Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Caanım eger her gıttıgınde para vermıyorsan yanı benım gıbı ayda 2 kere gıdıp bır kez para verıyorsaan gıt derım. aynı lıste olsada yag kaz olcumu yapılmıs olur. Neden aynı lısteyı verıyorkı anlamadım. Ara ogunşer felanda mı degısmıyor.

Ben senın 1 mayıs gıbı kacamak yapmadım ama yuruyus yapamadım 3 gundur. Hasta da olamadım davul gıbıyım resmen. Carsamba 3 gunluk sebze yapıcam belkı bıraz gıder dıyorum ama lısteye tam uydugum soylenemez. Mesela bugun aksam sebze yemem gerekırsen et yedım

hg pınarcımm şimdi gördüm yazdğını nAsılsın nasıl gidiyor hayat
umutcum nee güzel içindeki hisler ne hissedersen o gerçekleşirmiş biliyor musun ben de bu ara dağıttım yine stres diyet yapmama engel oluyor rahat değilim kafam da başka şeyler geziyor sene sonunu atlatırsam bir de mayıs biterse ben de biraz rahatlarım inş Allah nasip ederse inş

Albume 1 resım ekledım, ılk defa tayt gıydım. bacaklarım kalın dıyodum da abartıyosun dıyodunuz ya, bakın bakalım abartıyomuymusum

1 kere para veriyorsun 10 gun icinde kontrole gidiyorsun sonra tekrar gittiginde para veriyorsun 40 lira. Ben kontrole gitmeliydim kacirdim treni 10 gunu gecince para veriliyor dedi. Ben de biraz bekliyip gidecegim. Benim diyet zaten yuvarlak hatli cOk her ogun benze seyler neyse bu hafta veremezsem giderim hemen beklemem ama verirsem az daha beklerim

eti stick minicik bişey tamam da kinder süt dilimi çok kalorili, ben bi kere bakmıstım onun kalorısıne
bana adet döneminde veriyor özlemcim ya çok tatlı isterse canım diye sadece süt ağırlıklı yapıldığı için sanırım 117 ymiş kalorisi baktım
adet olmadın ya bide ondan oluyor sanırım tatlım
bende adet olmaya yakın buzdolabına kafamı sokup orda yatasım geliyorr

günaydın güzeller
akşamı batırdım ama geride bıraktım kızları göndereyim yürüyüşe gideceğim arkadaşımla nerden baksan 1.5 saat yürürüz
bu hafta da sabit kalırım sanki

günaydınlar herkese
mutlu, huzurlu, başarılı, neşeli, bereketli, sağlıklı, az kalorili ve bol hareketli, aşk ve sevgi dolu bir gün diliyorum hepimize

Herkese güzel bir gün diliyorum..bizede az hasta =))))

sabah kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurta ve 1 kk light b.peynir yedim...
Ara öğün sütlü kahve düşünüyorum...
öğlen her zaman ki gibi yağsız tavuk...

Hadiin bakalım herkese kolay gelsin...

Saol cnm insallah geçmez. Hayirlisi olsun olan oldu artık

arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için saolun.

günaydın kkızlarrr çok şükürrr kahvaltımı ettim kahvaltı kaçamağım 2 çatal fındık ezmesi oldu(
tatlı yemeye yemeye canım çok istedi neyse akşama kadar eritirim diye umuyorum

mısır gevreğiyle doyuyormusun gerçekten. Ben onu yesem deli gibi acıkırım yaa
özlemcim tabikide doymuyorum ama gündüz kaçırdığım için sporda yapmadığımdn bu şekilde en azından kilo almamaya çalışıyorum...
canım şekerin öyle çokta yüksek değil inşallah bu yükseklik beslenmeden kaynaklıdır...sık sık kontrol ettirmelisin ve de inanıyorum ki zayıfladığımızda sağlığımızda yerine gelecek...
toksincim yavrularına geçmiş olsun..

Ben dün akşam mısır gevreği ya da yoğurt yiyecektim göyaaaaaaaaaaa bi kase muhallebi yedim gerçekten az şekerli idi... Sonra akşam yemek yemedim biraz çekirdek çıtlattım onuda ara öğüne saydım ama yine başladım sağlıksız beslenmeye...kendimi çok kötü hissediyorum böyle olunca...neden nedennn...

kızayım mı nevin sana... zaten gün içinde zorlanıyorsun akşama sakın kaçamak yapma. spor da olmazsa olmazın. yemek yiyeceksin araları güzel yapacaksın ki gözün başka şeylere kaymasın. hadi canım benim temmuz ortasına kadar 8leri ortalarsın...

herkeşlere günaydıınnlaarrr
çook güzel bir gün diliyorum herkese, tabi ki kaçamaksız bir günde diliyorum
bir kaç gündür rahatım ben haftasonu olmasına rağmen kaçamak yapmadım, yapmayıda düşünmüyorum
istanbulda gitmeme şurda sayılı günler kaldı ve ben kotu denemeye korkuyorum
paçalarını yaptırmamıştım yarın onu yaptırıcam sabahtan giyinicem ama yinede çok korkuyorum
tabi ki içerisinde incecik durmayacağım ama en azından yağlarım az fışkırsa bence çok güzel olurdu

kız tabiki hakkındır hatta dayaklığım ben nerde bana sopa...:18::18::18:
çok zorlanıyorum bu sıra düzenimi bozdum...ama sağlığım elverdiği sürece devam ettireceğim...geri almak istemiyorum başa dönmek istemiyorummmm...

"sağlığım elverdiği surece" kısmını anlamadım. sağlıklı olmak için uğraşmıyormuyuz. kendini iyi hissetmiyorsan doğru beslenmiyorsun demektir. sekerli tüm besinlerin nerdeyse hiçbir faydası yok vucuda. bak benim bel ağrılarım azaldı. 8-9 kg bi fark ile resmen kendimi daha güçlü ve atik hissediyorum. bir daha asla yapamam dediğim seyleri yapmaya cesaretim var. sırtımızda yuk taşıyoruz onları atıp rahatlayalım arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…