Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selammmmmmmm :122:

Sabahtan beri ancak gelebildim
Eşim Kvyle dışarda işleri var diye sabah erkenden cıktı bende ne güzel uyurum diye hayal kuruyordum ama sağ olsun yine emrivaki yaptı kahvaltıya geliyoruz diye. Bende yerimden fırladığım gibi anında bir yandan kahvaltı hazırladım diğer yandan kızın oyuncaklarını toparladım.
Öğlene doğru kv gidince bizde havayı güzel görünce kendimizi sokağa attık ve biraz dolaştık.
Gelincede temizlik falan derken ancak bu saatte gelebildim
Dün çok şükür kaçamak yapmadım ama öğleden sonra geç kaldı yemek faslı temizlik yüzünden birazda fazla kaçırdım :26: artık akşama sırf salata ve yoğurt yerim

Canım valla fıstık gibi cıkmışsın hiçte 112 gibi görünmüyorsun hani kilo çizelgen olmasa en fazla 80 derim
İnşallah o kilolarıda göreceğiz hep birlikte

sinir etti beni akşam zaten ttnet yaaa
bizim temmuzda bitiyor taahhütümüz sanırım o zaman değiştiricem araştırıcam hangisi iyiyse ona geçicem

Canım bizde de durum aynı ya bitti yada bir iki aya kadar bitecek ondan sonra bizde ttnetden ayrılmayı düşünüyoruz. Sınırsız yaptırdı eşim çünkü geçmişte iptal ettirmeden evvel sınırlıydı bir kere dedikleri fiyatı ödeyemedik hep fazlası geldi sonra iptal ettirdik. Baktık okuldaki derslerin çoğu netten 2 sene sonra yine abone olduk ama bu sefer sınırsız tabi oda artık ağır geliyor birde devamlı sorun cıkıyor. Diğerleri çok daha uygun fiyata sınırsız veriyor

çok fenasııınn yaa
yüzünün güzelliğide yaglardan şekerim aldanma:))
hayırlı olsun komşunuzda

tomurcuk benimde anneannemin annesi yaşıyor hemde torununun torununuda gördü oda pek sağlıklıdır

ben anneme kara lahana sardırdığında bulgurla az yağlı yaptırıyorum kendim çin 4 en fazla 5 tane yoğurtla yiyorum çook canım isterse doyuyor musun diye sorarsan hayır tabiki

4-5 tane mi senede 1-2 kez yiyoruz Erzurumda karalahana bulmak zor oluyor en az 15 tane yemişimdir herhalde

Selammmmmmmm :122:

Canım valla fıstık gibi cıkmışsın hiçte 112 gibi görünmüyorsun hani kilo çizelgen olmasa en fazla 80 derim
İnşallah o kilolarıda göreceğiz hep birlikte

Sağolasın canım inşallah hep beraber 75 e kadar görürüz daha aşağısını görmek isteyene eşlik edebileceğimi sanmıyorum

Bugünün ilk menüsü benden gelsin

Uyanınca
5-6 leblebi,4-5 badem
Sabah
2 kk peynir,5 zeytin,1 domat,1 salatalık,2 dilim kepek ekmek,yeşilçay
Ara
3 diyet limonlu bisküvi,1 ç.b. süt
Öğle
1 yumurtayla yapılmış az kaşarlı menemen,2 dilim kepek ekmek,1 salatalık,5 zeytin
Ara
3 diyet bisküvi, yeşilçay
Akşam
15 adet karalahana sarması
Ara
1 elma, 1 ç.b. süt

2.5 litre su, 75 dk yürüyüş+ egzersiz

kız ben sana ne dediimm bak gelmek vardı valla yemek vakti baskına nerden çıktı karalahana sarması şimdiineyse afiyet bal şeker olsun bulmak zor olur burda doğru söylüyon=)

kız ben sana ne dediimm bak gelmek vardı valla yemek vakti baskına nerden çıktı karalahana sarması şimdiineyse afiyet bal şeker olsun bulmak zor olur burda doğru söylüyon=)

Bulmuşken yedim canım ya hem diyet listemde var ama 8 tane yazıyor ben üstüne 7 tanecik daha eklemişim Bu bile başarı bence çünkü ben sarma yemeye başlayınca tencerenin dibini görene kadar yerdim sonra da eteklerim tutuşurdu hepsini ben yedim millet ne yiycek diye

selam kızlar ben yeniyim 80 kiloyum bir senedir bu yükü taşıyorum 1 yaşında bebeğim var ve doğum kilolarımdan zerre gitmedi 2 diyetisyene gittim ama düzenli yemek hazırlayamadığım için devam ettiremedim sizlerle moral bulmak taktik öğrenmek istiyorum :)

afiyet olsun arkadaşım öle sarma dolma falan olunca bende yiyiyorum affetmiyorum itiraf etmek gerekirse=))

aynen öyle canım ya bende sınırlı kullanıyorum birde ttnetten netbook almıştım temmuzda biticek taahüt sonrada sınırsız başka bir yere geçicem
Slm kızlar. Resim yukledim
canım nice senelere inşallahh seninde gül yüzünğ merak ediyorum ben sen ne zaman kendi resmini koycaksın

