aynen canım ya bende öyle düşünüyorum bakalım sıkı diyet isteğime cevap verirse doktorcağzım en azından hızlanırsam belki diğer elbisemide giyebilirim ya da güzel yeni bir elbise alabilirim, pofff valla sınav stresi yaza zayıf girip zayıflama stresi anam bu kadar stresle tabi kilo verilmez, günde 5 öğün melisa çayımı içsem acabaCanım senın en azından onden zayıf gosterıyormus, benım ust beden(takkeler) buyuk olunca onden de buyuk gozukuyo. Bence elıse gıy, pantolon daha kılolu gostermez mi? Zayıf gosteren kısa elbısenı giy derım şekerim. Bızım de temmuzda sınavdan sonra arkadasın dugunu var ankarada. 12 temmuz gibi Ankaraya gelıcez sanırım. Ben sade bısey gıyıcem ama daha almadım.sınavdan sonra alırım dıyorum
Ozlem uzulme cnm vucutun ne yapacagi belli olmuyor ben bu hafta baya ciddi yurudum ama tarti hareketsiz 3 hafta boyunca 90 kilonun basini bekledİm adeta o yuzden uzulme yoluna bak. 7 li kilolardasin mucize gİbi:))))
aynen canım ya bende öyle düşünüyorum bakalım sıkı diyet isteğime cevap verirse doktorcağzım en azından hızlanırsam belki diğer elbisemide giyebilirim ya da güzel yeni bir elbise alabilirim, pofff valla sınav stresi yaza zayıf girip zayıflama stresi anam bu kadar stresle tabi kilo verilmez, günde 5 öğün melisa çayımı içsem acaba
çok kalıcak mısınız ankara da yoksa gelip dönücek misiniz hemencecik
özlemcim sıkma canını sen çok doğru bir şekilde ilerliyorsun..hepimizin dağıldığı kaçamaktan kırıldığımz zamanlar bile kaçamak olarak 3-4 minik drajeyi söylüyorsun.sen bu işi kavradın ve kıvırdın inşallah gidecek hain kilolar.regl öncesisin en azından.eşin ne yapsın:)))çok güldüm yaa dmeek cam silmeyide yazmış adamcağız.helal olsun eniştemize.alkış
sana yardımcı olduğu ve hayatın müşterek olduğunu gösterdiği içni hemde kilosunu düşünüp kabul edip senle diyet yapabildiği için
bacak ve basenlerin için lesli tavsiye ederim.benim bacaklar basen eridi gitti göbişim de gitse onun içni çare bulamadım daha.termal korsem var ama giymeye vaktim yok.geçen slaataları yıka demiştin kurutucu ile kurut diye onu da yaptım bi sıra.ama şimdi canım çekmiyor.hayatımın hiçbir döneminde günler böyle koşmamıştı.evde olduğum çalışmadığım halde yetişemiyorum günlerin hızına...bi de kurutucum iyi değil galba.ıslak kalıyor bazı yerler tuppere da koysam bozuluyor sonra.
çok doğru söylüyorsun canım, çoğu yere şimdiye kadar öyle gittim zatende işte ne biliyim yinede kıyafet güzel olmayınca güzel olmayacakmışım gibi geliyor sankiEminim yakisir elbisen de. Sacini makyajini takini ve elbette ayakkabini guzel kombinle fistik olursun. Ben kilolu oldugum icin hep uzulup guzel horunucek bile olsam kiviramiyor um bir turlu. Kendine guvenmek ilk sart. Zaten guzelsin onu unutma
güzel olur valla özlemcim o tarihte burda olursam tabiki görüşürüz canımCanım nıkah persembe. Cuma aksamı felan yola cıkarız. Aslında tatil için otele pazartesı gırıs yapıcaz ama muglada kardesım var ya onun yanına ugrarız bodruma gecmeden
Cuma gunu sen Ankara olursan musait olursam bi kahve ıcebılırız bırlıkte. Eşimle de tanıstırırım seni. 3 tombiş sohbet ederiz:))
aaaa tebessüm gelmiş hoşgelmiş:)))
Tebessum geldin mi nasilsin ne yaptin merak ettim seni
annemde şimdi bulgur pilavı yaptı kendimi nasıl tutcamda yemiycembilmiyorum ama 1 kaşık atarım ağzıma yine, birde bana özel yşil fasülye (kurutulmuşundan) yaptı annem önce salata tıkıp yeşil fasülye yemeği düşünüyorum inşallah yerim kalmazda pilav gözümede nefsime de kötü görünürben yavaştan kaçıyorum yemek hazırlayacağım.çocuklar acıktı eşimde gelir inşallah artıkkkkk
bulgur pilavını çok seviyorum ve yediğimde 2 -4 kaşıkla hiçbişi anlamyıorum.öğleni az yedim inşallah telafi eder.1 tabak götüreceğim az sonra(bi ara çok dikkat ediyordum 4 kaşığı pek geçmiyordum ama artık bıktııııım pilav makarna kadar değil en azından :26:)
annemde şimdi bulgur pilavı yaptı kendimi nasıl tutcamda yemiycembilmiyorum ama 1 kaşık atarım ağzıma yine, birde bana özel yşil fasülye (kurutulmuşundan) yaptı annem önce salata tıkıp yeşil fasülye yemeği düşünüyorum inşallah yerim kalmazda pilav gözümede nefsime de kötü görünür
resmen yemeklerle savaş veriyorum sinir bozucu
ay zaten onlara kaldıysam kesin yandımben de cok severım canım bulgur pılavını. hele de bızım koyden(malatyadan) gelen bulgurla yapınca yeme de yanında yap. Ekmek yerıne 3 ya da 4 kasık ye sen de canım ne olcak ya. Anacıgın o kadar yapmıs:))
ay zaten onlara kaldıysam kesin yandım
diyetisyene başlamadan kızım az ye diyorlardı diyetisyene başladım azcık ye bişey olmaza döndü olay, dedim ne ayaksınız siz
öyle yapıcam canım ya mail attım doktora saolsun dedi hemen 1.5 kaşık yiyebilirsin ekmek yememek şartıyla ve yanında yoğurtla
malatya deyince hep içli köfte diyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?