Kİzlar ttnetin turkiye geneli hatları çökmüş telefondan girdim yazık eski şirketime:) yeni yazılımdan kaynaklı bı arızasını kesin,biz test etmistik
sinir etti beni akşam zaten ttnet yaaabiz de bugün itibarıyle ttnetten d smarta geçme başvurusu yaptık şimdi vodemle bağlandım ben de ttnet yok gerçekten 444 lü numaralara da ulaşılamıyor demek genel bir sorun
sadece ne yiyeceğimiz söylemiyor aslında baharcım ya, hayat boyu nasıl besleneceğiminde bir çizelgesini veriyor. mesela ben diyorum ki pilav yanında hiç et yemeyecek miyim, oda diyorki tabiki yiyeceksin ama o günü hafif atlattıysan az ekmek tükettiysen falan diye bir ton şey söylüyor bana aslında.350 TL mi bizim 1 aylık kiramız valla canım sence de çok değil mi sonuçta sadece ne yemen gerektiğini söylüyor kadın :26:
...
Baharcığım seksi şeygobeen içine çekilimi normal duruşumu.:))
Bu arada aaşurtmandaki mikinide sevsinler..
Eski bir komşumuz vardı kıbrıslı. battaniyeye bettaniye eşofmana aşurtman derdi.:)
resim süper baya sıklaşmış görünüyosun spor yaramış sannırım
günaydın canım gerçekten burda çok az görünüyorsun,açık renk giydigin halde .bence sporu hiç bırakma incelmişsin 100 kilonun altında görünüyorsun
ben senden çok kilolu gösteriyorum .senin göbek hiç yok gibi .
Kızma birader
Saçı uzun, aklı kısa
Eksik etek
Kızını dövmeyen, dizini döver
Avrat malı, kapı mandalı
Kız kocaya, oğlan hocaya
Elinin hamuruyla...
Netice?
YGS sonuçları açıklandı.
Kızlar erkeklerden başarılı.
Geçen sene de öyleydi.
Önceki sene de.
Hep öyle.
Dünyada da böyle.
Kızların doğuştan avantajlı olduğunu kanıtlamak için, adeta poposunu yırttı
bazı erkek bilim adamları... Beyinlerinin ağırlığını tartan da oldu, nöron kablolarının kalınlığını ölçen de... Ne fizyolojik bi sebep bulabildiler, ne biyolojik, ne nörolojik ne de psikolojik.
Cevabı kadın sosyologlar buldu. Sosyo-kültürel kalıplar... Eğitimde fırsat eşitliği sağlarsan, kadın erkeği geçiyor.
Hepsi bu.
Karnından sıpayı, sırtından sopayı
eksik etmeyeceksin ki, geçmesin.
Dolayısıyla...
Onore ediyormuş ayaklarıyla her başarılı erkeğin arkasında bir
kadın vardır lafı, hikâyedir.
Lafın doğrusu...
Her başarısız kadının önünde takoz
gibi bi erkek vardır.
Yılmaz Özdil'in köşe yazısı çok hoşuma gitti.:)
sadece ne yiyeceğimiz söylemiyor aslında baharcım ya, hayat boyu nasıl besleneceğiminde bir çizelgesini veriyor. mesela ben diyorum ki pilav yanında hiç et yemeyecek miyim, oda diyorki tabiki yiyeceksin ama o günü hafif atlattıysan az ekmek tükettiysen falan diye bir ton şey söylüyor bana aslında.
birde hayatım boyunca diyetle geçirmem lazım günlerimi o da var o yüzden resmen yemek eğitimi alıyormuşum gibi hissediyorum.
ayrıca mesela ideal kiloma indim ayda 1 her zaman ücretsiz görüşmem olucak ve mesela evlendim ve çocuk sahibi olmak istiyorum "fizanda da olsan bana gönderiyorsun kan tahlillerini ben sana program yapıyorum, artık senin özel beslenme danışmanınım diyor.
geçen ay dopğum yapmış bir hastası gelmişti, dedim hayırdır sizin hiç kilonuz yok niye geliyorsunuz dedim. oda doğuma bu kiloyla girdim doktorum sayesinde bu kiloıyla çıktım şuanda bi kaç fazlalık oluyor tabiki onun için geldim dedi. buarada kız 115 kilodan inmiş 65 e ve 75 le doğuma girmiş. ve 3 senedir sürekli her ay düzenli kontorole geliyormuş bu şekilde o kadar çok kişi gördüm ki.
birde peşini bırakmıyor, yani seni para olarak görmüyor. ben 1 ay gidemedim ödeyemedim ücreti o yüzden gidemedim, beni aradı para yüzünden geşlmemzlik yapmıyorsun umarım dedi ve 1 ay ücretsiz devam ettim. o da benim gönlümü rahatlatıyor.
evet çok pahalı ama benim birine güvenmem lazım herşeyden önce. o da bana süper bir güven ve eğitim veriyor
ben konuştuğunda inanmamıştım açıkçası ama gördükçe ve duydukça vayy be oldum senin gibi, çalışırken çok rahattıda baharcım şimdi aileden böyle bir şey istemek beni biraz geriyor açıkçası...
