- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
ben çörek otunun kendisini de tüketiyordum yağını sürerken düzenden kastım oydu.yani hem yiyerek tükettim hemde benlere yağını da sürdüm.sırf yağını sürsek işe yararmı tüketmeden onu bilmiyorum.eşimde de et beni çok sendekiler bitsin bende yapayım diyor.önce bende deneyecek akıllı kocam:)))
canım normalde mideye zarar vermediği yazılıoyor sitede ama benim bi arkadaş rahatsız olmuştu.bu yanlış kullanımdan olabilir.orda nasıl çiğneneceği fln tarif edilmiş çöreklen .com da bi göz at istersen.doğru tüketildiyse midede yanma vs olmayacağı söylenmiş.ben yıllar önce bi kere denemiştim.yutarken çok zorlanmıştım boğazım tahriş olmuş gibi gelmişti bi daha denememiştim.ama bu sene o tarfle çğnedim öyle yutuyorum susuz bile yuttuğum oluyor.ancak 1-2 marka dene istersen çünkü ben bi markayı daha raaht yutuyorum ama sizin oralarda yoktur ankara üretim sanırım BAĞDA diye bi marka kullanıyorum ben.sen de 1-2 farklı marka dene vazgeçma yani .ilk 2 gün çok fayda etmiyor gibi geliyor ama sonra inanamıyorsun.inşallah sende de bendeki gibi etki eder .ilk başladığımda hiç diyette yapmamıştım ogüne kadar 2 günde 1,5 kg vermiştim normal yememle(ayını accık daha kibarı gibi yemiştim yena tabiriyle) sanırım vücuttaki ödemi fln da atmıştı.bi de bu kış nerdeyse hiç hasta olmadım olduklarım 1-2 gün hafif geçti.her derde deva
tartılar çok fena.ben arka arkayada bi sürü çıkıyorum hepsi farklı devam ediyorum hep aynıyı görene kadar.tefal adlım iyi diye zaten ilk aldığımda sorunluydu.servis düzeltti güya yeniden aynı hal aldı.şimdi bi daha servise götüreceğim.çok canım sıkılıyor tartıda eksi beklediğim zamanlar artı çıkmışsam.sende kötü bağrsak sendromumu ne bişi vardı sen evde tartılma çok güzel besleniyorsun süpersin seni çok tebrik ederim istikrarın içni.evdeki tartıya boşver sen
gireceksin kesinlikle ben de eminim gireceğinee hadi gayretcanım ben elbise buldum bunu netten almıştım 46 beden o yüzden küçük tabiki hırs yapmak için aldım...gireceğim o elbiseyeeee
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için...
semoşummmm hoşbuldum cnm bende sizleri çok özledim
bu arada başınız saolsun çok üzüldüm
allah geride kalanlara sabır versin inşallah (amin)
selamlarrrrrrr
nevinciğim nice nice mutlu mesut senelere...
teşekkür ederim canım...
benimde hedefim 85 e düşüp gelinliğimi giymedkti ama olmadı üzülmeyelim ileriye bakalım canım zaten hedef koyunca başaramıyorummm ben nedense azimsizim sanırım...
ay çok heycanlandım ne desem bilmem ki baharımmMerhabalar kızlaaar
Bugün 9:30 gibi çıktık mirayla yürüyüşetam 90 dakika yürüyüş + egzersiz yaptık hatta kimsecikler yok diye ayakkabılarımız çoraplarımı çıkarıp toprağa ayak bastım stresimi negatif enerjimi alsın diye
Son 5 gündür yürüyorum ve inanılmaz pozitifim ve huzurluyum kesinlikle yürüyüş terapi gibi bir de yanında arkadaşın olunca süper oluyor valla miray anlatıyo ben dinliyorum ben anlatıyorum o dinliyor nasıl geçiyor zaman anlamıyoruz bile
MİRAAAAAAAAAAAY İYİ Kİ ERZURUMA GELDİNİZZZsayende bir arkadaşım oldu ( ilan-ı aşk gibi oldu ama )
Dün ki yorgunluğumdan sonra bugün çıkıp yürümem benim bu işi gerçekten istediğimi gösterdi bana da Onuradadün gece konuşurken yarın kalkıp gidersen sen zayıflıycan aşkım dedi o gazla sabah 7:30da kalktım yine
Cuma gelse de tartılsam diye gün sayıyorum yaaaacaba kaaaaaaaaaaaç çıkıcam :18: :18: :18:
Tamam canım öyle yapayım ben de. Hatta gecen hafta esım evden cıkmadan tartılmıs bı bakmıs kılo verememıs hatta fazla gostermıs tartı. sonra kontrole gıttık bana söylemıyo tabı ama endişeli belli:)) bi tartıldı 2 haftada yagdan 2.2 kg vermıs. Sımdı dıyetısyene gıdıyoken evde tartılmıyayım bari ama ilerisi için de kötü. Kilo korumaya gectıgımde evde tartılsam mazallah şoka girebilirim. Benim de eski tartım simboydu ama o resmen hatalı tartıyodu bu sefer arzum aldım ama ıste bu de güvenilir değil
kızlar diyetisyene gittim.
sonuçlarım çok guzel
15 günde 3.600 gr vermişim. 2900 yağ, 200 gr kas biraz da su işte. ben listede bazı şeyleri yemiyorum dedim(akşam meyvası yahut sabah ara da 1 bardak sut gibi) onları da ye dedi. 1-2 sevdiğim şey ekledi. listeyi uzun uzun yazarım yaralanmak isteyen arkadaşlar için.
Tamam canım öyle yapayım ben de. Hatta gecen hafta esım evden cıkmadan tartılmıs bı bakmıs kılo verememıs hatta fazla gostermıs tartı. sonra kontrole gıttık bana söylemıyo tabı ama endişeli belli:)) bi tartıldı 2 haftada yagdan 2.2 kg vermıs. Sımdı dıyetısyene gıdıyoken evde tartılmıyayım bari ama ilerisi için de kötü. Kilo korumaya gectıgımde evde tartılsam mazallah şoka girebilirim. Benim de eski tartım simboydu ama o resmen hatalı tartıyodu bu sefer arzum aldım ama ıste bu de güvenilir değil
yahu niye evle diyetisyeni kıyaslıyorsunuz ki aynı tartı farklı yerde bile konsa farklı tartıyor. iki farklı tartı elbette birebir tutmaz.
benim evdeki tartım daha az tartıyor ama sonuçta versem de alsam kendi içlerinde tutarlılar. hatta benimki ilk çıkışta ne tartarsa tartsın 2. de 300- ila 500 gr arası fazla tartıyor. o yuzden 3 kere çıkıyorum. ortalama bir değer çıkıyor.
ama ben kendi tartıma güveniyorum. o 7 leri sonra da 6 ları gösterecek inşallah... diyetisyenler geçici başka tartılar yalannnnn
öyle dıyosun da canım evdekı tartıya bakınca ben hıc kılo veremıyomusum gibi oluyo. ama sonucta hep tartıldıgım tartı onemlı olan dedıgın gibi. dıyetısyenınkıyle basladım onla devam ederım ben de. sana cok ımrendım yaa umarum ben de yagdan verırım
bende dünden beri çörek otu yiyorum ve sanırım o kapattı iştahımı, makarnamın içine bile kattım sonrada inanılmaz bir doygunluk hişssim vardı. bende dershaneye ekmek arası götürücem içine çörek otuda dökeyim o zaman.
sen de de iştah kesiyor mu ece?? yoksa başka bir etkisi de mi var???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?