Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[Bben bile şuanda düşünüyorum mutlu valla
çok kötü duruyor, birde ders çalışırken eğildiğim için omuzlardan kambur çıkıcak nerdeyse
sarkık göğüsler kambur sırt be tabi totomdan be göbeğimden bahsetmiyorum bile
off off yine sinirlerim gerildi valla, birde abartınca bugün yemekleri iyice kendimi kötü hissediyorum [/B]

benımkı buyuk ve bundan dolayı asırı sarkık olmasa ben takmam kafama hıc. oyle ıc camasırlar bıkınıler varkı hıc sarkık gostermıyo. ama ıste benımkı o kadar agırkı hıcbır ıc camasır kaldıramıyo artık. Tek model sutyen takabılıyorum. Cocuk dogunca herhalde kafam kadar olacaklar.

ya senin göğüsler benim sarkan göbüş. benim göbüşün sarkan kısmını alsalar (resmen göbusumu tutup sallıyorum mutluş göbeği bağımsızlığı ilen etti..) bir 3-5 gider benden de...

Herkese hayırlı akşamlarrrrrr :122:

Şükür gelebildim ve gururla söylüyorum kız kardeşimde sapıtmadım
Yaptığı börekten hiç yemedim arpa şehriye salatasından ufak bir kaseden az fazla yedim ama onda da gram yağ yoktu zaten birde sağ olsun tuz eklerken sanki sadece paketi gösterir yemeğe yada salataya
Çayda fazla içmedim sadece 2 bardak onuda tabiki şekersiz
Çok ince bir dilimde çakma tiramisu kız kardeşim bile şaşırdı
Çocuklar okadar çok gürültü yaptılar ki izlemek istediğimiz filmi yarım bıraktık mecbur ama yinede iyi oldu ikizler beni çok özlemişler tete tete diye bir hal oldular. Benimkilerde tetelerini özlemişler hele ufağı sarılıp öpüp durdu
Gündüzden de işlerimi hallettiğim için ütü de dahil artık yarın keyif yaparım diyecekken çamaşır yıkayacağım aklıma geldi
Bıktım şu haftasonlarında en azından iş yapmaktan ama ne zaman istifa ediyorum desem istifan red edildi diyor eşim

arkadaslarım bugün biz de eşimle piknige gittik..
mangalımız bile yoktu yeni aldık..
bir de piknik sepeti hazırladım evde

piknik dedigin kalabalık olur derdim hep ama napalım biz küçük bir aileyiz

Canım tabiki kalabalıkta piknik çok zevkli olur ama bak ne güzel enişte seni baş başa pikniğe götürmüş
Sen hiç Amerikan filmleri izlemiyormusun hep baş başa gidiyorlar
Genç adam genç kızın kuçağına uzanırken genç kız ona kitap okuyor
Sonra olmazsa olmazı kırmızı beyaz kareli piknik örtüsü birde sepetten süpriz minnak ta olsa genç kızın sevdiği bir yemek cıkıyorsa yemede yanında yat Kız senelerdir kendimi yırtıyorum benim herife baş başa bir piknik yapalım diye ama çocuklar yokkende olduktan sonrada hep der sen bence şu romantik filmleri izlmeyi bırak yanlız piknik mi olur ortada sıçan oynanmayan pikniğe piknik demem diye
Baş başa ormanda ne yapacağız birkaç arkadaş ayarlayalım öyle gidelim der hep hatta arkadaşları kıvırırsa hiç gitmez
Hatta bugün bende hava güzel diye bir niyeti bozdum söz 2 hafta sonra piknik sezonunu açıyoruz arkadaşlarada söyledim hepsi tamam dedi diye bakalım kıvırmazsa inşallah

öpüyorum kızlar hepinizi,
yatıyım yarın ola hayrola umarım güzel bir hafta olur, bol hareket sıfır kaçamakla harika bir tartı gününe koşarız.

merhaba bende diyete yeni başladım ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz.inşallah bende sizin gibi azimli olurum

İyi geceler beyzuşçuğum..

sen geldin ben gidiyorum..Yarın görüşmek üzere...

ahhahhah alemsin be iddiadaşım
seni okurken hep gülümsyorum...
ablanın mamalarından fazla kaçırmamana sevindim dogrusu..

bu arada o kırmızı beyaz kareli piknik örtüsünden bende de var..
pazarda bulmustum kışın yaza bununla piknik yaparız deyip aldım

hahah bende dedim kocişe filmlerdeki gibi basbasa olduk
ama biz öle romantik degildik..
ip aldık atladık..top oynadık..tüm kaçan topları ben koştum yakaladım..
öle böle güzel hava bol gıdalı bir pazar gnü geçirdim.

