Ayy gec adet olmamam lazımmm. Geçen sene ben de ablan gibi geç oldum ama temmuz ayında. Tatile gidecektik 2,3 hafta gecıkınde adet getirici bi ilaç aldım mecburen. Aslında zararlıymıs ama bütün tatilim mahvolcaktı. Tatile gıtmeden 2 gun once oldum allahtam. Zaten benım taş çatlasa 3,4 gün sürüyo
ama öyle böyle değil karnım yaa. Her tarafım şiş değilde sadece karnım şişdi davul gibi. Acaba sürekli salata yiyorum o mu dokundu. Çig sebzeleri sindirmekte zorlanıyorum ben ama o kadar da şişmez sanırım. Dediğin gibi havalardan da olabilir ama bu havalar niye bi tek şişkolara dokunuz
ben geçen sene yoğun emzirirken diyetisyen listelerine ihtiyaç duymadan kilo verdim. 25 kilo civarı. ama bırakır bırakmaz almaya başladım. bu sene de 4-5 kilo verip tıkanınca tum laflarımı yutup diyetisyene gittim. çok matah değil, hatta uzun uzun da yazdım. ama en aptal listeler bile bizim yaptığımızdan daha iyi. çünkü biz ya deli gibi yıyoruz ya hiçbirşey yemiyoruz. sonra da diyoruz ki neden olmuyor. benim buyuk 2 hatam "aaa ne olacak 2-3 kaşık fazladan yemekten, 1 kase fazla çorbadan, 1-2 dilim fazladan peynirden... "deyip deyip gözüm doymadıkça sözde masumları sınırsız tuketmemdi. ve ara öğün yapmayıp öğünleri abartmak yahut az yiyip kuruyemişe falan dadanmak... özetle sınırsız tuketilecek hiçbişy yokmuş... 2 saatte bir yemekte her yemekte salata tuketmekte muhim. yoğurt-sut-et-ekmek hepsi dengeli tuketiliyor...
ayy valla bende anlamadım sanırım havanın bile biz şişkolara garezi varAyy gec adet olmamam lazımmm. Geçen sene ben de ablan gibi geç oldum ama temmuz ayında. Tatile gidecektik 2,3 hafta gecıkınde adet getirici bi ilaç aldım mecburen. Aslında zararlıymıs ama bütün tatilim mahvolcaktı. Tatile gıtmeden 2 gun once oldum allahtam. Zaten benım taş çatlasa 3,4 gün sürüyo
ama öyle böyle değil karnım yaa. Her tarafım şiş değilde sadece karnım şişdi davul gibi. Acaba sürekli salata yiyorum o mu dokundu. Çig sebzeleri sindirmekte zorlanıyorum ben ama o kadar da şişmez sanırım. Dediğin gibi havalardan da olabilir ama bu havalar niye bi tek şişkolara dokunuz
mutlu bende 5 gün önceden oldum, dediğin gibi inanılmaz bir baş ağrısı vardı, benim karnım öyle çok ağrımaz ama bu sefer çook ağrıdıben de 5 gun erken oldum, korkunç bir baş ağrısı musallat olmuştu 2-3 gun sonra perşembe suprizzzz. ama hiç karnım ağrımadı. yuruyusler işe yaradı sanırım...
kesinlikle çok haklısın cnm
biz bayadır hemen hemen her akşam 200 gr çekirdek yiyoruz eşimle o alıyo sonra biraz yiyip bırakıyo bende bitirene kadar yiyorum yanında da kola yada fıstık badem ceviz öyle 3-5 tane yesek iyi kaseyle yiyoruz malesef
ama yok bundan sonra öyle yada böyle 3 ay ya da 5 ay sürsün isterse 1 yıl sürsün beslenme düzenimi değiştirmem şart artık
böyle gidersem 105 bile hayal olcak benim için
burcu benden 2 hafta 12-14 kilo falan vermemi bekliyo bakalım zor ama imkansız değil sporda yaparsam olur diye düşünüyorum
ben de 5 gun erken oldum, korkunç bir baş ağrısı musallat olmuştu 2-3 gun sonra perşembe suprizzzz. ama hiç karnım ağrımadı. yuruyusler işe yaradı sanırım...
merhaba kızlarrrr
kilo bildirimi yapıyorum inşallah geç kalmadım
geçen hafta 75.900
bu hafta 74.400
giden 1.5 kg
al ver al ver yoyo gibi oldum yahuuuu
bence 2 ayda 12-14 kilo fazla gibi ama 10 kiloyu yakalayabileceğine eminim ben.
Ben de 74,75 olmak ıstıyorumm artık(
Mutltatil 15 haziran miydi? almanya'da sapitmaz da 70 'li bir kiloda donersin insallah..
ayda 6 kilo zor ama imkansız değil gibi baştan hızla giderse inşallah ben 10a razıyım ztn :)
az kaldı cnm sabır
ayda 6 kilo zor ama imkansız değil gibi baştan hızla giderse inşallah ben 10a razıyım ztn :)
az kaldı cnm sabır
keşke, 8 haziran 7 leri ucundan yakalarım diyordum (hayal dunyamda) olsun iyi gidiyorum nekadar az o kadar iyi. orda muhtemel sapıtıcam 12 gün kalıcaz. ama çok almam inşallah...
keşke, 8 haziran 7 leri ucundan yakalarım diyordum (hayal dunyamda) olsun iyi gidiyorum nekadar az o kadar iyi. orda muhtemel sapıtıcam 12 gün kalıcaz. ama çok almam inşallah...
Canım eger harfıyen uyarsan 2 ayda verebılırsın. Ama bak sabılır olmak şartıyla. Şimdi ver al ver al şaşırdı metabolizma. Sen ona iyi davrancaksın. Kafana takmaman lazım bu kilo olayını. Negatif düşünce kesinlikle kötü etkiliyor.
Sen şimdi gözünü kapat. Kuş gibi hafiflediğini düşün. Tiril tiril elbiseler giydiğini düşün, oğluşunla deniz kenarında koşuşturduğunuzu düşün tamam mı
canım hedefler tamamda ayda 2 kg bile versek kar. artık bizim alternatifimiz yok. yoksa almaya musaitiz.
slm arkadaşlarrr dilerimm herkezz iyidirrrr....kilo bildirimimmm
86.6
spor yokkk......
bu aralarr hayatım çook karışıkk dindiğinde yine gelicemm inş.....
kesinlikle öyle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?