Benim papatyam çiçek açtı şu çiçeği buyukte hasta antibiotik kullanırken hastalandı anlamadim su cicegini cikarmistk 1996da ikimizde terrarlarmiki
Ayy asuuu dert ettigin seye bakk sen yine cikolata diyorsun ben tuzlu seyleri cok severim ozellikle de patetes cipsi ki onun kalorisin saymiyorum cekirdek daha fena yani cikolata coook masum kaliyo ben yarin ise goturmek icin borek ypacaktim vazgctim bu giidise bi dur dmem lazim
pideye bol nutella sürüp yemeyide özledim
ama nutella asiri kaloriliymis tabikide yemiyorum,
pideyide zaten aslaaa yemiyorum
dduuurrrrrrrr Pınaarrr dduuurrr
aabbaaavv gece gece milletin aklı karışacak haa
amaaaaninnn yok sakin yemeyin kizlar nutellayi filan, asiiiiiiiiriiiiiiiiiiiii kaloriliymis :18:
Ayy asuuu dert ettigin seye bakk sen yine cikolata diyorsun ben tuzlu seyleri cok severim ozellikle de patetes cipsi ki onun kalorisin saymiyorum cekirdek daha fena yani cikolata coook masum kaliyo ben yarin ise goturmek icin borek ypacaktim vazgctim bu giidise bi dur dmem lazim
ne kadan yedin bakiiim
şu eti stick mi ne tam adını bilmiyorum asumancım haftada 2 defa ara öğünde ondan yemek problem olmuyormuş tatlım bana diyetisyen söylemişti çook azmış kalorisi ya da kinderin süt dilimi ara öğün yerine tüketebilirsin demişti
Selam yavruşllaaarr , öperim herkesii
Özlemciimm özel ingiliş dersi verilirr , haberin olsun
YENAcım geçmiş olsun canım beniimm ...
çocuklar mozaik pastaya bayılır ben onu havuçlla yapıyorum 7-8 havucu üçe bölüp haşlıyorum 5 bardak suda kaynayınca havuçu bırendırdan geçiriyorum 2 kaşık nişasta 1 nescae fin.şeker 1 vanilya yarım kimon kabuğu rendesi yaımda limon suyu 2 tıklatıyorum koyulaşıyo hemen petibör bisküvi ille ıslatılmış tepsiye kat kat döşüyorum üzerine ister şanti ister hindistan cevizi dök dolaba koy akiyetle yeNeyse Güzeller size doyum olmaz ama yarın kızın arkadaşları bizde 19 mayıs ve sene sonu balosu için prova yapacaklarmış.
Cadı soruyor anne bize neler hazırlayacaksın diyediğer çocukların evine provaya gittiklerinde anneler kekeler börekler salatalar resmen güne hazırlanırmış gibi hazırlık yapmışlar
İş çıkardılar bana resmen hayır işinde değilim diyetimi tehlikeye atacaklarneyse inşallah dayanır kaçamak yapmam
Kızımın siparişleri :
patatesli peynirli börek ( hazır yufkadan, yağ koymuyorum, az yoğurt süt ve bir yumurtayı karıştıp üzerine döküyorum fırına vermeden tabi aralarada )
Makarna salatası ( yağsız makarnaya sarımsaklı yoğurt döküyorum içinede 2 salatalık 1 havuç rendeliyorum )
Tarçınlı Elmalı kurabiye ( Ahanda o işte mecbur yağlı oluyor klasik tarif )
Daha basit ve hafif bir fikri olan varsa söyleyinde bari ben zararlı cıkmayayım
Perşembe günüde 14:40 - 15:00 arası kurstan cıkıyor bence yetişirim ama olmadı anahtarı var nasılsa ilk kez denemiş oluruz evde tek bırakabilirmiyim diyeo istiyorda ben bırakmıyorum birşey olur diye
Kurstan sonra arkadaşına provaya giderlerse zaten sorun kalmaz benim için
çalışan annenin çocuklarının kaderi helede büyüksen küçük çocuklar daha şanslıııCanım ben 8 yasından beri tektim evde:)) Annem nöbetçi olduğunda babam da köye hayvan bakmaya(veteriner) gittiğinde onların yataklarında uyurdum ama sürekli gözüm kapıda olurdu. Korkardım tek başıma evde. Kardeşimin bakıcısı kendi evinde bakıyodu kardeşime, ben evde tektim mecbur. Hatta 10 yasında pilav yapmayı öğrendim:))
geçmiş olsun izinli yazılman en doğrusu inşallah geçer sen güçlüsün atlatıcana inanıyorumBugün tahlil sonuçlarımı aldım durum kötü. tüm ayarlarımın içine etmişim.
Tam teşeküllü bir hastaneye gidip homa testi yaptırmamı söyledi aile hekimi..
O moral bozukluğu ile diyetisyene gittim ihmal etme yarın hemen git dedi..
Glukoz 70-105 aralığında olması gerekirken benim 125 Çok üzüldüm acaip modum düştü..
beyzuşşşş ne fena sonuç değilmi.??
Yarın sabah 11:30 a randevu aldım gidiyorum tepecik araştırmaya..nefret ediyorum kan verme olayına..
damar bulmak için dakikalarca uğraşılıyor pislikmişsin gibi davranılıyor...
Diyetisyen 2-3 hafta kilo veremeyebilirsin dedi zira zayıflamadan çok ne tepki vereceksin onu gözlemliyelim dedi..
Taam 2200 kcal listem var. Haftaya aynı gün geldiğinde vermemiş olursan demoralize olma durumunun netleşmesi önemli olan..
Sonuca göre ilaca başlayabilirsin belki dedi..
Ben evde tartılmayacağım 2-3 hafta..İzinli olmak istiyorum bu süre zarfında çünkü listede artı olmakta beni çok etkiliyor..
Şöyle bir iki hafta geçsin bakalım sonuçlarıma göre durum ne olacak...
valla zannetmiyorum tekrarlamaz benim büyük kız çıkardı geçen sene küçük 8 aylık öpme dedikce ağzını öptü kıskançlıktan ama geçmedi onaBenim papatyam çiçek açtı şu çiçeği buyukte hasta antibiotik kullanırken hastalandı anlamadim su cicegini cikarmistk 1996da ikimizde terrarlarmiki
Kızlar misafirim geldi, akşam yemeğinde güya 3 kasıkbulgur pılavı yıyecektım ya. O 3 kasıkoldu sana 5 kasık. Ekmek yemedım tabii. Yanında 150 gram kadar et sote,salata ve bir küçük kadeh kırmızı şarap içtim
Neyse buraya kadar hadi neyse diyelim. Sonra çay felan içtik, saat 9da eşim kudurdu hadi çıkalım kahve içelim diye. Çıktık yola fatih pembe köşk'e gittik. Orda kahve içti herkes, ben türk kahvesi bana dokunuyo diye kornet maraş usulünün yarısından biraz fazlasını yedim, ara öğün yeine yemiş oldum ama cumartesi dondurma hakkımı yemiştim zaten. Pişmanım bir de karnım aç yatıcam çünkü gece gece onu yiyince daha da acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?