Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydııııııııınnn
hafta sonu doğumgünleri kaçamaklar bitti
yeni haftaya sağlıklı düzenli beslenerek başlayalım hep birlikte
yaz geliyor kızlar bir beden daha incelsek süper olacak
haftamız sağlıklı mutlu bereketli huzurlu geçsin inşallah

Herkese mükemmel bir hafta diliyorum..sağlıklı ve bol kazançlı =))

şeytanın bacağını kırdım sonunda ve koşu bandına çıktım dün akşam..sporsuz verilemeyeceğini anladım.60 dk koştum..baya ter attım.her akşam koşucam inşallah.. Umarım cumaya tartıya yansır...

bebişiimm ben Mersinliyim , eşim kadirlili ama doğma büyüme Adanalı , kaynanamlar 2000 evlerde oturuyolar
benim baba tarafım da kadirlili baya adanalı oldu topilte
stadyumun orda oturuyorum sekerım.sende mı adanalısın?
hoşgeldin hemşerim
geçmiş olsun para deilde o kimlikleri çıkarmak ölüm valla en azında onlar gelmiş

metobolizma hızlandırıcı çayı yaptınmı hiç elmaile yapılan bana baya yardımcı oldu

Kizlar oncelikle gunaydin ben daha oncden de bu topikteydim ama sonra telefon fln gidince baya bi ara verdim eski arkadaslar unutmadilarsa hatirlarlar ve simdi tekrar kilo vermeye baslamak istiyrum yoksa kendi basina gimiyo oncelkle kendimi de tanitayim
Adim pinar 28 yasindayim 22 aylik dunya tatlii bir kizim var devlet memuruyum aksama kadar totomun ustunde otruyorum 1 70 boyunda 90 kusur kilodayim tam bilmiyrum tartilmadim

E simdi tekrar alirmisiniz beni(

gunaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr..........tatlım bende senınle aynı durumdayım resım cektırmekten nefret ederım dıorum ama sırf profıl resmı cekıyorum:d bıde benım erkek arkadasın cok cok zayıf yanyana gelmek bıle ıstemıyorum dusun halımızı.ama bu sabah super beslendım yazıyorum bakalım bı sekılde haftada 2 kılo verebılecekmıyım

sabah kahvaltısı:1 adet yumurta(haslanmıs)
1adet domates
1adet salatalık
1adet acı bıber
1 dılım ekmek

ara: 1 kalın dılım ananas

1 buyuk bardak yesıl cay

bugun bu saate kadar bunları yedım yanlışsa benı uyarırmısınız lutfen öpuyorum hepınızı

günaydınlar kızlar nasılsınız
ben regl olucam çok sancım var ama iyiyim çok şükür
diyette iyi gidiyo haftasonu az hasarla atlatmaya çalıştım
dün doğumgünü önceki gün tanışma kuzenın koca adayının ailesi ile falan derken baya ikramlı ve yoğundu
bugünden itibaren cumaya kadar tek lokma kaçamak olmıcak bakalım sonuç güzel olur inşallah

günaydın kızlar bu sabah kalkar kalkmaz biberiye çayına 1 çay kaşıgı bal koyup içtim 30 dakika sonra azıcık peynir 1 domates yedim yürüyüşe gittim tam 80 dakika yürüdüm hızlı tempoda .eve gelip 2 dilimle tam b ekmekle tost 1 domates ,1 salatalık kk peynir 1 b ayran
ardından su içiyorum 2 saat sonra 1 tabak mısır patlatıp yicem................NOT .DOKTORUMDA TAYLANT KÜMELİ MISIRI TUZSUS YAGSIZ PATLATIN İSTEDİGİNİZ KADAR YİYEBİLİRSİNİZ DEDİ ARDINDAN BOL SU İÇİN ÇOK LİFLİYMİŞ

hoşgeldin pınar naber neredeyse hepimiz burdayız 1-2 kaçak dışında...

günaydın canım sen şimdi tam kaç kilosun ben bu sabah 98.çıktım

guzel arkadaşlarım,

herkese harika bir hafta dilerim, sağlıklı huzurlu bol neşeli, bol enerjili...

benim haftasonum cuma-ctesi-pazar eşim evde olduğu için düzensiz geçiyor. ama en azından cuma-ctesi yurudum. dunde buyukçekmeceden taaaa daricaya heyvanat bahçesine gittik.(ben kullandım.) dönüşte de depositoya uğradık. çok yorucuydu. çok dengesiz beslendim. tum gunu tostla galeyta ve sunta ile geçirip saat 10 dan sonra 2 adet but ve roka salatası ve 1 dilim ekmek yiyerek kapattım. yani az yesem de diyet gibi olmadı... darıcheyvanat bahçesini de çok sevmedim. ankara ile kıyasla çok sıkış tepiş ve keyifsiz. yani bence değmedi oralara kadar gitmek...tabi hiç yoktantan iyidir.

sabah tartılmadım ama ctesi pek parlak görünmedi tartı. 85 leri bu hafta terketme hayalim biraz zor gerçeklesecek gibi... ama neyapalım yola devam. şimdi kahvaltımı ettim, kahvemi içtim giyinip hemen yuruyusumu de halledeceğim. ev darma duman biraz evle ilgilenirim sonra da. öpüyorum herkeşi...

