Kızlar bugun bıkını bakmaya gıttım. Malum sınava 2 ay kaldı, bundan sonra alısverıse gıtmem zor olur dıye esım bıkını ısını aradan cıkaralım dedı. Bana bı tek Kom oluyodu, sefaköydekı fabrıka satıs magazasına gıttım. Bana olabılecek 4,5 model denedım sadece bırı bıraz oldu, dıgerlerı gogsumu kaldırması sarkık durdu. Genelde ınce askılı seyler vardı onlar zaten olmuyo bana. O modal bozukluguyla cıktım ordan bısey almadan
sonra Bakırköye gıttık, kom satan baska bı magazaya gırdık, orda triumph dıye bı markanın da bıkınılerı vardı. Ben daha once sutyen almıstım bu markadan ama asırı pahalı. Neyse onun bıkınılerınde cup ölçüsüyle bedne farklıydmıs cok sevındım. 40 beden d cup bıkını denedım, altı demırlı ve ıcı bos oldugu ıcın kaldırdı gogsumu, dıger denedıgım bıkınılere göre daha ıyı oldu. Çocuk dogurduktan sorna ılk ıs doktorun kapısını calıp kucultturcem gogsumu, ınsanın psıkolojısı nasıl bozuluyo anlatamam. Hep kendımı sucluyorum neden ben ıstedıgım hıcbıseyı gıyemıyorum dıye. Bu arada bıkını 160lıraydı
görümcemdede aynı sıkıntı var gögüslerinden aşırı derecede müzdarip oda düşünüyodu o ameliyatı olmayı ama sonradan vazgçti cünkü zor bi ameliyat benim amcamın kızı kücültürdü gögüslerini ama onunkiler sağlığını tehdit edecek büyüklükteydi devlet hastanesinden yaptırdı o kaç kilo yağ çıkmıştı cesaretin varsa yaptır valla aklıma gelmişken senin aldığın babetler geldimi canım trendyoldan o mavi baetten bende sipariş verdim cünkü geldiyse nasıllar memnun kaldın mı
okumuştumda unuttum aynurcum yaaElifff kas oranımı duydunmu bacımmm ???
okumuştumda unuttum aynurcum yaa
ama baya iyi bir derecen olduğunu hatırlıyorum
şu anda kendimi dünyaları yemiş gibi hissediyorum sanırım dengeli beslenmemden kaynaklı bu şişkinlik hissetmemCanım bısey degılkı yedıklerın. 1200 kalorı yok yanı benden az yemıssın. Ben pıde yemedım ama nerdeyse 1400 kalorı aldım. :))
evet canım yanlış yazmışım su olcak oButterfly sen gecen gun 3 litre sut mu yazmistin menune yanlis mi hatirliorum?
ablamda da aynı sorun var canım o da genelde komdan alıyor ama artık neredeyse her marka çıkarıyor ama dediğin gibi çok pahalı, ben geçen sene bedenime göre buldum ve 165 tl vermek zorunda kaldım ne kadar acıydı. ablamda üst kısmına 45 verdi alt kısmında da 5 tl verdi şaka gibiKızlar bugun bıkını bakmaya gıttım. Malum sınava 2 ay kaldı, bundan sonra alısverıse gıtmem zor olur dıye esım bıkını ısını aradan cıkaralım dedı. Bana bı tek Kom oluyodu, sefaköydekı fabrıka satıs magazasına gıttım. Bana olabılecek 4,5 model denedım sadece bırı bıraz oldu, dıgerlerı gogsumu kaldırması sarkık durdu. Genelde ınce askılı seyler vardı onlar zaten olmuyo bana. O modal bozukluguyla cıktım ordan bısey almadan
sonra Bakırköye gıttık, kom satan baska bı magazaya gırdık, orda triumph dıye bı markanın da bıkınılerı vardı. Ben daha once sutyen almıstım bu markadan ama asırı pahalı. Neyse onun bıkınılerınde cup ölçüsüyle bedne farklıydmıs cok sevındım. 40 beden d cup bıkını denedım, altı demırlı ve ıcı bos oldugu ıcın kaldırdı gogsumu, dıger denedıgım bıkınılere göre daha ıyı oldu. Çocuk dogurduktan sorna ılk ıs doktorun kapısını calıp kucultturcem gogsumu, ınsanın psıkolojısı nasıl bozuluyo anlatamam. Hep kendımı sucluyorum neden ben ıstedıgım hıcbıseyı gıyemıyorum dıye. Bu arada bıkını 160lıraydı
ama dedim ben senin rsimler hiç kilolu bir hatunun resimleri değil yani, dedim aynur bizi kandırıyorevet bebişimm meğer ondan dolayı bu kadar ağırmışım , eşim dalga geçiyo maşAllah Roberto Carlos gibisin diyo
ama dedim ben senin rsimler hiç kilolu bir hatunun resimleri değil yani, dedim aynur bizi kandırıyor
şu anda kendimi dünyaları yemiş gibi hissediyorum sanırım dengeli beslenmemden kaynaklı bu şişkinlik hissetmem
