Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bilemiyorum ben gecen sene kipadan parçası 5 liraya 5 takım bikini aldım ama bu sene nasıl olurlar bilmiyorum.

ya bilemiyorum ben gecen sene kipadan parçası 5 liraya 5 takım bikini aldım ama bu sene nasıl olurlar bilmiyorum.

evet öyle ucuz bıkınıler ındırım sıtelerınde de var. çok özenıyorum ben ama hayat boyu gıyemedım onlardan. dedıgım gıbı yuksek bel daha kılolu gösterır gıbıme gelıyo. gobısın cıksın bosver sankı herkes manken mı sahıl kenarında

saol canım benim darısı hepimizin başına inaşşaallhh
ya aslında düzenli yaparsam özlemcim gerçekten çok çabuk kilo veriyorum, ilk başladığımda 1 ay neredeyse hiç kilo vermedim sayılır ayı 1.5 kilo ile kapatmıştım sonra haftada 3 kilo verdiğimi biliyorum doktorum bile hayret içinde kalmıştı
metabolizmamı düzensiz ve dengesiz beslenerek ben bozmuştum aslında, şimdi düzene yavaş yavaş gidiyor
bu hafta harfi harfine uyup yapabilirsem sporduda aksatmadan yapıcam bakalım inşallah 2 kilo ya da ona yakın bişey veririm
dediğin gibi ne kadar yüksek hedef daha doğrusu gerçekçi hedefler diyelim o kadar sağlam ilerleme diye düşünüyorum senin düşündüğün gibi
birde stres kilo vermemi engeliyor sanırım, kpss stresi yaza girdim aman yağlarım görünmesin stresi, aman kaçamak yaptım kilo alıcam mı stresi, yok işte kilo vericem mi stresi stres stres stress doğal olarakta bu kadar düşününce veremiyorum
eski sisteme döndüm yine düzeldim diyelim dahar doğrusu
ben uyarım programıma kaçamaklarımıda o bir öğün serbest kısmına saklarım sonra giden kilo kar diye bakıcam ki stres yapmasın narin vücudumda yağlarımı salı versin

ben marc and sepencer de gördüm bir bikini onu alıcam. altı baya yuksek bel(benim çatlak ve sarkık göbumu saklar) ustude baya toplayacak gibi memişleri...
özlemcimn hayırlı olsun buarada bikinin atladım onu canım
nasıl bişey resmi falan yok mu merak ettimm

birde mutlunun dediği doğru ya orda çok güzel bikiniler var, biz 2 hafta önce baktık 160 tı zaten öyle pahalı değildi, ama istanbul ankara fiyat değişir mi bilemiyorum
birde outleti varsa belkide ucuz olur. ben geçen sene kom dan mayo aldım 160 tl yee hatta kuzenim dalga geçmişti, sırtını açsaydın bari diye artık kendimi nasıl kamufle etmek istediysem biraz yüksekçe bir sırt almışım ama önü çok güzeldi ay zaten ne alırsam önden güzel duruyor arkaya bakmayın
acaba bir yazımı hazırlasam her kıyafette kullanabilirim. aynen şöyle; "öne dikkat arkaya bakma" ayy eğlendim yine kendi kendime

benim de önden iyi yandan bakmasınlar...

Şekerım 160 pahalı olmaz mı kız. Indırım sıtelerınde ne guzel bıkınıler var. Ben su an 40 bedenım ama ıste ustten olmuyo be tatlım. Zayıflasam da olmayacak yani. Mayo ben gıyemıyorum, ıc astarları kaldırmıyo daha sarkık duruyo.Bıkınıyı sevıyorum ama ıste dedıgım gıbı cok zor buldum. Resmı yok sekerım de üstü sıyah beyaz normal sutyen seklınde altı demırlı ama içi boş, askıları kalın bıraz ama babane tipi değil, altı tamamen sıyah ama onunde boncuklu beyaz bi ipi var. Bir de morhipodan 40 lıraya aynı markanın düz sporcu bıkınısını aldım, bi özelliği olmayan bişey ama yedek olsun dıye almıstım. Malum tek bıkınıyle olmuyo. Bedenını bılmeden aldım 42E aldım, bakalım eger cok buyuk gelmezse ıade etmem.

