN evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım arkadaşım
rabbim bir ömür boyu ağzınızın tadını bozmasın
evinizden huzur, mutluluk, aşk, sadakat, sağlık, bereket eksik olmasın inşallah
rabbim en kısa zamanda bi evlat nasip etsin
nice nice mutlu yıllarda kocanla yaşlanmanı diliyorum
amin canım ne güzel dua niyetine olsun inşallah...çok saol...slmlaaar,günaydınlar herkeslere:)))
nevincim yıldönümünüz kutlu olsun bir ömür boyu mutlu bir beraberliğiniz olur ve inşallah bunu da cennete de taşırsınız
....
aa süpermiş erkek arkadaşımda da benler var ona deneyeyim bende düzenli kullanmaktan kastın hergün günde bir defa falan mı sürülüyor canım?? siteyede bakayım bir an önce, evet bencede çok faydalı bir şey çörek otu. bende tavsiye ediyorum herkese birde tradı herkesin damağına uygundur eminim.yemeklerde de faydalıdır eminim ama yemekten sonra balla yendiğinde kilo almaya yardımcı yemekten önce yendiğinde kilo vermeye yardımcı diye biliyorum ben.
çöreklen.com diye bir site var orda daha detaylı bilgilere ulaşabilirsin.ben çörek otu yağını boynumda çıkan benlere sürmüştüm küçüldüler.düzenli kullanmaya devam etsem yok olacak gibiydiler.onada başlıyacağım tekrardan
korksun tabiki beyin ne isterse vücut onu yaparmış emreden beynimiz hastalığı yok ettin kiloları neden etmeyesin korksun senden kilolar hadi bakalım ben 37 yaşımdayım bekarımçok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah birdaha karşıma çıkmayacak ben ondan değil o benden korktu ve kaçtı...:)))ben aslında istersem verebiliyorum ama nedense bu sefer çok zorlandım...önceki diyetlerimde hep yemin ettim diyetimi uygulayacağıma ama şimdide yemin etmeye cesaret edemiyorum...geçen ay bir haftalık yemin ettim 9 günde 4 kilo verdim ama maalesef bozdum yine anlaşılan uzun vadede yemin etmek gerekiyor....siz ne kadar kilo verdiniz...
pozitifi düşünnnnn gitsinler vermişsindir hadi foto görelim özledikkkk bende koyacağım 23 nisanda ki halim bir göbek ki sorma gitsin oyyyyyyyyOzka, valla ben icin icin o kilolari geri almasini istiyorum. Ne diyim....
Birazdan cikicaz umutla buluscaz. Gene iki kafa fotosu ceker koyariz:)
Simdi umut 70 leri gordu, havalanmistir aslinda
Benim de yarin gorusmem var.bakalim diyetisyen ne diicek.. Sanji gene veremedim..
ayşemmmmmmmmmmmmmmm hg cnm özeldik seniiiigünaydınlar herkese
Günaydın,
mutlu çarşambalar.:))
hala artıdayım,ben üçlü rakam görmek istemiyorum artık..
......
Semirancığım güldürdün beni.:) çok yaratıcısın fil kardeşleride bize alet ettin ya.:)))
kızlarrrrr günaydınnn...
menü paylaşımı yapmıyordum yüzüm olmadığından... sabahı yazmakla başlamak istiyorum
2 dilim çavdar ekmeği
lor peyniri sürdüm
domates salatalık maydonoz dereotu
2 tk tahin pekmez...
tatlı isteğimi bastırmak için Cansel cim çörek otunu deneyeceğim..korkuyorum mideme zarar vermez inşallah...
eşimin arkadaşının düğünü 27 mayıstaymış...ayy 1 ayım kaldı ve elbiseme girmeyi çok istiyorummm...
bu hafta sporu saldım haftaya inşallah...
ya neden girmeyesin nevin ya yapmayın 110 kilo da bile elbise almıştım ben ve de çok yakışmıştı kimse çok kötü oldu demedi tabiki de ole dal gibi görünmüyordum ama çok ta kötü değildim giyersin ara bul dur bulursam koyayım 110 kilodaki elbiseli halimi ok ha bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun her daim mutlu olun inş
kızlarrrrr günaydınnn...
