neler yapabilirim bana biraz yardımcı olurmusunuz aslında ben daha önce diyet yaparak iki kez 18 kilo verdim şimdi nedense zorlanıyorum.birde kanser rahatsızlığı geçirdim o yüzdende kilo çok sakıncalı kanser hücrelerini besliyomuş vücuddaki yağlar...biranönce kurtulmam gerek kilolarımdan.....
geçmiş olsun canım hoşgeldin doğru yerdesin:))
burda ne dert kalır ne tasa nede kilocuklar heğsini şutluyoruz:)
öncelikle çok kararlı olman lazım gerisi geliyo zaten:))
neler yapabilirim bana biraz yardımcı olurmusunuz aslında ben daha önce diyet yaparak iki kez 18 kilo verdim şimdi nedense zorlanıyorum.birde kanser rahatsızlığı geçirdim o yüzdende kilo çok sakıncalı kanser hücrelerini besliyomuş vücuddaki yağlar...biranönce kurtulmam gerek kilolarımdan.....
güzellllllllllllllll listeeee beğendi semiranMaxxel , bahaaaar hoşgeldiniz. Kalıcı olur ve kilolarınızdan sağlıkla kurtulursunuz umarım.
...
Derin, uzak kalmak yaramadı sana. Artık pek seyrek geliyorsun. İşlerin düzene girdiyse ihmal etme burayı :)) Geçmiş doğum günün kutlu olsun bu arada. Mutlu ve sağlıklı nice yaşlar dilerim.
...
Önceki mesajımda yazacaktım unuttum. Bugün protein diyetimin ilk günüydü. Epey zorlar diyordum ama çok meşgul olduğum için mi bilmiyorum hiç zorlanmadım. Listeyi sizlerle de paylaşayım:
Sabah 4 yk yulaf ezmesi+ 1 su bardağı yoğurt+ 3 adet kuru kayısı (içine doğradım minik minik)
Ara 1 porsiyon meyve
Öğle el büyüklüğünde ızgara et (ya da tavuk ya da 3 köfte ya da ligth ton balığı) + 1 dilim tb ekmeği + bol salata
Ara 4 kuru kayısı+10 çiğ badem (bunu yiyemedim işte)
Akşam öğlenin aynısı
Gece 1 sb süt
Hiç değişim yok... Neyseki sadece 2 gün, umarım yağdan verebilmişimdir de, alternatifli düzgün bir listeye kavuşurum :)
çok geçmiş olsun Allahım bir daha karşınıza çıkarmasın inş çok güzel bir seçim yapıp topiğimize gelmişsiniz hoşgeldiniz verirsiniz istemeniz yeterli kilonuza göre düzenli beslenir bir de yaşamınıza sporu sokarsanız olmayacak hiç bişey yoktur Allahın izniyle hepimiz aynı çabadayız her ne kadar ben bu hafta hakkatten sapıttıysam da oldu bir kere daha ama yola devam ak mı kara sabah anlayacağım iki hafta boyunca zorla 1 kilo verdim 3 gün de yedim kaç kilo aldım göreceğiz zira zorla veriyorum ama kolayca kilolar alıyorum bakın kilo demiyorum lar ekledim ben de ole yenacım kutup ayısı demişsin ben artk ayı mı boğamı başka ne kadar iri hayvancağız varsa fil ve benzerilerii hepsiyim sanırımmmgülüyorum valla oyyy kaarabahtım kör talihim ne deyim
günaydınlar herkese
herkese güzel günler dilerim çok ıssız kalmış bugün burası nerde herkesler
derincim doğumgünün kutlu olsun canım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kararlı kalıcı ve başarılı olursunuz inşallah
umut bu hafta umut vaadediyorsun gibime geldi maşallah diyim
günaydın asumancım nedir bu kilolardan çektigimiz sen yine çok kilo vermişsin ben 90 altına bir inemedim gitti şimdide karatay diyetine başladım 5 kiloda öyle gitse keşke
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah birdaha karşıma çıkmayacak ben ondan değil o benden korktu ve kaçtı...:)))ben aslında istersem verebiliyorum ama nedense bu sefer çok zorlandım...önceki diyetlerimde hep yemin ettim diyetimi uygulayacağıma ama şimdide yemin etmeye cesaret edemiyorum...geçen ay bir haftalık yemin ettim 9 günde 4 kilo verdim ama maalesef bozdum yine anlaşılan uzun vadede yemin etmek gerekiyor....siz ne kadar kilo verdiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?