Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

özlemcim(özka), buarada geçen hafta kahvaltıdan sonra bir mağzada kadının biriyle ablam konuştu kabinde bir şeyler denerken, kadın göğüslerini küçültmüş, çok kolay bir ameliyattı dedi, hatta ablama gösterdi izini belli bile değil dedi ablam. ve yeni doğum yapmış, doktor süt bezlerine zarar vermez demiş, hala emziriyormuş anlamadım nasıl oluyor ama, kadın şuanda inanılmaz rahatım senelerce niye bekledim diye soruyorum hergün kendime demiş.

iyi geceler kızlar bende dün akşam ölçtürdüm kasımı yağımı=)))
bende şöyle yazıyo vücut yağ oranı:%47,1
kas ağırlığı:55,4 bu yüzdesiz
kemik ağırlığı:2,9 bu kadarcık kemik bu kiloyu nasıl taşır anlamadım ya neyse
su oranı %40 daha bi sürü bişeyler yazıyo kadında anlattı ama anlamadım ben
ideal kilom 68miş sağlık yaşım da 42:18:

benim kilom 87.5
yağ 35.7 kg
geri kalan 51.8 kg

%40 yağ %28 altı olmalı imiş.

metobolizma yaşım 42

Son düzenleme:
herkese iyi geceler geçmişi okudum geldim cevap yzmak istediklerim vardı ama yazacak halim yok çok yoruldum
ama beyzacım senin diyetisyene gitme düşüncemle ilgili yazdığını eşime gösterdim ben de bunun altına atarım imzamı dedi:) ben de vazgeçtim gitmekten zaten kendim başladım kendim bitireceğim inşallah Allahın izni ve sizin desteklerinizle
gelelim pikniğe dün hazırlık bugün piknik çok yoruldum ama çok güzeldi 14 aydır yemediğim kadar yedim ama pişman değilim zaten yorgunluktan gitmiştir bir kısmı gerisini de yarından itibaren kışkışlarım
elifcim mavi göle gittik tam gölün kıyısında süperdi ama çok kalabalıktı neyseki biz erkenden gittiğimiz için güzel bir yerdeydik ve kalabalıktan etkilenmedik ama hepimiz kıpkırmızı olduk sıcaktan

sağol canım benimm ,ama boyum uzun değil , 1.65 - 1.66 falan , ee peki neden böyle çıktı bu şimcik

Bılmıyorumkı canım. Yas kas degerlerımız bırbırımıze yakın. Valla benım olmam gereken yag aralıgı 11 ıle 18 yazıyor kagıtta. Ben ona göre dıyorum 18e dussem ıyı olur dıye. Dıyetısyen bana oyle bırsey demedı ama sonucta 68 kıloya dussen ıyı olur dedı. Demekkı yag oranım da 20den yuksek olmayacak bu durumda.

Herkese iyi akşamlar güzel arkadaşlarım.

Bugün pazar; malum tembellik günü.Artık çalışmasam da yılların verdiği alışkanlık pazar gününü ;ütü,banyo ve kişisel bakımla bitirmeye alışmışım.Bugün yine aynı şekilde geçti..

Şimdi sıra kahve içmeye geldi.Gelseniz de beraber içsek ne güzel olur....

3-4 gündür menümü paylaşamadım;bugün yazayım...Pek ahım şahım değil ama sonuçta kaçamak yok.Rahat yazabilirim.

SABAH: 2 dilim tam buğday ekmeği,beyaz ve kaşar peynir,5-6 kiraz domates,6 adet yeşil ve siyah zeytin.(yok dedim ama küçük bir kaçamak olmuş zeytin sayısında)

ARA: 1 meyvalı yoğurt

ÖĞLEN: Izgara tavuk ve 2 bardak ayran

AKŞAM: 1 tabak bol yoğurtlu taze bakla.

İşte böyleee.....

arkadaşlar 2-3 gundur yazmadım menumu. dun zaten çok saçma sapan yedim yazılacak birşey yok. yememem gereken seyleri yedim ama çok yememeye çalıştım. cuma abim ve ablam bendeydi. çoluk çocuk gürültü patırtı derken saat 10 gibi et ağırlıklı akşam yemeği yedim. benim diyetisyen geçmeyecesin demişti 50 gr eti, yemişimdir rahat 300 gr. neyse öyle dengesizdi yani.

bugun yediklerim,

sabah 2 dilim tam tahıllı ekmeye tost salatalık domates

ara 1 portakal, 1 pardak sut

öğlen bol salata, 1 kase mercimek salata,1 dilim ekmek

ara 2 galeta 1 bardak ayran

akşam 3-4 kaşık yaz turlusu(çok garip oldu yiyemedim), 1 dilim tam tahıl ekmek

bir meyva yerim birazdan.

