Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ally mcbeal vardi dizi hatirlarmsin turk kadinlari ve ally sendromu gibi bir yazisi vardi ben de ona cok gulmustum.

Evet hatırladım.:)

Ohhhh afiyet olsun.Balkonda kahvaaltı keyfinin yerini hiç bişey tutmaz valla hele hoş sohbet varsa dadından yenmez..

iyi geceler

beta hcg değerim1799 çıktı.5. haftaya göre normal cuma günü yine gel değerin düşüp yada yükselmesine bakalım dedi.ultrason istedim gönderdi.kese görünüyor 5. hafta olduğu için bebek görünmüyormuş.cuma günü herşey belli olcak.kanamam var sancım var ama pıhtı şeklinde birşey gelmiyor.kese 15 mm çapındaymış.ama içi boş dediğim gibi.
pazar günü yoğun kanama ve pıhtı geldiğine göre bugünkü kese neyin nesi.bebek keseyi bırakıp kendi mi düşer bilmiyorum.

kafam çok ama çok karışık... Noooolur dua edin. yarın bhcg yaptırsam yükselip düştüğüne kendim mi baksam cumayı beklemesem ne dersiniz?

Canım bence cumayı bekle herşeyde bir hayır vardır inşallah değerlerin iyi çıkar

Neyse bende kaçtım hazır küçük cadı uyumuşken bende yatayım malum bende yarın tahlil sonuçlarımı alacağım birkaç işimde var dışarda artık gelince size haber veririm sonuçları

Allah rahatlık versin hepinize

hoşgeldin tatlımm , biraz kendinden bahsetsene ,ne durumdasın ??

h.b cnm, durumum vahim 92 kg ağırlığında bi insan olarak yaşamaya çalışıyorum :) dahada vahimi 102 kg idim şimdi zayıflıyorum, spor ve sıkı bir diyet 12 gün sonra 4,5 kilo daha vermiş olcam :) diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum. Burdaki önerileride dikkate alarak eylül ayına fit girmeye çalışıcam, yalnız değilim biliyorum :)

slm benim gibi kilo vermeye çalışan yoldaşlarım :) lütfen bana yardımcı olun :) yeni diyete başladım hep birlikte zayıflamak dileğiyle :)
hg nais..bu arada ismin nedir?
vallahi nası yardımım olur bilemıorum ama seni motive edebilirim.
dyetsyen kontrolunde misin?
bende şu hepinizde olan kilo şeyinde istiom hani şu resim :)
hemen vereym sana..zaten bu topicte benm görevim bu
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

ah ebrum dualarım sennle canım.belki bebekler ikizdi ve biri düştü..olabiliormus çünkü öyle..
degerinde evet hala güzel

bence cumayı bekleyelim..ama sakın habersiz bırakma beni.
benm hala umudum var senden...insallah güzel haberlerle gelir cok mutlu edersin..
topicimizin mucizesi olursun ha belki..

hg nais..bu arada ismin nedir?
vallahi nası yardımım olur bilemıorum ama seni motive edebilirim.
dyetsyen kontrolunde misin?

adım naile :) ewt dyetisyen kontrolündeyim ama daha yeni :) inşallah verip verip kurtulcam kilolardan inancım var

teşekkür ederim tatlım da ben bu imzayı yapamıcam galiba pes ettim :)

Günaydınnn sabahın köründe 6 da uyandım dahada uyuyamıyorum acayip acıkmışım midemdem nasıl gurultular geliyor ama yataktan çıkıp mutfağa gitmek zor geliyor inşallah uyuyup kalmamda yürüyüşe gidebilirim

Arkadasim saglikli bir gebelikte, bhcg degeri gun asiri iki katina katlanmasi gerekiyor. Bunun altindaki degerler sagliksiz, cok ustundekiler ise cogul gebelik cikiyor. Ben tup bebek tedavisindeyken ve dis gebelik gecirdiginde ogrenmistim.

