Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ahhh bi kaç gündür öle kötüyüm ki..
bir ateş kavuruyor beni..ben normalde soguk bir vucudum vardır ama
işte artık yanıyor vucüdüm özellikle geceleri..
kaliteli bir uyku uyuyamıyorum..
durup durup soguk duş alıyorum..
ateşten burnumun içi dilim damagım yara oldu...
burnumdan ve agzmdan nefes alırken bile canım acıyor..
hergün gececek mi diye kalkıyorum yataktan..
ama pek ilerleme yok..kavruluyorum nedense

bu anlattıklarımı yaşayan oldumu kızlar?fikriniz varmı?

Canım bi doktora gitsene
Grip ya da soguk algınlıgı değil sanırım
Kullandıgın bir ilaç varsa belki yan etkisidir

burda da hava kapalı canım

Kız 6 gun neden koşusturucaksın bakiim
6 gunde neler yapılmaz
Yanına söyle tiril tiril elbiseler de al, sana çok yakışır eminim

dışarsı buz gibi guzelim ne tiril tirili kesin mont al diyeceğim olmadı yağmurluk...
kızlar aslında havanın kapalı hatta yağmurlu olması o kadar çok işime gelirki o kotumun üstüne gişyicem diye çok güzel bir hırka almıştım batikten ve çoook güzeldi içine tişörtle giyecektim, ama planlarım suya düşünce üzüldüm umarım yağmur yağar valla çok sevinirim

özlemcim bölünücem canım ya teyzemlere gideceğim, sevdiceğimin 2 gün izini var sadece birde annesigillede görüşücem onlarıda görmem lazım gitmişken, sonra arkdaşlarım var onlarıda görmem lazım kuzenlerde var, keşke 6 gün boyunca sevgilimi görsemde kimseyi görmesem modundayım aslında da neyseki haziran 10 da o gelecek bu sefer çok ayrı kalmıycaz tek tesellim o, ancak 2 gün izin gününde rahat görüşcez diğer günler arkadaşlarımız olur yanımızda öyle görüşürüz ama bakalım, hayırlısıyla bir gideyimde

buarada ilk defa uçağa binicem onunda heyecanı var, ben ki kara taşımacılığında bin bir türlü şey getiririm aklıma uçakta kesin ne paronayalar yaparım

cnm bu hafta sonu bizde başlıcaz emirle tuvalet eğimine ama ben hiç bilmiyorum nasıl yapıcam

meryem sen günlerdir bunu çekiyorsun ve doktora gitmiyor musun arkadaşım aferim sana o zaman bravo
canım vücudunda iltabi bir durum olabilir dikkat etmen lazım bu durumlarda
özlemin dediği gibi belki kullandığın bir ilaçta yağmış olabilir ama sonuçta hiç birimiz doktor değiliz
en acilinden çabucak bir hastaneye git
hatta acile bile gidebilirsin canım dikkat et kendine

Aynen öyle canım. Ben ateşim çıktıgında soguk algınlıgıdır geçer dedim kafama göre ilaç aldım meğer böbreklerim iltahaplanmış. Mutlaka gitmelisin doktora

dünden beri bi durgunluk var topikte hayırdır inşallah
nereyesunuz kızlarrr
ben burdayım aysecim...
ama biraz hastayım

ya ben dr. severm aslında ama bilemedim korktum.
yarın gecer yarın gecer die bekledim durdum...
şimdide pazartesiyi bekleyeym diorum.
sanırım korkuyorum
ya ben birsürü ilaç içiyorum ama hiçbirine yeni baslamadım.
troid ilacımı bile 20gün oldu baslayalı..sonradan olurmu bilemedm.

geçmiş olsun meryem neyin var mühim bişey değildir inşallah
bende fenayım hem regl 2. günüm acayip sancım var hemde ishal
regl sancısı ve karın ağrısı bi arada yani
ama olsun kabız olmaktan iyidir

kızlar benım de 6 gün gecikti ya deliricem. Tam düzene girdi derken gene eskiye dönüyorum galiba

Selam kızlarrrrrrrr :122: :122:

Geçikmeli de olsa gelebildim
Sabah planladığım gibi erkenden kalkıp tahlillerimi almaya gittim ve yine uzun uzun doktorumla konuşabildim

Sonuçlarım ;

B12 161 ( yani düşük 189 - 883 arası olması gerekirmiş )
Kolesterol 234 ( yani yüksek 0 - 200 arası olması gerekirmiş )
LDL 166.58 ( yani yüksek 0 - 130 arası olması gerekmiş )
Trigliserid 249 ( yani yüksek 50 - 160 arası olması gerekmiş )
HbA1C 6.1 ( yani çok az yüksek 4.0 - 6 arası olması gerekmiş )

B12 için ilaç verdi diğerlerinide beslenmene dikkat ederek düzeltebilirsin ilaça gerek yok dedi
Diğer bütün sonuçlar normal cıkmış :122:

Glukoz 103 çıktı hatta
serbest t3 2.86
serbset t4 1.1
Tsh 2.2118 çıktı

Diğerlerini yazmıyorum uzun iş önemli olanlar bunlar zaten
Kilo veremememle ilgilide kabızlık için bir ilaç verdi ve bir müddet devamlı light ürünler kullan demekki senin bünye direnişe geçmiş kilo verme konusunda dedi birde bana haftada sadece 2 gün yarım saatlik yürüyüşler yapmamı önerdi kilo vermeye devam edeceğime emin eğer bu şekilde beslenirsem. Yine Direniş olursa sporu çoğaltırsın dedi

ebru (aysebru) aradı şimdi acile yatırmışlar ayşeyi (banu145145in yeğeni) gidip bi bakıcam midesini falan yıkamılar çocugun gelince yazarım

Canım eğer uğrarsan yada telefonda görüşürsen bizlerden de çok geçmiş olsun dediğimizi ilet sana zahmet
Çok şükür şu an daha iyimiş ama şu çocuklar gerçekten ne yutacaklarını şaşırıyorlar
Rabbim bir daha göstermesin ve hiç bir kuzucuğun başına da vermesin
İnşallah ağrısı falan yoktur şu an Fıstığın

İddadaşım çok geçmiş olsun
Sen Özleminde dediği gibi ihmal etme hatta mümkünse yarın sabah erkenden git sağlık ocağına en azından
İnşallah önemli bir şey değildir
Bencede büyük ihtimalle ilaçlardan biri dokunmuş olabilir ama sen yinede fazla bekleme ve bizlerede ilk fırsatta haber ver canım

gözün aydın cnm kolestrol diyetle ve düzgün beslenmeyle düşer ztn ama spor şart biliyosun bence mutlu gbi vakit yaratmaya çalış miniğini al at kendini dışarı ve yürü
ayşecik iyi çok şükür çıkacak birazdan

cnm bu hafta sonu bizde başlıcaz emirle tuvalet eğimine ama ben hiç bilmiyorum nasıl yapıcam

Ben yazin basliyacam benimkinin dunyadan haberi yok konusmuyorda eylule bile kalabilir benİmki.

Simdi geldi yuzunde cizikler yanaginda bir isirik ki dislerini gecirmis cocuk opmeye kiyamadigimiz yanaklara. Moralim cok bozuldu. Aradim n oldu falan itismsler oyucqk basinda sonrada oglanin teki hart diye isirmis. Uyuz bir durum....

canım geçmiş olsun dr git çabuk iyleşirsin inşallah
kızlar benım de 6 gün gecikti ya deliricem. Tam düzene girdi derken gene eskiye dönüyorum galiba

kız hemen test yap belki hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…