- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
çok sagol canım benim gerçekten çok mutluyum kilolu olmanın sıkıntılarını en çok yaşayanlardan biride benim bi gün hiç unutmuyorum eşimin halası yurt dışında olur kendisi 45 yaşlarında felan yazlıktayız böyle görümcemler felan bende o sıralar 5 aylık felan hamileyim pantolonum kalın geldi dedim söyle ince tayt pijama türü bisey verin giyicem görümcemde dediki bizde yok halama sor belki onda vardır ayy kadın bana demez mi bacaklara bak benim taytım sana hiç olur mu kendide öyle cok zayıf biri değil daha cok kiloluydu biraz kilo vermiş halleriydi o haller bana o lafı dedi acayip sinirim bozulmuştu simdi bu ramazandan sonra gelcek görsün bakalım zayıfı şişkoyu o yüzden tatlım böle laflar duyarsanız daha çok hırs yapın faydası cok oluyo kücük görümcemde kiloluydu oda 7 8 sene önce bi 20 kilo verdi 73 kilodan 53 kiloya düştü hala korur kilosunu böyle şıkır şıkır giyinir süslüdür ayy bi heves ederdim ona ama az kaldı yaklaşıyorum bu yaz bende şıkır şıkır elbiseler giyicem etekler bluzlar giyicem darısı sizlerin başına inşallahsanaaa kocamaaaaaaann alkış canımm harika gidiyosun
hepimize kocaman örneklerden birisin:))))
özlemcim ne güzel yazdın yahuuu cnm çekti 7li rakamları ben de görsem ne harika olacak ama vereceğim azimliyim inş sanırım galiba öptm seni yaz geldi bir hafta sonu görüşelim olur mu ben şu gösteri şenlik faslını atlatayım rahatlayacam ok merve ablaya da slm semiran da devam ediyor dersin bırakmamış bir kaç almş geri verdi dersin ah ahh aynı türk filmi gibi oldu çok çalıştı gurbet ellerde başlık parasını biriktirdi yar hasretine dayanamadı öldü dersin gibi hihihihihihi hadi ben kaçtm öptm......
AYŞEcim eşinin doğum günü kutlu olsun canım
ama bak yılmak yok davamızdan , sık dişini biraz göreceksin 90ları eminim :128::128::128::128:
Evet aldım canım 1-2 kere burada evans mağazaları olmadığı için mecburen netten alıyorum
İstanbulda olanlar şanslı aslında çünkü hemen hemen yurtdışında büyük beden çalışan mağazaların şubeleri var H&M , C&A gibi ayrıca geldiğimde cevahir avm ye gitmiştik orda payless i görünce şok oldum hemen daldım içine 43 numaraya kadar ayakkabılar var hemde çoook değişik güzel modeller hemde çok uygundu fiyatları bulamayanlara öneririm
ya canım temmuza dunya var. ben 1 nisanda 110 ile başladım geçen sene 92 oldum temmuz 15 de... sen iste yeterki.
Bundan sonra buraya gene düzenli gelicem inşallah burdan aldığım enerjiyle bişeyler yapbilirim.
ayşecim canım hayırlı olsun şimdidenkızlar dün moralim çok bozulmuştu ama size yazmamıştım
9unda diyetisyen randevumu bi abla ayarladım demişti sonra bi sorun çıktı
ben aradım dediki mayıs ayına yer yok
tamam dedim bende napim dedim yani sonra numaramı bırakim dedim hani iptal eden falan olursa diye
bu konuşmalar dün geçti sekreterle aramızda
ve az önce yabancı numara aradı ki hiç açmam ben açtım anam sekreteri arıyo burcunun
bugün saat 02:45 e boş yer var gelirmsiniz dedi iş yerinden izin alam sorun oluyo dedim
neyse laf etcekler arkamdam ama tama dedim
bugün gidiyorum ve artık çok daha düzenli başlıyorum diyetime ve sporuma
temmuza kadar 90-92 olsam yeter
ayşecim canım hayırlı olsun şimdiden
ben inanıyorum sana vereceksin kiloları ama senin herşeyden önemlisi moralini yüksek tutman ve kendine güvenmen lazım arkadaşım
biz sana güveniyoruz sende kendine güven ve bitir bu işi tatlım
Aysecim hadi bakalim. Hayirli olsun yeni baslangic.. Hic aksatma, hakkini ver ablacim...
