Hoşgeldin..
Şarj olup gelmişsin anladığım.:))
aynurcum hoşgeldin sefalar getirdin arkadaşım
kızlar +500 ümün nedeni belli oldu adet oldum, ondanmış benim mutfaga düşmelerim şuanda bile dünyaları yiyebilirim ama o kadar halsiz ve iğrenç bir baş ağrım var ki, kalkıp tıkınmaya bile dermanım yok
geçmişe yeni bakıcam ama herkesi şimdiden kutlarımi kilo veren vermeyen bu yolda savaşan tüm arkadaşlarımı
bugün ki menüm
kahvaltı
-1 yumurta+40 gr kadar beyaz peynir, 20 gr kadar lor peyniri, domates salatalık yeşillik
öğlen:
-1 kase çorba + 1 dilim uno denge light ekmek
ara öğün:
-bir parça nesquik çikolata (dershanede gözüm kapanıyordu artık, aldım ve sadece bir parça alıp hepsini arkadaşıma verdim)
akşam:
-kabak yemeği, 30 gr kadar lor peyniri, salata (yağsız nar ekşili)+2 dilim uno denge light ekmek
ara öğün:
-4-5 adet siyah dut + 200 gr denge light süt
1 saat yürüyüş +3 lt süt
kız kek degıl kurabıye. tatlı bı kurabıye tarcınlı uzerınde butun cevız oluyo
o tarçını ancak o diyet tavuk göğsünün üstünde kullanabilceğim canım yaaa
sevgili arkadaşlarım bir sorum olacak size bir orta boy patates ile hazırlanmış bol yeşillikli bir patates salatası sizce ne kadar masum dur.
sanırım kimseler yok yavrılarrr , neyse ben kaçar , yarın gürüşürükk , öptümm herkeslerrrii
arkadaşlar vermem gereken 45 kilom var ben ne yapcam ya...
hoşgeldinn bebişş:))
özlettin kendini yahu sensiz kio veremedim valla
bende özledim şekerim ,yyaaa bak ben seni ne kadarda gaza getiriyormuşum gördünmüüü
neyse kaldığımız yerden devam KAPIŞALIMMI NURGÜLLL
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 3lt sütmüü???
Canım takma kafana büyütme gözünde bende başlarken vermem gereken 60 kg vardı şuanda 35 kg vermem gerekiyor.Zaman alıyor ama isteyince ve devam edince de veriliyor
başlangıç tarihi:29.04.2012 kilo:97:500 ilk hedef kilo:90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?