menü paylaşımı yapmıyordum yüzüm olmadığından... sabahı yazmakla başlamak istiyorum
2 dilim çavdar ekmeği
lor peyniri sürdüm
2 tk tahin pekmez...
tatlı isteğimi bastırmak için Cansel cim çörek otunu deneyeceğim..korkuyorum mideme zarar vermez inşallah...
eşimin arkadaşının düğünü 27 mayıstaymış...ayy 1 ayım kaldı ve elbiseme girmeyi çok istiyorummm...
Nevincim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.bir ömür boyu sağlıklı mutlu ve inşallah doğacak çocuklarınla huzurlu bir hayat geçirisin...
Benimde 27 mayıs evlilik yıldönümüm.1 ay kaldı güya ben 75 e düşücektim ama nerdeee.2 hafta üst üste aynı kaldım.8 kilo daha var vermem gereken ama hiç ihtimal kalmadı artık.Senin hesap bende sporu saldım çok.O yüzden veremedimde almadım da.7 lileri bari görsem yeter bana.Eşimin elbise sözü vardı 75 e düşersem giycektim yıldönümde ama başaramıcammm...
aa süpermiş erkek arkadaşımda da benler var ona deneyeyim bende düzenli kullanmaktan kastın hergün günde bir defa falan mı sürülüyor canım?? siteyede bakayım bir an önce, evet bencede çok faydalı bir şey çörek otu. bende tavsiye ediyorum herkese birde tradı herkesin damağına uygundur eminim.
kızlarrrrr günaydınnn...
2 dilim çavdar ekmeği
lor peyniri sürdüm
2 tk tahin pekmez...
Günaydınnnn
Kızlar bu diyetisyenin tartısıyloa vedeki tartılar niye uymuyo ya sinir oluyorum. Bizim evdeki tartıda hep daha fazla cıkıyorum. Misal bazen kontrolum oldugu gün evde tartılıyorum bıo bakıyorum kılo verememişim, sonra dıyetısyenın tartısında tartılıyorum nerdeyse 1 kg farkedıyor yani. Bizim evdeki tartı arzum. Eşimi de bu sabah 101 tartmıs. Çocukcagız 1 hafta once dıyetısyende 99.6 cıkmıstı:))
hemen hemen aynı boydayız senle sanırım bahar en son diyetisyen 173 ölçtü. bana 90 kg 44-46 oluyor. sen 95 de girersin hatta doğum yapmadığın için daha derli topludur vucudun...
benim daha doğum yapmadan göğüsler sarkık( bacaklar kollar yumuşadı. O kadar kilo alıp verirsem olacağı o. doğumdan sonra babane gibi olurum artık.
Şu kabızlık olayıda beni deli ediyor 2 litre su içtiğim halde davul gibiyim hala. Offfffff offfffffffff netten nasıl cırcır olurum diye araştırma yapacağım sonunda
İnşallah yarından itibaren şu krizlerim azalır yoksa ben çok zor kilo veririm. Birde şu insülin direnci için olan ilaçımı da unuttum iki gündür içmeyi acaba ondamıdır :26: Neyse yarın inşallah ilk işim onu içmek olsunhomini gırtlağım da dursun artık.
canım ben ilk 15- kilomu çörek otuyla verdim ama yiyeceklerin içinde değil yemekten yarım saaat önce iyice çğneyip yutuyordum az suyla.ilk 2 gün çok farketmedi ama sonra hem iştahımım dengeledi hem tatlı vs canım hiç istemez oldu.çok harika bir duyguydu.şu sıralar iştahım çok açık tekrar başladım.zaten 'ölümden başka her derde deva' hadisini biliyordum.kendimde böyle bbir işe yarayıncada çok sevindim.tavsiye edeirm yarım çay kaşığından biraz fazla olacak her öğün(3 ana öğün)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?