en azından pazartesi kaçamaksız günlerimin gelmedi lazım, istanbula gidicem 2 hafta kaldı hala kottan bel simitlerim taşıyor
evet canım yanlış yazmışım su olcak o
ablamda da aynı sorun var canım o da genelde komdan alıyor ama artık neredeyse her marka çıkarıyor ama dediğin gibi çok pahalı, ben geçen sene bedenime göre buldum ve 165 tl vermek zorunda kaldım ne kadar acıydı. ablamda üst kısmına 45 verdi alt kısmında da 5 tl verdi şaka gibi
ablanın ust bedenı kac canım. yalnız ust bedende beden buyudukce sadece gogus kısmı degıl arkası da buyuk gelıyor. Mesela bugun komdan alt ust ayrı bıkını denedım, altı 40 oldu ustu 44 denedım gogusler ıcıne gırdı ama arkası buyuk geldıgı ıcın sarkık durdu toplamadı gogsumu
Neyse kesın kararlıyım cocuktasn sonra ılk ıs kucultturme, keske cok oncelerı olsaymısım
SELAMM BEBİŞŞLLERRRRR
nihayet geldimm , hepinizi çoook çoookkk özledimm , 8 günlük Mersin tatilimm süperdi , ailemle , arkadaşlarımla güzel zamanlarr geçirdimm
geçmişe bi bakayım dedim , ama coşmuşsunuz maşAllaahh 1 haftada
ayrıntılara gelecek olursak , kaçamaklarım tabiside oldu ama kaçamağı yaptığım gün diğer öğünlerde dengeledim olayı
Mersinde çook iyi bi diyetisyen vardı ama randevuyu 1 ay önceden alıyormuşsun , her neyse ben yalvar yakar sadece yağ ve kas ölçümünü yaptırıp 2-3 dakka görüşebildim
diyetisyen beni kıyafetlerimle tam tamına 90 kg ölçtü , sonuç olarak ;
kas oranım : 53.5 kg
yağ oranım : 36.5 kg çıktı
doktora 102 ile başladığımı söyledim , bu şekilde devam et dedi :128::128::128:
kas oranımın çook iiyi olduğunu söyledi bi hesap yaptı : kendine 50li 60lı kiloları hedef koyma çünkü ideal vücut ağırlığın 70 -80 kilo arasında olabilir ancak dedi , ben dedimki kimse benim 90 kilo olduğuma inanmıyor , hep 10 kilo altını falan gösteriyom dedim , o da işte bu yüzden idealin 70-80 olmalı dedi
yanii durum bundan ibaret bebişlerrr , durmak yok aynen devam
Hayatım yenı gordum yazını. Kas oranın yuzde 53 olmasın, ben anlamadım canım sadece kas ve yag olmazkı su nerde kızz. Bak mesela benım kasım 28 yagım 27 topla 55 eder. Ben sımdı 77 kılo cıvarıyım, gerı kalan da su oluyo. O 53 dedıgın yuzde 53tur. Ama cok ıyı bır oran dıyetısyenın dedıgı gıbı. Ben 99 kıloda basladıgımda 44 kılo yagım vardı. 90lı kıloya geldıgımde benım de senın gıbı 36 felanmıs yag oranım. Spora devam super gıdıyosun
bebişimmm FFM yazıyor 53.5 kg diyo , ne biliim kas derken heralde suyu , kemiği falanda içinde bilemedim ben onu
Özlemcimm ben spor yapamıyom kuzumm dizimden dolayı , bu spor yapmadan çıkan sonuç
evet su da vardır canım. yag oranın ıyı ama cok degıl. benım kas yukseklıgım annemden gelıyor senınkı de yapısaldır benım gıbı. sanslıyız aslında. spor yapsaymısın demekkı ıyıce fazla olacakmıs
Özlemcim doktor dediki ;
senin için 26 kg yağ ideal dedi , sonra 26 + 53.5 : 79.5 senin ideal ağırlığın 80nin üstüne çıkmamalı , 70-80 arası uygundur dedi
canım ablamın üst 95c yanlış hatırlamıyorsam ve sırt kısmı çok ince, o da alıyor bikiniyi ve arkasını daralttırıyor aldığı yerde hep. yani hiç cuk oturan bir şey bulamadı ama genelde boyundan askılılar daha sağlıklı oluyor diyor ablam hem küçük gösteriyormuş hemde daha rahat kullanıyorum diyorablanın ust bedenı kac canım. yalnız ust bedende beden buyudukce sadece gogus kısmı degıl arkası da buyuk gelıyor. Mesela bugun komdan alt ust ayrı bıkını denedım, altı 40 oldu ustu 44 denedım gogusler ıcıne gırdı ama arkası buyuk geldıgı ıcın sarkık durdu toplamadı gogsumu
Neyse kesın kararlıyım cocuktasn sonra ılk ıs kucultturme, keske cok oncelerı olsaymısım
Senın boyun uzun o zaman canım.Ben 1.64 oldugum ıcın yagımın 18 olması gerekıyor sınır olarak. Iste dedıgım gıbı yag dısında su ve kas oranın 53.5 canım. Sonucların ıyı gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?