Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

101 kıloyla normal dogum yaptın öyle mi? En cok ıstedıgım sey normal dogum. Sartlar elverırse sezeryan ıstemem en guzelu normal dogum ve en saglıklısı. ama bazen normal dıyıp son gun sezeryana alabılıyorlarmıs. Ben de 65 ıle hamıle kalmayı hedeflıyorum. Zaten evlendıgımden beri herkes mutlaka kılo ver yoksa yandın dıyıp durdu. Sankı ben bılmıyorum kılolu hamıle kalmanın zorluklarını

Benım sımdıden basur(hemeroıs ve makat catlagı) mıdede ülser, hassas bagırsak sendromu problemlerım var. Hamılelık zor gececek orası kesın ama bır de kılolu hamıle kalarak daha da zorlastırmamak lazım..

Bu arada bizim İzmirde yasama ıhtımalımız var. Eşim ıstanbul beledıyesınde calısıyor ama hıc memnun degıl. Cok buyuk baskı var. Bana kpssden ıyı alırsan ızmırı yaz dıyor.Kendısı de ızmır beledıyesıne gecmek ıstıyo. Bakalım ben de sevıyorum ızmırı. Ege unıversıtesınde okumustum 1 yıl. Bornovada kalmıstım.

Kızlar bişey diyeceğim ama gülmeyin bana.:)
Şimdi ben 3 kez diyetisyene gittim ilki üniversite hastanesinin obezite bölümü ikinci özel üçüncü devlet hastanesinin beslenme diyet bölümü..

Hastanenin doktorları aralarda hep meyve ve süt verdi haftada bir sütlü tatlı asla diyet ürün yok.bisküvi vs.
Özel olanda diyet ürünler aralarda diyet bisküvi falan..

Şimdi bende şahane aklımla manyak teori ürettim acaba özellerin menfaatinemi onları önermek.:)))
ama bak dalga geçmeyecektiniz.:))))

Kızlar albümü düzenlemek mümkün olmuyor mu? Oraya koyduğum en eski fotoğraflarımı kaldırmak istiyorum (Geçmiş zaman albümü). Epey eski fotoğraflar, açıkçası biraz da moral bozdular Sileyim gitsin diye düşündüm ama beceremedim. Oradaki resimleri hiç değiştiremiyor muyuz?

...

Bu arada benim saçlarım yetişkinlik hayatımın 3/2'sinde ciddi uzundu. Çok çabuk uzar zaten, ben de hiç sevmem aslında böyle kezban gibi belimde saçları, salkım saçak oluyor filan. Ama bakımsızlıktan uzuyor. Neyse bu sene ilk defa uzun saçlı olmak hoşuma gitti. Beyazlarım olmaması, hiç boya görmemesi saçlarımı parlak da yapıyor ayıptır söylemesi. Şimdi eski resimlere bakınca perma yaptırmıştım yıllar önce onu hatırladım. Sizce perma yaptırsam bu yaşta (37) uzun permalı saçlar abuk durur mu? Yakınlarda yaptıran var mı, memnun kalan-kalmayan?

Canım sanmıyorum. bellı bı markanınkını vermıyolarkı. Devlet hastane doktorları vermez tabı. Hazır satılan bıskuvılerın ıcınde bır suru katkı maddesı var. Ben şu dıyet ısı bıtsın evıme almayı dusunmuyorum. Bana kalsa mesela ayran yanına bıskuvı verıyo ya. Ben bır avuc fındık fıstık yerdım ama ıste kalorısı fazla oluyo. Bıskuvı de acıkmamı gecıktırıyo. En guzelı galete yıyeyeceksın aslında. Benım sevdıgım bı buskıvı var çiziye benzıyo mavı yes... lıg... markası. Onu alıyorum genelde.

Ne güzel olur ..İnşallah istediğiniz gibi olur..Burdada belediye baskı altında İzmir hep chp seçildiğinden karışık şeyler işte..

bornova benim memleketim çok seviyorum orda büyüdüm hep ordaydım..1,5 yıldır taşındık ordan. hala alışmaya çalışıyorum taşındığımız yere sevmiyorum pek..

Son düzenleme:

Bana ızmırın heryerı guzel gelıyo:)) Bornoca bornova metro duragına yakın ana caddede oturuyodum. Özkanlar dıye bı yer vardı oraya da yakın. Evet ızmır beledıyesınde de ısler karısık ama esım cok bunalıyo burda. söylemem bıraz yanlıs belkı ama biz Alevıyız esım oruc tutmuyo ben de. Tutan alevıler var ama bız tutmuyoruz ve cumaya da gıtmıyo. Kımse kımsenın hayatına karısmamalı bız nasıl karısmıyosak. ama cok baskı var anlatmayla bıtmez. Artık bunaldı esım.sımdı bıraz alıstı ama gene de mutlu degıl. Bakalım benım sınav sonucuma göre yazmayı dusunuyorum.

siliniyor.. ben silmiştim daha önce..

Neden abuk dursunki yakışıyorsa yap tabii ve yakışmıştı fotoda gördüğüm kadarıyla..Ama çok yıpranıyor saçlar biliyorsun..

Son düzenleme:

hangi yıl özkanlardaydın? bizde ordaydık işte..Ailem orda hala bir ayağım orda yani.:)

Dediğin konuda bir nebzede olsa daha rahat edersiniz canım..Daha demokratik burası o bakımdan..

hangi yıl özkanlardaydın? bizde ordaydık işte..Ailem orda hala bir ayağım orda yani.:)

Dediğin konuda bir nebzede olsa daha rahat edersiniz canım..Daha demokratik burası o bakımdan..

