[Bben bile şuanda düşünüyorum mutlu vallapek yaramaz muhtemel jeller falan, ama spor iyi gelebilir. benimkiler maf oldu kilo ve doğum sonrası 2 sene emzirrince. 2. bebekten sonra yani en yakın 4 sene sonra hem göbek hem memiş sekillerndirme işine girebilirim bakalım kısmet.
pek yaramaz muhtemel jeller falan, ama spor iyi gelebilir. benimkiler maf oldu kilo ve doğum sonrası 2 sene emzirrince. 2. bebekten sonra yani en yakın 4 sene sonra hem göbek hem memiş sekillerndirme işine girebilirim bakalım kısmet.
benım ıdeal kılom 56 cıktı ama kadın bana 68e dus sımdılım dedı. 68e dustugumda yag oranım 20ye dusmus olur sanırım. benım boyum senden 9cm kısa:)) haa unutmusum bır de kasım normal sınırlardan 3kg fazla. Bılmıyorum ben ıdeal kılo mılo takmıyorum saglıklı oranlara düşeyim yeter. Zaten ben bı kucultturme amelıyatı olsam 3 kılo bırden zayıflarım kesın:))
arkadaslarım bugün biz de eşimle piknige gittik..
mangalımız bile yoktu yeni aldık..
bir de piknik sepeti hazırladım evde
piknik dedigin kalabalık olur derdim hep ama napalım biz küçük bir aileyiz
arkadaslarım bugün biz de eşimle piknige gittik..
mangalımız bile yoktu yeni aldık..
bir de piknik sepeti hazırladım evde
piknik dedigin kalabalık olur derdim hep ama napalım biz küçük bir aileyiz
Herkese iyi akşamlar güzel arkadaşlarım.
Bugün pazar; malum tembellik günü.Artık çalışmasam da yılların verdiği alışkanlık pazar gününü ;ütü,banyo ve kişisel bakımla bitirmeye alışmışım.Bugün yine aynı şekilde geçti..
Şimdi sıra kahve içmeye geldi.Gelseniz de beraber içsek ne güzel olur....
3-4 gündür menümü paylaşamadım;bugün yazayım...Pek ahım şahım değil ama sonuçta kaçamak yok.Rahat yazabilirim.
SABAH: 2 dilim tam buğday ekmeği,beyaz ve kaşar peynir,5-6 kiraz domates,6 adet yeşil ve siyah zeytin.(yok dedim ama küçük bir kaçamak olmuş zeytin sayısında)
ARA: 1 meyvalı yoğurt
ÖĞLEN: Izgara tavuk ve 2 bardak ayran
AKŞAM: 1 tabak bol yoğurtlu taze bakla.
İşte böyleee.....
Herkese hayırlı akşamlarrrrrr :122:
Şükür gelebildimve gururla söylüyorum kız kardeşimde sapıtmadım
Yaptığı börekten hiç yemedim arpa şehriye salatasından ufak bir kaseden az fazla yedim ama onda da gram yağ yoktu zaten birde sağ olsun tuz eklerken sanki sadece paketi gösterir yemeğe yada salataya
Çayda fazla içmedim sadece 2 bardak onuda tabiki şekersiz
Çok ince bir dilimde çakma tiramisukız kardeşim bile şaşırdı
Çocuklar okadar çok gürültü yaptılar ki izlemek istediğimiz filmi yarım bıraktık mecbur ama yinede iyi oldu ikizler beni çok özlemişler tete tete diye bir hal oldular. Benimkilerde tetelerini özlemişler hele ufağı sarılıp öpüp durdu
Gündüzden de işlerimi hallettiğim için ütü de dahil artık yarın keyif yaparımdiyecekken çamaşır yıkayacağım aklıma geldi
Bıktım şu haftasonlarında en azından iş yapmaktan ama ne zaman istifa ediyorum desem istifan red edildi diyor eşim
Canım tabiki kalabalıkta piknik çok zevkli olur ama bak ne güzel enişte seni baş başa pikniğe götürmüş
Sen hiç Amerikan filmleri izlemiyormusunhep baş başa gidiyorlar
Genç adam genç kızın kuçağına uzanırken genç kız ona kitap okuyor
Sonra olmazsa olmazı kırmızı beyaz kareli piknik örtüsübirde sepetten süpriz minnak ta olsa genç kızın sevdiği bir yemek cıkıyorsa yemede yanında yat Kız senelerdir kendimi yırtıyorum benim herife baş başa bir piknik yapalım diye ama çocuklar yokkende olduktan sonrada hep der sen bence şu romantik filmleri izlmeyi bırak yanlız piknik mi olur ortada sıçan oynanmayan pikniğe piknik demem diye
Baş başa ormanda ne yapacağız birkaç arkadaş ayarlayalım öyle gidelim der hep hatta arkadaşları kıvırırsa hiç gitmez
Hatta bugün bende hava güzel diye bir niyeti bozdum söz 2 hafta sonra piknik sezonunu açıyoruz arkadaşlarada söyledim hepsi tamam dedi diyebakalım kıvırmazsa inşallah
ahhahhah alemsin be iddiadaşım
seni okurken hep gülümsyorum...
