tebrik ederim arkadaşlarım süpersinizHAFTANIN 1.si ___________ - 1.7 kg. ___________________________ Marille:119:
HAFTANIN 2.leri _________ - 1.2 kg _____ Dalokaysmom-Maryporker-Julyet:81: :118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. ____________________________ TozToprak:122: :124:
Apartmana yeni gelen bir hatuna hoşgeldine gittik..
Kendimi tığ gibi hissettim ve çok mutlu oldum yaşasınnn apartmanda ikinci şişko oldu diye nasıl sevindim..Çok bencilce bir davranış yaptığım biliyorum ama duygularımı saklayamam sizden..
Çok güzel bir yüzü var pürüzsüz ve bembeyaz kaymak misali komşunun ama kocamanda bir göbeği var.. göbeğine bakıp bakıp benimde böylemi diye gizli gizli bakıp mukayese ettim..
Allahım ruh hastası olacağım yakında..
hoşgeldin aramıza umarım en kısa sürede sende eksilere doğru inersin
nerdeyse inicem o migrosa kapacam bi kaç tane kek gelicem eve o derecedeyim şuanda Allahtan çok ama çok fena bir durumdayımda kılımı kıpırdatacak halim yokyanında cevızlı kurabıye de yıyek mı
nerdeyse inicem o migrosa kapacam bi kaç tane kek gelicem eve o derecedeyim şuanda Allahtan çok ama çok fena bir durumdayımda kılımı kıpırdatacak halim yok
HAFTANIN 1.si ___________ - 1.7 kg. ___________________________ Marille:119:
HAFTANIN 2.leri _________ - 1.2 kg _____ Dalokaysmom-Maryporker-Julyet:81: :118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. ____________________________ TozToprak:122: :124:
asumancım nereyi sordun ne kadarmış, sanırım benkaçırdım arada görmedim :44::44:ben de vermem zaten o kadar parayı eşim sağolsun istersen git dedi ama yook vazgeçtim şimdilik diyetisyenden bakalım biraz daha didineyim zaten herşeyi biliyoruz
asumancım nereyi sordun ne kadarmış, sanırım benkaçırdım arada görmedim :44::44:
bakklaaaaaasonunda bakla yiyebildim şükür
çok mesudum
akşam yemeğim şöyleydi
bakla 1 tane kabak dolması üzerine sarımsaklı yoğurt ve kaynanamın kurutup çektiği acı biberden bolca döktüm 1 dilim de tam buğday ekmeğiyle yedim
ekmek yemeseydin diyeceksiniz şimdi ama bile bile yedim
canım 29 mayısa gitme zaten ben bir görüşmeye gittim hiçte memnun kalmadım çok ilgisiz geldi bana, benim diyetisyen tuzlu olduğu için değiştirmeyi düşünmüştüm allahtan öyle bir hata yapmamışım. ama ankarada 250 den daha uygun fiyata diyetisyen bulamadım ben, ucuz olanlarda hastane diyetisyenleri bana çok ilgili gelmedi, en uygun yer 29 mayıstı onda da beğenmedim kadının tavrınıcanım 29 mayıs hastanesini aradım 180tl 1 muayene 3 kontrol fiyatıymış kontroller haftalıkmış ben de sana mesaj atmayı düşünüyordum sen sordun iyi oldu
bir de elif canselle de konuşsak hatta sevimle de konuşsak da bir buluşma yapsak ne dersiniz
şuanda bakla ve kabak tutkumdan ağır basan en önemli şey seninle kahve içme zevki oldu asumancım yaaa, hatta bugün birini gördüm akşam 7 gibi resimlerinden sen misin acaba diye dolmuştan düşücektim bakmaktanelifcim yarın uğra bana hem bakla hem kabak dolması mevcut arkasından da kahvemiz tabii
canım 29 mayısa gitme zaten ben bir görüşmeye gittim hiçte memnun kalmadım çok ilgisiz geldi bana, benim diyetisyen tuzlu olduğu için değiştirmeyi düşünmüştüm allahtan öyle bir hata yapmamışım. ama ankarada 250 den daha uygun fiyata diyetisyen bulamadım ben, ucuz olanlarda hastane diyetisyenleri bana çok ilgili gelmedi, en uygun yer 29 mayıstı onda da beğenmedim kadının tavrını
bende buluşmak istiyorumda nerdeyse hergün ya denemelere giriyorum ya da kurstayım canım yaamayısta istanbuldan dömndükten sonra biraz daha rahat olucam sanırım o zamana ayarlarsanız seve seve gelirimm
nerdeyse inicem o migrosa kapacam bi kaç tane kek gelicem eve o derecedeyim şuanda Allahtan çok ama çok fena bir durumdayımda kılımı kıpırdatacak halim yok
HAFTANIN 1.si ___________ - 1.7 kg. ___________________________ Marille:119:
benim çevremde de böyle soorunlar yaşamış fakat hepsi düzelmiş insanlar var
yaşamak mutlu olmakne kadar güzell nefes alıp vermek hayat bizlere güzel olmalı daima nasılsın diyenlere süperrrrrrrrrr demeliyiz arkadaşlar
düşeni tutup kaldıralım bir tekmede biz vurmayalım - ne alaka - .
İyi geceler arkadaşlar....
Cumartesi gecesi evimdeyim,daha çok görüşeceğiz inşallah...
Spor sonuçlarını cumartesi gece yayınlasam bana kızmazsınız değilmi.Nete girme imkanım yok cuma günü.Ablamın torununun doğum günü;gündüz arkadaşları ile oyun bahçesinde;gecede ailelerle evde kutlayacağız.Bu nedenle nete giremem canlarım...
YENACIĞIM;
KİLOM:88 CANIM..
demek öyle zaten vazgeçtim gitmekten canım fatihi de düşünmüştüm ama orası da öyledir o zaman
buluşma için de bekleriz senin dönmeni ne kaldı ki mayısa
şuanda bakla ve kabak tutkumdan ağır basan en önemli şey seninle kahve içme zevki oldu asumancım yaaa, hatta bugün birini gördüm akşam 7 gibi resimlerinden sen misin acaba diye dolmuştan düşücektim bakmaktanen kısa zamanda o kahveyi içmemiz lazım artıkın şart oldu canımcım
ay coh pahalıymıs ankarada. ben 110lıraya gıdıyorum ayda 2 kez gıtmıs oluyoruö. gayet de ılgılı bana yeterlı gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?