Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar dereceye girmişim çok mutlu oldum ilk defa dereceye giriyorum inşallah devamıda gelir yenacım ellerine sağlık kilo verenleri tebrik ederim veremeyen arkadaşlarım yılmak yok aynen yola devam hafta sonumuzda inşallah kazasız geçer hazır bişeler yazmısken her zaman fırsat bulamıyorum çünkü liistemide paylaşmak istiyüorum
sabah 1 dlim tahıllı ekmek
1 yumurta 1dilim peynir domates
ögle
mercime çorbası
mevsim salatası
1 dilim tahıllı ekmek
ara nektari
akşam 5 yk taze fasulye yemeği
4 5 yk yoğrt
1 dilim ekmek
ara 1 adet kuru incir

tebrik ederim arkadaşlarım süpersiniz

aaa benim burdan giden bi arkadaşım izmmire yerleşti ooo olmasın tesadüf ya 1 kızı var 5 yaşında aynı kiloyduk ama onun tombiş bi göbeği vardı birbirimizi hep kıyaslardık sen zayıfsın ben daha kilolu duruyorum diye söylenirdi yanına yandaş buldunmu daha gaza geliyo insan ondan daha zayıf olmak için çalışıyo her kadında kıskançlık vardır içinde bu bi gerçek yena sen bide bizim lojmanı gör

kızlar +500 ümün nedeni belli oldu adet oldum, ondanmış benim mutfaga düşmelerim şuanda bile dünyaları yiyebilirim ama o kadar halsiz ve iğrenç bir baş ağrım var ki, kalkıp tıkınmaya bile dermanım yok

geçmişe yeni bakıcam ama herkesi şimdiden kutlarımi kilo veren vermeyen bu yolda savaşan tüm arkadaşlarımı

bugün ki menüm
kahvaltı
-1 yumurta+40 gr kadar beyaz peynir, 20 gr kadar lor peyniri, domates salatalık yeşillik
öğlen:
-1 kase çorba + 1 dilim uno denge light ekmek
ara öğün:
-bir parça nesquik çikolata (dershanede gözüm kapanıyordu artık, aldım ve sadece bir parça alıp hepsini arkadaşıma verdim)
akşam:
-kabak yemeği, 30 gr kadar lor peyniri, salata (yağsız nar ekşili)+2 dilim uno denge light ekmek
ara öğün:
-4-5 adet siyah dut + 200 gr denge light süt

1 saat yürüyüş +3 lt süt

dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Yenacım ellerine sağlık ellerin dert görmesin canım, asunun da dediği gibi bol eksili günlerin olsun arkadaşım

asumancım nereyi sordun ne kadarmış, sanırım benkaçırdım arada görmedim :44::44:

canım 29 mayıs hastanesini aradım 180tl 1 muayene 3 kontrol fiyatıymış kontroller haftalıkmış ben de sana mesaj atmayı düşünüyordum sen sordun iyi oldu
bir de elif canselle de konuşsak hatta sevimle de konuşsak da bir buluşma yapsak ne dersiniz

herkeslere iyi akşamlaaaar.....
ikindinden beri 1günlük geçmişi okuyorum ve ancak daha yeni bitirebildim, baya bir yazmışız yaaani:)
internet daha bugünde gitmedi, bende fırsattan istifade ediyorum dolayısıyla ama yakında her an kapanıcak, kardeşim öyle dedi yani bana.
eğer internet birden kapanırda bende tekrardan ancak evime dönüp netim düzelip öyle girebilicek olursam şayet; o vakte kadar kendinize çok iyi bakın canlar....
hepinizi çok seviyorum....
vede hepinizi çooookça öpüyorum...
eğer net gitmicek olursa; kardeşimin işi pek belli olmazda ben yine ara ara gelmeye çalışırım, şuan misafirlikte olduğum için sürekli nete girmek olmuyo ama yinede net gitmicek olursa ara ara gelmeye çalışcam..... ne yardan geçerim, nede serden ben....:)))))
hepinizi öpüyorum.

bakklaaaaaa y ben bakla manyağıyım sanırım
ama şuanda özlemin yazdığı kekten sonra canımın kek istemesi gibi kabak dolması istedi canım çok çok hemde çooook
pis boğaz elifin maceralarını yazsam valla hit olur kitapçılarda

canım 29 mayısa gitme zaten ben bir görüşmeye gittim hiçte memnun kalmadım çok ilgisiz geldi bana, benim diyetisyen tuzlu olduğu için değiştirmeyi düşünmüştüm allahtan öyle bir hata yapmamışım. ama ankarada 250 den daha uygun fiyata diyetisyen bulamadım ben, ucuz olanlarda hastane diyetisyenleri bana çok ilgili gelmedi, en uygun yer 29 mayıstı onda da beğenmedim kadının tavrını

bende buluşmak istiyorumda nerdeyse hergün ya denemelere giriyorum ya da kurstayım canım yaa mayısta istanbuldan dömndükten sonra biraz daha rahat olucam sanırım o zamana ayarlarsanız seve seve gelirimm

elifcim yarın uğra bana hem bakla hem kabak dolması mevcut arkasından da kahvemiz tabii
şuanda bakla ve kabak tutkumdan ağır basan en önemli şey seninle kahve içme zevki oldu asumancım yaaa, hatta bugün birini gördüm akşam 7 gibi resimlerinden sen misin acaba diye dolmuştan düşücektim bakmaktan en kısa zamanda o kahveyi içmemiz lazım artıkın şart oldu canımcım

demek öyle zaten vazgeçtim gitmekten canım fatihi de düşünmüştüm ama orası da öyledir o zaman
buluşma için de bekleriz senin dönmeni ne kaldı ki mayısa

Son düzenleme:
nerdeyse inicem o migrosa kapacam bi kaç tane kek gelicem eve o derecedeyim şuanda Allahtan çok ama çok fena bir durumdayımda kılımı kıpırdatacak halim yok

kız kek degıl kurabıye. tatlı bı kurabıye tarcınlı uzerınde butun cevız oluyo

Eklentiler

• $images.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 53

tebrikler arkadaşlar.....

ve tüm kilo verme çabasında olan arkadaşlara kilolu biri olarak çok özeniyorum....

"güzel gören; güzel düşünür, güzel düşünen; hayatından lezzet alır..."

düşeni tutup kaldıralım bir tekmede biz vurmayalım - ne alaka - .

demek öyle zaten vazgeçtim gitmekten canım fatihi de düşünmüştüm ama orası da öyledir o zaman
buluşma için de bekleriz senin dönmeni ne kaldı ki mayısa

ay coh pahalıymıs ankarada. ben 110lıraya gıdıyorum ayda 2 kez gıtmıs oluyoruö. gayet de ılgılı bana yeterlı gelıyo

inşallah en kısa zamanda yaparız kahve keyfimizi ben akşam 6 buçuk civarı balkonda kahve içiyordum canım eşimle hoşdereden geçtiysen diyecem ama sanırım dikmen caddesinden geçmişindir sen
şeytanın bacağını bir kırsak arkası gelir ev toplantıları felan yaparız ne güzel olur

ay coh pahalıymıs ankarada. ben 110lıraya gıdıyorum ayda 2 kez gıtmıs oluyoruö. gayet de ılgılı bana yeterlı gelıyo

malesef öyle canım bu bir de hastane daha özel muayenehaneler daha da uçuk 100 civarı olsa ben de giderim demiştim ama vazgeçtim zaten kendim başladım kendim bitireceğim bu işi Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…