Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benimki de uygun. muayne 40 lira, kontrol yapıyor 10 gün sonra o parasız. 10 gün sonra tekrar gittiğinde 40 lira veriyosun. yıne 10 gun sonrası parasız. yanı aylık 60 gibi oluyor. ıyı yani. hafta da 1 gel demedi. 10 gun sonra gel dedi. ablam ve benim merakım yuzunden 1 1. hafta birde 15 gün sonra gıttım. ay da 3 kontrol bence iyi. zaten burda bırbırımızı hergun kontrol ediyoruz.

Tutturamadın.:) bir kızı bir oğlu var..Kızı 7 yaşında oğlu on aylık..:)

Ben lojman muhabbetini bilmemmi görümcemin eşi askeriyede sivil memur ordan biliyorum acaip yaa..
Çelik gibi psikoloji lazım valla..Sen demiştin ya ben rahatım diye allah dağına göre kar yağdırırmış yoksa kahrolurdun o ortamda değilmi.?

Bir gün lojman kuaförüne gittik birlikte ucuz diye fön çektiricem ben. görümcemde boyatıcaktı..
Neyse bekliyoruz sıra kavgası çıkmazmı ast üst olayından sanırım...Benim ödüm koptu hadi dedim hemen gidelim.:))Kalsın fönü mönü..

Son düzenleme:

eline sağlık yenacım listede olmak nasıl motive ediyor. haftaya da içinde olmalıyım şöyle olmalı boyle olmalı diye gaza geliyor insan. ellerin dert görmesin.

elifcim yarın uğra bana hem bakla hem kabak dolması mevcut arkasından da kahvemiz tabii

Akşam eşimle süt ve yumurta almaya gittik mümin abi ye..
Bakla topladık yeni almazmısın dedi bana..Almammı dedim..:) Nasıl biliyormusun asuu su gibi tazecik..

aklıma umutt geldi.:))

eline sağlık yenacım listede olmak nasıl motive ediyor. haftaya da içinde olmalıyım şöyle olmalı boyle olmalı diye gaza geliyor insan. ellerin dert görmesin.

Evet dereceye girmek insanı acaip motive ediyor...

Dün bende aradım hastaneyi diyetisyen için tahliller dışında 40 tl.dediler..

Muhitine göremi değişiyor anlamadım..KArşıyakada oturan arkadaşım dün bahsetmiştim bayağı fazla ödüyormuş..

Bakla topladık yeni almazmısın dedi bana..Almammı dedim..:) Nasıl biliyormusun asuu su gibi tazecik..

aklıma umutt geldi.:))
yaaa ben de istiyorum ben marketten zor seçtim yarım kilo
Siz bana gelin ben bu model tahinli yapıyorum dehşet güzel oluyor..
Kahveyle yerik içerik.

tamam ben de varım

yaaa ben de istiyorum ben marketten zor seçtim yarım kilo

tamam ben de varım

Doktorum programında marketten sebze meyve almayın pazardan alın diyorlardı neden pazara gitmiyorsun.?

Ben çok zorunlu kalmadıkça marketten almam pek..

Doktorum programında marketten sebze meyve almayın pazardan alın diyorlardı neden pazara gitmiyorsun.?

Ben çok zorunlu kalmadıkça marketten almam pek..

biraz alışkanlıktan biraz da bizim pazar acaip pahalı oluyor ondan canım ama yazın arada giderim fırsat bulursam yarın da uğrayım hatta
pazar pikniğe gideceğiz hazırlık yapacağım bir de şofben değişecek yarın eskisi su damlatıyor bikaç gündür

Yine masraf yani...

İyi eğlenceler şimdiden.ben piknik çok severim.

Yine masraf yani...

İyi eğlenceler şimdiden.ben piknik çok severim.
aynen öyle canım
çocuklarla şöyle rahatça yiyip içip top oynayacağız
kardeşim de gelecek yeğenim ve enişte de tabii
masraflı yorucu ama eğlenceli olacak değer yani zaten çok sık yapamıyoruz biz malesef

Bu gece sessiz buralar..

beyzuş doğum günü partisinde onu biliyoruz.:)

geçen seneki hareket yok topikte bu sene
cuma sabahları nasıl kalabalık olurdu
akşam sohbetleri de öyle
bu sene bir gün hareketliyse 3 gün sakin sanki bana mı öyle geliyor

Kİzlar ttnetin turkiye geneli hatları çökmüş telefondan girdim yazık eski şirketime:) yeni yazılımdan kaynaklı bı arızasını kesin,biz test etmistik

geçen seneki hareket yok topikte bu sene
cuma sabahları nasıl kalabalık olurdu
akşam sohbetleri de öyle
bu sene bir gün hareketliyse 3 gün sakin sanki bana mı öyle geliyor

Banada öyle geliyor..Liste çok kalabalık ama paylaşım az..Bildirim günleri uğrayıp sonra görünmüyorlar..

Kİzlar ttnetin turkiye geneli hatları çökmüş telefondan girdim yazık eski şirketime:) yeni yazılımdan kaynaklı bı arızasını kesin,biz test etmistik

Bizim superonlıne çok memnunuz..:)

biz de bugün itibarıyle ttnetten d smarta geçme başvurusu yaptık şimdi vodemle bağlandım ben de ttnet yok gerçekten 444 lü numaralara da ulaşılamıyor demek genel bir sorun

Canım turkiye geneLi hatları çökmüş ondan herkes yüklenmiş telefona.cok doğru bı karar vermissiniz

girdim ben listeyee bahaar hemde ikinci bile olmuşum=))çok heycanlıyım ilk defa iilk 3e giriyorum beeen

Miray, maryporker değilmi.? listede 22.sırada
teşekkür ederim yenacım ellerine emeğine sağlık çok saol...

Islıklı alkış

Haftaya bu listede olmazsam hepiniz tükürün suratıma, nasıl olsa kocaman bir suratım var
o zaman yarın sabah yürüyüşünü abartıyoruz arkadaşım iki tur mu atsak acaba??

ahh yenaa bayılırım baklaya ama burda yokki yaa büyük marketlere geliyo ama kartlar..valla annemler izmirden kargo yaptığında bakla da istiyorumm=))

bu arada kızlar bugün benim misafirim vardı o yüzden yediklerime pek dikkat etmedim ama çok kaçamakta yapmadım sayılır neyse haftaya inşallah yine güzel sonuçlar alırız hepimiz..
baharcım bugün harika bi kurabiye öğretti bana ellerine sağlık arkadaşım çok sevdi misafirlerim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…