Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

görümcemdede aynı sıkıntı var gögüslerinden aşırı derecede müzdarip oda düşünüyodu o ameliyatı olmayı ama sonradan vazgçti cünkü zor bi ameliyat benim amcamın kızı kücültürdü gögüslerini ama onunkiler sağlığını tehdit edecek büyüklükteydi devlet hastanesinden yaptırdı o kaç kilo yağ çıkmıştı cesaretin varsa yaptır valla aklıma gelmişken senin aldığın babetler geldimi canım trendyoldan o mavi baetten bende sipariş verdim cünkü geldiyse nasıllar memnun kaldın mı

Canım devlette yaptırmam ben, ıs arkadasım kuculturdu gayet rahat gecmıs amelıyatı. Zaten ben ıstesem de cok kucuk yapmaz doktor, 1,2 bedne bıle kuculse benım hayat kalıtem artar. Benımkı de cok buyuk canım. Bi ara kom model sutyen gorursen dd cup a bak buyuklugunu anlarsın:)) Kucuk olsa da sarkık olsa ıcı kalıp gıbı ıs camasırlar var onu kullanırsın ama hem buyuk hem sarkık olmuyo ıste. Dusunsene koca kom magzasında bıkını bulamadım.

Daha gelmedı canım, mayısın 5ınde mı ne gelıcekmıs. Bakalım olacak mı ayagıma

Canım bısey degılkı yedıklerın. 1200 kalorı yok yanı benden az yemıssın. Ben pıde yemedım ama nerdeyse 1400 kalorı aldım. :))
şu anda kendimi dünyaları yemiş gibi hissediyorum sanırım dengeli beslenmemden kaynaklı bu şişkinlik hissetmem
en azından pazartesi kaçamaksız günlerimin gelmedi lazım, istanbula gidicem 2 hafta kaldı hala kottan bel simitlerim taşıyor

Butterfly sen gecen gun 3 litre sut mu yazmistin menune yanlis mi hatirliorum?
evet canım yanlış yazmışım su olcak o
ablamda da aynı sorun var canım o da genelde komdan alıyor ama artık neredeyse her marka çıkarıyor ama dediğin gibi çok pahalı, ben geçen sene bedenime göre buldum ve 165 tl vermek zorunda kaldım ne kadar acıydı. ablamda üst kısmına 45 verdi alt kısmında da 5 tl verdi şaka gibi

ablanın ust bedenı kac canım. yalnız ust bedende beden buyudukce sadece gogus kısmı degıl arkası da buyuk gelıyor. Mesela bugun komdan alt ust ayrı bıkını denedım, altı 40 oldu ustu 44 denedım gogusler ıcıne gırdı ama arkası buyuk geldıgı ıcın sarkık durdu toplamadı gogsumu

Neyse kesın kararlıyım cocuktasn sonra ılk ıs kucultturme, keske cok oncelerı olsaymısım

ahhh şu memmoşlarrr aahhh

Son düzenleme:
canlarımm ben kaçtım , eşim diğer odada tv izliyo ,bi yandan beni çağırıyo , azcık ilgileneyim kocişimlen , 1 hafta ayrılık arada bi yapmak lazımmış , özlemek lazım birazcıkk

Hayatım yenı gordum yazını. Kas oranın yuzde 53 olmasın, ben anlamadım canım sadece kas ve yag olmazkı su nerde kızz. Bak mesela benım kasım 28 yagım 27 topla 55 eder. Ben sımdı 77 kılo cıvarıyım, gerı kalan da su oluyo. O 53 dedıgın yuzde 53tur. Ama cok ıyı bır oran dıyetısyenın dedıgı gıbı. Ben 99 kıloda basladıgımda 44 kılo yagım vardı. 90lı kıloya geldıgımde benım de senın gıbı 36 felanmıs yag oranım. Spora devam super gıdıyosun

bebişimmm FFM yazıyor 53.5 kg diyo , ne biliim kas derken heralde suyu , kemiği falanda içinde bilemedim ben onu

Özlemcimm ben spor yapamıyom kuzumm dizimden dolayı , bu spor yapmadan çıkan sonuç

bebişimmm FFM yazıyor 53.5 kg diyo , ne biliim kas derken heralde suyu , kemiği falanda içinde bilemedim ben onu

Özlemcimm ben spor yapamıyom kuzumm dizimden dolayı , bu spor yapmadan çıkan sonuç

evet su da vardır canım. yag oranın ıyı ama cok degıl. benım kas yukseklıgım annemden gelıyor senınkı de yapısaldır benım gıbı. sanslıyız aslında. spor yapsaymısın demekkı ıyıce fazla olacakmıs

Özlemcim doktor dediki ;

senin için 26 kg yağ ideal dedi , sonra 26 + 53.5 : 79.5 senin ideal ağırlığın 80nin üstüne çıkmamalı , 70-80 arası uygundur dedi

yağ olarak 10 kg fazlam olduğunu söyledi zaten , neyse yavaş yavaş gidecek canım inşallahhh

bende pek anlamadım , kızlara bi sorayım dedim , ama yazın gittiğimde yaz tatili boyunca gidecem bu diyetisyene Allahtan bi mani çıkmassa

saat 4 te evden çıktım ve saat 6;ya kadar yürüdüm yani tam 2 saat eve geldim kendime bol yeşil salata yaptım ve çavdar ekmeğiyle yedim birazdanda yoğutla yulaf ezmesi yiyeceğim,şu saate kadar 2 lt suyumuda içtim tabii yatana kadar 3 lt olur.yürüyüş beni bayağı yordu ayak bileklerim acıyor resmen...şimdilik bu kadar sanırım....

Özlemcim doktor dediki ;

senin için 26 kg yağ ideal dedi , sonra 26 + 53.5 : 79.5 senin ideal ağırlığın 80nin üstüne çıkmamalı , 70-80 arası uygundur dedi

Senın boyun uzun o zaman canım.Ben 1.64 oldugum ıcın yagımın 18 olması gerekıyor sınır olarak. Iste dedıgım gıbı yag dısında su ve kas oranın 53.5 canım. Sonucların ıyı gercekten

bu arada FFM = Free Fat Mass yani yağsız , yağ barındırmayan vücut kütlesi demekmişş , bunuda öğrenmiş oldum

demekki suyu , kemiği , kası bu FFM içinde değerlendirmiş .

canım ablamın üst 95c yanlış hatırlamıyorsam ve sırt kısmı çok ince, o da alıyor bikiniyi ve arkasını daralttırıyor aldığı yerde hep. yani hiç cuk oturan bir şey bulamadı ama genelde boyundan askılılar daha sağlıklı oluyor diyor ablam hem küçük gösteriyormuş hemde daha rahat kullanıyorum diyor

Senın boyun uzun o zaman canım.Ben 1.64 oldugum ıcın yagımın 18 olması gerekıyor sınır olarak. Iste dedıgım gıbı yag dısında su ve kas oranın 53.5 canım. Sonucların ıyı gercekten

sağol canım benimm ,ama boyum uzun değil , 1.65 - 1.66 falan , ee peki neden böyle çıktı bu şimcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…