- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
selamm kızlarrrr...nasılsıznızzzz....dilerimm herkezz iyidirrrr....valla özledimm hepinizii...burdan uzağımm kilo vermektende uzaklaştımmm.....
kermesdi..sınavdı derken..umre telaşı başladıı...geçen hafta eltimin ennesi vefatt etti..aniden kalp kriziyle hepimiz şok olduk ve üzüldükk hemen gaziantepe gittiler oradaydı annesii...çocuklarıı bendee 2 tanee..dediğim gibi karışık biras hayatımmmm...
ben rabbim nasip ederse haftaya bügün arabistanda olacağımm bir daha girebilirmiyim bilmiyorumm ama olurda giremezsem diye yazmak istedimm...burda çogu zaman bittim dediiğim yerde beni kendime getiren kişiler oldu...arada atıştığımız kişilerde olduu...hak geçtiyse egerr hepinizden helallil almak istedimm...HAKKINIZI HELAL EDİNN....inanın duygularımı anlatmaya cümlelerim yetmezz içimdee acayipp duygularr varrr...heycanlıyımm yüreğim pır pırr..ve bir utangançlıkk...bana verdiklerine ve benden istediklerine tam anlamıyla karşılık veremediğim içinn....günahlarımla isyanlarımla gidiyorumm...o yüzdenn garip duygulardayımm...rabbim ömür verdiyse eger geri dönersemm..yine buraya gelirimm..ozamana kadar kendinize iyi bakınn...hepinizi öpüyorummm.... bu arada benide izinli yazarsınızzz...geldiğimde tekrar kilo bildirimi yaparımm...hepiniz allaha emanet olunnn...
Teekkur ederim asum ayniyim valla calisiyorum kizim buyiyo ben yaslaniyorum:))) hala 94 kiloyum gaiba daha trtilmadim tartimin pili bitmis e beni tasiyamiyo artik:))
Aysecim fadimecim ve diger arkidisler nasilsiniz
selamm kızlarrrr...nasılsıznızzzz....dilerimm herkezz iyidirrrr....valla özledimm hepinizii...burdan uzağımm kilo vermektende uzaklaştımmm.....
kermesdi..sınavdı derken..umre telaşı başladıı...geçen hafta eltimin ennesi vefatt etti..aniden kalp kriziyle hepimiz şok olduk ve üzüldükk hemen gaziantepe gittiler oradaydı annesii...çocuklarıı bendee 2 tanee..dediğim gibi karışık biras hayatımmmm...
ben rabbim nasip ederse haftaya bügün arabistanda olacağımm bir daha girebilirmiyim bilmiyorumm ama olurda giremezsem diye yazmak istedimm...burda çogu zaman bittim dediiğim yerde beni kendime getiren kişiler oldu...arada atıştığımız kişilerde olduu...hak geçtiyse egerr hepinizden helallil almak istedimm...HAKKINIZI HELAL EDİNN....inanın duygularımı anlatmaya cümlelerim yetmezz içimdee acayipp duygularr varrr...heycanlıyımm yüreğim pır pırr..ve bir utangançlıkk...bana verdiklerine ve benden istediklerine tam anlamıyla karşılık veremediğim içinn....günahlarımla isyanlarımla gidiyorumm...o yüzdenn garip duygulardayımm...rabbim ömür verdiyse eger geri dönersemm..yine buraya gelirimm..ozamana kadar kendinize iyi bakınn...hepinizi öpüyorummm.... bu arada benide izinli yazarsınızzz...geldiğimde tekrar kilo bildirimi yaparımm...hepiniz allaha emanet olunnn...
