Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlaaarrr bana güneş kremi önerebilirmisiniz :26: çooook pahalı olmasın lütfen böyle güneş lekelerine çillerede iyi gelirse çok sevinirim

Cuma izin günüm bir kaçamak hakkım var canım halka tatlı istiyor gidip ökkeşustadan alıcam valla 2 tane kesin yerim Geçen gün kimdi o renkli renkli tulumbalar yiyen ordan aklımdan kalmış yemezsem şişecek biryerlerim yesem de şişecek ya neyse

cnm eskileri de götür yanında mutlaka bakar ona
ama mesela
hemogram, glukoz, üre, kreatinin, alt, ast,calsiyum, total protein, albümin, total kolestrol, hdl ve ldl kolestrol, trigliserid, demir, demir bağlama, b12, folat, ferritin, insülin, kortizol, HBa1C (son 3 aylık şeker), tsh, ft3,ft4 aklıma gelenler doktorun onun dışında bütün hormonlara baksın bakılabilen

Aynen hatta yolumun ustunde kuafor var hergun beni goruyorlar bir guluyorlar bir guluyorlar bir birlerini durtup. Hatta bi tanesi yanimdan gecerken taklidimi bile yapti

açsınlar bir taraflarına gülsünler diyeceğim ben..
aynen yenaya katılıyorum mutlucum
onlar insancık biliyorsun o yüzden canını sıkma

bizim burda annemin bir arkadaşı var, sürekli yürür ve ilk başladığında benim kilomdaydı kesin belkide daha fazla, herkes dalga geçiyordu, annemde kendilerine baksınlar diyip duruyordu, 1 sene sonra inanılmaz zayıfladı 65 falandır zannımca şuanda, ve herkes şimdide ay ne güzel yürüyor sağlıklı yaşam falan moduna girdi, birde annem dediki zayıflamak için yürümemiş aslında şekeri varmış doktor bol bol yürüyeceksin demiş en iyi ilacı odur demiş, millet dışardan bilip bilmeden konuşuyor işte,
yani diyeceğim o ki sen takma onları, 1 seneye bile kalmayacak senin kilo vermen, ondan sonrada taklidi yapmak yerine böyle baka kalacaklar.

mutluuu
bi sonraki kontrolüm 17 mayısta
dalokayın doğum günü uğur getirecek bana inş.
en az -3 olucam 2 haftada

Ben senden eminim canım olacaksın. Yaşın daha çok genç, 30a geldıgınde metobalızmanın yavasladıgını göreceksim, mutlaka cok ıyı degerlendır bu yaşlarını.

Sahilde yürüyorum dediğin nerde yürüyosun canım. Beylikdüzünde mi?

İki tane çok arkadaşım bi tanesi yeter bence
Güneş kremi bana da lazım aslında yürürken yanıyoruz geçenlerde bi arkadaşım yüzünde tüp mü patladı noldu çok yanmışsın dedii..bi taneside haftasonu tatilinden mi geldin dedi.hee dedim sade yüzümü yaktım boynuu sarıpellerim bile yandı valla alyans iz yaptı parmağımda şimdiden yazın ne hallere gelcez bakalım

canım acayip cacık istiyo yaa bol sarımsaklı
öğlen yapıcam ama sarımsak yok sarımsaksız yiyecem

sarımsak koymıcağım zaman ben salatalığı rendeliyorum canım suyunu salıyo sanki sarımsaklı gibi gelio o bana..nane de serpiyorum üstüne hatta kepekli ekmekleri küçük küçük kızartıp kıtır kıtır içine atıyorum öğün yerine yiyiyorum bazen

Kızlar benım karnım bıldıgınız 6 aylık hamıle gibi şişti. Biri hava basıyo bana sanki
özlemcim havalardan sanırım canım ya
bende adet olmadan önce bedenim bana dar geliyordu resmen, inanılmaz şişkindim
birde herkes havalardan yine sanırım ya geç adet oluyor ya da erken, mesela ben erken oldum ablamda 2-3 hafta geç oldu nerdeyse

bundan sonra herşey güzel olacak cnm inşallah
bu zamanlar geri gelmicek malesef
dediğin gibi değerlendirmek şart
büyükçekmece yada gürpınar canım

evde olsam bol sarımsaklı yerimde iş yerindeyim cnm
minicik doğrayıp atıcam yoğurdun içine salatalığı

Çok sağ ol canım zahmet oldu Hepsini bir kağıda yazdım ve eski tahlilerimin olduğu dosyaya ekledim
Pazartesi sabahı Allahın izniyle doktorda cinslık yapmazsa yaptırıcağım tahlilleri bakalım düzelmişmi ne olmuş. Şu kronik bağırsak grevinede bir çare bulur belki

canım mutlunun listesini uygulasana sen
bak bence tahlillerini yaptır ve git bi dyetisyene
özel gop hastanesi yakın diğilmi sana sor ücretini bi istersen

Offf ben niye dikkat edip yürümeme rağmen bu kadar az kilo veriyorum :44:

Öğleden sonra doktor randevum var bakalım neler diyecek. Bu arada kızlar benim gittiğim hastanede 2 tane endokrin doktoru var ben 1 senedir başladığım doktorla devam ettim ama kadın bana ne hastalığımla ilgili bir açıklama yaptı ne de böyle ilgisiz falan zaten acayip kalabalık oluyor içerde 3 tane hasta oluyor sadece tahlil istiyor tahlillere bakıp tekrar glukofen yazıyor. Bende bugün netten diğer endokrinci doktora randevu aldım kapıları yanyana acaba sorun olurmu yeni doktor bana dermi 1 senedir o ilgileniyorsa ona git falan dermi :26: bilemedim ya :44:

açsınlar bir taraflarına gülsünler diyeceğim ben..

