- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Anaaaaaaaa az daha unutuyordum çok matah bir rakam değil ama sporumuda bildireyim bari
Topu topu 90 dakika ama hiç yoktan iyidiren azından açılışı yaptım
Birde şimdi sağlık ocağını aradım hormon tahlilleri için pazartesi sabahı gel doktora durumunu izah et bir iki hormon tahlili haric hepsini yaptırabilirsin burada deditsh, troid, açlık, tokluk falan bakılıyormuş.
Ayşşşeeeee hangilerine baktırmam lazım sen bilirsin yada geçen sefer yaptırdığım tahlilimi götürsem bunlara tekrar bakılmasını istiyorum hesabı :44::44:
Aynen hatta yolumun ustunde kuafor var hergun beni goruyorlar bir guluyorlar bir guluyorlar bir birlerini durtup. Hatta bi tanesi yanimdan gecerken taklidimi bile yapti
aynen yenaya katılıyorum mutlucumaçsınlar bir taraflarına gülsünler diyeceğim ben..
mutluuu
bi sonraki kontrolüm 17 mayısta
dalokayın doğum günü uğur getirecek bana inş.
en az -3 olucam 2 haftada
Kızlaaarrr bana güneş kremi önerebilirmisiniz :26: çooook pahalı olmasın lütfenböyle güneş lekelerine çillerede iyi gelirse çok sevinirim
Cuma izin günüm bir kaçamak hakkım var canım halka tatlı istiyor gidip ökkeşustadan alıcam valla 2 tane kesin yerimGeçen gün kimdi o renkli renkli tulumbalar yiyen ordan aklımdan kalmış yemezsem şişecek biryerlerim yesem de şişecek ya neyse
canım acayip cacık istiyo yaa bol sarımsaklı
öğlen yapıcam ama sarımsak yok sarımsaksız yiyecem
özlemcim havalardan sanırım canım yaKızlar benım karnım bıldıgınız 6 aylık hamıle gibi şişti. Biri hava basıyo bana sanki
Ben senden eminim canım olacaksın. Yaşın daha çok genç, 30a geldıgınde metobalızmanın yavasladıgını göreceksim, mutlaka cok ıyı degerlendır bu yaşlarını.
Sahilde yürüyorum dediğin nerde yürüyosun canım. Beylikdüzünde mi?
sarımsak koymıcağım zaman ben salatalığı rendeliyorum canım suyunu salıyo sanki sarımsaklı gibi gelio o bana..nane de serpiyorum üstüne hatta kepekli ekmekleri küçük küçük kızartıp kıtır kıtır içine atıyorum öğün yerine yiyiyorum bazen
cnm eskileri de götür yanında mutlaka bakar ona
ama mesela
hemogram, glukoz, üre, kreatinin, alt, ast,calsiyum, total protein, albümin, total kolestrol, hdl ve ldl kolestrol, trigliserid, demir, demir bağlama, b12, folat, ferritin, insülin, kortizol, HBa1C (son 3 aylık şeker), tsh, ft3,ft4 aklıma gelenler doktorun onun dışında bütün hormonlara baksın bakılabilen
Çok sağ ol canım zahmet olduHepsini bir kağıda yazdım ve eski tahlilerimin olduğu dosyaya ekledim
Pazartesi sabahı Allahın izniyle doktorda cinslık yapmazsa yaptırıcağım tahlilleri bakalım düzelmişmi ne olmuş. Şu kronik bağırsak grevinede bir çare bulur belki
açsınlar bir taraflarına gülsünler diyeceğim ben..
Offf ben niye dikkat edip yürümeme rağmen bu kadar az kilo veriyorum:44:
Öğleden sonra doktor randevum var bakalım neler diyecek. Bu arada kızlar benim gittiğim hastanede 2 tane endokrin doktoru var ben 1 senedir başladığım doktorla devam ettim ama kadın bana ne hastalığımla ilgili bir açıklama yaptı ne de böyle ilgisiz falan zaten acayip kalabalık oluyor içerde 3 tane hasta oluyor sadece tahlil istiyor tahlillere bakıp tekrar glukofen yazıyor. Bende bugün netten diğer endokrinci doktora randevu aldım kapıları yanyana acaba sorun olurmu yeni doktor bana dermi 1 senedir o ilgileniyorsa ona git falan dermi :26: bilemedim ya :44:
mutluuu
bi sonraki kontrolüm 17 mayısta
dalokayın doğum günü uğur getirecek bana inş.
en az -3 olucam 2 haftada
canım mutlunun listesini uygulasana sen
bak bence tahlillerini yaptır ve git bi dyetisyene
özel gop hastanesi yakın diğilmi sana sor ücretini bi istersen
inşallah canım, inşallah benim de -3 olur o gune kadar... ben de önümüzdeki hafta iyi bir sayı yakalarım gibi geliyor adet haftamdı bu hafta haftaya toparlanır vucudum.
Canım zaten mutlunu listesine başladıminşallah haftaya faydasını görmeye başlarım
Evet hastane yakın hatta diyetisyen üçreti 75 lira ama hamileyken kadına gitmiştim resmen listeyi önüme koydu al bunu yap işte demişti hatta ben peki bu liste işime yarar mı malum PKO var insülin var diye gırtlağını tutarsan yarar demiştiçok sinir olduğum halde bir daha ne zaman geleyim dediğimde gelmesende olur demişti uyuz hatta aynı akşam kadın doğumcuma şikayet ettim adam sinirlendi bunun hesabını sorarım dedi
Kadın gel bedava bakıcağım dese gitmem ona. Gop devlet hastanesinde diyetisyen varsa ona gideceğim inşallahönce bir tahlillerimi yaptırayım elimde olsunlar.
Canım zaten mutlunu listesine başladıminşallah haftaya faydasını görmeye başlarım
Evet hastane yakın hatta diyetisyen üçreti 75 lira ama hamileyken kadına gitmiştim resmen listeyi önüme koydu al bunu yap işte demişti hatta ben peki bu liste işime yarar mı malum PKO var insülin var diye gırtlağını tutarsan yarar demiştiçok sinir olduğum halde bir daha ne zaman geleyim dediğimde gelmesende olur demişti uyuz hatta aynı akşam kadın doğumcuma şikayet ettim adam sinirlendi bunun hesabını sorarım dedi
Kadın gel bedava bakıcağım dese gitmem ona. Gop devlet hastanesinde diyetisyen varsa ona gideceğim inşallahönce bir tahlillerimi yaptırayım elimde olsunlar.
Ayy gec adet olmamam lazımmm. Geçen sene ben de ablan gibi geç oldum ama temmuz ayında. Tatile gidecektik 2,3 hafta gecıkınde adet getirici bi ilaç aldım mecburen. Aslında zararlıymıs ama bütün tatilim mahvolcaktı. Tatile gıtmeden 2 gun once oldum allahtam. Zaten benım taş çatlasa 3,4 gün sürüyoözlemcim havalardan sanırım canım ya
bende adet olmadan önce bedenim bana dar geliyordu resmen, inanılmaz şişkindim
birde herkes havalardan yine sanırım ya geç adet oluyor ya da erken, mesela ben erken oldum ablamda 2-3 hafta geç oldu nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?