vay anasını.harika olmuş valla..
Kursuna gitmiştir muhtemel..
Büyüğün ameliyatı ne zaman olacak.?
Cnm senin için ekledim. Ben o masadakinlerden mercimek köftesi kısır ve Dukan cup kek yedim he dolmadanda. Tatlilardan yemedim mis gibi ciko kokuyorlardidoğum gününüz kutlu olsun toksincim ama resimler nerde ben neden göremedim ki onu anlamadımm( arkadaşızz aamaaa
Cnm senin için ekledim. Ben o masadakinlerden mercimek köftesi kısır ve Dukan cup kek yedim he dolmadanda. Tatlilardan yemedim mis gibi ciko kokuyorlardi
Cnm biz şeker hamurunu burda bulamiyoruz. Bademezmesiyle yapıyoruz marzipanlaallahım sağlıklı sıhhatli yaşlar versin inş fıstığaaa pastada ne ole yaaa süper görünüyorr şeker hamurundan yapılmışş benim facede ekli bir bayan kursunu veriyorr görüyorum pasta şekillerini burda olsa giderdim
SELAMM BEBİŞŞLLERRRRR
nihayet geldimm , hepinizi çoook çoookkk özledimm , 8 günlük Mersin tatilimm süperdi , ailemle , arkadaşlarımla güzel zamanlarr geçirdimm
...
bende yorum yapayımda eksik kalmayayımAyy sabahın 06:30 unda uyandım napcaksamşimdi de uyku bastırdı ama uyuyamam yürüyüşe gidicezzz
Bu haftaya üzgün ve süzgün başlıyorum ( süzgün de neyse) Önümüzdeki cuma -2 görebilirmiyim diye hesap yapıyorum en olmadı -1.5 olsun hadi
Acayip saçmalayasım var bugünneler yazdım sildim aklınız şaşar uykusuzluktanmıdır nedir
heee durun bir resmimi ekliyim de yorum bekliyim
Eki Görüntüle 401792
canımbenim bende çok özledim
eşim senelik izindeydi evde yoktum haftalardır onun için giremedim
Eski bir komşumuz vardı kıbrıslı. battaniyeye bettaniye eşofmana aşurtman derdi.:)
Kız’ma birader
Saçı uzun, aklı kısa
Eksik etek
Kızını dövmeyen, dizini döver
Avrat malı, kapı mandalı
Kız kocaya, oğlan hocaya
Elinin hamuruyla...
Netice?
YGS sonuçları açıklandı.
Kızlar erkeklerden başarılı.
Geçen sene de öyleydi.
Önceki sene de.
Hep öyle.
Dünyada da böyle.
“Kız”ların doğuştan avantajlı olduğunu kanıtlamak için, adeta poposunu yırttı
bazı “erkek” bilim adamları... Beyin’lerinin ağırlığını tartan da oldu, nöron kablolarının kalınlığını ölçen de... Ne fizyolojik bi sebep bulabildiler, ne biyolojik, ne nörolojik ne de psikolojik.
Cevabı “kadın” sosyologlar buldu. Sosyo-kültürel kalıplar... Eğitimde fırsat eşitliği sağlarsan, kadın erkeği geçiyor.
Hepsi bu.
Karnından sıpayı, sırtından sopayı
eksik etmeyeceksin ki, geçmesin.
Dolayısıyla...
Onore ediyormuş ayaklarıyla “her başarılı erkeğin arkasında bir
kadın vardır” lafı, hikâyedir.
Lafın doğrusu...
Her başarısız kadının önünde takoz
gibi bi erkek vardır.
Yılmaz Özdil'in köşe yazısı çok hoşuma gitti.:)
ben sana dün gece sanırım yine bu saatlerde yazmıstım canım...arkadaşlar bu kilo grafiklerini nerden hazırladınız...ben de isityorum .
onun eğitmeni meryemdir kendisi sana bizzat bilgi verecektir
tamam arkadasım yeniden veriyorum..ama bu sefer gör olar mıteşekkürler canım...
meryem ardadaşş seni bekliyorum..
ben sana dün gece sanırım yine bu saatlerde yazmıstım canım...
o yazıyı görseydin şimdi bir kilo çizelgen olmus olacaktı
valla yiyecek bir şey bırakmadılar artık etraftaŞirinli pazar diliyorum herkeşlere.
Kızı bekliyoruz gelsin mordoğan a gideceğiz..
Arkadaşlar tarım müdürlüğünde çalışan yeğenim ( gıda müh. ) Bakanlığın açıkladığı bildiriyi söyledi.. - vıvıdent, fırst - sakız ve şekerlemeler ayrıca tüm çilekli aburcubuurlar örneğin çilekli bisküvi,gofret, yoğurt hatta puding bile aklıma gelmiyor başka kesinlikle tüketilmesin denmiş..
böcek ilacı yapımında kullanılan etken kullanılıyormuş..
Biz o sakızları ne çiğnedik.. eşimde çilekli gofret delisi yedi hep..
arkadaşlar vermem gereken 45 kilom var ben ne yapcam ya...
arkadaşlar vermem gereken 45 kilom var ben ne yapcam ya...
yenacım sana katılıyorum çünkü bende 55 hedef koyup kafayı yemiştimŞöyle yap.. beşer veya onar kiloluk hedefler koy önüne o şekil gözün korkmaz..
Ben öyle yapıyorum örneğin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?