ne diyim yenam onları gulerken görünce ben de gulup geçiyorum. komik yahut değil sağlığım için istikrarla yuruyorum. ama onlar istikrarla beni her gördüklerinde birbirlerine beni göstermeleri şaşırtıcı. geliyor deli diyorlardır iş yok guç yok...

cnm hasta hakları diye bişey var
doktor seçme hakkımızda var ama ona rağmen bu devlet hastanelerinde pek mümkün olmuyo
ben bu yüzden burda bi çok kez hemşire ve hekimle tartıştım
hasta geliyo memnun kalmıyo diğer dr.a gitmek istiyo ama yok ona geldin ilk diye değiştirmiyolar hekimlerde kabul etmiyo malesef
umarım senin dr.un bişey demez de bakar sana

mutluuu
bi sonraki kontrolüm 17 mayısta
dalokayın doğum günü uğur getirecek bana inş.
en az -3 olucam 2 haftada

inşallah canım, inşallah benim de -3 olur o gune kadar... ben de önümüzdeki hafta iyi bir sayı yakalarım gibi geliyor adet haftamdı bu hafta haftaya toparlanır vucudum.

canım mutlunun listesini uygulasana sen
bak bence tahlillerini yaptır ve git bi dyetisyene
özel gop hastanesi yakın diğilmi sana sor ücretini bi istersen

Canım zaten mutlunu listesine başladım inşallah haftaya faydasını görmeye başlarım
Evet hastane yakın hatta diyetisyen üçreti 75 lira ama hamileyken kadına gitmiştim resmen listeyi önüme koydu al bunu yap işte demişti hatta ben peki bu liste işime yarar mı malum PKO var insülin var diye gırtlağını tutarsan yarar demişti çok sinir olduğum halde bir daha ne zaman geleyim dediğimde gelmesende olur demişti uyuz hatta aynı akşam kadın doğumcuma şikayet ettim adam sinirlendi bunun hesabını sorarım dedi
Kadın gel bedava bakıcağım dese gitmem ona. Gop devlet hastanesinde diyetisyen varsa ona gideceğim inşallah önce bir tahlillerimi yaptırayım elimde olsunlar.

menümü paylaşayım kızlar
sabah:
2 dilim unu denge lıght ekmek
2 salatalık
2 domates
1/2 yumurta
5 fora lıght zeytin
3 sivribiber
50 gr. yarım yağlı peynir

ara : yok (2 hafta sabahla öğle arası ara yapmıcaz)

öğle:
1 porsiyon (8-10 kaşık) taze fasulye
190 gr. danone lıgt yoğurt içine 2 salatalık doğradım minicik
1 domates

ara:
10 adet çilek
1 kutu sade activia

akşam için ya öğleyle aynı olur yada
ızgara tavuk yaparım

inşallah canım, inşallah benim de -3 olur o gune kadar... ben de önümüzdeki hafta iyi bir sayı yakalarım gibi geliyor adet haftamdı bu hafta haftaya toparlanır vucudum.

inş. cnm
benim de haftaya bildirim içaçıcı olmıcak pek
çarş. adet günüm çünkü ama olsun bundan sonra hep - olucak inşallah
yeni bir hayatta kız diyodu ya hani ben de aynısını diyorum
BEN KENDİME NAPIYORUM BÖYLE!!!

benim ilk diyetiyen gibi dengesizmiş o da neyse cnm araştır git bence birisine doğru bildiğimiz çok yanlış var çünkü

ben geçen sene yoğun emzirirken diyetisyen listelerine ihtiyaç duymadan kilo verdim. 25 kilo civarı. ama bırakır bırakmaz almaya başladım. bu sene de 4-5 kilo verip tıkanınca tum laflarımı yutup diyetisyene gittim. çok matah değil, hatta uzun uzun da yazdım. ama en aptal listeler bile bizim yaptığımızdan daha iyi. çünkü biz ya deli gibi yıyoruz ya hiçbirşey yemiyoruz. sonra da diyoruz ki neden olmuyor. benim buyuk 2 hatam "aaa ne olacak 2-3 kaşık fazladan yemekten, 1 kase fazla çorbadan, 1-2 dilim fazladan peynirden... "deyip deyip gözüm doymadıkça sözde masumları sınırsız tuketmemdi. ve ara öğün yapmayıp öğünleri abartmak yahut az yiyip kuruyemişe falan dadanmak... özetle sınırsız tuketilecek hiçbişy yokmuş... 2 saatte bir yemekte her yemekte salata tuketmekte muhim. yoğurt-sut-et-ekmek hepsi dengeli tuketiliyor...

Ayy gec adet olmamam lazımmm. Geçen sene ben de ablan gibi geç oldum ama temmuz ayında. Tatile gidecektik 2,3 hafta gecıkınde adet getirici bi ilaç aldım mecburen. Aslında zararlıymıs ama bütün tatilim mahvolcaktı. Tatile gıtmeden 2 gun once oldum allahtam. Zaten benım taş çatlasa 3,4 gün sürüyo

ama öyle böyle değil karnım yaa. Her tarafım şiş değilde sadece karnım şişdi davul gibi. Acaba sürekli salata yiyorum o mu dokundu. Çig sebzeleri sindirmekte zorlanıyorum ben ama o kadar da şişmez sanırım. Dediğin gibi havalardan da olabilir ama bu havalar niye bi tek şişkolara dokunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…