bunları okuduktan sonra kadının hakkıdır valla o para dedim içimden. Valla süpermiş şanslısın imkanın olduğu sürece bırakmamakta çok haklısın
evet ok olur canım ayrı ayrı tüketmek daha mantıklı kilonu bilmediğim için yorum yapamıyorum :44::44: ama genelde ikisini birlikte tüketirsen tabak ölçüsü ile değil kase ölçüsü ile tüketmen gerekir ve makarna yağsız ve yoğurtlu olursa kalorisi azaltılmış ve ekmek yerine geçmiş olur. kalori hesaplayan arkadaşlarımız var onlar daha iyi hesaplar sanırım :44::44:merhaba kızlar
bişey sormak istiyorum
ben mercimek çorbasıyla 1 tabak makarnayı beraber yesem olurmu çok mu olur ki
aylardır makarna yemedim ikiside karbonhidratmı oluyor:26:
evet ok olur canım ayrı ayrı tüketmek daha mantıklı kilonu bilmediğim için yorum yapamıyorum :44::44: ama genelde ikisini birlikte tüketirsen tabak ölçüsü ile değil kase ölçüsü ile tüketmen gerekir ve makarna yağsız ve yoğurtlu olursa kalorisi azaltılmış ve ekmek yerine geçmiş olur. kalori hesaplayan arkadaşlarımız var onlar daha iyi hesaplar sanırım :44::44:
valla tatlım ben dün basladım bıle onumuzdekı cuma tartı gunu gorusuruz
arkadaşların örnek yemek lıstelerıne bakıp dıkkat edebılırsın 3 beyazdan uzak dur cok acıkmadan ara ogunlere dıkkat et ,3lt su ,gunde 1saat yuruyuşş:52
hadı bakalım hodrıı meydanDD
onun eğitmeni meryemdir kendisi sana bizzat bilgi verecektirarkadaşlar bu kilo grafiklerini nerden hazırladınız...ben de isityorum .
onun eğitmeni meryemdir kendisi sana bizzat bilgi verecektir
Merhaba hepinize iyi hafta sonları
Geçmişi okudum bi solukta.Öncelikle YENA ellerine sağlık teşekkür ederiz emeğin için.Sonralıkla :) dereceye girenleri tebrik ederim.Bu hafta artılar artmış gibi ama olsun toparlayacağına inanıyorum ben artıda olan arkadaşların.
BAHAR bu arada fotonu gördüm canım da sen 112 kilo olduğuna emin misin ya.Şu fotoyu görüp de hayatta 112 demem ben sana.100 kilo altında gösteriyorsun emin ol.Süper incesin kilona göre rahat ol canım.
Hafta içi kayınvalidemin kayınvalidesine (dip kaynana diyorum ben) geçmiş olsuna gittik hastaneye.Ameliyat oldu.Bana zayıflamışsın falan dediler orda ben mütevazı tabi yok canım koşturmacadandır işler yoğun falan dedim.Ama mutlu oldum yine de.Benim kv de de bundan 1 sene öncesine kadar 100 kiloydu.Biraz sıkıntıdan sorunlardan kilo verdi 93 e düştü yaklaşık.Ona da dediler hastanede zayıfladın sen inceldin falan.Aman Allah ım bizimkinde bi havalar bi ayağa kalkıp dönmeler göbeğini falan göstermeler.Şok oldum ya.Alt tarafı 7 kilo verdi yani.Ben 103 kilodan 82 ye düşmüşüm o havalara girmedim.Biri zayıflamışın dediğinde mümkün olduğunca mütevazı olmaya çalışıyorum.Yok şu kadar verdim bu kadar verdim asla demem.Ama kv ben hiç diyet yapmadım hiç yürümedim 7 kilo verdim falan bi de yapsam artık ne kadar olur diye hava atıyor.O kadarda belli değil kilo verdiği göbeği hala eskisi gibi duruyor.Sadece biraz daha silindi diyim işte anlarsınız.Yani içimi döküyüm istedim kızlar fesatlanmadım ama sinirlerim bozuldu.Bana laf çarptırır gibi hissettim.Benim diyette olduğumu biliyor ya ben diyet yapmadan yürümeden verdim demesi bana gönderme yapar gibiydi.
Hayatta kimse için fesatlanmam art niyetli düşünmem ama o an için onun kilo alıp yeniden eski kilosuna dönmesini çok istedim.Zoruma gitti öyle kalkıp ortada gelinlik kızmış gibi dönmesi.Neyse artık bi daha aynı muhabbet söz konusu olursa kırıcı olmadan birşeyler söylerim bende.
Neyse uzun oldu ala klasik gelin tribi işteİşler yoğunlaştı yine tek başımayım dükkanda yetişemiyorum.Birer cümle yazıp kalkıyorum pc başından.Takip etmeye çalışcam yazdıklarınızı.Öpüldünüz...
ben anneme kara lahana sardırdığında bulgurla az yağlı yaptırıyorum kendim çin 4 en fazla 5 tane yoğurtla yiyorum çook canım isterse doyuyor musun diye sorarsan hayır tabikiHaftasonu yine tek tük sayfalar ilerliyor
Sabah 6:30da kalkmış olmanın verdiği uykusuzla 2,5 saat uyumuşumsabah kalktık mirayla yürüyüşe gittik tam 75 dk yürüyüş+egzersizimiz Ama öğle yemeğim geçti uyurken hatta 2. aramda geçti
Annem yemek yapmamış daha yeni karalahana sarıyor ne yiyeceğimi düşünüyorumen iyisi yumurta salata olacak sanırım hem pratik hem protein :101:
Teşekkür ederim canımÇok şişko değilim dimi ama baskülüm her çıktığımda şişkosun şişkosun diye diye bağırıyor işte
Bu arada maşallah kaynananın kaynanası yaşıyor Allah ömür versin dip kaynanaya... Senin kaynanada benim gibi desenebende eğer ortam sıcaksa ve tanıdıklarımsa hemen salınırım şu kadar kilo verdim yaaa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?