Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slmlaaar,günaydınlar herkeslere:)))
bugün toksin atıcı diyet yapacaktım.daha önce yapmış olduğum yazımı gördüm nasıl yaptığımı araştırırken..orda bebeğimin ağladığını yazmışım tüm gece süt bitmiş çünkü(önceki bebişimde)...onu görünce vazgeçtim yapmaktan.birazdan normal kahvaltı edip normal yemeklrimi yiycem sapıtmazsam.fena artıdayım çok moralim bozuk ama 2 gün elimden geldiğii yapıcam.inşallah artıyı atablirim.bebişimi doyurdum birazdan kendim yicem.öğleyi atlamayacam bugn.atlayınca akşm çıkarıyorum acısını .bi de çörek otuna başladım bugnü itibariyle hadi hayırlısı 2-3 ay önce twist almıştım.eşim dün dalga geçiyor kullanıyormusun diye.en küçüğümüz arada üstüne çıkıyr zaten çok zayıf üflesek uçacak.o bile senden azimli diyor eşim

nevincim yıldönümünüz kutlu olsun bir ömür boyu mutlu bir beraberliğiniz olur ve inşallah bunu da cennete de taşırsınız
derincim yeni yaşın sağlık, mutluluk getirsin sevdiklerinle inşallah buralara takılalım ki almak yerine verelim .gerçi ben takılıyorum da ama ayın kilo alanı seçileceğim sonunda....

bende dünden beri çörek otu yiyorum ve sanırım o kapattı iştahımı, makarnamın içine bile kattım sonrada inanılmaz bir doygunluk hişssim vardı. bende dershaneye ekmek arası götürücem içine çörek otuda dökeyim o zaman.
sen de de iştah kesiyor mu ece?? yoksa başka bir etkisi de mi var???

Maxxel ve Bahaaaar hoşgeldiniz umarım kalıcı olur ve en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde ulaşırsınız istediğiniz kiloya

canım ben ilk 15- kilomu çörek otuyla verdim ama yiyeceklerin içinde değil yemekten yarım saaat önce iyice çğneyip yutuyordum az suyla.ilk 2 gün çok farketmedi ama sonra hem iştahımım dengeledi hem tatlı vs canım hiç istemez oldu.çok harika bir duyguydu.şu sıralar iştahım çok açık tekrar başladım.zaten 'ölümden başka her derde deva' hadisini biliyordum.kendimde böyle bbir işe yarayıncada çok sevindim.tavsiye edeirm yarım çay kaşığından biraz fazla olacak her öğün(3 ana öğün)

bende bu kadar işe yaramasının nedeni belki insülin direncine sahip olmamdır onu da bilemiyorum.çünkü herkeste benim kadar işe yaramıyor(tavisye ettiklerimden yapan ve bana anlatanlardan anladığım)ben insülin direncini ilaç kullanmadan çörek otuyla çözdüm.ama şu sıralar hortlamaya çalışıyor.o nedenle terkar başladım zaten günde belli bir oranı geçmedikçe hiçbir yan etkisi yok hatta çok faydası var.

çok saol ececim verdiğin bilgiler için
bana geçen hafta doktorum dedi, çörek otunu hiç bir yemeğinden eksik etme salatana dök bol bol sabah kahvaltında peynirin domatesin yeşilliğin üstüne dök dedi ve ekmek arası yapıpo götürdüğümü biliyor onun içine dök azcık açlık düzenini bir dengeye soksun o saatlerde dedi. bende insülin direnci yok ama adet dönemi öncesinde hem de 2 hafta öncede ne yiyeceğimi şaşırıyorum çok acıkıyorum, dün çörek otu sayesinde dizginledim ama birde senin yöntemini deneyeyim.

yemeklerde de faydalıdır eminim ama yemekten sonra balla yendiğinde kilo almaya yardımcı yemekten önce yendiğinde kilo vermeye yardımcı diye biliyorum ben.
çöreklen.com diye bir site var orda daha detaylı bilgilere ulaşabilirsin.ben çörek otu yağını boynumda çıkan benlere sürmüştüm küçüldüler.düzenli kullanmaya devam etsem yok olacak gibiydiler.onada başlıyacağım tekrardan

aminnn canım çok teşekkür edeim bu güzel dileklerin için Allahım herkesin yuvasından mutluluğu eksik etmesin...
slmlaaar,günaydınlar herkeslere:)))

nevincim yıldönümünüz kutlu olsun bir ömür boyu mutlu bir beraberliğiniz olur ve inşallah bunu da cennete de taşırsınız
....
amin canım ne güzel dua niyetine olsun inşallah...çok saol...

