- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Tebrik ediyorum gercekten ne kadar süre içinde verdiniz bu kiloları.Diyetisyen yardımıylamı?
Canım benimki çok uzun bir süreç öyle 3-5 ayda vermedim neredeyse 2 sene olacak kilo verme işini kafama koymam. 2 sene sürekli rejimde değildim hatta çoğu dönemi değildimama bırakmadım 3 kilo aldım yeniden başladım 5 kilo aldım yine başladım böyle böyle yaklaşık 25 kilo oldu şimdiye kadar çoktaaaan vermiş olmam lazımdı o 60 kiloyu ama buna da şükür ne diyelim
uyguladıgınız bir diyet varmı?
merhaba kızlar..ilaç kullanmadan,zaman geçmeden bu 3.reglim..eskisi gibi çokta rahatsız edici değil..ne güzelmiş her ay regl olmak..kilo verdikçe düzene giriyor..her ay hastalandıkça mutlu oluyorum artık :) birde bişey farkettim geçen ay regl olmadan önce deli gibi tatlı isterdi canım saralle kutusunun dibini getirmiştim..bu ay hiç böyle olmadı..sanırım 2-3 gün karatay diyetine göre beslendim onunmu etkisi oldu ne anlamadım gitti..
dün misafirliğe gitmiştik bilerek ve isteyerek yedim bir sürü bu sabahta kahvaltıyıda aşırı yaptım yine bilerek isteyerek :) yoksa yorgun hissediyorum kendimi aç kaldığım zaman..yarından itibaren normale döneceğim..reglden dolayı torpil geçtim kendime..dün misafirliğe gittik demiştim ya herkes diyo nasıl kilo vermişsin diye ama bana hala aynı geliyorum kendim..çünkü kocaman bir göbek hiç gitmiyo en son giden yer göbekmiş vücutta..eşim diyo 70 ol yeter ama 55 olmadan bırakmayacağım bu ipin ucunu..
tebrık ederım canım ne guzel senın ıcın cok sevındım:)
kılo vermışsın dıyenlere ınanma hemen şımarıyoruz azda olsa kacıyo ıpın uccu
vazgeçmek yok sonuna kadaaaarrrr dewaamm
Canım benimki çok uzun bir süreç öyle 3-5 ayda vermedim neredeyse 2 sene olacak kilo verme işini kafama koymam. 2 sene sürekli rejimde değildim hatta çoğu dönemi değildimama bırakmadım 3 kilo aldım yeniden başladım 5 kilo aldım yine başladım böyle böyle yaklaşık 25 kilo oldu şimdiye kadar çoktaaaan vermiş olmam lazımdı o 60 kiloyu ama buna da şükür ne diyelim
tşk canım..dimi ya kilo verdin diyince sanki insanı içten içe bi şımarıklık kaplıyo :)) hep birlikte kilo vermeye devam.
slm kızlar herkese iyi pazarlar diliyorum bana gelicek olursak benim için diyet açısından hiç de iyi bir pazar olmadı maalesef dün gayet güzeldi ama bugün gıcık eşim kendine pizza söylediyanıma gitti geldi gitti geldi az sunun tadına bak ayy ne harika bi pizza ayy ç ok hafif benim aklımı çeldi 1 pizza alana 1 pizzza bedvaymış öbür pizzayıda sagolsun bana yetirtti tabi yedikten sonra köpekler kadar pişman oldum ama iş işten geçmişti bi kere bugün hiç bisey yemicem daha akşam yemeğide yemicem sadece nescafe içicem en kötü ihtimal bi adet mevye yicem öyle işte maalesef salı günüde diyetisyen kontrolüm var bakalım 1 mayısa nasıl bir giriş yapcam benim hazirana kadar en kötü ihtimal 68 olmam gerekiyo kızlar kendime çok açık renk bol bir kot aldım şuanda basenden oturuyo bedeni 28 ama 5 kilo daha verince tümden bol olucağını düşünüyorum o yüzden 1 hazirana sakladım o kotumu giymeyi benden haberler böyle şu 1 ayı çok iyi değerlendirelim kızlar 4 er 5 er kilo atalım üzerlerimizden
HAFTANIN BİRİNCİSİ......................MARYPORKER........................800 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ.......................TOMBULKELEBEKİM.................610 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ....................SEMİRAN..............................480 DAK
Evden uzak olunca ben evimi çok özlüyorum
eve gelincede , daha doğrusu işe başlama düşüncesinden dolayı çok sıkılıyorum
ama herkesin evi gibisi yoktur
istikrarsızım çünkü azimsiz ve tembelim
kilo problemimin bence %80 i halloldu azcık daha verip sıkılaşmam lazım
ama bundan sonra için mutlaka spor yapmam lazım
istediğim hedeflere ulaşmak için
ama bende çoğu zaman aman bu halimde iyi deyip salıyorum
-----------------------------------
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
küçük kardeşim sözlenecek
nişan düşünmedikleri için aile içi bir söz olayı olacak
bende bu giyim kuşam işinden pek anlamam
her zaman benim rahatım ön plandadır
o yüzden bıraksalar söze bile kotla giderim ben
ama tek görümce ve abla olarak yakışık almaz herhalde
nasıl bişey giyineyim bana akıl verin
haaaaaaa birde göbek ve popo sıkılaştırmam lazım acil tarafından( benim yerime yapıyor )
slm kızlar herkese iyi pazarlar diliyorum bana gelicek olursak benim için diyet açısından hiç de iyi bir pazar olmadı maalesef dün gayet güzeldi ama bugün gıcık eşim kendine pizza söylediyanıma gitti geldi gitti geldi az sunun tadına bak ayy ne harika bi pizza ayy ç ok hafif benim aklımı çeldi 1 pizza alana 1 pizzza bedvaymış öbür pizzayıda sagolsun bana yetirtti tabi yedikten sonra köpekler kadar pişman oldum ama iş işten geçmişti bi kere bugün hiç bisey yemicem daha akşam yemeğide yemicem sadece nescafe içicem en kötü ihtimal bi adet mevye yicem öyle işte maalesef salı günüde diyetisyen kontrolüm var bakalım 1 mayısa nasıl bir giriş yapcam benim hazirana kadar en kötü ihtimal 68 olmam gerekiyo kızlar kendime çok açık renk bol bir kot aldım şuanda basenden oturuyo bedeni 28 ama 5 kilo daha verince tümden bol olucağını düşünüyorum o yüzden 1 hazirana sakladım o kotumu giymeyi benden haberler böyle şu 1 ayı çok iyi değerlendirelim kızlar 4 er 5 er kilo atalım üzerlerimizden
kaldım yalnız başıma buraladar
bende menümü yazayım o zaman, gerçi resmen azıttım bugün kızlar, adet dönemi en acıktığım dönem kendimi alamadım resmen güya bide bugün canım bişey istemiyordu, istese ne olurdu acaba
kahvaltı:
-yumurta salatası+ 60 gr kadar beyaz peynir + bol yeşillik + 3 bardak şekersiz çay + 2 dilim uno denge light ekmek
öğle+akşam: (birleştirmek zorunda kaldım hem geç hemde çok yedim)
- 1 adet kıymalı pide (içi evde hazırlandı ve az yağlı yapıldı) + 1 bardak ayran + bol yeşillik salata
ara öğün:
- 1 dilim tavuk göğsü bol tarçınlı ve içi elmalı
2 lt ye yakın su, spor yok bugün
nasıl kötü bir gün geçirmişim hale bakk
özlemcim (özka) geldiğinde bir hesaplar mısın kaç kalori almışım bugün acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?