bende iyiyim valla maşallahınız var çok özeniyorum size bende de biraz hırs biraz azim olsa
Kilo verenleri kilosunu koruyanları tebrik ediyorum Nilüferciğim ellerine sağlık
Şimalciğim asu çok başarılı ama benim yaptığım yüzsüzlük. ortada hiç bir başarı,kilo kaybı yok ben hala bir ileri üç geri takılıyorum bir haltmışım gibi..
yenacım haksızlık etme kendine mücadeleyi bırakmadan devam ediyorsun işte pes etmek daha kötüsü artılarla ilermek de var değil mi
şimal sen de istedikten sonra sille tokat hallederiz yani yeter ki kaçıp gitme
HAFTANIN 1.si ___________ - 1.7 kg. ___________________________ Marille:119:
HAFTANIN 2.leri _________ - 1.2 kg _____ Dalokaysmom-Maryporker-Julyet:81: :118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. ____________________________ TozToprak:122: :124:
Slm kizlarrr
yenacim elletine sağlık cnm
ilk 3ce giren arkadaşları tbrik ederim
Tskler. Cnm. Kendimi goruyom her gün kızımla trampolinde zipliyoruztoksin ablacım avatarına bayıldım
Tskler. Cnm. Kendimi goruyom her gün kızımla trampolinde zipliyoruz
demek öyle sende böyle bir kazaya uğramazsın inşallah
cnm asumanımm tşk ederim öğleden sonra elektrikler geldi ama bu seferde çalışma yapıyorum yine giremedimm maalesefffsemiranım aradı elektirkleri yokmuş bildirim için aramış
iyi ki de gitmiş elektrikleri güzel arkadaşım bana bi güzel moral verdi sağolsun
mutlummm bebeğimmmm 87 yakaladın hadi 86 yaaa peşinden geliyorum kocaaman alkış sanaasaol ortağım. evet geçen senen son noktama çok yaklaştım sanırım en az kilom 86 idi.
sen de konsantre olsan kitabını yazarsın diyetin sporun.sen beni yakalarsın da geçersin de. canım benim. 6 larda bu işi bitireceğiz.. mezun olacağız.
kızlarr tebriklerrrrrrHAFTANIN 1.si ___________ - 1.7 kg. ___________________________ Marille:119:
HAFTANIN 2.leri _________ - 1.2 kg _____ Dalokaysmom-Maryporker-Julyet:81: :118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. ____________________________ TozToprak:122: :124:
Apartmana yeni gelen bir hatuna hoşgeldine gittik..
Kendimi tığ gibi hissettim ve çok mutlu oldum yaşasınnn apartmanda ikinci şişko oldu diye nasıl sevindim..Çok bencilce bir davranış yaptığım biliyorum ama duygularımı saklayamam sizden..
Çok güzel bir yüzü var pürüzsüz ve bembeyaz kaymak misali komşunun ama kocamanda bir göbeği var.. göbeğine bakıp bakıp benimde böylemi diye gizli gizli bakıp mukayese ettim..
Allahım ruh hastası olacağım yakında..
sonunda bakla yiyebildim şükür
çok mesudum
akşam yemeğim şöyleydi
bakla 1 tane kabak dolması üzerine sarımsaklı yoğurt ve kaynanamın kurutup çektiği acı biberden bolca döktüm 1 dilim de tam buğday ekmeğiyle yedim
ekmek yemeseydin diyeceksiniz şimdi ama bile bile yedim
Bannu kadin bana dediki salataya yag koyma ama yemeklerini yagsiz yapmaya da calisma lezzetsiz olmasinlar. Verdigi sut urunleride normal abarti yagli olmasin peynir yeter desi. Sut ve yogurt normal. Ayrica hemen hemen her ogunde yesillik var sen pek yesillik yemiyorsun. Bol salata bol marul maydonoz domates aklina ne gelirse buyuk bir salata kasesi ye beni baya calistiriyor...
Canım sen geçen yıldı sanırım doktora gitmiştin onun kontrolüne hiiç gitmedin değilmi.?
Bence en iyisi tekrar doktor+diyetisyen bir görünmen..
