Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende iyiyim valla maşallahınız var çok özeniyorum size bende de biraz hırs biraz azim olsa

Şimalciğim asu çok başarılı ama benim yaptığım yüzsüzlük. ortada hiç bir başarı,kilo kaybı yok ben hala bir ileri üç geri takılıyorum bir haltmışım gibi..

ya kızlar ben şöyle sağlam bir tokatı hakediyorum artık bi kendime gelmem lazım sizleri gördükçe o verilen kilaları nasıl mutlu oluyorum ama ben hep yarın başlıyorum hep yarın

Şimalciğim asu çok başarılı ama benim yaptığım yüzsüzlük. ortada hiç bir başarı,kilo kaybı yok ben hala bir ileri üç geri takılıyorum bir haltmışım gibi..

canımsın 2li rakamlara inmişsin daha ne olsun üstelik kendini salıp daha da kilo almak var

Son düzenleme:
yenacım haksızlık etme kendine mücadeleyi bırakmadan devam ediyorsun işte pes etmek daha kötüsü artılarla ilermek de var değil mi
şimal sen de istedikten sonra sille tokat hallederiz yani yeter ki kaçıp gitme

sonunda bakla yiyebildim şükür
çok mesudum
akşam yemeğim şöyleydi
bakla 1 tane kabak dolması üzerine sarımsaklı yoğurt ve kaynanamın kurutup çektiği acı biberden bolca döktüm 1 dilim de tam buğday ekmeğiyle yedim
ekmek yemeseydin diyeceksiniz şimdi ama bile bile yedim

asucum hep aksilikler oldu kalmak istesemde yok hastalıklar yok misafirler nasılsa anlamadım ki ben buraya geliyorum bir heves başlıyorum hatta 1-2 kilo veriyorum bile sonra hooop bir hastalık yada bir misafir valla zaten artık gelmeyede yüzüm kalmadı ce e deyip gider gibi her seferinde

Tebrik ederim arkadaşlar, harikasınız. :128:

Yenacığım ellerine sağlık. Resimlere de baktım,senin 20 kilo vermiş halini düşünemiyorum, Benjamin Button ile yarışırsın herhalde o zaman. Tahminde bulun deseydin ve de bilmeseydim yaşını da kilonu da herhalde 10 birim aşağıda söylerdim

Çok yoruldum sabahtan beri yarina hazırlanıyorum kizima panda kurabiye minik cup kek yarından mercimekli kofte yapcam he boncuk makarna gıda boyasiyla boyucam gelinlerde kısır ve çarşaf böreği getircekler yengem pastadimizi yapmış çok güzel görünüyor resim çekip eklemeyi dusunuyom pastamiz nemolu
yarın biraz kaçamak yaparım heralde

Son düzenleme:
semiranım aradı elektirkleri yokmuş bildirim için aramış
iyi ki de gitmiş elektrikleri güzel arkadaşım bana bi güzel moral verdi sağolsun
cnm asumanımm tşk ederim öğleden sonra elektrikler geldi ama bu seferde çalışma yapıyorum yine giremedimm maalesefff asumanım cnm arkadaşım tabikide moral vereceğim sen de bana veriyorsun her zaman sıcacık içten konuşmanla seni seviyorummmm
mutlummm bebeğimmmm 87 yakaladın hadi 86 yaaa peşinden geliyorum kocaaman alkış sanaa
kızlarr tebriklerrrrrr süperrsinizzz yenacım ellerine sağlık hakkını helal et canım arkadaşım emeğin çok üzerimzdeee
alemsn güldürdün beni ben de yolda yapıyorum kendime bakıyorum karşımdakine bakıyorum eğer annem ya da tanıdık biri yanımdaysa soruyorumm aynımıyz diyeeee

afiyet olsun asumanımm cnm

Selam kızlarrrrrrrrrr :122:

Maşallah sabahtan beri ne kadar çok geçmiş birikmiş oku oku ancak bitirdim.
Bugün veli toplantısından sonra 20 dakika da olsa yürüdüm okuldan bir arkadaşla ( aman çok yürüdün yarısında dinleneydin demeyin arkadaşın işi vardı birde ufaklık süt diye tuturdu biboronunuda almayınca erken bitti maceramız )
Bunada şükür en azından bir başlangıç olarak sayıyorum
Gelincede maşallah bağırsaklar pes ettide bir baktım tartıda daha az cıkınca anında bildireyim dedim

Bugün bu saate kadar kaçamak yapmadım ve yapmayıda şimdilik düşünmüyorum
İnşallah hafta sonu hepimiz için karlı geçerde 1 gr dahi olsa artı olarak dönüşü olmaz

Zaten genelde salatayı ben öyle ufacık kasede yapmam
Bundan sonra biraz daha dikkat ederim zaten salatayada 1 yK yağ koyuyorum sonrada kuru kalmasın diye basıyorum taze limon suyunu çok kuru oldumu yiyemiyorum

Haklısın canım geçen yaz gitmiştim hatta iki kerede kontrole gittim sonra randevu alacağım zaman bana biz hastaneden sizi arayıp randevu gününü bildiririz dedi sonrada ne arayan ne soran birde iki kontrolden sonra hesapta randevu verecekti ya doktor ( aslında pek sevmiştim adamcağızı çok iyidi ) bütün tahlillerimi tekrar yaptırmamı istedi değişme varmı diye bakmak için.
O zaman biraz sinir oldum cünkü her 3 ayda bir 300 lira hormon tahlillere para veremem. Aslında doktorun suçu yok hastane biraz para göz ve o yüzden bende ısrarcı olmadım randevu için.
Ama dediğin benimde çok kafama takılıyor hatta o zaman o doktorda bir haftada yediklerimi yazdığımda eğer pko ve insülin direnci olmasaydı senin bu şekilde beslenmeyle çok daha cabuk kilo vermen gerekirdi diye.
Bakalım olmadı birini bulucağım çünkü dediğin gibi emeğin karşılığı gelmeyince insan fit oluyor ama pes etmek yok uygun ve iyi bir diyetisyen bulana kadar yerimde de debelensem devam ediceğim

Aramıza hoş geldin inşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşıp fıstık gibi olduğumuz günleride göreceğiz

Sen yinede bizleri fazla ihmal etme

İnşallah iddadaşım hepbirlikte 2li rakamlarıda göreceğiz tabi sen bu gidişle benden çok önce görürsün pes etmek yok.

başlangıç tarihi: 05.07.2011
başlangıç kilom: 104
geçen haftaki kilom: 87.7
bu haftaki kilom:85.7
fark: 2
toplam fark:18,3

Harikasın canım yaaaaaaaaaa inşallah daha büyük farklarda göreceğiz

Canım sanki Dukan vari bir sistem gibime geldi umarım işine yarar ve kalıcı olur

Uf ben ne sorunlu kızım yaaa. Şişkoyum, takkeler büyük, basurum var, ülserim var, kıllıyım of kı ne offf. Avazım cıktıgı kadar bagırasım gelıyo bazen. Ha bı de işsizim unutmusum

Benimde senden farkım yok canım kıl tüy ne ararsan var :26:
Allahın sevilen kuluyum herşeyden bol bol vermiş diye dalga geçiyorum kendimle artık

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr harikasınız darısı bizlerinde başına
Yenacığım ellerine ve emeğine sağlık

beni de alın aranıza lütfeeeeennnnnn....

Sende aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…