Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canım ellerıne saglık benımde 2. Gebelıgım anembrıonık gebelıktı
aynı doktorum gıbı anlatmışsın:)))

canım benım tekrardan cok buyuk geçmış olsun..
Eger duşuk yaptıysan hcg degerlerın ıkı gun ıcınde duşer benımde 8 haftalıktı bebış yoktu
sonra kanmayla başladıı kurtaj oldum canım
herşeyın hayırlısını dıle canını sıkma noluur ıçın rahat etsın kan testını yaptır bence:)

Trampolin nin faydasını görmeye başladım kg bakımından deil kadın hastalıklarından başladım daha çok ziplamaya acayip yoruyor beni. Ama ara ara ziplicam plates gibi sıkılaşcagima inanıyorum

Neyse ben kaçar kayın annem rahatsız bıraz arada gırer bakarım allaha emanet olun kendınıze ııyı bakın cıcışleerr:))))

benimki de ne bulursa bir azına atıyor yerden taş alıp atmaya çalışırken yakaladım kaç kere ne zaman aklı erecek bilmiyorum...

ben de 3 gün sonra gelebildim nihayet ama kimsecikler yokmuş küçük ayşeciğe geçmiş olsun naftalinleri hüpletmiş Allahım korusun en kısa zamanda iyileşsin ben de koşturuyorum kıyafetti kostümdü çalışmalardı diyette sekte de 90 600 hala 90 600 ya 100 gr verilmez mi alınmaz mı bu nedirrr şu ay bir çıksın kendimi şoklayacağım şimdi koşturmacadan ne yediğimi ne yemediğimi bilmiyorum bugün bişi yok çalışma var yarın anneler günü haftaya sıkı bir çalışma haftası cumaya gösteriiiiiiii çocuklar farkında değil ama ben çok heyecanlıyım bakalım sorunsuz çıkabilecekmiyimm :26::26::26::26: herkesi kocaman öptm Allaha emanet olun beni unutmayın canlarımmmmm

bak bu hafta yapmayalım haftaya da yapmayalım sonraki hafta yapalım. olurmu. belkim ayşe de kaçar. banu falan da uyar. daha da kalabalık oluruz.

zor benim kaçmam ama yinede bişeyler uydurmayı denerim cnm

teşekkür ederim cnm çok saol

kızlar sabah gittim ayşeciğin yanına maşşallah gayet iyi
hatta gülme krizine girmiş durumdaydı
ne yedim diyo ne yemedim
dün ebru ile birlikte lavobaya naftalin koymuşlar ebru ona bu zehir sakın elleme diye izzah da etmiş ama çocuk aklı işte
bi de dün ben onları aramıştım ayşe ablamı özledim falan yapmış
sonra hastaneye gelmiş uyanmış sabah 5-5,30 gibi beni soruyomuş annesine bi yedim bi yemedim diyomuş , serum yemek iyidir diyomuş :)
tahlilleri iyi çok şükür normalde 48 saat tutmaları gerekiyo müşahade de ama öğleden sonra çıkarıcaklar büyük ihtimalle midesi falan yıkanmış sadece idrar tahlili bozuk çıkmış
idrar kültürü de yaptıracaklar
doktor idrar yolu enbfeksiyonu olabilir demiş öyle işte
birazdan yine çıkıcam yanlarına
çok tatlı maşşalah prenses ya

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ,benim bahar temizliğim bitti çok şükür kışlıklardı yazlıklardı derken çok yoruldum perdeler camlar ,birtek halılarımı yarın yıkamaya göndereceğim badanada 1 ay sonra düşünüyorum çünki, kızımı çişe alıştırmaya çalışıyorum en azından yıkanan halıları sermeyeceğim çünki inadından yapmıyor ,aslında 3 aydır ara ara tuvalete yapıyor ama bugün bezi takmıyoruz dediğim zaman başlıyor ağlamaya bezimi tak diye tecrübeli anneler ne yapmam gerekiyor bana akıl verirmisiniz,çünki bir kez çıkardınmı bir daha takma diyorlar bir yerede çıkma en azından alışıncaya kadar ..neyse yazamıyorum rahat vermiyor zilli...

Bak sen küçük cadıya..Demek serum yemek iyidir diyor.:)))

Kız çocuklarında idrar yolu enfeksiyonu çok sık yaşanıyor.

Derinciğim güle güle kirlet evini.:)
Bende haftalık temizlik yapıyorum ama ev öyle dağılmışki nerden başlayacağımı şaşırdım inan...

Bez konusunda bende çıkarınca bir daha takmama görüşündeyim iki çocuğumda öyle yaptım..Elbette zor bir dönem ama hazır olunca çocuk pek zorluğu yok açıkçası..
İlk bir iki hafta sürekli hazırda olmak lazım çok yorucu..alışırsınız çok büyütme gözünde..

Birde tuvalet eğitimiyle ilgili müzikli hikaye kitapları var çok eğlenceli kesinlikle bulursan al derim..

Bak sen küçük cadıya..Demek serum yemek iyidir diyor.:)))

Kız çocuklarında idrar yolu enfeksiyonu çok sık yaşanıyor.

Ben de küçükkekn sık sık idrar yılu enfeksiyonu geçirirdim. En sonunda böbreklere sıçradı ve nefrit oldum üniversitede.

selam kızlarrr
geçte olsa sonunda yazma fırsatı bulabildim
ankara bugün kapalı ve yağışlı seviyorum yağmurlu havaları ne de olsa sonbahar çocuğuyum
hasta olanlara ve hastası olanlara acil şifalar diliyorum
istanbul için geri sayımım başladı çok heyecanlıyım ama sanırım 6 günlük istanbul turumdan birşey anlayamacapım
sürekli koşuşturma içinde olacağım sanırsam

bu arada istanbul grubu bluşmayı haftaya perşembeye mi aldınız merak ettim??

burda da hava kapalı canım

Kız 6 gun neden koşusturucaksın bakiim
6 gunde neler yapılmaz
Yanına söyle tiril tiril elbiseler de al, sana çok yakışır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…