Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cnm senin için ekledim. Ben o masadakinlerden mercimek köftesi kısır ve Dukan cup kek yedim he dolmadanda. Tatlilardan yemedim mis gibi ciko kokuyorlardi

allahım sağlıklı sıhhatli yaşlar versin inş fıstığaaa pastada ne ole yaaa süper görünüyorr şeker hamurundan yapılmışş benim facede ekli bir bayan kursunu veriyorr görüyorum pasta şekillerini burda olsa giderdim

Cnm biz şeker hamurunu burda bulamiyoruz. Bademezmesiyle yapıyoruz marzipanla
şeker hamuruyla daha güzel oluyor. Turkiyeye gelince almayı düşünüyorum tabi bulursam gıda boyasida alcam nerde satılıyor bilen varsa kizlarrrr
İyi geceler by

bende yorum yapayımda eksik kalmayayım
vallahi baharcım cidden süzgün görünüyorsun..
112kg olduguna inanmak zor sanırım boyunun avantajını büyük ölçüde kullanmıssın
ama bu saatte kalkıp spora gitmen takdire şayan
canımbenim bende çok özledim
eşim senelik izindeydi evde yoktum haftalardır onun için giremedim

hg ozaman..artık sık sık görmek isterim seni burada

Eski bir komşumuz vardı kıbrıslı. battaniyeye bettaniye eşofmana aşurtman derdi.:)

aklıma teyzem geldi..kendisi de hoparlör yerine aperlö der
ayrıca onun eşofman demesi de aşortmen dir

Kızların her zaman önde oldugundan bahsetmeye bile gerek duymazken..
yazıyı okumadan şöle bir bakınca bile altında Yılmaz Özdil yazacagını biliyordum..
Nerede görsem tanırım bu yazı biçimini..
Ama yazının biçiminin ne önemi var degil mi herzaman böyle dogru seler yazarken

arkadaşlar bu kilo grafiklerini nerden hazırladınız...ben de isityorum .
ben sana dün gece sanırım yine bu saatlerde yazmıstım canım...
o yazıyı görseydin şimdi bir kilo çizelgen olmus olacaktı
onun eğitmeni meryemdir kendisi sana bizzat bilgi verecektir
güldürdün beni elifim...
ben gereken bilgiyi verdim ama arkadasımız almamıs..
teşekkürler canım...

meryem ardadaşş seni bekliyorum..
tamam arkadasım yeniden veriyorum..ama bu sefer gör olar mı

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

ayyy bende de bir gariplik var bu aralar herkes burdayken yokum..ben geldigimde de kimse olmuyor..ama düzenleyecegm artık saatlerimi..şimdi yavastan kapıyorum gözlerimi..
topici temizledim..kapıyı kındırık (Adana şivesiyle yazdım) bıraktım..
ilk geleni şimdiden öpüyorum

Günaydın Kızlar

Limonlu ılık suyumu içerkene geçmişi okudum şimdi üstümü giyinip yürümeye fırlıyorum görüşürüz

Şirinli pazar diliyorum herkeşlere.

Kızı bekliyoruz gelsin mordoğan a gideceğiz..

Arkadaşlar tarım müdürlüğünde çalışan yeğenim ( gıda müh. ) Bakanlığın açıkladığı bildiriyi söyledi.. - vıvıdent, fırst - sakız ve şekerlemeler ayrıca tüm çilekli aburcubuurlar örneğin çilekli bisküvi,gofret, yoğurt hatta puding bile aklıma gelmiyor başka kesinlikle tüketilmesin denmiş..
böcek ilacı yapımında kullanılan etken kullanılıyormuş..
Biz o sakızları ne çiğnedik.. eşimde çilekli gofret delisi yedi hep..

Son düzenleme:
ben sana dün gece sanırım yine bu saatlerde yazmıstım canım...
o yazıyı görseydin şimdi bir kilo çizelgen olmus olacaktı

Kırdııınnn kalbiiimii dırınn dırınn..
Nihat Doğan'dan sana gelsin.

valla yiyecek bir şey bırakmadılar artık etrafta
yakında diyecelerki evinizde yetiştirin sonra dicekler tohumlar gdo lu ya da zehirli
nasıl bir memelket anlamadım ki, insanlarımız bile iki kuruş para için milletin canına kas edebiliyor maşallahları var
ayy çok sinirlendim sabah sabah

günaydın kızlarrr
herkese çoook güzel bir pazar diliyorum mişs gibi güneşin alıtında bol gezmeli
asumancım bugün pazar keyfi çıkarıp pikniğe gidicek ne güzel, hazırlıklar çok yoğundu sanırım dün göremedik seni aramızda canım

o kadar halsizim ki adet olduğum zaman elim kolum kalkmıyor, kan seviyem tam sınırda olduğu için adet olduğumda kansızlığım başlıyor. sanırım haftaya tüm tahlillerimi tekrar yaptırıcam

bugün canım hiç bir şey istemiyor , dün yaptım tavuk göğsünü yedim tatlı ihtiyacımda karşılandıktan sonra artık canım bir şey istemiyor, ne güzel bir duygu bu hiç bişey yemek istememek

arkadaşlar vermem gereken 45 kilom var ben ne yapcam ya...

Şöyle yap.. beşer veya onar kiloluk hedefler koy önüne o şekil gözün korkmaz..

Ben öyle yapıyorum örneğin..
yenacım sana katılıyorum çünkü bende 55 hedef koyup kafayı yemiştim
diğer türlü gördükçe kilolar gözünde büyüyor, ama öbür türlü bakınca bunu verdim sıra bunda diye kendin resmen çizelgenle savaşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…