kız belki de blöf yapıyorum sende inandın hemen:))
Nesee artık bu hafta olmadı amaaa haftaya en birinci ben olucaammmm
dondurmayı çok aramıyorum canımda işte sütlü tatlı haftada bir yemeden duramıyorum onuda evde yapmamaya özen gösteriyorum yoksa o haftada 1, 2ye 3e çıkyor. bende genelde ya dışarıda ya da dershanede yemeden yana kullanıyorum hakkımı. çok fazla aralar olmuyor biliyorsun derslerde genelde haftada 1 çok yorgun düştüğümde çikolata hakkımı orda kullanıyorumNe güzel tatlı tatlı ara öğünler yaparsın canım. Ben tatlı yedıgım zamanlar genelde dısarda yıyorum cunku evde yersem tatlı ardından hemen acıkıyorum. Sende şekerle ilgili bi hastalık olmadıgı için rahat rahat yersin. Benım de haftada bir 3 top dondurma ya da sütlü tatlım var. Yaz da geldi en iyisi dondurma olur
amaç o zaten canım dengeli yiyerek kalıcı zayıflamak ve sağlıklı beslenmeyi öğrenmekayyy süpermişş yaa senin gibi diyet yapmaya ne varr hem ye hemde zayıfla harikaymışş:))
ohhh tam bana göre ama ben haftada 1 değil maşallah hergün yiyorumm[sıze=3]kızlar buarada listemde öğlen ara öğünümde 1 porsiyon meyva yerine haftada 1 defa eti sticks çikolata ve akşam araöğünümde de yine haftda 1 defa danette çikolatalı puding veya light kazandibi yiyebiliyorum [/sıze]
son 1 saat 45 dakika :18::18::18::18:
hadii canımm inşallah bu sefer olacakk hem eşine çaktırmadan yap bu sefer sonuca ulaşınca çık karşısına...
çok sagol canım benim gerçekten çok mutluyum kilolu olmanın sıkıntılarını en çok yaşayanlardan biride benim bi gün hiç unutmuyorum eşimin halası yurt dışında olur kendisi 45 yaşlarında felan yazlıktayız böyle görümcemler felan bende o sıralar 5 aylık felan hamileyim pantolonum kalın geldi dedim söyle ince tayt pijama türü bisey verin giyicem görümcemde dediki bizde yok halama sor belki onda vardır ayy kadın bana demez mi bacaklara bak benim taytım sana hiç olur mu kendide öyle cok zayıf biri değil daha cok kiloluydu biraz kilo vermiş halleriydi o haller bana o lafı dedi acayip sinirim bozulmuştu simdi bu ramazandan sonra gelcek görsün bakalım zayıfı şişkoyu o yüzden tatlım böle laflar duyarsanız daha çok hırs yapın faydası cok oluyo kücük görümcemde kiloluydu oda 7 8 sene önce bi 20 kilo verdi 73 kilodan 53 kiloya düştü hala korur kilosunu böyle şıkır şıkır giyinir süslüdür ayy bi heves ederdim ona ama az kaldı yaklaşıyorum bu yaz bende şıkır şıkır elbiseler giyicem etekler bluzlar giyicem darısı sizlerin başına inşallah
semirancım görürsün tabiki yeter ki iste neden görmüceksin ki bende 95 li kilolardan düştüm cok istedimmi biseyi olur tatlım ben buna cok inanıyorum görüşelim valla canım ya çok iyi olur gerçekten havalarda güzel gidiyo senin işlerin hafiflediği zaman araşalım numaran var bende benimde varsa sende boş olduğun bir hafta sonu buluşalım öptüm canım benim
yağmurgözlü gelmiş hoşgelmiş
hoşgeldin tatlımm:))
çok çabuk pes ediyosun dur bakalım vücudun neler olduğunu bi algılasın kendini hazırlasın
hem diyetin en önemli maddesi sabır biliyosun:)burda 10 kg için biryıl uğraşan arkadaşlar bile var
kısa zamanda çok kilo vermek o kiloların iki katı olarak sana dönmesi demek, yavaş yavaş acelemiz yok yeterki kurtulalım sağlıklı yaşamak için arada kendimizi ödüllendirerek ama cozutmadan yola devam cannıımm:)
cuma günleri tartı günümüz ve en iyi kilo verenlerden ilk 3 seçiliyo haftaya o listede olmaya ne dersin??:122::122::122:
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
kizlar sagolun beni araniza aldiginiz icin :)
haklisin zaten benim icin önemli olan verdigim kilolari geri almamak,
ben cok cok kilo alip veren bi insanim, sürekli verip aliyorum, ama artik almak istemiyorum geri.
elbette cuma günleri tartilmaya bende katilmak isterim :) zaten kendime yeni tarti aldim internetten digital tarti,
simdikinde kac gram verdigimi felan göremiyorum iyi degil o.
Bugun sabah yediklerimi yaziyim bende
Sabah 1 ekmek yedim, kepekli ekmek diyosunuz galiba
üzerine biraz sürme peynir ama cok ince sürdüm
1 yumurta
azicikda beyaz peynir 2 catal batirdim valla :)
yarim bardak kahve :)
hosbulduk :)
bisey sorcam ben bu sizin yaptiginiz seyi nasil yapcam,
hani yazilarinizin altinda cizelge cikiyor ya, kac kilodan kaca düsmek istiyorsunuz diye felan
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...eklenmesi.html
bu adrese gir türkçe ye çevirip yaparsın
her cuma 12 ye kadar kilo ve yapılan sporu bildiriyoruz ama listeye girmek için 2 hafta üst üste cuma günleri bildirim yapman ve düzenli paylaşım yapman lazım, özelden değil burdan yazıyoruz,Yena ve Beyzuş abla yapıyor listeleriyarın durumumuzu nasıl bildireceğiz???
özelden mi? özeldense kime???
yoksa sayfayamı yazacağız??? ve saat kaçta???
ben şimdi işe gidicem ve ancak yarın sabahdönerim....
umarım işte boş kaldıkça bi şeyler yemem...
ilk haftam bu...
motivasyon lazım değil mi ama
her cuma 12 ye kadar kilo ve yapılan sporu bildiriyoruz ama listeye girmek için 2 hafta üst üste cuma günleri bildirim yapman ve düzenli paylaşım yapman lazım, özelden değil burdan yazıyoruz,Yena ve Beyzuş abla yapıyor listeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?