Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse bebişler ben çıkarr herkesee ii günler yürüyüşe çıkıyoruzz:)))
yarın tartı günümüzz ii çalışmam lazıımm

dondurmayı çok aramıyorum canımda işte sütlü tatlı haftada bir yemeden duramıyorum onuda evde yapmamaya özen gösteriyorum yoksa o haftada 1, 2ye 3e çıkyor. bende genelde ya dışarıda ya da dershanede yemeden yana kullanıyorum hakkımı. çok fazla aralar olmuyor biliyorsun derslerde genelde haftada 1 çok yorgun düştüğümde çikolata hakkımı orda kullanıyorum
yok canım ya insan şekerli bir şey yedikçe hemen iştahı açılıyor ve bi şeyler daha yemek istiyor

ohhh tam bana göre ama ben haftada 1 değil maşallah hergün yiyorumm
son 1 saat 45 dakika :18::18::18::18:

hadii canımm inşallah bu sefer olacakk hem eşine çaktırmadan yap bu sefer sonuca ulaşınca çık karşısına...

var özlemcim silmedim evet görüşelim şu tantanam bitsin bu ay bütün 8 aya bedel bir ay okul dönemi açısından bütün ne var ne yok bu ayda ben ama şimdiden yoruldum

banucum (banu145145) neden bi diyetisyene gitmiyosun öyle milyarlarca verme bence bi yardım al bebiş içinn yap bunu tatlım

kizlar sagolun beni araniza aldiginiz icin :)
haklisin zaten benim icin önemli olan verdigim kilolari geri almamak,
ben cok cok kilo alip veren bi insanim, sürekli verip aliyorum, ama artik almak istemiyorum geri.
elbette cuma günleri tartilmaya bende katilmak isterim :) zaten kendime yeni tarti aldim internetten digital tarti,
simdikinde kac gram verdigimi felan göremiyorum iyi degil o.

Bugun sabah yediklerimi yaziyim bende
Sabah 1 ekmek yedim, kepekli ekmek diyosunuz galiba
üzerine biraz sürme peynir ama cok ince sürdüm
1 yumurta
azicikda beyaz peynir 2 catal batirdim valla :)
yarim bardak kahve :)

1 ekmekmi yoksa 1dilimmi .1 ekmekse çooooooook yemişsiniz

yarın durumumuzu nasıl bildireceğiz???
özelden mi? özeldense kime???
yoksa sayfayamı yazacağız??? ve saat kaçta???
ben şimdi işe gidicem ve ancak yarın sabahdönerim....
umarım işte boş kaldıkça bi şeyler yemem...
ilk haftam bu...
motivasyon lazım değil mi ama

her cuma 12 ye kadar kilo ve yapılan sporu bildiriyoruz ama listeye girmek için 2 hafta üst üste cuma günleri bildirim yapman ve düzenli paylaşım yapman lazım, özelden değil burdan yazıyoruz,Yena ve Beyzuş abla yapıyor listeleri

teşekür ederim... aslında en iddialı haftamdı bu
ama ben hiç spor yapamıyorum :26: :26: :26:

bi de son dakka golü
bir dilim browni yedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…