Sagol mutlucum valla o kacaklardan biri de benim maalesef telefondan giriyorumnete e tel gitti eve net aldiramadim bi turlu e kardesim geldi onu sinava hazirla fln derken zamangecti gitti ben oyle dobis kalakaldim( ama herkes sanki iyi kilo vermis gibi darisi basima artik ne diyeyim

sabah kalkınca bir armut yarım portakal yedim kızları gönderdim 1 saat daha uyudum şimdi kahvaltı yapacağım ama 1 saati bulur herhalde canım yemek değil de hazırlamak istemiyor yok mu kahvaltıya çağıran beni
olsa da gidemem herhalde heryer almış başını gitmiş 3 gün hiç iş yapmadım diye toparlayım yavaştan da bir süpüreyüm en azından
öğleden sonra eşimle yürüyeceğiz büyük ihtimalle inşallah

Teekkur ederim asum ayniyim valla calisiyorum kizim buyiyo ben yaslaniyorum:))) hala 94 kiloyum gaiba daha trtilmadim tartimin pili bitmis e beni tasiyamiyo artik:))

Aysecim fadimecim ve diger arkidisler nasilsiniz

günaydın canım sen şimdi tam kaç kilosun ben bu sabah 98.çıktım

GÜNAYDIN CANIM...TAM OLARAK BU SABAH 99,3 ÇIKTIM..BOYUM 172..BU KİLO VE BOYLA TAM OLARAK BİR IZMANDUTU ANDIRIYORUM

SENİn kilona yaklaştığıma İNANAMIYORUM =))

BEN BU SABAH YİNE DUCANA MERHABA DEDİM VE DÜN AKŞAM DELİ GİBİN SPOR YAPTIM..

sabah 1 haşlanmış yumurta ve 1kk light b.peynir yedim.1 bardak şekersiz çay ve sonrasında 1 bardak şekersiz nescafe içtim..öğlen tavuk yemeyi düşünüyorum.çalışırken dışarda başka alternatifimiz yok diyet olaraktan =))

FADİME BEN KAPIŞALIM DİYORUM YAHU...YAŞIM 31 .30 AYLIK BİR KIZIM VAR...VE BEN EVLENİRKEN MANKEN GİBİYDİM ..KOCAM ÇOK İYİ BAKTI BANA.AMA ARTIK BU KILOLARLA YAŞAMAK İSTEMİYORUM..

selamm kızlarrrr...nasılsıznızzzz....dilerimm herkezz iyidirrrr....valla özledimm hepinizii...burdan uzağımm kilo vermektende uzaklaştımmm.....

kermesdi..sınavdı derken..umre telaşı başladıı...geçen hafta eltimin ennesi vefatt etti..aniden kalp kriziyle hepimiz şok olduk ve üzüldükk hemen gaziantepe gittiler oradaydı annesii...çocuklarıı bendee 2 tanee..dediğim gibi karışık biras hayatımmmm...

ben rabbim nasip ederse haftaya bügün arabistanda olacağımm bir daha girebilirmiyim bilmiyorumm ama olurda giremezsem diye yazmak istedimm...burda çogu zaman bittim dediiğim yerde beni kendime getiren kişiler oldu...arada atıştığımız kişilerde olduu...hak geçtiyse egerr hepinizden helallil almak istedimm...HAKKINIZI HELAL EDİNN....inanın duygularımı anlatmaya cümlelerim yetmezz içimdee acayipp duygularr varrr...heycanlıyımm yüreğim pır pırr..ve bir utangançlıkk...bana verdiklerine ve benden istediklerine tam anlamıyla karşılık veremediğim içinn....günahlarımla isyanlarımla gidiyorumm...o yüzdenn garip duygulardayımm...rabbim ömür verdiyse eger geri dönersemm..yine buraya gelirimm..ozamana kadar kendinize iyi bakınn...hepinizi öpüyorummm.... bu arada benide izinli yazarsınızzz...geldiğimde tekrar kilo bildirimi yaparımm...hepiniz allaha emanet olunnn...

Teekkur ederim asum ayniyim valla calisiyorum kizim buyiyo ben yaslaniyorum:))) hala 94 kiloyum gaiba daha trtilmadim tartimin pili bitmis e beni tasiyamiyo artik:))

Aysecim fadimecim ve diger arkidisler nasilsiniz

hoş geldin canım birden hatırlıyamadım ilaçlardan mı nedir unutkanlık almış başını gidiyor .tartının pilini en yakın saat satan yere götür aynısından verir sana bende öyle yaptım

hadi kapışalım benim boy 1 58 yaş 36 ben mayısın 25 inde diyetisyene rendevu aldım gidicem .ne güzel 95.5 olmuştum ama şimdi 98 oldum dün 98 .5 dim

hadi kapışalım benim boy 1 58 yaş 36 ben mayısın 25 inde diyetisyene rendevu aldım gidicem .ne güzel 95.5 olmuştum ama şimdi 98 oldum dün 98 .5 dim

tamamdır arkadaşım...kapışıyoruz ozaman yaşın itibari ile kilo vermen daha yavaş olabilir.ama boyunda göre vucudunda yağ oranı fazla oldugu için aslında benden daha hızlı kilo verirsin.diyetisyen zamanına kadar bekleyipde daha fazla kilo alma lütfen.diyeceği şeyler belli zaten sende az çok biliyorsun..ozamana kadar bile 95,5 inmiş olmalısın..ben spora yüklenmeyi düşünüyorum..çünkü üst bedenim 46 alt bedenim 50..basen bölgem felaket ötesi ...oyüzden çok yürüyüş yapmam lazım..umarım fadime birbirimizi gaza getirip daha çok kilolar veririz....

Waw.... Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeni nasip eder inşallah..hepimize dua et....bende çok istiyorum..yıllık iznimi seneye ona göre ayarlıycam ve zayif olarak arabistana gidicem inşallah..allaha emanet ol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…