aa süpermiş erkek arkadaşımda da benler var ona deneyeyim bende düzenli kullanmaktan kastın hergün günde bir defa falan mı sürülüyor canım?? siteyede bakayım bir an önce, evet bencede çok faydalı bir şey çörek otu. bende tavsiye ediyorum herkese birde tradı herkesin damağına uygundur eminim.

http://www.evimister.com/Arzum-AR359-Sifa-Bitki-Cayi-ve-Kahve-Robotu-7316.html/

kızlar annem ütü almış kazanlı arzumdan yanında bitki çayı demleme robotu hediye etmişler anacımda saolsun bana verdi
ilk diyetisyene gittiğimde düzenli yapar ve içerdim
gerçektende faydası var bitki çayının ama üşengeçlikten yapmıyodum
inceden lafıda soktu 'kızım iyice kilo aldın artık yap iç zayıfla biraz' dedi

kızlarrrrr günaydınnn...

menü paylaşımı yapmıyordum yüzüm olmadığından... sabahı yazmakla başlamak istiyorum

2 dilim çavdar ekmeği
lor peyniri sürdüm
domates salatalık maydonoz dereotu
2 tk tahin pekmez...

tatlı isteğimi bastırmak için Cansel cim çörek otunu deneyeceğim..korkuyorum mideme zarar vermez inşallah...

eşimin arkadaşının düğünü 27 mayıstaymış...ayy 1 ayım kaldı ve elbiseme girmeyi çok istiyorummm...

bu hafta sporu saldım haftaya inşallah...

Günaydınnnn

Kızlar bu diyetisyenin tartısıyloa vedeki tartılar niye uymuyo ya sinir oluyorum. Bizim evdeki tartıda hep daha fazla cıkıyorum. Misal bazen kontrolum oldugu gün evde tartılıyorum bıo bakıyorum kılo verememişim, sonra dıyetısyenın tartısında tartılıyorum nerdeyse 1 kg farkedıyor yani. Bizim evdeki tartı arzum. Eşimi de bu sabah 101 tartmıs. Çocukcagız 1 hafta once dıyetısyende 99.6 cıkmıstı:))

korksun tabiki beyin ne isterse vücut onu yaparmış emreden beynimiz hastalığı yok ettin kiloları neden etmeyesin korksun senden kilolar hadi bakalım ben 37 yaşımdayım bekarım kiloluyum ondan almadılar hep derlerdi yüzü çok güzel bir de zayıflasa hemen alırız demişlerdi ondan ben evliliğe uzak kaldım sanırım neyse öğretmenim anasınıfı samsundayım evvel sene mart sonu 110 ile başladım temmuzda 89 kilo oldum ve sıkıldım bıraktım salladım sürüdüm diyelim bir kaç kilo aldım burdan uzaklaştım 94 lere çıktım geçen ay yeniden başladım şimdi 90 lardayım işte bole hayat kısa ve çok güzel önce kendimizi seveceğiz biz kendimizi seversek herkes seviyor pozitif düşün pozitif olsun değil mi sizizn tecrübeniz bu konuda daha çoktur neyse çok konuştum okuyan fıstıklar bana kızacak ne çok yazdın diye sen de biraz kendini anlatırsan seviniriz bir de kilo çizelgesi yaparsan motive olursun cumaları da öğlene kadar kilomuzu bildiriyoruz yena arkadaşımız bize liste yapıyor yarışıyoruz işte bu kadar
pozitifi düşünnnnn gitsinler vermişsindir hadi foto görelim özledikkkk bende koyacağım 23 nisanda ki halim bir göbek ki sorma gitsin oyyyyyyyy
günaydınlar herkese
ayşemmmmmmmmmmmmmmm hg cnm özeldik seniiii
nilüfer bacımm fil gibi yedim ama şükür kımıldamamışım dedim ki bu yemeye ben ne ettim 2 haftadır uraştım da gitti hepsi dedim ama şükür yaradanaaa emen topluyorum bugün itibari ile

ya neden girmeyesin nevin ya yapmayın 110 kilo da bile elbise almıştım ben ve de çok yakışmıştı kimse çok kötü oldu demedi tabiki de ole dal gibi görünmüyordum ama çok ta kötü değildim giyersin ara bul dur bulursam koyayım 110 kilodaki elbiseli halimi ok ha bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun her daim mutlu olun inş

canım ben elbise buldum bunu netten almıştım 46 beden o yüzden küçük tabiki hırs yapmak için aldım...gireceğim o elbiseyeeee

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için...

