Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Annesi evde olmayınca açıyormuş genelde..

ÇEkilir dert değil ama..zaten biraz daha sabredeceğim sonra kalitemi bozacağım artık.:)
Çünkü sbs ye az kaldı
allah sabır versin canım söyle ailesine haber ver
bu arada kızının denemeleri nasıl az kaldı sbs ye sanırım iyidir başarılı bir kız
valla öyle bulmak çok zor o kadar topukla bu kilogitmiyor dümdüzde olmuyor bu sene bulmak zor

Gecmis olsun cnm cok zor .
ben de oturup kalkarken inliyorum soranlara belimi incittim diyorum utaniyorum kuyruk sokumum zedelendi demege. Biside gorunmuyor zayiflayinca gececekmissss
geçmiş olsun ne oldu canım

canım sağolasın iyiyim şükür kızımda iyi ayrılık derdimiz birde buranın zor yaşam koşulları
birde buradada havalar ısınsa içimiz ısınsa hala kabanla dolaşıyoruz valla

sağol canım aldıklarımı verdim hemen zaten
bugün 79.2 kiloydum
ama bu hafta 6-7 saatlik yokuş yukarı yürümeninde faydası çok oldu tabi mecburen yürüyorum yoksa taksiye para yetiştiremiyorum

kahve biraz sinir yapar istersen fazla tüketme
ama işin zor çocuklarla uğraşmak hemde tek başına allah kolaylık versin

SLM KIZLAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRR
Nasilsiniz bakalim ? Masallah herkes güzel kilolar vermis gecmise bi baktimda
Ben biraktiginiz yerdeyim Kursa gidip geliyorum haftaya sinavimiz var ama kurs tamamen 1 ay sonra bitecek insallaaaaaaahhhh
Hepinizi cok özledim kizlar ara sira bakip cikiyorum bi slm vereyim dedim

İknurrr gece arkadasım benm hg
daha dün gece arkadas listeme bakarken profiline girdim en son ne zaman geldin die..
anladım ara ara giriyosun ama yazmıyosun..
neyse 1 ay sonra geleceksin ne güzel..kendine çok dikkat et öpüyorum seni

Ahh o güzel kızın ve yakısıklı oglusun nasıllar acaba?

mmerycim cnm arkadasim benim cok sükür ikiside cok iyiler okula git gel ders yap onlarda monotonluktan biktilar ama sagliklari yerinde cok sükür cnm bende seni cok cok cok öpüyorum cnm

Ha gayret canım çok az kalmış inşallah sınavlarında da başarılı olur kursunu güzel bir neticeyle tamamlarsın canım arkadaşım
Bizde seni çok özledik bir an önce aramıza dönmeni dört gözle bekliyoruz.
Merak etme bende bıraktığın yerdeyim pazartesiyi iple çekiyorum şu tahlilerimi yaptırayım da bakalım civcivmi cıkacak kuşmu

tatlımmmmmmm:) basardım yaptım sonunda tesekkur ederım.ya zaten bu kılolar hep stresten hep sıkıntıdan oluyor ya bende ıse baslamadan önce 75 kıloydum 5 yılda bu hale geldım bıde ben bekarım.kısmetlerım kapandıı yemın ederım cok sınır oluyorum herkes bıde ayyy yuzun cok guzel aslında ama zayıflasan dıe baslayan cumleler kurdukca daha cok sınır oluyorum.neyseee azmın elınden hıcbıse kurtulmazmıs bundan sonra bakalım napcam...

sagolasin banucum amin cnm cok sagol
7.ayin ilk haftasi türkiyeye izine gidicez büyük ihtimalle o zamana kadar bisiler yapmam lazim ama kursun btmesinede daha var
seninde tahlillerin insallah iyi cikar cnmcim

Cnm çok Saol ben yazdıklarını kacirmissim ama tebessum alıntı yapinca gördüm.
Cnm aldığın yerin isminide verirsen çok memnun olurum bende istambuldan arkadasa aldircam he gıda boyasida vardır deilmi cnm.

inşallah canım ya.ufak tefek varsa püf noktaların paylaşırsan çok sevinirim...
Cnm hayat boyu sağlıklı beslenmek hiç bir zaman kendini birakmican
ben akşam 6dan sonra yemek meyve yemiyorum sade çok acikirsam 1bardak sütlü tarçın içiyorum
cikolatayida hepten kestim cnm tatlı istedimi hurma kuru kaysi felan yiyorum
bol şu içiyorum
vakit buldukça yürüyorum
bunlar benim kurallarim 1ay sonra tatile gitcez rabbimin izniyle insallah. Bakalım kurallarimi devam ettirebilcemmi

Son düzenleme:

rabbim yardımcın olsun saglıkla verirsin inşallah.peki ne kadar sürede verdin bu farkı ?

