abovvv. demekkı bız oraya gıtsek karı koca 700lıra ayda. Canım valla ne kadar ılgı bekledıgıne baglı. bız kontrole gıdınce tartıyo, nasıl gectı dıye soruyo, her zaman yedıklerımızı yazdırıyo, yazdıklarımıza bakıyo, yenı lıste verıyoi yemek ıstedıgınız bısey var mı felan dıyo ıste maksımum 20dakka felan. bana yetıyo canım zaten mucıze beklemıyorum. Gecen yıl 90dı sımdı 110a cıktı. Hatta bız bırakmayı dusunuyoduk zorlanırız dıye maddı olarak, amaaan dedık ayda 220 lıra farketmeden nelere verıyoruzdur
tebrik ederim arkadaşlarım süpersiniz
aaa benim burdan giden bi arkadaşım izmmire yerleşti ooo olmasın tesadüf ya 1 kızı var 5 yaşında aynı kiloyduk ama onun tombiş bi göbeği vardı birbirimizi hep kıyaslardık sen zayıfsın ben daha kilolu duruyorum diye söylenirdi yanına yandaş buldunmu daha gaza geliyo insan ondan daha zayıf olmak için çalışıyo her kadında kıskançlık vardır içinde bu bi gerçek yena sen bide bizim lojmanı gör
HAFTANIN 1.si ___________ - 1.7 kg. ___________________________ Marille:119:
HAFTANIN 2.leri _________ - 1.2 kg _____ Dalokaysmom-Maryporker-Julyet:81: :118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. ____________________________ TozToprak:122: :124:
elifcim yarın uğra bana hem bakla hem kabak dolması mevcut arkasından da kahvemiz tabii
kız kek degıl kurabıye. tatlı bı kurabıye tarcınlı uzerınde butun cevız oluyo
eline sağlık yenacım listede olmak nasıl motive ediyor. haftaya da içinde olmalıyım şöyle olmalı boyle olmalı diye gaza geliyor insan. ellerin dert görmesin.
yaaa ben de istiyorum ben marketten zor seçtim yarım kiloAkşam eşimle süt ve yumurta almaya gittik mümin abi ye..
Bakla topladık yeni almazmısın dedi bana..Almammı dedim..:) Nasıl biliyormusun asuu su gibi tazecik..
aklıma umutt geldi.:))
Siz bana gelin ben bu model tahinli yapıyorum dehşet güzel oluyor..
Kahveyle yerik içerik.
yaaa ben de istiyorum ben marketten zor seçtim yarım kilo
tamam ben de varım
Doktorum programında marketten sebze meyve almayın pazardan alın diyorlardı neden pazara gitmiyorsun.?
Ben çok zorunlu kalmadıkça marketten almam pek..
biraz alışkanlıktan biraz da bizim pazar acaip pahalı oluyor ondan canım ama yazın arada giderim fırsat bulursam yarın da uğrayım hatta
pazar pikniğe gideceğiz hazırlık yapacağım bir de şofben değişecek yarın eskisi su damlatıyor bikaç gündür
aynen öyle canımYine masraf yani...
İyi eğlenceler şimdiden.ben piknik çok severim.
geçen seneki hareket yok topikte bu sene
cuma sabahları nasıl kalabalık olurdu
akşam sohbetleri de öyle
bu sene bir gün hareketliyse 3 gün sakin sanki bana mı öyle geliyor
Kİzlar ttnetin turkiye geneli hatları çökmüş telefondan girdim yazık eski şirketime:) yeni yazılımdan kaynaklı bı arızasını kesin,biz test etmistik
Bizim superonlıne çok memnunuz..:)
Bizim superonlıne çok memnunuz..:)
biz de bugün itibarıyle ttnetten d smarta geçme başvurusu yaptık şimdi vodemle bağlandım ben de ttnet yok gerçekten 444 lü numaralara da ulaşılamıyor demek genel bir sorun
girdim ben listeyee bahaar hemde ikinci bile olmuşum=))çok heycanlıyım ilk defa iilk 3e giriyorum beeenEvet yena yaaa benim tartım bozukmuş sabah error veriyordu miraya gittim onda tartıldım 112.2 çıktımhaftaya birinci olucam artık napalım
Bu arada ben göremedim Miray ne zaman girecek listeye :26: haftaya mı :44:
Düşene bir tekmede biz vurmayalım Nuri Alço gibi hissettim kendimi
teşekkür ederim yenacım ellerine emeğine sağlık çok saol...Miray, maryporker değilmi.? listede 22.sırada
o zaman yarın sabah yürüyüşünü abartıyoruz arkadaşım iki tur mu atsak acaba??Islıklı alkış
Haftaya bu listede olmazsam hepiniz tükürün suratıma, nasıl olsa kocaman bir suratım var
ahh yenaa bayılırım baklaya ama burda yokki yaa büyük marketlere geliyo ama kartlar..valla annemler izmirden kargo yaptığında bakla da istiyorumm=))Akşam eşimle süt ve yumurta almaya gittik mümin abi ye..
Bakla topladık yeni almazmısın dedi bana..Almammı dedim..:) Nasıl biliyormusun asuu su gibi tazecik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?