Bu arada sen baska markalara da bakabılırsın, her markanın cok guzel mayoları var sadece Kom değil. Senın cicikler de normal gözüküyo olur yani çoğu

Yarın salim kafa ile bir düşüneyim bakalım, eskiden olsa spor devlerinde (Puma, Nike vb.) yönetici tanıdık çoktu, onlar bireysel sporculara sponsorluk yapıyorlar, en azından malzeme ve ekipman sağlıyorlar... ama şimdi kimbilir nerededir herkes, düşüneyim sağa sola söyleyeyim yine de...
Büyüktü canım, büyüktü. O bedene göre epey büyüktü, sen hatırlamazsın belki benim ergenlik yıllarımda bir Samantha Fox vardı, kabusumdu benim kabusum :))

Banucuğum hoşgeldin. Hayal kırıklığı ve üzüntü insanda daha fazla yeme dürtüsü yaratıyor ne yazık ki. Bir psikolojik danışmanla görüşme ihtimalin var mı, iyi birini bulsan belki bu dönemi daha kolay atlatmana, diyete konsantre olmana yardımcı olur?

Senin kilo aralığında, iyi bir motivasyon ve sağlıklı bir beslenme planıyla 3 ayda 15 kg kadar verebilirsin diye biliyorum. İnan bu 15 kilo çok fark yaratır tedavinde. Ki yanılmıyorsam sen daha önce ciddi kilo vermiştin kendi çabalarınla, bu süreci çoğumuzdan iyi biliyorsun...

Doktorunu da eleştirmeden geçemiyeceğim. Söylediklerinde doğruluk payı olabilir, hatta kendince senin iyiliğini düşünüyor olabilir ama başka şekilde ifade etseydi keşke. Yapıcı şekilde anlatsaydı senin de motivasyonun farklı olurdu bence.

Zor ve yıpratıcı dönemler hepimizin hayatında oluyor ama sabahsız gece mi var? Herşey yoluna girer, kilolarını verir ve sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin dilerim.

...

Birkaç mesaj atıp yatayım ben artık, sizlere iyi geceler diliyorum. Yarın sabahki diyetisyen randevusu için endişeliyim. Demoralize olmak istemiyorum, insanın da elinde olmuyor. Neyse gidip göreceğiz artık. İyi uykular, mutlu yarınlar

sabah:4 kayısı 1 su bardağı süt kahvaltı:yarım yağlı peynir,bal ve 3 dilim çavdar ekmeği daha sonra dışarı çıktım 1:30 da eve geldiğimde saat tam 7:30 du ama artık bayılacak gibi oldum yani bol bol yürüdüm daha sonra sahilde zayıflama aletleriyle 1 saat hareket yaptım daha sonra 4 kaşık sebze yemeği ve 1 çay bardağı yoğurt 2 dilim ekmek yedim daha sonra arkadaşımın kuranı vardı ordada küçük bir kase keşkek (biliyormusunuz bilmiyorum)ve 4 tane sigara böreği yedim yağda kızartılmış değilde fırında yapılmıştı...başkada bişey yemedim.bugün kendime pek ara öğün yapamadım çünki yürürken hiç acıkmadım...bugünüm bayağı yoğun geçti anlayacağınız çooooookkkkk yoruldum...neyse sizi daha fazla sıkmayayım iyi geceler kızlar...

iyi geceler kızlar bu saatte uykulu uykulu bakmak istedim zaten pek fazla zaman ayıramıyorum diyetimede sadık kalamıyorum nasıl toparlanacağımı bilemiyorum...