ablanın mamalarından fazla kaçırmamana sevindim dogrusu..
bu arada o kırmızı beyaz kareli piknik örtüsünden bende de var..
pazarda bulmustum kışın yaza bununla piknik yaparız deyip aldım
hahah bende dedim kocişe filmlerdeki gibi basbasa olduk
ama biz öle romantik degildik..
ip aldık atladık..top oynadık..tüm kaçan topları ben koştum yakaladım..
öle böle güzel hava bol gıdalı bir pazar gnü geçirdim.
Allah ımın bugününe ve bana yaşattıklarına şükrediyorum
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın ...Aminnnn
Bende hayatta piknikte rahat duramamille atlayıp zıplayacağım
Bende öyle bir örtü bulayımda alayım
Pikniğe gittiğimizde artık zararlı mamalarda yapmıyoruz sadece et ve salatabirde gittiğimiz yerde spor aletleride var yemekten 1 saat sonra onlarada bindimmi tam süper olur
benim ama dışarda spor yapmak için efortman almam lazım haftayahem akçaydada kuzenlerle anlaştık her sabah kahvaltıdan evvel yürüyüş yapacaklar benle gidene kadar bir 5 kilo verebilirsem süper olur
Neyse size doyum olmaz geç oldu
Herkese hayırlı geceleryarın görüşürüz
çok geçmiş olsun leah inşallah biran önce toparlanırsın..Ayse sana da gunaydin. Nasilsin?
Moral bombasi bir mesaj yazmissin. Ben cok hastayim. Metabolizmam coktu resmen bir anda.. Ayni anda dudaklar iki yerden ucukladi ve bademcikler ceviz kadar sisiti. Hic boyle olmamistim. Bir saatte bademcik sisip agrimaya basladi..
Surunuyorum vesseleam
günaydınnnnnnnnnnnn
mutlu, huzurlu, sağlıklı, neşeli, bereketli, sevgi dolu, aşk dolu, az kalorili, bol hareketli veeee eksi bildirimli bir hafta diliyorum hepimize
günaydın ayşe geçmiş olsun sana da insan yürüyünce kendine geliyor valla daha bi dinç hissediyo kendini bizde birazdan çıkıcaz baharımla
uzun bir aradan sonra sabah yürümek öyle iyi geldi ki anlatamam
umarım herkesin keyfi yerindedir
bendeniz c.tesi akşam 6ya kadar yataktan çıkamadım çok hasta oldum
dün daha iyi idim çok şükür akşam 9 bucuk a kadar temizlik yaptım mahvoldum yorgunluktan
gece 2de yatıp sabah 5 bucukta kalktım
uyamadım ama yürüyünce açıldım bi güzel
Ayse sana da gunaydin. Nasilsin?
Moral bombasi bir mesaj yazmissin. Ben cok hastayim. Metabolizmam coktu resmen bir anda.. Ayni anda dudaklar iki yerden ucukladi ve bademcikler ceviz kadar sisiti. Hic boyle olmamistim. Bir saatte bademcik sisip agrimaya basladi..
Surunuyorum vesseleam
leah çok geçmiş olsunAyse sana da gunaydin. Nasilsin?
Surunuyorum vesseleam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?