hoşgeldinn
umarım en kısa sürede tüm kilocukların sağlıklı bir şekilde gider

Bende menümü paylaşabilirim sanırım artıkın:)haftasonu olduğu için yine iki öğün yaptım çünkü çok geç uyanıyoruz kocamlan:))
sabah:1 çay kaşığı çörekotu
2dilim t.t ekmek
domates,salatalık,1kk peynir,yarım yumurta,4zeytin,form çay
accık bal:))
ara:1 bardak süt, bi küçük kurabiye
öğlen+akşam oldu artık:))
6-7tane çigköfte bol marul,1 bardak şalgam
yedim valla baharcım bide sana söylüyorum,iki akşamdır çiğköfte yedim ama yemesek bozulur ki onlar=)))
bu saatten sonra artık bişi yemem ama bol su çay içerimm
spor:75dk yürüyüş+egzersiz 3lt su

HAFTANIN SPORCULARI

YENA..........................220 DAK

LEAH...........................210 DAK

POFİDİKMİPOFİDİK.........120 DAK

FADİME02....................250 DAK

ETERYA........................200 DAK

ASUMANZEYNEP.............200 DAK

BUTTERFYLELF...............390 DAK

TOMURCUKKK.................100 DAK

NURGU66.......................170 DAK

UMUTTT........................180 DAK

MARYPORKER..................800 DAK

SEMİRAN........................480 DAK

TOMBULKELEBEKİM...........610 DAK

TOZTOPRAK......................80 DAK

DERMANABLA_7................355 DAK

vallahi bravo darısı başıma

HAFTANIN BİRİNCİSİ......................MARYPORKER........................800 DAK

HAFTANIN İKİNCİSİ.......................TOMBULKELEBEKİM.................610 DAK

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ....................SEMİRAN..............................480 DAK

Hepinizi kutluyorum arkadaşlar....

Benim gibi;artılarda olanı da,eksilerde olanı da ,yerinde sayanları da çok çok tebrik ediyorum.Sonuçta hepimiz gayret içindeyiz ve her türlü emek tebrik edilmeyi hak eder diye düşünüyorum..

YENACIĞIM,ASUCUĞUM;

Artık evimin kadınıyım,toplayın tüm topik arkadaşlarını gelin çayın ,kahvenin,muhabbetin, dibine vuralım canlarım...

Son düzenleme:
Uf ben ne sorunlu kızım yaaa. Şişkoyum, takkeler büyük, basurum var, ülserim var, kıllıyım of kı ne offf. Avazım cıktıgı kadar bagırasım gelıyo bazen. Ha bı de işsizim unutmusum

kıllı olmak tombullarda genel bir sorun herhalde

benimde lazerle halletmem lazım ama çıkma nedenini ortadan kaldırmadan lazer yaptırmak ne derece mantıklı onu bilemiyorum

o yüzden askıda kaldı o iş.....

sorma yaaaaa kıyamadık

ben cuma günü kıyamadım

cumartesi sabah 74.500 ü gördüm

offff ben ne bahtsızım

1 gün önce görsene.....

bende öyle yapardım

hatta beraber çalıştığım bir erkek arkadaş vardı ( 129 kg)

havaalanına amerikalı bir kafile geldi

aman Allah'ım hepsi kapı dedektöründen neredeyse yan geçecekler

bizimki geldi yanıma ben bunların yanında kürdan gibiyim dedi ki haklıydı

her tombulun böyle kıyaslamaları vardır

sen fesat değilsin bir tanesin

Valla çok güzel söylemiş

bizim iş ortamında bile her işe hemen uyum sağlama konusunda bayanlar daha iyiler

evrak işleri olsun diğer işler olsun hemen anlayıp işe koyuluyor ve ustalaşıyoruz...

ay ne kadannn zeki yaratıklarız biz yaaaaa....

ama bunu bir erkeğin yazmış olması

ve daha bir çok erkeğinde gözüne sokması daha güzel oldu.....

müthiş yorgunum

sabah 6.30 dan beri ayaktayım

işe gittim, denizlide işlerim vardı saatlerce dolaştım

eve geldik yemek yedik eşimi işe gönderdim

oturdum bilgisayarın başına

ama ayaklarımın kemikleri ağrıyor.....

------------------------------

beyzuş ablam nasılsın?

bir tane daha liste yapalım

onun adınıda haftanın istikrarsızları koyalım

kesin ben listebaşı olurum.....

bu hafta hiç yürümedim

önümüzdeki haftayada süper bir giriş yapıcam

yarın maçta görevliyim , salı günü 1 mayısta ki bunlar ek görev

izinli günlerimde hayrıma gidicem

offfff yaaaaaaaaaaaa.......

onun dışında gün aşırı her sabah 4 de uçağa gidicem

şaftım kayacak ama bu hızlı tempo içinde bitkin düşmezsem yürümeyi planlıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…