gözümden uyku akıyor ama banucum mesajını gördüm ve yazmak istedim ne olur üzme kendini olurmu,biliyorsun aynı şeyleri yaşadım her kilo ver denildiğinde kendimden nefret ettim her diyete uyamadığımd akızdım kendime ve 135lerden 112lere düştüğüm anda gebe kaldım tabikide zayıfla sağlığın için moral olması için bebek için zayıfla ama benim yaptığımı yapma yıprtama kendini ,bak ben şu anda naz 3 yaşını bitiriyor ama 3 senedir bütün hayatım bitti sayılır allahın gücüne gitmesin allah kimseye aratmasın ama çok hutsuz bir kızım var onun hakkında konuşmaya bile korkuyorum inan bugüğn tombala günüm vardı gittim oynatmadı beni uyumadı sinirlerim yıprandı yine yapmdığını bırakmadı bana, bak 6 aydır psikolojik tedavi görüyorum ama düzelemiyorum bir avuç hap içiyorum yok yok bütün vücudum da sarsıntılar var geçmiyor geçmiyor sağlık gibisi yok sürekli kalp çarpıntılarım var birgün sabahta çarpıntı olmadan uyanmayı özledim inanki....
şu anda sakinleş canım benim hemen yürüyüşe spora ve diyetine başla yavaş yavaş su anda tüp bebeği bebek olayını aklına getirme sağlık için zayıflıyorum diye düşün inan belkide kendiliğinden gelicektir,inan kafamdan attığım anda artık ben hiç bir zaman anne olamıyacağım dedim ve 5 ay sonra gebe kaldım kaçıncı anlatışım ama üzülme artık ....

Yeter artık deyip kolları sıvayanlardanım ben de. 1.73 boyum ve şu an 94 kiloyum önünü alamıyorum. Diyete başladım ve tahminimce bir hafta içerisinde motivasyonum düşecek gaza gelmeye ihtiyacım var

hoşgeldin canımm , en azından 3 hanelere çıkmadan gelmişin , yani erken teşhis hayat kurtarır şekerimm , hadi bakam kolay gelsinn

Elifimmm en azından + ları kışkışlamışsın , olacak kuzummm inanıyorum sana, aferin sana afferriiinnn

iyi geceler kızlar

ben geçmişi okuyup gelene kadar gitmişsiniz

bugün yine 4 de işbaşı yaptım ve hala uyumadım

ilginç bir şekilde 4 de işe gitmek bana yorgunluk vermiyor

saçmalama modundayımmmmm........

cnm Allah kolaylık versin sana artık alıştı bünyen ee normal geliyor saçmalamıyorsun vücut saatini şaşırdı alıştı normal geliyor sanaaa

cnm Allah kolaylık versin sana artık alıştı bünyen ee normal geliyor saçmalamıyorsun vücut saatini şaşırdı alıştı normal geliyor sanaaa

anormal olan benim

diğer erkek arkadaşlar 11 gibi eve geldikten sonra yatıp uyumuşlar akşama kadar

bense öğlen 10 dakika içim geçti dahada uyuyamadım

anormalimmmmmmmmmmm

-----------------------------

sen nasılsın tatlımm ?

Meraba kizlar ben uzun zamandir kk ya girmiyorum
bu topikde de bugun sabahtan beri yazdiklarinizi okudum,
ve bende insallah size katilmaya karar verdim. :18:
24 yasindayim ve kendimi bildim bileli kiloluyum
107,5 leri görmüs bir insanim ve ozamanlar tabi cok asiri kötüydüm,
89larida gördüm ama malesef koruyamadim kilomu gecen ki$ geri aldim verdiklerimi
ve suan 97 kiloyum
hedefim suan 80lere düsmek, 89 u bile görsem dünyalar mutlusu olcam yani o derece
asagi yukari 1 bucuk haftadir diyet yapiyorum, özel bir diyet degil ama yememe cok cok dikkat ediyorum
ama 1 kilo bile vermemisimki
gerci haftaya adetim gelcek belki o yüzdende olabilir.
kisacasi kisa zamanda cok kilo vermek istiyorum, insallah basarili olurum

hoşgeldin aramıza doğru adrestesin azmin daim olsun

herkese günaydın
dün tüm gün başım ağrıdı gece de tavan yaptı hala hafiften devam ediyor uykusuzum anlayacağınız üzere
kızları göndereyim ben de çıkacağım önce kardeşime orda kahvaltı yaptıktan sonra da çarşı işlerimiz var

Günaydın Kızlar

Dün tutulan boynum hala acıyor yahu adam akıllı uyutmadı beni

Şimdi limonlu ılık suyumu içeyimde sonra yürüyüşümüze gidelim Mirayımla Dün konuştuk mirayla dün yürüyememiş olmanın verdiği gazla 2 tur atalım mı dedi Ben canıma susamadım valla zatrn ortalama 75-90 dakika sürüyor 2 katı beni bitirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…