- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ayy sabahın 06:30 unda uyandım napcaksamşimdi de uyku bastırdı ama uyuyamam yürüyüşe gidicezzz
Bu haftaya üzgün ve süzgün başlıyorum ( süzgün de neyse) Önümüzdeki cuma -2 görebilirmiyim diye hesap yapıyorum en olmadı -1.5 olsun hadi
Acayip saçmalayasım var bugünneler yazdım sildim aklınız şaşar uykusuzluktanmıdır nedir
heee durun bir resmimi ekliyim de yorum bekliyim
Eki Görüntüle 401792
sinir etti beni akşam zaten ttnet yaaa
bizim temmuzda bitiyor taahhütümüz sanırım o zaman değiştiricem araştırıcam hangisi iyiyse ona geçicem
Apartmana yeni gelen bir hatuna hoşgeldine gittik..
Kendimi tığ gibi hissettim ve çok mutlu oldum yaşasınnn apartmanda ikinci şişko oldu diye nasıl sevindim..Çok bencilce bir davranış yaptığım biliyorum ama duygularımı saklayamam sizden..
Çok güzel bir yüzü var pürüzsüz ve bembeyaz kaymak misali komşunun ama kocamanda bir göbeği var.. göbeğine bakıp bakıp benimde böylemi diye gizli gizli bakıp mukayese ettim..
Allahım ruh hastası olacağım yakında..
Baharcım dip kaynana da bişey mi benim kayınvalidenin annesinin annesi yaşıyorYani eşimin annesinin annesinin annesi Benim çocuğum olursa inşallah torununun torununu görmüş oluyor en dip anane :) Her gördüğünde beni yok mu bişey diye sorar eşime kızar bi tutturamadın diye :) Maşallahı var ama ciddi sağlık sorunları yok.Bana çocuk doğur bir an öncede cennete gideyim diyor.Bende sen torununun torununu görmesende gidersin annanem benim meleksin sen diyorum.Çok şeker bişey çok seviyorum onu...
Benim kv ye gelince öyle tanıdık samimi insanların yanında olmadığımız için tuhafıma gitti yaptığı hareketler.Çok havaya girdi yani esprisine olmadığı belliydi.Tamam 7 kilo vermek güzel bişey diyet yapmadan ama bunu sergilemek için şov yapmasına gerek yoktu canım ya.Ben ona bozuldum açıkçası.
ben anneme kara lahana sardırdığında bulgurla az yağlı yaptırıyorum kendim çin 4 en fazla 5 tane yoğurtla yiyorum çook canım isterse doyuyor musun diye sorarsan hayır tabiki
Selammmmmmmm :122:
Canım valla fıstık gibi cıkmışsın hiçte 112 gibi görünmüyorsunhani kilo çizelgen olmasa en fazla 80 derim
İnşallah o kilolarıda göreceğiz hep birlikte
4-5 tane misenede 1-2 kez yiyoruz Erzurumda karalahana bulmak zor oluyor en az 15 tane yemişimdir herhalde
Sağolasın canım inşallah hep beraber 75 e kadar görürüz daha aşağısını görmek isteyene eşlik edebileceğimi sanmıyorum
kız ben sana ne dediimm bak gelmek vardı valla yemek vakti baskına nerden çıktı karalahana sarması şimdiineyse afiyet bal şeker olsun bulmak zor olur burda doğru söylüyon=)
afiyet olsun arkadaşım öle sarma dolma falan olunca bende yiyiyorum affetmiyorum itiraf etmek gerekirse=))Bulmuşken yedim canım yahem diyet listemde var ama 8 tane yazıyor ben üstüne 7 tanecik daha eklemişim Bu bile başarı bence çünkü ben sarma yemeye başlayınca tencerenin dibini görene kadar yerdim sonra da eteklerim tutuşurdu hepsini ben yedim millet ne yiycek diye
aynen öyle canım ya bende sınırlı kullanıyorum birde ttnetten netbook almıştım temmuzda biticek taahüt sonrada sınırsız başka bir yere geçicem...
