Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

demek öyle zaten vazgeçtim gitmekten canım fatihi de düşünmüştüm ama orası da öyledir o zaman
buluşma için de bekleriz senin dönmeni ne kaldı ki mayısa
ya fatih hastanesi her anlamada iyi ama diyetisyenini hiç duymadım fiyatınıda bilmiyorum ama sormak lazım, ön görüşme ücretsiz oluyor zaten her yerde bende acaba bi fatihe gitsem mi diye düşünmedim değil canım
evet evet bekleyelim mayısı görüşelimm

kız kek degıl kurabıye. tatlı bı kurabıye tarcınlı uzerınde butun cevız oluyo
özlem nettin sen bacımm
kız resmini göstermeseydin iyiydi vallaa kendimden geçtim yığılıp kalıcam nerdeyse burda
ama şlimdi soruyorum size kızlar bu güzelim kurabiyeler kahvenin yanında nasılda güzel bir kaçamak olmaz mı

ay coh pahalıymıs ankarada. ben 110lıraya gıdıyorum ayda 2 kez gıtmıs oluyoruö. gayet de ılgılı bana yeterlı gelıyo
ben aylık 350 tl veriyorum özlemcim yaaa
hastane diyetisyenleri ilgisiz özellerde zaten en ucuzu 250-350 den başlıyor, sorma ankarada çok pahalı diyetisyen

yok canım dediğin gibi dikmen caddesinden geçtim
evet evet valla ne güzel olur kahvelerimizi birlikte içer sohbetimizi ederiz, mayısta bekle beni asumannn istanbuldan dönüşüm muhteşem olacakk

hehe ben kacamagımı yaptımkı. market alısverısıne gıttık, esım kahve ıcelım dedı sekersız kahve ıctım lakınn yanında böle mınıcık kahvelıo drajelerden getırdıler yuvarlar. 4,5 tane huplettım cok az ama sonucta kacamak yanii

oleyy bekliyorum canım
canselin de kulakları çınladı herhalde gelmiş bile

ben de istiyorum o kurabiyeden ilk migros ziyaretimde alacağım muhakkak
alın işte bir pisboğaz daha
gel gel ankaralı pis boğazlar cemiyeti kuralım biz
ayy migrosta keklerde çok güzel limonlusuna bayılıyorum özellikle
ayyy akşam akşam varya böyle mutfaga girip döktüresim geldi resmen tatlıları falan
neyse yarına beni ancak diyet tavuk gögsü paklar

kız o da kaçamak mı sanki ben gündüz börekleri tatlıları lüplettim birazdan eşim gelince de bi ihtimal dondurma ve de fıstık yiyebiliriz

abovvv. demekkı bız oraya gıtsek karı koca 700lıra ayda. Canım valla ne kadar ılgı bekledıgıne baglı. bız kontrole gıdınce tartıyo, nasıl gectı dıye soruyo, her zaman yedıklerımızı yazdırıyo, yazdıklarımıza bakıyo, yenı lıste verıyoi yemek ıstedıgınız bısey var mı felan dıyo ıste maksımum 20dakka felan. bana yetıyo canım zaten mucıze beklemıyorum. Gecen yıl 90dı sımdı 110a cıktı. Hatta bız bırakmayı dusunuyoduk zorlanırız dıye maddı olarak, amaaan dedık ayda 220 lıra farketmeden nelere verıyoruzdur

beni de alın aranıza lütfeeeeennnnnn....
hg canm..gel aramıza aldık bile seni
kendinden bahsedermisin bize?
merhaba kızlar iyi akşamlar
mrb papatyam..nerelerdesin..yoktun bayadır...
seni özlemişim ben
nerdeyse inicem o migrosa kapacam bi kaç tane kek gelicem eve o derecedeyim şuanda Allahtan çok ama çok fena bir durumdayımda kılımı kıpırdatacak halim yok

ayyy seni öle ii anlıorumki canım...ama senden daha sanssızım suanda..
kocam osmanlı tulumbacısından frambuazlı,antepfıstıklı,kakaolu tulumbalar almıs gelmiş...
insaf ya..bir kutu tatlı ve biz sadece 2 kişiyiz

aaaa öyle seni yalnız bırakamam arkadaşım
bende yapcam kaçamakkk

oleyy bekliyorum canım
canselin de kulakları çınladı herhalde gelmiş bile

evet bende farkettimm çınlatırız kulağını böyle canselcimm

kız o da kaçamak mı sanki ben gündüz börekleri tatlıları lüplettim birazdan eşim gelince de bi ihtimal dondurma ve de fıstık yiyebiliriz

hayır yemeeee. onceden pşan yapmıs bıde şuna bak:))) ya ıste ben de boyleyım bı kez yedımmı gerısı gelıyo. kacamak degıl tabı ama pazar gunu normalde dondurma hakkımız vardı ya yemesem daha ıyıydı cıkolatayı:)) bu arad vedat mınor'u ızlıyoduk, beypazarına gıtmıs Allahım o ne yemekler. Eşim gıtmıs daha once, senı mutlaka goturucem dıyo. Gözum döndü resmen yaa

Son düzenleme:
aklıma bir de limonlu kek düştü şimdi nolcak
o tarçını ancak o diyet tavuk göğsünün üstünde kullanabilceğim canım yaaa

vay iradeye bak

meryem o nasıl tulumba öyle yaa frambuazlı kakaolu felan of yaaa ne zor diyet yapması

Son düzenleme:

sevgılım kocacıgım 2 kısıyız bu kadar tulumbayı sen bana suıkast yapmak ıcın mı aldın deseydın. Yoksa bu adam senın zayıflamanı ıstemıyomu, yoksa kıskanıyomu senı

valla canım bi kaç diyetisyende sadece tartıp hmm bide bunu deneyelim şunu deneyelim falan modunlarda deneme tahtası gibi, ya da biz size diyeti veri,cez ama harfi harfine uyguluycan şöyle böyle falan filasn, yani motivasyon falan yok, hani soru soruyorsun siz şimdi onları bırakın bununla ilgilenin, zaten kilonuz fazla çok uzun sürer kilo vermeniz gibi şeyler söylüyorlardı. tabi gerçekçi, davranmayanlarda var orası ayrı bir konu

ama şimdiki diyetisyenim süper, motivasyon desen süper, mesela gidince diyorum şunu mu yesem diyorum o da yok ya onun daha zamanı değil sen bu hafta bunu yemekle yetin falan diyor mail atıyorum canım bunu istedi diye o da mail atıyor haaayyyıırr diye ve her soruma uzun uzun süper sevaplar veriyor çok memnunum bu sefer ve sağlıklı beslenmeye hazırlıyor beni ömrüm bıyunca kullabailceğim metotlara

ama benimde kaçamak yapasım geldii bende yapmalıyım börek mi kek mi

ayyy demeeeee
bence şöyle yap ceza olarak ona verme kendinde bi tane ye bunu yemek yasak de bi daha getiremezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…