Sağol Asumancığım, benim pek parlak geçmedi500 gr vermişim, artıda olmamam iyi sayılır gene, hafta içinde listeme uyamadığım 3 gün oldu. Ama bari hepsi yağdan gitseydi, o da yok.
Listem gene kuş gibi ya da bana öyle geliyor. Artık keki, dondurmayı da geçtim normal yemek, çorba filan istiyor canım ya. Söyledim de ona, posa diyetinde bir öğünü sebze yemeğine çevirdi. "Yediklerim az olduğu için yağlar direniyor olabilir mi?" dedim. Böyle düşünüyorum açıkçası. "Yetmişli kilolardasınız, kilonuza göre çok az bir diyet vermiyorum size" dedi. Ben zayıflamanızdan ziyade göbek bölgesindeki yağların direncini kırmaya yönelik bir program uyguluyorum dedi, bu hafta biraz yüklenelim, iyice direnci kırılsın" filan fıstık birşeyler söyledi. 2 gün posa diyeti 2 gün protein üzerine 2 gün daha posa diyeti verdi !!
Şu yağ-kas-su ölçümünü yapan alet ufak bir slip kağıdı veriyor, kredi kağıdı slibi gibi. Orada değerlerin (yanında da ideal oranlar) yazıyor. Benim eski diyetisyen ondan bana da verirdi, bu kendi dosyasına koyuyor. Bugün bir kopya istedim, kopyası yokmuş, ben iyice incelemek istiyordum. Diyetisyene sordum özet bilgi verdi, 3 haftada 2.2 kg vermişim, sadece 1.2 kg yağdan. Gene de ilerliyorum bir şekil...
İyi akşamlar güzel hanımlar...
Herkes iyidir umarım.Ben 2-3 gündür diyetime ağır sabotajlar yaptığımdan menümü paylaşamıyorum.Anlamışsınızdır zaten.
Yarın için;tartıyı sabunlu bezlerle silip parlatmayı ve üzerine dantel örtü sermeyi planlıyorum.Belki bu bir işe yarar.Sonuçta tartıda olsa yalakalıktan anlar belki..
Beyza ablacım bizim tartıyı ben hıc sılmedım tozlu acep ondan mı kötu davranıyo bana:))
maşallah özlem azmin elinden kurtuluş yok ama azim yetmiyor değil mi sabır lazımmKızlar bugun morhıpo dan aldıklarımızın bazıları geldı. Bıkını almıstım, canta almıstım ve esıme bıseyler almıstım. Esıme aldıgım 2 tısort olmadı onları gerı gonderıcem. Bır de Trıumpdan sade bı bıkını almıstım. 42E beden aldım ama arkası buyuk geldıgı ıcın goguslerımı toplamadı. Keske bır beden kucuk alsaymısım. Onu da gerı gonderıcem. Iade olayında kargo ucretı morhıpoya aıtmıs. 42 bedenlerın buyuk gelecegı gunlerı de gordum ya . En son 19 yasımda 30 beden kot gıymıstım mavıden.
İyi akşamlar güzel hanımlar...
Herkes iyidir umarım.Ben 2-3 gündür diyetime ağır sabotajlar yaptığımdan menümü paylaşamıyorum.Anlamışsınızdır zaten.
Yarın için;tartıyı sabunlu bezlerle silip parlatmayı ve üzerine dantel örtü sermeyi planlıyorum.Belki bu bir işe yarar.Sonuçta tartıda olsa yalakalıktan anlar belki..
maşallah özlem azmin elinden kurtuluş yok ama azim yetmiyor değil mi sabır lazımm
ablam benim güzel ablam ben de regliden şiştim sabah ne gelir bilmem ama sanırım ben de tartımı parlatacağım şolee güzelce hemideeeeee
bugün yürüyemedim bir de üstüne akşam yemeğini fazla kaçırdım yarım kaşarlı pide bolca mücver yedim 1 bardak ayranla beraber
mücver fırındaydı tabii ve de tam buğday unlu ama çok yedim yaa
yav o ne afiyet olsun sen biliyorsun benim vukuatları...
Ya bu bikini mevzusunu actiniz, ben de heveslendim, mayo bakiim bari dedim... İcinde kendimi dusunup uzuldum... Nedir bu bunye ya....
kızlarrr,
ben yıne bir klasık olan perşembe sabahı toriuma gittim h&m resmen dağıttık 1-2 sey bu sefer oldu aldım bir ara cicişlerimle resim koyarım haftaya falan birazda eksi olursa ne guzel olur. haftaya uyanlar olursa bir bayrampaşa forma gidebiliriz. yaza merhaba buluşması yapar göbuleri tokuştururuz. 2 kişiyi de alabilirim bizim buralardan gelebilecek. gideriz yavaş yavaş...
şimdi bugunun menusune,
sabah 2 dilim light kepek ekmekle tost, 3 küçük salatalık.
ara- 4 adet sunta büskivi
öğle çorba, az ekmek karışık salata el kadar et.
ara 2 galeta 2 bardak ayran- yarım muz...
akşam 1 kase yayla çorbası 1 dilim ekmek kocaman marul salatası
ara 1 meyva(kividir bişeydir)
sabah 87 civarı bişi görünce pek mutlu oldum inşallah yarın - bildirim yapacağım...
ayrıca istediğim ayakkabıları hatta mazayı buldum tüm ayakkabılar benim tontiş ayaklatıma tasarlanmış gibi hissttim hem spor hem şık hem hanım hanımcık. bayıldım. en az 10 cift dusunmeden alırım dedğim ayakkabıbuldum buldum da neyazıkki pahalı....bekliyeceğim indirimi,magaza beta, ayakkabılar 120 den 200 kadar gıdıyor. cantalar falan da çok guzel aklım kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?