Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya ben lisede çok iyi konuşuyordum. Hatta biz lise1 de fizik kimya biyoloji dahil tüm dersleri ingilizce gördük sonra sistem değişti türkçeye dönmüştü. 2 sene önce kpds ye girdim 50 aldım unuttum yani kullanmayınca:)) 10 yıldır konuşmayınca unutmam normal demi:))

Canım, çok teşekkür ederim
iyi geceler kızlarrrrr

Umut rice yıllara canım...
...kaç gündür nezle gibiyim, sırtıma nefes aldıkça batan bir ağrı var yani keyfim yokkk
...
Teşekkür ederim :) sana da geçmiş olsun, umarım bugün kendini daha iyi hissediyorsundur :)
HERKESE MERHABA...

Umut geçmiş doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle uzun sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle

....

Nevinciğim çok teşekkürler, ne güzel dilekler bunlar böyle
Ayşeciğim, mesaj atmış kadar oldun canım, sana bir ara telefon numaramı göndereyim özelden :) İyi dileklerin için teşekkür ederim canım çok tatlısın, ben de seni çok seviyorum

Derinciğim, çok teşekkürler. İşin de çokmuş, kolay gelsin :))

Kızlar o aldığım bambi ayakkabılar gerçekten güzelmiş, indirime girerse yazlık rahat bişeyler düşünüyosanız alın derim

Bana yakın pazar önerisi olan var mı başka:)) Alışveriş merkezlerinde hiçbişey bulamıyorum. Dün internettn 3 tane aldım ama 3 elbiseyle yaz geçmez:))

haftaya anneler günü için bir program dusunuyorum olmazsa orası iyi fikir gibi bi daha da daricaya gitmem. sağol canım.

mısır konusun da sana katılıyorum. mısırın insülin direnci de problemli. diyetlerden uzak tutulması gereken bir besin... patates, havuç ve pirinç gibi...

bakırköye git çtesi manyak bir pazar. 3-4 saat gezersin en az.

Selam kızlarrrrrrrr ben geldimmm :122: :122:

Sabah çok şükür planladığım gibi doktora gidebildim erken kalkıp ama ben bir işe el atarımda bir sorun cıkmazmı kesin çıkar
Muayene olucağım kaydım yok önce buraya kaydımı yapın dedim doktorla görüşeceksin eğer tahlilinde varsa doktor ayarlamak zorunda onu dedi.
Neyse bazı sıra konusunda sorun cıkmasın diye eşimin TC kimliğine sıra aldım bari bileyim yada başkaları bacııııı bacııııı ne dalıyon demesin diye
Şükür sıra cabuk geldi ama meğer geçmişte Türk Vatandaşlığından cıktığım ve Alman vatandaşı olduğum için devlet benim kaydımı silmiş :26:
Eşimin sigortasından büyük hastanelerde yararlanabiliyorum yada özellerde ama sağlık ocağına kayıt yapılamıyor nedense sinir oldum resmen.
Allahtan doktora en tatlı halimle konuştuğum için halletti sağ olsun işimi
Ama çoğu istediğim tahlillere bakılamıyormuş orada neyse en azından açlık tokluk troid birde diğer ufak tefeklere bakıcaklar. Hatta B12ye de bakacaklar :122: dedim balık hafızalı oldum gülüyor
Bir şey lazım olursa ilaç falan gel ben olmadı eşinin üzerine yazarım dedi
Çarşamba günü çıkıyormuş sonuçlar artık arar telden hangi adresten girip sonuçları görebileceğimi öğrenirim Çarşamba öğleden sonra
İnşallah güzel cıkar bari onlar

Yaptır adaşım yaptırrrrr hatta ayrıntılı yaptır hazır kan vermişken
İnşallah seninkilerde çok temiz cıkar

Onuda denedim 1 hafta boyunca ama banamısın demedi maalesef :26:
Çarşamba günü tahlil sonuçlarımı alırsam en geç perşembe zaten doktora göstericeğim artık o bana bir ilaç yazar olmadı çok sıkışınca kullanabileceğim çünkü gerçekten fena oluyorum :26:

Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eder inşallah
Hakkımız var ise kat kat helal olsun canım Bizleride dualarında eksik etme
Hatta hepimiz için sağlıklı ve zayıf olmamız için dua et ( siparişimi verdim )
Rabbim hepimize nasip etsin oraları görmeyi ve duaları Peygamberimize en yakın yerde etmeyi

Canım öğlen eve gidiyorum demişsin, akşamdan senze bulundursan eve gittiğinde kızına yemek yedirdikten sonra iki dakkada yersin yogurtla, döner ekmeği nerde yiyorsun peki öğlenleri??

Oglen geliyorum is yerine yanimizd tostcu var ordan yiyoum artik ama boo geldi yemek istemiyorum ama dikkat etmem lazim artikin bakalim

İnsllah cnm bende bi seksenleri gorsem uzun zaman oldu gormeyeli ama sen hirslisin yaparsin

Umutcumm cok tesekkur ederim cnm hosbulduk bu arada gecmis dogum gunun kutlu olsun

Cnm o zaman ben unuttuğunu sanmiyom konusurjen otamatik gelir aklına korma hiç azcikta polanyali kız anlamaya çalışsın

elifcim geçmiş olsun babanın başına gelenler

asucum yaş gününüz kutlu olsun nice sağlıklı Yıllara

waww cnm bizede dua etmeyi unutma gule gule git ve geri dön

ben cumartesi yigenimin doğum gününe gittim karnım çok açtı. Koca 4pizzayi gözümün önünde yediler saat 22felandi ben yemedim ertesi gün ton balığı açtım içine ligt peynir ustunede pizza otu oh bol salatayla yedim dunde eltime gittim saat 18den sonra lahmacun yaptı bol soğan salatasiyla yuttular ben yemedimmm tu tu masallah bana. Tr de tatildede yapmaya caliscam

Aaaaaaaa az daha unutuyordum doktordan cıkınca civcivi çocuk arabasına koyup 1 saat hoppidi hoppidi yürüyüş yaptım
Yarın kızın arkadaşları gelicekmiş cıkamam ama bisikleti kesin kullanırım

Korkun benden pis yağ hücreleri kimmiş inat göreceğiz bakammmm

Banu cnm persembe geliyomusun forum a bulusalaim bi sarilalim gobuleri tokusturalim minis gobulerii

Eyooooo......

Tombalacik halimem...bulusuoz yani. İyi. Laf. Aramizda bulusma olmasaydi biz de viaporta gidioduk umutla...persembe sabah benim diyetisyen var, umut da gidio o gun.. 11 i belki biraz ge eriz...

Banu cnm persembe geliyomusun forum a bulusalaim bi sarilalim gobuleri tokusturalim minis gobulerii

Aslında çokkkk istiyorummmmmm ama akşama yalakalığımı yüksek tutar eşimi ikna edebilirsem gelirim
Kızın kursu var o gün eşimde kızın kursunu bahane edebilir ama ben vahşi cazibemi bir kullanayım belki işe yarar

ben avcılara arada gelirim kızım dershanede oldugu için toplantılarına gelirim fem dershanesinin oralardamısın

ben de cumartesılerı avcılar murat a gelıyorum canım.

Ben esenyurt fırüzköy arası bı yerde oturuyorum

Eyooooo......

Tombalacik halimem...bulusuoz yani. İyi. Laf. Aramizda bulusma olmasaydi biz de viaporta gidioduk umutla...persembe sabah benim diyetisyen var, umut da gidio o gun.. 11 i belki biraz ge eriz...

İki kanki gizli gizli planlar yapıyosunuz hee. :)) Ohh canınıza değsin buluşun valla.

Evet gelirim annem ve ablamda gelicek sismak genlerimin kaynagini goreceksiniz hatta gelirse ozlemi de alayim diyorum. Sabah 11 gibi orda oluruz...

Nerde buluşuyosunuz canım? Ben kaçırmışım yerini. Bi de bu perşembe mi haftaya perşembe mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…