Fadime sana özel msj atamıyorum belli bir msj kapasitesine ulaşmam gerekiyormuş...o msj sayısını bugun doldurmamam imakna olmadığı için sorunu cvplıyorum.bahçelievlerde(istanbul) oturuyorum ..büyükşehir belediyesinde laborant olarak çalışıyorum..memur yane...:26:
Günaydın kızlarrrrrr :122: :122:
Biraz geç oldu ama ancak geldimAslında hala ayakta uyuyorum dün akşam eşimin kuzenlerinden 2si geldi 3.cüsü bu hafta çok fazla sınavı olduğu için dönem ödevini yapmak için evinde kalmıştı ama sonradan dayanamadı oda geldi
Bugüne bırakacaktı ama keşke getirseydin birlikte yapardık diyince hiç üşenmeden eve gidip kitaplarını getirdi
Konu Logaritmalardı ve biz sabah 5e kadar hiç ara vermeden test cözdük
Aslında ben cözdüm yasılmazben soru ve cözümlerini kağıda temize geçtim ama ilerleyen saatlerde konuyu anlamaya bile başladım.
Eski senelerin sınav sorularını yaptık ve gerçekten o an türkiyede üniversiteye gitmenin ne kadar zor olduğunu anladım
Sorular kısacık ama cözümleri maaşallah neredeyse bazılarının yarım sayfa
Rabbim tüm üniversitelilerin ve hazırlananların yardımcısı olsun.... Aminnnnnn
Almanyadaki eğitim sistemini o yüzden çok seviyorum. Her okulun bir sınır not ortalaması var ve herkes istediği okula not ortalaması tutuyorsa anında gidip sınavsız yazılabiliyorTabiki sınavlarda var ama genelde mezun olduğun sene oluyor o sınavlar ve bir sonraki okulda sadece senin bir dönem öncesi öğrendiklerini ufak çaplı sınıyorlar bu kadar zor asla olmazdı.
Umarım buradaki eğitim sistemide bir an önce düzelir de öğretmenlerde öğrencilerde sanki at yaraşına hazırlanırmış gibi sınırlarını zorlamak zorunda kalmaz
Canım kızlar ve babalar arasında Annelerin bile anlamadığı büyük bir aşk var
Onun bir babacığım demesi bile eşini mum gibi eritiyorduro yüzden bahaneler uydurup ayrı kalmayı engellemiş bence yoksa tabiki annesi olarak en güzel şekilde bakarsın kızına
Benimkide şimdiden diyor kızlarımdan nasıl ayrı duracağım ben diyeeee ben ne olucağım diyorum gülüyor sana sıra daha sonra geliyor diye
Nedense bu ara herkesin sinirleri tavan yapmış durumda. İnan benimde durumum senden farksız habere ağlarım, diziye ağlarım, eşim bir şey der sinirlerir söylenir ama yine ağlarımHerhalde hepimizin şöyle bir kaç gün kendimizi dinlemeye ihtiyacımız var. Evlatlarımızı ne kadar sevsekte devamlı onlar üzerine hayatımızı kurunca ister istemez zamanla sinirler gevşiyor
Özlem sallamıyo bizi , ühühüühühüh
Coook tesekkur ettim derincim valla yine araniza gelmek cok guzel tabi bunun yaninda kilolarda gitse cok guzel olacak
Mutlucum sen bi ara 70 li kilolara dusmemismiydin ben mi oyle hatirliyorum simdi sanki 80 gordum gibi de ondan soruyoum
Birde bacilarim ben cok sagliksiz besleniyorum soyleki sabh poca veya simit oglen ya doner ekmekyada evde ypabilirsem sandvic aksam normal yemek bol cay boyle iste bana bi akil verin sabaj oglen icin cokkk memnun olurum
07.05.2012 Pazartesi
Sabah:
2 dilim kepek ekmek arası beyaz peynirle tost
1 salatalık, 1 domates
Öğle:
1 porsiyon taze fasulye
1 kase yoğurt
1 salatalık
1 domates
Ara:
2 elma
1 sade activia
Akşam:
1 porsiyon taze fasulye
1 kase yoğurt
1 tabak göbek salata
Ara:
1 bardak lıght süt
1 kase sade nesfit
07.05.2012 Pazartesi
Sabah:
2 dilim kepek ekmek arası beyaz peynirle tost
1 salatalık, 1 domates
Öğle:
1 porsiyon taze fasulye
1 kase yoğurt
1 salatalık
1 domates
Ara:
2 elma
1 sade activia
Akşam:
1 porsiyon taze fasulye
1 kase yoğurt
1 tabak göbek salata
Ara:
1 bardak lıght süt
1 kase sade nesfit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?