rabbim yardımcın olsun saglıkla verirsin inşallah.peki ne kadar sürede verdin bu farkı ?
Cnm 11.11.2010 felan başlamıştım ama arada tatillerde biraktim.ramazanda çok kaçamak yaptim sayılır sonrada guatr dan rahatsizlandim ve şimdi çok zor kg veriyom. Bende veremiyorum. Diye kendimi birakmicam aralıkta çok rahatsizlandim guatrdan sağlıklı beslenmeyi biraktim çok sinirleniyordum bunaliyordum 4kg felan aldım şimdi gr gr veriyom

Meryemcim bendede var kuzum banyolu odada yatma tırsıntısı , ama atlattım yavaştan ,napiim evimizde ebeveyn banyolu , el mahkum atlattım şükürlar olsun

Pelincikk bende Mersinliyim , eşim kadirlili ama adana / seyhanda yaşıyor ailesi , benimde hemşom ol, taammmmıı

adana seyhandayım sekerım:) bıde su alttakı tabloyu nasıl eklıyorsunuz bende eklemek ıstıyorum.ıphonumda ındırdım ama yuklemeyı beceremedım[/QUOTE]

Eki Görüntüle 407937

Eki Görüntüle 407939

Eki Görüntüle 407941

Eki Görüntüle 407942

eyooooooo gittiikçe düşüyorum inşallah 70leride paylaşırımm
:118::119::119:

afferimm kızzz , güzel fikir olmuş haa, buarada "king" ten reklam parası isteseydin

Aaa valla süper fikir benim hiç aklıma gelmemişti baskül fotosu çekmek Tebrik ederim öncelikle ve bende bundan sonra baskülümdeki rakamları çekicem koyucam insanı motive eder bu
evet albümümede koydum her hafta çeker eskileri hatırlarım artık 'VAY BE NEYDİK NE OLDUK DİYE'
Süpersin Nurgül yaaaa
Darısı benimde başıma
Şu mehterandan kurtulsamda artık eksilere doğru insem bende artık fit olmaya başladım
İNŞALLAH CANIIM herkeslerin başına sadece sabıırr:))
harikasın sen ya,70 lere kavuşman dileğiyle...
amiin canıımm saool şu 79u görüyym artık benden iyisi yokk
maşallah diyorum darısı bizim başımıza...............AMİN
inşallah canım benim olur olurr:))

afferimm kızzz , güzel fikir olmuş haa, buarada "king" ten reklam parası isteseydin
[/QUOTE]

aynurr çok fenasın ha hep cin fikirsin burcun ne ??

Kahvaltı;
2 bardak çay (1 şeker)
2 çatal peynir
2 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
birascık melemen
ara;
1.5 elma
öğlen;
1 kase tarhana çorbası
1porsiyon ıspanak
4kaşık yoğurt
3 kaşık makarna
ara;
6 parmak kepekli galeta
1 fincan yeşil çay
akşam;
haşlanmış havuç ve 1 orta boy patates:)
1 porsiyon salata
(ne kalmışki maşallah dünyayı yemişim)
3 lt suu

umarım bu sefer biter şu kilolar
diyetisyeneni ilgili ve ayrıntı veren olması benim içinde önemli son gittiğim yağ oranımı söylemiyor sormasam iyi diyor sinir oluyordum

çok sevindim
umarım sonuçlar iyi çıkar bu diyetisyenle iyi uyuşursunuzda süper kilolar verisin
barış bir çizgi filimde banyo ile ilgili birşey izlemiş olmasın
yada orada değişik bir ses duymuş olmasın
umarım çabuk geçer

İYİKİ DOĞDUN CANIM
NİCE SAĞLIKLI MUTLU VE TABİKİ ZAYIF SENELERE
bende sinir olurum geç gelmesine üstelik benimki öğretmen ama mutlaka bir şey olur kütüphaneye gidecektir yada bir yere uğrar falan bende sinir olurum

gezz valla ster atmaya birebir
ah bende gezebilsem ama burada gezecek hiç bir yer yok
sinama yok tiyatro yok
birtek bim kadar bir marketi var o en lüks ve en büyüğü işte
çocuk parkı bile sadece 1 tane
ayyy sinir ya yapmasın bu işi
bende bedava olsa gitmezdim öyle birine
yahuı gene geç kaldım yawwwww kilom aynı malesef değişiklik yokkkkkkkkk çaba var ama kilo vermeye başlamadım daha nedense neyse haftaya inşallah geç kaldıysam özür dilerimmmmmm yenoşummmmm
merhaba canım nasılsın
oğlun nasıl baya büyümüştür

HAFTANIN 1.si __________ - 1.8 kg. _________ NURGU66

HAFTANIN 2.si __________ - 1.5 kg. _________ Lunaazul :119: :81:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1.2 kg. _____________ LEAH :124: :122:
ellerine emeğine sağlık yenacım
bende bu hafta 2 kilo verdim
bu arada ben listeye girmeyeceğm çünkü düzenli giremem canım

ellerine emeğine sağlık beyzuşum

allah kolaylık versin valla tatilde beni bırakıp gitse ben paralardım sanırım

tabi sen artık kilolular sınıfında değilsin fıstıklar sınıfındasın
bravoooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…