Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

...

Elif canım çok geçmiş olsun.. aman kimlik bilgileri filan kullanılar kaybolduğuna dair bir ilan yada kayıt yaptırdınız değil mi? çok olumsuz düşünürüm herşeyi kusuruma bakma...
...
saol nevincim, yaptırdık canım ya ama yinede nüfus cüzdanı değiştirmek kolay olduğu için değiştiricek onu babam, sorma benimde aklıma bu tür durumlarda hep en kötüsü gelir

saol ayşecim
buarada menülerini takip ediyorum, süper gidiyorsun, ben sana çok inanıyorum ayşecim, bi kaç haftaya ki o kadar bile sürmez belki ikili rakamlarda görücez seni

:))
ben anlıyorum da hayatım konusamıyoruö, strese gırıyorum konusurken:))
ay aynı dert bende de var özlem yaaa
sanki konuşurken yanllış bir şey söyliycem herkes bana gülücek gibi geliyor hebe hübe oluyorum bildiğimide unutuyorum
birde topu topu 2 türk dizi izlerim gerisi ki bu 20 ye yakın yabancı dizi izliyorum, tek başımayken bazen onlar konuştukça manyak gibi replik yazıp konuşuyorum ama gel gör ki başkasının yanında susarım
ingilizce kursunda hoca hadi elif gününü anlat derdi, bende başlardım türkçe anlatmaya, kızım ingilizce anlat derdi, hocam ben anlatıyım türkçe siz çevirin derdim

yenacımm canım hiç morali bozma sakın olur mu??
mutlununda dediği gibi tam teşekküllü bir tahlillerini yaptır bakalım ne çıkacak
hem sonuçta doğru bir karar verip doğru zamanda gitmişsin canım benim
sakın moralini bozma sen bizim moral kaynağımız neşemiz bitaneciğimizsinn

Tesekkur ederim cnm insallah hep beraber veririz

gün boyu iyi gittim 1 saat yürüdüm akşam cozuttum malesef kahvenin yanında çikolata yedim dövün beni

inşallah canımm, kahve sözüm var sana unutmadım
yaa asu annemler o gün vadidee arkadaşlarıyla piknik yaptı resmen çok özendim kısırlar falan, dedim bizde asu ece ben yaparız didim içimden

yapalım canım güzel olur ben de istiyorum vadi de bişeyler yapmayı olmazsa orda buluşalım

gün boyu iyi gittim 1 saat yürüdüm akşam cozuttum malesef kahvenin yanında çikolata yedim dövün beni
ne kadan yedin bakiiim
şu eti stick mi ne tam adını bilmiyorum asumancım haftada 2 defa ara öğünde ondan yemek problem olmuyormuş tatlım bana diyetisyen söylemişti çook azmış kalorisi ya da kinderin süt dilimi ara öğün yerine tüketebilirsin demişti

evet onlar 50 kalori felan ama ben bikaç parça bitter bir de çokomilk yedim yani 4 katı kadar vardır

süt dilimi de çok güzel bir de pingui var o da güzel neyse bişey olmaz inşallah napıyım oldu artık yarın çok yürümeye çalışırım

evet onlar 50 kalori felan ama ben bikaç parça bitter bir de çokomilk yedim yani 4 katı kadar vardır
afiyet olsun canım takma sen halledersin o kalorilerin hepsini, hatta bence senin onları bir çırpıda yok edeceğini bildikleri için bence sana kalori olmaktan bile vazgeçmişlerdir şimdiye
süt dilimi de çok güzel bir de pingui var o da güzel neyse bişey olmaz inşallah napıyım oldu artık yarın çok yürümeye çalışırım
pingui sanırım kalorisi fazlaymış, dışı çikolatalıydı diye hatırlıyorum onu hiç yemedim ama. buarada dondurma yemek istersen, hani şu 6 li paketlerde satılıyor ya magnum onlarda bir tane yiyebilirsin demişti bana tabiki haftada 1 defa

pideye bol nutella sürüp yemeyide özledim
ama nutella asiri kaloriliymis tabikide yemiyorum,
pideyide zaten aslaaa yemiyorum

Çok güzel fikir canım ya sağ ol tatlı birşeyler yapmaya yapmaya ne yapacağımı unuttum 60:
En son 4 ay evvel Amcanları yemeğe aldığımda sütlü tatlı yapmıştım
Çileklere desen bayıldımmm
Ben onun armuttan yapılanını biliyordum armut yada ayva tatlısında da oluyor tabi benimki kirpi gibi oluyor kaç senedir yapmıyorum yapmayada niyetim yok

CANIM çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda değerlerin normale döner
Bakalım benim ne cıkacak sonuçlar pek parlak olacağını sanmıyorum ama inşallah düzgün cıkar

ne yesen içsen sen ya valla şaşırdım kaldım zeytinyağı denedin mi 2-3 gün dene aç karna belki o fayda eder
geçmiş olsun bu arada fıstığım

Bir de onu deneyeyim bari belki o işe yarar
Tahlil sonuçlarını göstermeye gittiğimde artık doktora da derim bitkisel birşey yazsın bari

kızdım kendime şimdi benim manyak doktordan farkım kalmadı korkuttum seni çok üzgünüm. umutun dediği gibi test bir gece önce yediklerinden dahi etkileniyor. o yuzden tekrarı gerekli sanırım. dr seni doğru yönlendirecektir. iyiki yaptırdın testlerini ve hızlıca önlemlerini alırsın. geçmiş olsun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…