Çünkü paylaştığın ve anlattığın gibi beslenmen kesinlikle kilo kaybına yol açmalı..ben senin on katını falan yiyorum heralde bazı zamanlar.
Demek istediğim emeğinin karşılığını almıyorsun bu sabırla düzenli kilo verseydin şimdi 80 lerde falandın...
kızlar selam.ben yeni geldım aranıza.benımde cokkk fazla kilo problemım var.üstelık rahatsızım ve tedavi göryorum(benide aranıza alırmısınız şuan kilom 102 (psikolojım bozuldu kendıme güvenım gitti çok istiyorum kilo vermek.diz kapağımdan sorunum olduğu için sporda yapamıyorum pekk yardımınıza ihtiyacımm varrrrrrrrrrrrr (
canlarıııııııııııııııım sizi bayadır ihmal ettim farkındayım
umarım herkes iyidir bu arada hepinize günaydın
bugünlerde inanılmaz yoğunum evde tamir işleri temizlik, arkadaşım taşınıyor demiştim hatırlar mısınız ona yardım ediyorum bu arada ders çalışmaya çalışıyorum derken hastalandım çok feci sizin anlayacağınız ruh gibi geziyorum bi haftadır... pazar gününüde atlatırsak kazasız belasız sonra bi oh diyeceğim pazar günü kliniğin açılışı olacak çünkü.
kilo bildirimi yapmayacağım çünkü ne rejim kaldı ne bişey :18:
bugün uyandığımda bi spor salonuna gitmeye karar verdim tek başıma bu işin altından sanırm kalkamıycam ben:18:
işte böyle kaderdaşlarım
ben geldimmm.ahhh ii bari yetişmişim
gerci 1 degişiklik yok ama..
hatta +200gr
ama şöle dedi diyetisyenim bu hafta 600gr ya yakmısım ama 1kg ödem olusunca bünyede görünmüyormus.
bu ödem nedir yaa..
3hanelilerden kurtulmak istiyorum ben artık:97:
başlangıç tarihi: 05.07.2011
başlangıç kilom: 104
geçen haftaki kilom: 87.7
bu haftaki kilom:85.7
fark: 2
toplam fark:18,3
valla canım 6. takımda yarışıyorum ya ordaki kızlardan birinin arkadaşı diyetisyene gidiyormuş. ipeğe demişki sadece 1 hafta dene beğenmezsen bırakırsın. ipekte ilk günden sonuç almış ama 3-4 gün sonra bizede ısrar etti 1 hafta deneyin beğenmezseniz bırakırsınız diye. bende geçen hafta cuma başladım. listenin tam ayrıntısı yok. o arkadaşından öğrendikçe bizimle paylaşıyor. bende şimdiye kadar bizimle paylaştığı kısmını paylaşayım sizinle.
ilk 1 hafta(7gün): sabah: 2 dilim esmer ekmek peynir çiğ sebze(domates, salatalık...) isteğe bağlı yumurta istediğiniz kadar çay
öğlen ve akşam sandeviç ekmeği arasına alabildiği kadar et(sucuk hariç hertürlü. ben hazır köfte alıp yaptım)salata malzemesi. tabaktan bişey yemek yok(ben çiğ sebze tükettim özellikle ödem atsın diye salatalık)(her türlü sos yasak)(süt, ayran, yoğurt yasak)(acıktığın zamanlarda 1 meyve yada 4 tane diyet püsküüt)
8-12 günlerinde sabah kahvaltisi aynii, oglen ve aksamda protein ve salata yiyceksin ekmeksiz…
13.gunden itibarende sabhlari yine ayni
Oglen 1 simit ve light ayran
Aksam protein salata ekmeksiz(bu şekilde 15 gün devam)
ben henüz ilk 1 haftasını bitirdim.
Uf ben ne sorunlu kızım yaaa. Şişkoyum, takkeler büyük, basurum var, ülserim var, kıllıyım of kı ne offf. Avazım cıktıgı kadar bagırasım gelıyo bazen. Ha bı de işsizim unutmusum
HAFTANIN 1.si ___________ - 1.7 kg. ___________________________ Marille:119:
beni de alın aranıza lütfeeeeennnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?