Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlarrrrrrr ben geldimmmmmmmm :122: :122:

Ya tahlil sonuçlarımı çok merak ettim ben
Keşke bugün gitseydim ama neyse yarın en azından doktorada gösterebileceğim.
İnşallah iyi cıkar sonuçlar

Sülümanı izlerken sizlere de bir bakayım dedim
Küçük civcivimde babasını elinden tutmuş babasına ip atla diye ağlıyor
Adam deli oldu ben yaşlı bir adamım moduna girdi resmen rahat vermiyor kimseye cimcime tam komedi oldular baba kız

Sorma canım zaten hep derim Devlet gibi kadınsın meloş diye
Tabi asıl babam sağ olsun her ne kadar annem üzülmesin diye ona duyurmasa bile onun emeği
Araba arkasındaki yazılar yasak maalesef ceza yazıyormuş trafik polisi yoksa şimdiye kadar kesin babam sağolsun yazdıracaktım
Bazen yazın geldiklerinde babama takılıyorum Perihan kutmanın bir filmde söylediği şarkıyla ;
Hacı baba hacı baba banada al bir araba diye adamcağız ulen var ya araban diyor yok babişko jeep al bana diyorum sırf kızdırmak için oda hemen heee tamam zaten beni zengin karılar kovalıyordu diyor

Kızın evet sene sonu balosu var o yüzden elbise krizi yaşıyoruz.
Biraz evvel çocuklar için abiye dikimhanesinde calışan üst komşuma bile sordum hani kumaşı ben alsam dikebilirmiyiz diye ama ben kesmeyi bilmiyorum kalıp cıkartamam dedi. Babamızda kızına dayanamadı hafta sonu mertere bakarız dedi o tarafta çalışıyor zaten 20 - 30 Liraya ne abiyeler var diyor.
Bakalım oradada bulamazsam artık başka bir çare bulacağım.

Canım çok tatlıymış gerçekten
Hadi bakalım inşallah bir daha oduna dönmez afiyetle ye çikolatalarını
Ama az yeeeeee

slm benim gibi kilo vermeye çalışan yoldaşlarım :) lütfen bana yardımcı olun :) yeni diyete başladım hep birlikte zayıflamak dileğiyle :)

Aramıza hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın sende

selam kızlar geçmişi okuyorum bir türlü bitiremedim vallaa
devam edicem okumaya ama selam veriyim öyle devam ederim dedim
bugün baş ağrısı dışında gayet güzel geçti ve kaçamaksız, maşallah bu hafta kaçamaksız devam ediyorum

buarada biliyorsunuz bugün aslında benim diyetiyen günüm ama geçen hafta diyetisyende maddi konuda canım sıkıldı o yüzden sanırım bundan sonra başka bir yere devam edeceğim, ucuz ya da pahalı fark etmez ama sonuçta bir dengesizlik oldu o yüzden canım sıkıldı ve istanbuldan döndükten sonra karar vericem aslında

o yüzden bu hafta evde tartılacağım, evdeki tartı doktordakine göre 1 kilo az tartıyor, ona göre ilerliycem
istanbuldan döndükten sonra karar vericem belkide başka bir yere giderim ama ankarada diyetisyen konusunda en güvendiğim yer burasıydı açıkçası

menüme gelirsek;
kahvaltı öncesi:
-10 adet kuru üzüm + 2 büyük bardak büyük su
kahvaltı:
-60 gr peynirle tost + 1 adet salatalık (çavdar ekmeği ile yaptım buarada tostu)
öğlen:
-körili tavuk + 1 adet diyet cola
ara öğün:
-diyet cola içtiğim için atladım
akşam:
-yeşil fasülye yemeği + yağsız patates salatası (patates salatası yediğim için ekmek yemedim)
ara öğün:
-10 adet kuru üzüm + şekersiz çay hala içiyorum

2 lt su ; 1 saat yürüyüş

özlemcim canım Rabbim acil şifalar versin
gerçekten kimseye muhtaç etmesin rabbim

elifcim diyetisyen konusunda hayırlısı olsun canım
bir de sana ne soracağım hani annenler vadide piknik yapmışlar ya orada piknik masası var mı benim bildiğim yok da belki yeni etaplarda varsa diye sorayım dedim biz de gideceğiz ya
ben bir de lozan parkı seviyorum cansele yakın 365in hemen yanında cadde kenarı ama sanki ormanlık alan gibi çok güzel piknik için

canım sorup sana söylerim hemen anacım abi ziyaretinde gesin hemencecik yazıcam sana ama bildiğim kadarıyla yok canım, ama yine de emin olmak lazım

slm benim gibi kilo vermeye çalışan yoldaşlarım :) lütfen bana yardımcı olun :) yeni diyete başladım hep birlikte zayıflamak dileğiyle :)

hoşgeldin tatlımm , biraz kendinden bahsetsene ,ne durumdasın ??

Elifimm hayırlısı olsun bebişimm , sıkma canını

Baharcıımm ayucuukun hayırlı olsun bebişimm , bu tempoda devam ,ağzınızın tadı bozulmasın inşAllah

annaamm ççokkk isteriiim amma ben burdan kurtulmaya bakıyommmmmm cumaya açıklanıyo tainlerrr neyse benim gittiğim yerlere sizin tainçıkarda kurtuluruz heptennn sonra toplaşırız

Evet canım çok zor. Yaşı daha 50 kadının

Sülüman bitti bak şimdi geri sayım yapalım 10 değince gelirler

Valla bende ilk başları izlemedim eşim o tip dizileri normalde sevmediği için ama bir gün yaw bari dizidende olsa tarihi öğren dedim diye izlemeye başladı o gün bu gün kaçırmaz
Zaten adamın her gün bir dizisi var diye hafta içi akşam misafirliğe gitmiyor

biz hiiçç dizi izlemiyoruz bebişimm , ancak arada sırada YALAN DÜNYA ya da LEYLA & MECNUN izliyoruz , eğer ingiltre ispanya liginde falan maç varsa onuda izlemiyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…