Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrik ediyorum gercekten ne kadar süre içinde verdiniz bu kiloları.Diyetisyen yardımıylamı?

Canım benimki çok uzun bir süreç öyle 3-5 ayda vermedim neredeyse 2 sene olacak kilo verme işini kafama koymam. 2 sene sürekli rejimde değildim hatta çoğu dönemi değildim ama bırakmadım 3 kilo aldım yeniden başladım 5 kilo aldım yine başladım böyle böyle yaklaşık 25 kilo oldu şimdiye kadar çoktaaaan vermiş olmam lazımdı o 60 kiloyu ama buna da şükür ne diyelim

uyguladıgınız bir diyet varmı?

merhaba kızlar..ilaç kullanmadan,zaman geçmeden bu 3.reglim..eskisi gibi çokta rahatsız edici değil..ne güzelmiş her ay regl olmak..kilo verdikçe düzene giriyor..her ay hastalandıkça mutlu oluyorum artık :) birde bişey farkettim geçen ay regl olmadan önce deli gibi tatlı isterdi canım saralle kutusunun dibini getirmiştim..bu ay hiç böyle olmadı..sanırım 2-3 gün karatay diyetine göre beslendim onunmu etkisi oldu ne anlamadım gitti..

dün misafirliğe gitmiştik bilerek ve isteyerek yedim bir sürü bu sabahta kahvaltıyıda aşırı yaptım yine bilerek isteyerek :) yoksa yorgun hissediyorum kendimi aç kaldığım zaman..yarından itibaren normale döneceğim..reglden dolayı torpil geçtim kendime..dün misafirliğe gittik demiştim ya herkes diyo nasıl kilo vermişsin diye ama bana hala aynı geliyorum kendim..çünkü kocaman bir göbek hiç gitmiyo en son giden yer göbekmiş vücutta..eşim diyo 70 ol yeter ama 55 olmadan bırakmayacağım bu ipin ucunu..

Son düzenleme:

tebrık ederım canım ne guzel senın ıcın cok sevındım:)
kılo vermışsın dıyenlere ınanma hemen şımarıyoruz azda olsa kacıyo ıpın uccu
vazgeçmek yok sonuna kadaaaarrrr dewaamm

tebrık ederım canım ne guzel senın ıcın cok sevındım:)
kılo vermışsın dıyenlere ınanma hemen şımarıyoruz azda olsa kacıyo ıpın uccu
vazgeçmek yok sonuna kadaaaarrrr dewaamm

tşk canım..dimi ya kilo verdin diyince sanki insanı içten içe bi şımarıklık kaplıyo :)) hep birlikte kilo vermeye devam.

ayy maşallah o ne azımdır oyle kız
2 sene ben çatlarım valla bravooo
önemlı olan yukselmemen süper valla ımrendım şımdı sana
tüüüü ttüüü tüü maşallahh

slm kızlar herkese iyi pazarlar diliyorum bana gelicek olursak benim için diyet açısından hiç de iyi bir pazar olmadı maalesef dün gayet güzeldi ama bugün gıcık eşim kendine pizza söylediyanıma gitti geldi gitti geldi az sunun tadına bak ayy ne harika bi pizza ayy ç ok hafif benim aklımı çeldi 1 pizza alana 1 pizzza bedvaymış öbür pizzayıda sagolsun bana yetirtti tabi yedikten sonra köpekler kadar pişman oldum ama iş işten geçmişti bi kere bugün hiç bisey yemicem daha akşam yemeğide yemicem sadece nescafe içicem en kötü ihtimal bi adet mevye yicem öyle işte maalesef salı günüde diyetisyen kontrolüm var bakalım 1 mayısa nasıl bir giriş yapcam benim hazirana kadar en kötü ihtimal 68 olmam gerekiyo kızlar kendime çok açık renk bol bir kot aldım şuanda basenden oturuyo bedeni 28 ama 5 kilo daha verince tümden bol olucağını düşünüyorum o yüzden 1 hazirana sakladım o kotumu giymeyi benden haberler böyle şu 1 ayı çok iyi değerlendirelim kızlar 4 er 5 er kilo atalım üzerlerimizden

tşk canım..dimi ya kilo verdin diyince sanki insanı içten içe bi şımarıklık kaplıyo :)) hep birlikte kilo vermeye devam.

aynen öyle canım valla oyle dıyenlere hemen kanıp cozutuyorm
hele benım canım bı annanem var kıyamadıgı ıçın"yeter kzım vermışsın cok guzel olmussun" dıyo.bende hazırım tabııverdıgım 3 kılocuk haaa
kılo alıncada pat dıye yuzume soyluyo ama

Son düzenleme:

olur canım arada oyle kaçamaklar
hem ne guzel dengelıyosun bak baska ogun yemem dıyosun oyle olduktan sonragerısı kolay
bu hafta ve onumuzdkı tartı gununde ılk 3 te olmaya varmsın canıkoom
(AYNURCUM kusura bakma ıhtıyacım vardı)
KAPIŞALLIIMMMII?????????