Allah ımın bugününe ve bana yaşattıklarına şükrediyorum

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın ...Aminnnn
Bende hayatta piknikte rahat duramam ille atlayıp zıplayacağım
Bende öyle bir örtü bulayımda alayım
Pikniğe gittiğimizde artık zararlı mamalarda yapmıyoruz sadece et ve salata birde gittiğimiz yerde spor aletleride var yemekten 1 saat sonra onlarada bindimmi tam süper olur
benim ama dışarda spor yapmak için efortman almam lazım haftaya hem akçaydada kuzenlerle anlaştık her sabah kahvaltıdan evvel yürüyüş yapacaklar benle gidene kadar bir 5 kilo verebilirsem süper olur

Neyse size doyum olmaz geç oldu
Herkese hayırlı geceler yarın görüşürüz

Aminnnnn canmmm Allah ım kimselerin agzının tadını bozmasın
evet zararsız mama yoktu hiç..
hatta kola yerine de ayran aldık..

ohh ohhh Akçay da spor arkadasları da ayarlanmıs simdiden...
sana da doyum olmaz cecoşum...
iyigeceler renkli rüyalar. yarın görüşürüz

günaydınnnnnnnnnnnn
mutlu, huzurlu, sağlıklı, neşeli, bereketli, sevgi dolu, aşk dolu, az kalorili, bol hareketli veeee eksi bildirimli bir hafta diliyorum hepimize

Ayse sana da gunaydin. Nasilsin?

Moral bombasi bir mesaj yazmissin. Ben cok hastayim. Metabolizmam coktu resmen bir anda.. Ayni anda dudaklar iki yerden ucukladi ve bademcikler ceviz kadar sisiti. Hic boyle olmamistim. Bir saatte bademcik sisip agrimaya basladi..
Surunuyorum vesseleam

uzun bir aradan sonra sabah yürümek öyle iyi geldi ki anlatamam
umarım herkesin keyfi yerindedir
bendeniz c.tesi akşam 6ya kadar yataktan çıkamadım çok hasta oldum
dün daha iyi idim çok şükür akşam 9 bucuk a kadar temizlik yaptım mahvoldum yorgunluktan
gece 2de yatıp sabah 5 bucukta kalktım
uyamadım ama yürüyünce açıldım bi güzel

günaydııın kızlar kimse uyumasın hadi kalkın yürüyüşe
çok geçmiş olsun leah inşallah biran önce toparlanırsın..

günaydınnnnnnnnnnnn
mutlu, huzurlu, sağlıklı, neşeli, bereketli, sevgi dolu, aşk dolu, az kalorili, bol hareketli veeee eksi bildirimli bir hafta diliyorum hepimize

günaydın ayşe geçmiş olsun sana da insan yürüyünce kendine geliyor valla daha bi dinç hissediyo kendini bizde birazdan çıkıcaz baharımla
herkese iyi haftalar diliyorum bende güzel dileklerine katılıyorumm..

geçmiş olsun cnm bende c.tesi yataktan çıkamadım çok fena idim
bademciklerim hala şiş ama daha iyiyim ilaç içtim hemen, ama hala eklemlerim acayip ağrıyo dayak yemiş gibi

günaydınn kızlarrr, herkese kaçamaksız bir hafta diliyorummm

1 hafta okulu astıktan sonra bugün okula gitmek zannımca zor gelecek biraz , neyse yarn 1 mayıs yine tatill

oohhh 10 DÖNÜM BOSTAN , YAN GEL YAT OĞLUM OSMAN oldum iyice haaa

Son düzenleme:
hadi ben kaçtım kahvaltı hazırlicamm , öptüm herkesii

Son düzenleme:
leah çok geçmiş olsun
bahar herkesi bir çarpıyor böyle, tv de de söylediler dün hastalıklar çoğaldı diye bol su ve sebze tüketimi önerdiklerini söylediler

güüünnayyddınnn kııızzzlllarrr
bu mesajı gözümü açamadan yazsamda (yeni kalktımda ) yinede güzel bir hafta olacağına inanıyorum
gece çok geç yatıp sabah zıpladım dershane yollarına düşeceğim ne yazık ki ama sizlere iyi haftalar demeden çıkmak istemedim
umarım bu hafta herkes için çoook eskili, boll huzuzurlu ve sağlıklı, her gün birbirinden mutlu ve tabikide kaçamaksız bir hafta geçer innnşşaaallaahh
ben kaçar şimdi, akşama görüşrüşüz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…