Bir de ilk gebeligim anembrionik, yani icinde bebek olmayan kese idi. Ben 12 haftalik olana kadar kese gelismeye devam etti ve 7 cm oldugu zaman kurtaj yapildi. O da soyle oluyor, anne ve babadan gelen hucreler birlesip bebegin tek hurreli halini olusturuyor. Bunun adi zigot. Sonra bu hucre ikiye bolunuyor. Birisi kese ve amniyon sivisini olusturacak sekilde bolunmeye devam ediyor, digeri de kese icinde bebegi olusturuyor.( bu nedenle amniyon sivisi ile bebegin dna si tamamen ayni ve anneninkinden farkli, ) . Bazen bebegin gelisimi erken evrede duruyor ama kese ve sivi uretimi surebiliyor. Bebek olmadigi tam tesjis edilince kurtaj yapiliyor.

Umarim seninki

Tomurcuk, 5 haftalik bebek kese icinde gorunmeyebilir. Biraz daha beklenir u durumda. Normalde kalp atisi 7 haftalik goruluyor.

Kanaman olmasindan da korkma fazla, ben ortanca oglumda 22 hafta kanamali yattim. O kadar kanamam vardi ki, ayaga kalkinca ayaklarimin etrafinda göl gibi kan oluyordu...

günaydınlar kızlar umarım herkes iyidir
mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı, sakin, bereketli, az kalori ve bol hareketli bir gün diliyorum sevdiklerinizle birlikte

ebru (aysebru) aradı şimdi acile yatırmışlar ayşeyi (banu145145in yeğeni) gidip bi bakıcam midesini falan yıkamılar çocugun gelince yazarım

Yine yoğun bir güne merhaba dedim....

Acaba bu hastalar hiç bitmiyormu yoksa biz hastaları tedavi mi edemiyoz

Misait olursam katılırım arada sırada konusmalarına....

ebru (aysebru) aradı şimdi acile yatırmışlar ayşeyi (banu145145in yeğeni) gidip bi bakıcam midesini falan yıkamılar çocugun gelince yazarım

Aaaa çok merak ettim şimdi , bende arayayım en iyisi..

Son düzenleme:
Aradım banu'yu. ayşe naftalın yemiş 3 adet, şeker diye..O yüzden dün gece acile kaldırmışlar..
Çok şükür iyiymiş durumu..
Çocuklar ne ilginç Allahım..Allah korusun tüm çocukları...

____

Bu arada günaydın arkadaşlar..

YURDUSUM diye bir arkadaşımız vardı topikte. ben, yurdusum ve beyzuş aynı dönemde topikteydik..Demin mesajlaştık kendisiyle beni tanıyan tanımayan herkese selam söyle dedi...Söyleyeyeyim borç kalmasın üzerimde...

Son düzenleme:
Kizlarrr ggunaydinn nasilsiniz

Ay kuvuk aysecige gecmis olsun nasil becermis te yemis naftalini hayret vlla allah korumus yine

slm benim gibi kilo vermeye çalışan yoldaşlarım :) lütfen bana yardımcı olun :) yeni diyete başladım hep birlikte zayıflamak dileğiyle :)

hoşgeldın aramıza tatlım:))
şoyle bı geçmıse baktım kendı başınada ıyı ış çıkarmışsın tebrıkler

unutmadan yedıklerımı yazıyım

KAHVALTI;
1 FINCAN YEŞIL ÇAY
5 SIYAH ZEYTIN
AZ YAGDA 1 YUMURTA
1 DILIM KEPEKLI EKMEK
KK KADAR PEYNIR
1DOMATES
1/2 YEŞIL BIBER

1 LT SU ŞIMDILIK:)))

Günaydın kizlarrr
Aysecige geçmiş olsun offf offf bende benim kızdan çok korkuyom Turkiyeye ilaclar aldım mini çantaya kitledim unuturumda kız icer diye büyük kızın kuvvetli ilaçları var bu çocuklar offf nasıl 3tanesini yemiski iğrenç deilmiki tadı çok moralim bozuldu
benimde lavobanin altında vardı kışın benim kızım almış yigenler elinden almış her yeri kitliyom ve tehlikeli seyleride yukarı kaldiriyoom kaldirsam neye yariyorki sandalyyle çıkıyor benim keci rabbime emanet cumlemizin bebisleri Aminnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…