2000-2001 arası canım. Migrosa cok uzak degıldık. Arka caddemızde bornova metro duragı vardı oyle hatırlıyorum

ne güzel okudukça seviniyıorum diyetisyenin önemi bir kez daha ortaya çıkıyor tabiki sürdürebilene...

Yenacım ben senin tezini gülmek bir yana ucundan destekliyorum bile haklısın özellerde daha ilgi ve detaylı liste oluyor hazır ve pratik ürünler kullanılıyor bence...önceden yediklerimize bakarsak diyet bisküvi masum kalır bir de bu yönü var...

evet kızlar benim bir sorunum var öğleden sonraki bu vakitte aşırı derecede tatlı istiyor canım öğle yemeğinden sonra başlıyorr çok fenaaa....ve tabiki hazin son 1 adet kurabiye yedim...

ne diyim bilemedim sende haklısın kaç kere gittim beceremedim bu işi
ama benim hala umudum var

adam gibi bi başlasam devamı gelicek inşallah
haftaiçi gülşen 5-5,30 da çıkıyomuş yetişeiyorum
o yüzden c.tesi sabah erkenden kalkıp gidicem inşallah

hiç gitmesen dahi olur muhtemel aynı listeyi yazacak 200-300 kalorı artmış hali. muhim olan sana motivasyon vermesi olmalı. kadının verdiği listeyi yapmayacaksan uzuldum yedim yoruldum yedim dersen bir sonuç alamazsın canım benim... kararlı olman lazım eşinle de konuş tekrar tekrar tam destek versin sana 2-3 ay. orduya en azından 8 li kilolarla gitme şansını kaybeteme ki ben seni 94 falanken görmüştüm ozaman bile çok fark edmişti...

cnm araba var ama haftasonu gelmek sıkıntı olur hafta içi de eşim müsait olmuyo falan
o gelebilecek olsa ztn burcuya devam ederdim zeytinburnunda o yüzden eve yakın olsun istiyorum ve her hafta gidebileyim istiyorum

aynen öyle uymadıktan bi bahane bulduktan sonra sürekli bi anlamı yok
hepsinin verdiği liste hemen hemen aynı
o yüzden benim gerçekten karar verip başlamam lazım bu işe
dediğin gibi 92 kilo ile bile bence gayet iyi duruyodu

nilüfer guzel çiçek, bak Allah kimseyi hastalıkla sınamasın. benim belim popom hala ağrıyor. dünyanın tekkiki oldu yok çözüm kilo vermen diyorlar. annem ortada dizlerinden oturamıyor kalkamıyor yuruyemiyor. özetle başına birşey gelmeden kurtulmak lazım gun be gun yaş da alıyoruz. herşey daha zor oluyor. ne seni motive eder yez istersen bir kağıda otur dusun. be aklımdan geçenleri görselleştiriyorum falan bişiler yapıyorum bilinç altımıda tetiklemek için...

mutluuuuu; eşim geldi şimdi işi varmış şişlide beni almak için uğramış
eğer erkenlice gidersem doğru diyetsyene gidicem :)

bak buara ben ne yapıyorum örneğin canım çıkolata istiyor. onun tadını hayal ediyorum bilmediğim birşey değil. fiyetı belli alıp 10 sn de yiyebilirim. e biryere kaçmıyor. çok özel çok farklı bir tat ta değil ki aldğım kaloriye değsin bir kez daha tadını düşünüyorum. yemiş gibi kandırıyorum. çok kriz anında ise yarar mı bilmem ama şimdilik yarıyor.

ben 114 kg normal doğum yaptım ama neyazık ki 3-5 kg anca gitti doğumda...

siliniyor.. ben silmiştim daha önce..

Neden abuk dursunki yakışıyorsa yap tabii ve yakışmıştı fotoda gördüğüm kadarıyla..Ama çok yıpranıyor saçlar biliyorsun..

Beceremedim silmeyi, bir ara tekrar bakayım o zaman. Yakışacağından emin olamadım, yaptırıp bir süre kullanıp sonra da omuzlarda kestirmek geliyor aklıma. Düğündne sonra ciddi olarak ele alacağım ama bu konuyu. :))

Yenacığım, doktor ve diğer sağlık personeli ile gıda ve ilaç kartelleri arasında danışıklı dövüş var ne yazık ki Açıktan tavsiye etmeseler ve marka vermeseler dahi bu dev şirketlere hizmet ediyorlar. Devlet kurumlarında nispeten daha az olabilir ya da senin şansına bu konuda daha duyarlı birilerine denk gelmiş olabilirsin. Ama diyet ürünler, hazır çorbalar, minicik bebeklere bebe bisküvileri, şekerli-katkılı yoğurtlar tavsiye edenler var ne yazık ki.

Bendeki diyet bisküvinin içindekileri okudum palm yağından, soya lesitinine, pamuk yağından tatlandırıcıya ne ararsan var Dışarıda başka hiçbir şey bulamayacağım bir durumda yerim belki diye 2 paket aldım yine de. Ama bugün yarın mutfak tartısı alıp kendi diyet bisküvimi kendim yapacağım, deneye yanıla bir tarif bulayım buraya da yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…