Canım bizde de durum aynı ya bitti yada bir iki aya kadar bitecek ondan sonra bizde ttnetden ayrılmayı düşünüyoruz. Sınırsız yaptırdı eşim çünkü geçmişte iptal ettirmeden evvel sınırlıydı bir kere dedikleri fiyatı ödeyemedik hep fazlası geldi sonra iptal ettirdik. Baktık okuldaki derslerin çoğu netten 2 sene sonra yine abone olduk ama bu sefer sınırsız tabi oda artık ağır geliyor birde devamlı sorun cıkıyor. Diğerleri çok daha uygun fiyata sınırsız veriyor
canım nice senelere inşallahh seninde gül yüzünğ merak ediyorum ben sen ne zaman kendi resmini koycaksınSlm kızlar. Resim yukledim
hoşgeldinnselam kızlar ben yeniyim 80 kiloyum bir senedir bu yükü taşıyorum 1 yaşında bebeğim var ve doğum kilolarımdan zerre gitmedi 2 diyetisyene gittim ama düzenli yemek hazırlayamadığım için devam ettiremedim sizlerle moral bulmak taktik öğrenmek istiyorum :)
hoşgeldinn
umarım en kısa sürede tüm kilocukların sağlıklı bir şekilde gider [/QUOT
teşekkür ederim inşallah en kısa zaman da 60 kilo grubunda hep beraber takılırız :)
HAFTANIN SPORCULARI
YENA..........................220 DAK
LEAH...........................210 DAK
POFİDİKMİPOFİDİK.........120 DAK
FADİME02....................250 DAK
ETERYA........................200 DAK
ASUMANZEYNEP.............200 DAK
BUTTERFYLELF...............390 DAK
TOMURCUKKK.................100 DAK
NURGU66.......................170 DAK
UMUTTT........................180 DAK
MARYPORKER..................800 DAK
SEMİRAN........................480 DAK
TOMBULKELEBEKİM...........610 DAK
TOZTOPRAK......................80 DAK
DERMANABLA_7................355 DAK
Uf ben ne sorunlu kızım yaaa. Şişkoyum, takkeler büyük, basurum var, ülserim var, kıllıyım of kı ne offf. Avazım cıktıgı kadar bagırasım gelıyo bazen. Ha bı de işsizim unutmusum
kilo verenleri dereceye girenleri tebrik ediyorum..
Bu hafta kilo vermeye kıyamamışız yada artıyız..Bundan sonra her hafta eksi olmalıyız arkadaşlar...
Düzenli yürüyelim düzenli menü paylaşalım bol bol motive edelim birbirimizi..
düşeni tutup kaldıralım bir tekmede biz vurmayalım - ne alaka - .
Apartmana yeni gelen bir hatuna hoşgeldine gittik..
Kendimi tığ gibi hissettim ve çok mutlu oldum yaşasınnn apartmanda ikinci şişko oldu diye nasıl sevindim..Çok bencilce bir davranış yaptığım biliyorum ama duygularımı saklayamam sizden..
Çok güzel bir yüzü var pürüzsüz ve bembeyaz kaymak misali komşunun ama kocamanda bir göbeği var.. göbeğine bakıp bakıp benimde böylemi diye gizli gizli bakıp mukayese ettim..
Allahım ruh hastası olacağım yakında..
Kız’ma birader
Saçı uzun, aklı kısa
Eksik etek
Kızını dövmeyen, dizini döver
Avrat malı, kapı mandalı
Kız kocaya, oğlan hocaya
Elinin hamuruyla...
Netice?
YGS sonuçları açıklandı.
Kızlar erkeklerden başarılı.
Geçen sene de öyleydi.
Önceki sene de.
Hep öyle.
Dünyada da böyle.
“Kız”ların doğuştan avantajlı olduğunu kanıtlamak için, adeta poposunu yırttı
bazı “erkek” bilim adamları... Beyin’lerinin ağırlığını tartan da oldu, nöron kablolarının kalınlığını ölçen de... Ne fizyolojik bi sebep bulabildiler, ne biyolojik, ne nörolojik ne de psikolojik.
Cevabı “kadın” sosyologlar buldu. Sosyo-kültürel kalıplar... Eğitimde fırsat eşitliği sağlarsan, kadın erkeği geçiyor.
Hepsi bu.
Karnından sıpayı, sırtından sopayı
eksik etmeyeceksin ki, geçmesin.
Dolayısıyla...
Onore ediyormuş ayaklarıyla “her başarılı erkeğin arkasında bir
kadın vardır” lafı, hikâyedir.
Lafın doğrusu...
Her başarısız kadının önünde takoz
gibi bi erkek vardır.
Yılmaz Özdil'in köşe yazısı çok hoşuma gitti.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?