AAA aaaaa ne ayıpp kımsecikler yokk
bi tontiş benim galiba
iii bakalım misafirlerimiz var bugun yuryus yapamiiceem bende evime kaçtım egzersiz yapcam hııhh:))

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrr :122:

Çok şükür henüz sapıtmadım ama bir iki saat içinde ne olur bilemem
Kız kardeşime oturmaya gidiyoruz ve sağ olsun bir sürü şey yapmış arpaşehriyesi salatası, börek birde kek yapmış inşallah dayanabilirimde kek ve börekten çok çok az yerim
Akşam yemeği yerine geçer artık

Artık yarın görüşürüz inşallah
Yada gece gelirim ben kesin nasılsa çok geç saate kalmayız

Harıkasınız kızlarrrrrrrrrrrrrr
İnşallah bizlerde şu başlayamadığımız spora başlarız artık

Canım Allah tamamını erdirsin kardeşin için
Eminim üzerine yakışan birşey uyduracaksındır ve çokda güzel olacaksın

ver gazı özlem bize deee ben bana hele de çok lazımm 85 olmalıyım yaaa

semirancım bir senle ben mi varız canım şu pazar akşamında
nasılsın naısl gidiyor??? bende 85 olacaksın en kısa sürede yaz geldi yürüyüşler gezmeler derken hareket bol olcak yediklerimizede dikkat edince bitti bu iş demektirr

kaldım yalnız başıma buraladar
bende menümü yazayım o zaman, gerçi resmen azıttım bugün kızlar, adet dönemi en acıktığım dönem kendimi alamadım resmen güya bide bugün canım bişey istemiyordu, istese ne olurdu acaba

kahvaltı:
-yumurta salatası+ 60 gr kadar beyaz peynir + bol yeşillik + 3 bardak şekersiz çay + 2 dilim uno denge light ekmek
öğle+akşam: (birleştirmek zorunda kaldım hem geç hemde çok yedim)
- 1 adet kıymalı pide (içi evde hazırlandı ve az yağlı yapıldı) + 1 bardak ayran + bol yeşillik salata
ara öğün:
- 1 dilim tavuk göğsü bol tarçınlı ve içi elmalı

2 lt ye yakın su, spor yok bugün
nasıl kötü bir gün geçirmişim hale bakk

özlemcim (özka) geldiğinde bir hesaplar mısın kaç kalori almışım bugün acaba

yavrular naberlerr? bende 1 haftadan sonraki enkazı kaldırmaya çalışıyorum evde

tatil modundan çıkamadan yarın okul başlıyor , yazılılarım var bu hafta bakalım napcamm :18::18::18::18:

Canım bısey degılkı yedıklerın. 1200 kalorı yok yanı benden az yemıssın. Ben pıde yemedım ama nerdeyse 1400 kalorı aldım. :))

Kızlar bugun bıkını bakmaya gıttım. Malum sınava 2 ay kaldı, bundan sonra alısverıse gıtmem zor olur dıye esım bıkını ısını aradan cıkaralım dedı. Bana bı tek Kom oluyodu, sefaköydekı fabrıka satıs magazasına gıttım. Bana olabılecek 4,5 model denedım sadece bırı bıraz oldu, dıgerlerı gogsumu kaldırması sarkık durdu. Genelde ınce askılı seyler vardı onlar zaten olmuyo bana. O modal bozukluguyla cıktım ordan bısey almadan

sonra Bakırköye gıttık, kom satan baska bı magazaya gırdık, orda triumph dıye bı markanın da bıkınılerı vardı. Ben daha once sutyen almıstım bu markadan ama asırı pahalı. Neyse onun bıkınılerınde cup ölçüsüyle bedne farklıydmıs cok sevındım. 40 beden d cup bıkını denedım, altı demırlı ve ıcı bos oldugu ıcın kaldırdı gogsumu, dıger denedıgım bıkınılere göre daha ıyı oldu. Çocuk dogurduktan sorna ılk ıs doktorun kapısını calıp kucultturcem gogsumu, ınsanın psıkolojısı nasıl bozuluyo anlatamam. Hep kendımı sucluyorum neden ben ıstedıgım hıcbıseyı gıyemıyorum dıye. Bu arada bıkını 160lıraydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…