canım dogumdan sonra yaptırmak daha saglıklı. sonucta dogumdan sonra da sarkma olacak. ben bebekten sonra dusunuyorum. sut bezlerıne zarar vermeme olayı soyle. gogsun ne kadar buyukse o oranda zarar verılıyor. mesela benım ıs arkadasım kucultturdu ama hala kocamanlar benımkı kadar. kızın annesı ılla sut bezlerıne zarar vermeyın demıs, kızın goguslerı cok buyukmus, doktor cok kucultursem zarar verırım ılerde dogum yaptıktan sonra sorun olur demıs, sımdı kız bı daha amelıyat olcak cunku evlılık ıslerınde bezi yok:)) iz o kadar onemlı degıl benım ıcın, cektıgım sıkıntısın yanında hıcbısey yanı.

bu arada o boyundan baglamalılar bana olmuyo, gogsumu kaldırmıyo, bana sadece sutyen tıpı ıcı bos altı demırlıler oluyo canım.

ayy evet çok güzel orası ama dediğin gibi çok kalabalık oluyor
bizde erkenden gidelim diyoruz bir gün ama sanırım sınavdan sonrayı bulacak bizim gitmemiz
siz piknik mevisimini açtınız arkanızdan biz gelirizz

anladım canım
senin sıra çok acık kilo gidecek, sınavda süper puan alacaksın, iyi bir iş olacak, sonra bebiş gelecek, sonra küçültme işlemi başarıyla tamamlanacak
benimde sarkmış durumda kremler falan işe yarar mı acaba diye düşünüyorum, hatırlamıyorum ama bir krem vardı sanırım diye hatırlıyorum, senin bildiğin var mı acaba öyle krem ya da sıkılaştırıcı jeller falan???

yok canım krem felan bılmıyorum da soguk suyla masaj yap arada. Çok buyuk degılse fazla sarkmaz kafana takma. Kremler ıse yarıyomu hıcbı fıkrım yok.

yok canım krem felan bılmıyorum da soguk suyla masaj yap arada. Çok buyuk degılse fazla sarkmaz kafana takma. Kremler ıse yarıyomu hıcbı fıkrım yok.
ben hiç ama hiç dikkat etmedim canım ya o yüzden sarktı zaten birde çok yanlış sütyenler kullandım ucuz ve sağlıksız çok dikkatsızdim dediğim gibi, şimdi daha çok dikkat ediyorum ama iş işten geçti nasıl toparlarım bilmiyorum

benim ideal kilomu da 68 olarak söyledi boyum 173. 75 kg olman iyi ama en ideali 68 dedi. yağ oranının %28 ila%20 arında olmalı yazıyor.

Kırdııınnn kalbiiimii dırınn dırınn..
Nihat Doğan'dan sana gelsin.
Neee Nihat Doğan mııı
sakin ol elifcim kız...
hem etrafta yiyecek bişe bırakmasa bile onlar..
biz yine d bulur yeriz
kilo çizelgesi konusun da yardımcı olan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum,
ne demek canım...rica ederim
ben sana yardım ettim Allah'ımda bana yardım etsin

pek yaramaz muhtemel jeller falan, ama spor iyi gelebilir. benimkiler maf oldu kilo ve doğum sonrası 2 sene emzirrince. 2. bebekten sonra yani en yakın 4 sene sonra hem göbek hem memiş sekillerndirme işine girebilirim bakalım kısmet.

arkadaslarım bugün biz de eşimle piknige gittik..
mangalımız bile yoktu yeni aldık..
bir de piknik sepeti hazırladım evde

piknik dedigin kalabalık olur derdim hep ama napalım biz küçük bir aileyiz

benim ideal kilomu da 68 olarak söyledi boyum 173. 75 kg olman iyi ama en ideali 68 dedi. yağ oranının %28 ila%20 arında olmalı yazıyor.

benım ıdeal kılom 56 cıktı ama kadın bana 68e dus sımdılım dedı. 68e dustugumda yag oranım 20ye dusmus olur sanırım. benım boyum senden 9cm kısa:)) haa unutmusum bır de kasım normal sınırlardan 3kg fazla. Bılmıyorum ben ıdeal kılo mılo takmıyorum saglıklı oranlara düşeyim yeter. Zaten ben bı kucultturme amelıyatı olsam 3 kılo bırden zayıflarım kesın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…