çok sagol canım benim gerçekten çok mutluyum kilolu olmanın sıkıntılarını en çok yaşayanlardan biride benim bi gün hiç unutmuyorum eşimin halası yurt dışında olur kendisi 45 yaşlarında felan yazlıktayız böyle görümcemler felan bende o sıralar 5 aylık felan hamileyim pantolonum kalın geldi dedim söyle ince tayt pijama türü bisey verin giyicem görümcemde dediki bizde yok halama sor belki onda vardır ayy kadın bana demez mi bacaklara bak benim taytım sana hiç olur mu kendide öyle cok zayıf biri değil daha cok kiloluydu biraz kilo vermiş halleriydi o haller bana o lafı dedi acayip sinirim bozulmuştu simdi bu ramazandan sonra gelcek görsün bakalım zayıfı şişkoyu o yüzden tatlım böle laflar duyarsanız daha çok hırs yapın faydası cok oluyo kücük görümcemde kiloluydu oda 7 8 sene önce bi 20 kilo verdi 73 kilodan 53 kiloya düştü hala korur kilosunu böyle şıkır şıkır giyinir süslüdür ayy bi heves ederdim ona ama az kaldı yaklaşıyorum bu yaz bende şıkır şıkır elbiseler giyicem etekler bluzlar giyicem darısı sizlerin başına inşallah
giyicez tabiki bebeaaaaamm görsün millet bizi zayıf hatunn nasıl olurmuşş bakakalsınlar :)))
mutlu sonu görebilmek ne güzell ya valla şu yazının üzerine dışarı çıkıp deli gibi yürümek istiıyorum saatlerce
burda bizbize olup destek oldukça başarıcazz inşallaaahh:))
:119::119:KISKANANLAARR ÇATLASIINN:119::119:
Slm kızlar
Maşallah bir mayo bikini sohbetidir gidiyor. Ben yüzme bilmiyorumzaten bulunduğumuz şehirlerde deniz olmadığı için öğrenme çabamda olmadı. Çocukken babam öğretmeye çalışmıştı fakat korku peşimi bırakmadı öğrenemedim. Memlekete gittiğimizde denize gidiyoruz fakat altıma şort üstüme askılı giyiyorum ayaklarımı sokuyorum sadece Zaten bu halde ne bikini ne de mayo falan giyemem bir de utanırım açıkçası Ama hepte gözüm indirim sitelerindeki bikinilerde mayolardadır kelalaka
Sabah yürüyemedik biz yağmur yağıyorduhava karanlık ama akşama inşallah yağmaz mutlaka yürümem lazım malum yarın cuma ve baskülde yine 112li şeyler görmek istemiyorum
ay kızlar ne döktürmüşsünüz öyle bende oku oku bitiremedim geçmişi ben hah az kaldı dedikçe yeni yeni sayfalar eklendi peşi sıra:))
Banu üzülme sakın bende bu kiloyu bebek için vermek istiyorum en çok.ben diyorum ki bu kiloyla hadi hamile kaldım diyelim bide hamilelikte alınan kilolar üstüne gelince yürüyemez duruma gelicez hem bebek için hem bizim için zararlı..yağ ölçümü yaptılar bana geçen gün o kadar çok yağım varmış ki kadın sakın hamile kalayım deme bebeğin şeker hastası falan olur Allah korusun dedii..yani moralini bozmadan bebişin gelmesi için biran önce kiloları vermeye bakalım doktor belki de seni gaza getirmek için söyledi ama uslubu çok çirkin olmuş patavatsız adamın..bide sinir oluyorum şu zayıflar tombişlerin ruh hallerini hiç anlamadan dan dan laf söylüyolar yaa boğasım geliyo bi kaşık suda..
Eveeet kızlar gelelim banaa bende kaçamaklar yaptım iki gündür..salı günü misafirlerim geldi yatılı aniden geldiler yemek falan yapamadım bide tok gelmişler bizde onları aç bekledik nese bişe yemedik saat 10 gibi gece eşim pide yaptırdı geldi ama o açlıkla bir saldırmışım ki sormayınn..bide üstüne yarım kadayıp dolmasını hüplettimm..yürüyüşe de çıkamadık baharcımla..
dünde dişçideydik bütün gün eşime kanal yapıldı benim de diş taşlarım vardı çok dişlerim temizlendi..
yine iki öğün oldu..akşam yemeği dışarda yedik ama sadece tavuk ızgara salata ayran yedim ekmeksiz..hafif atlattım sanırım dünü..tartıya çıktım sonuç çok korktuğum gibi değil ama yarın için de bi iddaam kalmadı şuan itibariyle:))
YUPPPİİİİ :119:
Bİ KİŞİ DAHA ELENDİ LİSTEDENNN
kızlar buarada listemde öğlen ara öğünümde 1 porsiyon meyva yerine haftada 1 defa eti sticks çikolata ve akşam araöğünümde de yine haftda 1 defa danette çikolatalı puding veya light kazandibi yiyebiliyorum
[sıze=3]kızlar buarada listemde öğlen ara öğünümde 1 porsiyon meyva yerine haftada 1 defa eti sticks çikolata ve akşam araöğünümde de yine haftda 1 defa danette çikolatalı puding veya light kazandibi yiyebiliyorum [/sıze]
kız belki de blöf yapıyorum sende inandın hemen:))YUPPPİİİİ :119:
Bİ KİŞİ DAHA ELENDİ LİSTEDENNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?