Nevincim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.bir ömür boyu sağlıklı mutlu ve inşallah doğacak çocuklarınla huzurlu bir hayat geçirisin...

Benimde 27 mayıs evlilik yıldönümüm.1 ay kaldı güya ben 75 e düşücektim ama nerdeee.2 hafta üst üste aynı kaldım.8 kilo daha var vermem gereken ama hiç ihtimal kalmadı artık.Senin hesap bende sporu saldım çok.O yüzden veremedimde almadım da.7 lileri bari görsem yeter bana.Eşimin elbise sözü vardı 75 e düşersem giycektim yıldönümde ama başaramıcammm...

teşekkür ederim canım...

benimde hedefim 85 e düşüp gelinliğimi giymedkti ama olmadı üzülmeyelim ileriye bakalım canım zaten hedef koyunca başaramıyorummm ben nedense azimsizim sanırım...

ben çörek otunun kendisini de tüketiyordum yağını sürerken düzenden kastım oydu.yani hem yiyerek tükettim hemde benlere yağını da sürdüm.sırf yağını sürsek işe yararmı tüketmeden onu bilmiyorum.eşimde de et beni çok sendekiler bitsin bende yapayım diyor.önce bende deneyecek akıllı kocam:)))

canım normalde mideye zarar vermediği yazılıoyor sitede ama benim bi arkadaş rahatsız olmuştu.bu yanlış kullanımdan olabilir.orda nasıl çiğneneceği fln tarif edilmiş çöreklen .com da bi göz at istersen.doğru tüketildiyse midede yanma vs olmayacağı söylenmiş.ben yıllar önce bi kere denemiştim.yutarken çok zorlanmıştım boğazım tahriş olmuş gibi gelmişti bi daha denememiştim.ama bu sene o tarfle çğnedim öyle yutuyorum susuz bile yuttuğum oluyor.ancak 1-2 marka dene istersen çünkü ben bi markayı daha raaht yutuyorum ama sizin oralarda yoktur ankara üretim sanırım BAĞDA diye bi marka kullanıyorum ben.sen de 1-2 farklı marka dene vazgeçma yani .ilk 2 gün çok fayda etmiyor gibi geliyor ama sonra inanamıyorsun.inşallah sende de bendeki gibi etki eder .ilk başladığımda hiç diyette yapmamıştım ogüne kadar 2 günde 1,5 kg vermiştim normal yememle(ayını accık daha kibarı gibi yemiştim yena tabiriyle) sanırım vücuttaki ödemi fln da atmıştı.bi de bu kış nerdeyse hiç hasta olmadım olduklarım 1-2 gün hafif geçti.her derde deva

tartılar çok fena.ben arka arkayada bi sürü çıkıyorum hepsi farklı devam ediyorum hep aynıyı görene kadar.tefal adlım iyi diye zaten ilk aldığımda sorunluydu.servis düzeltti güya yeniden aynı hal aldı.şimdi bi daha servise götüreceğim.çok canım sıkılıyor tartıda eksi beklediğim zamanlar artı çıkmışsam.sende kötü bağrsak sendromumu ne bişi vardı sen evde tartılma çok güzel besleniyorsun süpersin seni çok tebrik ederim istikrarın içni.evdeki tartıya boşver sen

hemen hemen aynı boydayız senle sanırım bahar en son diyetisyen 173 ölçtü. bana 90 kg 44-46 oluyor. sen 95 de girersin hatta doğum yapmadığın için daha derli topludur vucudun...

benim daha doğum yapmadan göğüsler sarkık( bacaklar kollar yumuşadı. O kadar kilo alıp verirsem olacağı o. doğumdan sonra babane gibi olurum artık.

Valla bende doğum yapmadım ama çok yumuşağım etim yumuşak hiç derli toplu olacağımı sanmıyorum annem yürürken göbeğin dalgalanıyor diyo bana ama olsun yavaş yavaş 44 te olacak 42 de

Canım insülin direnci ilacı kesinlikle faydalı tuvalete çıkarıyor hatta ilk başladığım dönem ilacı içip wcye koşardım şimdi o kadar etkili değil ama ilacını ihmal etme bence...

Bir de kabızlık için ahmet maranki söylemişti gece yatarken saf zeytinyağı içine limon sıkın için sabaha çıkarsınız wc diye. miden etkileniyorsa sadece 2 kaşık zeytinyağı bile o işi görüyor bilgine

Ya çörekotunu ben de denedim de acayip bir mide bulanstısı oldu çiğneyemedim ben yağı çıkıyorya çok keskin bir tadı kokusu oluyor faydalı ama yiyemediğim ender şeylerden çörekotu tane tane yesem işe yararmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…