Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kıyamam ben ona yaa. Kreşe gidiyor demi canım. Çocukların hepsi bunları yaşıyor ama anne yüreği işte kıyamıyo yawrusuna. Öğretmenlerini uyarsaydın daha dikkatli olun diye

canım geçmiş olsun dr git çabuk iyleşirsin inşallah

kız hemen test yap belki hamilesindir

:)) yok kız o ıhtımal sıfır. Gercı ben hapla korunmuyorum diğer yöntemle(pzvt) ama şartlar oluşmadı:)) olmadı alırım yarın bi tana seni mi kırıcam:))

Canım çok geçmiş olsun
Kıyamam kuzucuğa umarım çok canı yanmıyordur.
Hadı çocuklar oyuncak için itişmişler ısırma faslına gelene kadar o eğitmenler ne yapıyorlarmış o arada
Tabiki çocuk onlar itişeceklerde dövüşeceklerde ama eğer bunlar çocukları emanet alıyorlarsa emanete gözleri gibi bakmaları gerekir.
İnşallahda birdaha böyle bir durum yaşamazsınız

Merhabalar milleeeettttt diyat nasıl gidiyorrr

Ben bugün birazcık astım sanırım

cnm benim ya kreşte böyle şeyler oluyo malesef olmasa iyi ama oluyo işte çocuklarda harbiden çok fena onlarada allah yardım etsin
emirin doğum gününde baş edememişlerdi :)

Merhabalar milleeeettttt diyat nasıl gidiyorrr

Ben bugün birazcık astım sanırım

Hangimiz arada asmıyoruz ki
Bende artık hep sabit kalmaktan bıktım ama artık birşeylerin değişmesi için biraz daha dikkatli olmam gerekiyor
Farkında olmadan yanlış bildiklerim yüzünden kilo veremiyorum galiba o yüzden bundan sonra pür dikkat

Ama ben birazcık verdim sanırım ceco34 abla. Kıyafetlerimde böyle azıcık düzelme var. hani bollaşma değil de artık az daha düzgün duruyorlar göbek fln azcık küçüldü. zayıfladım mı ki yea :44:

tartılcam bakalım yakınlarda ne olacak :))

Yarın nasılsa tartı günü
Ben göbişimden anlıyorum vermeye başladığımda hafif yumuşuyor
Benimde geçen sene düdük gibi olan pantolonlarım bu ara baya bir bollaştı
Kemersiz giyemiyorum bile ama tabi daha benim yolum çoooooooook uzun
Şimdiki hedefimde zaten Ramazan Bayramında 90 kilo olabilmek İnşallah olabilirim yada en azından yaklaşırım nasılsa havalar ısınınca hem daha çok su içiyor insan hemde annemler tatile geldiklerinde sabah kahvaltıdan sonra bir cıkıyoruz bütün gün dolaşıyoruz iyi spor oluyor bana

tekrardan merhaba canlar

Dün gece yoğun bi kanama oldu şakır şakır aktı bacaklarımdan aşağı ve acile gittik.tam anlamıyla düşük yaptım.kese tamamen düştü patalojiye gitti.dün gece hastanede kaldık kv ile.sabah da ultrasonra parça kalmış mı diye baktılar.çok çok az bi parça kalmış.istersen yarın ufak bi kürtaj yapayım istersen 1 hafta bekleyelim bişey olmaz belki kendi atar kürtajsız kurtulursun dedi.kendimi iyi hissediyoum kanamam ve sancılarım hafifledi.rahimi temizlerken bile ebe çok iyi toparladı rahmin temiz dedi.bu da bişey benim için.

Herşeyin hayırlısı bunda da vardır bi hikmet diyorum ve ben dinlenmeye çekiliyorum.hafta başı işe gidicem artık.kendinize dikkat edin.hoşçakalın...

hadi bakalım Ebrucumm ,tekrardan geçmiş olsunn , Allahın izniyle daha sağlıklı bir anne adayı olacaksın , ve sağlıklı bebişini günü gelince kollarına alacaksın

çok yorma kendini ,dikkat et , Allaha emanet ol canım , öp
üyorumm

Çook geçmiş olsun meryemciğim..
Doktora gitmelisin,bizide haberdar etmelisin..

Ben de küçükkekn sık sık idrar yılu enfeksiyonu geçirirdim. En sonunda böbreklere sıçradı ve nefrit oldum üniversitede.

Benim kızımda geçen yıla kadar her yaz deniz,havuz mevsiminde yüksek ateş,istifradan acillik olurduk..
büyüdükçe direnç kazandı iki yıldır çok şükür rahatsızlanmadı...

kızlar benım de 6 gün gecikti ya deliricem. Tam düzene girdi derken gene eskiye dönüyorum galiba

Ben hala regl olmadım..Düşünmemeye çalışıyoum artık...
Sanırım bu ayı atlatırım böyle.

Çok iyi çok sevindim senin adına..
hem uzun uzun konuşman da iyi hisettirmiştir kendini sana...

Kıyamam kuzuya..geçmiş olsun ikinizede..
Böyle böyle kendilerini savunmayı,ezilmemeyi öğreniyorlar..Şimdiden başlıyorlar mücadele etmeye.

Tekrar geçmiş olsun canım..
KEndini iyi hissetmen önemli olan..

Cnm bence triod ilacı çok geliyor olabilir geçmiş olsun benim jeton. Geç düşüyor sen dra gorun pazartesinide bekleme

bende bu gün sintigrafi mi çekildim sonucunu eve yollicaklarmis dr çok büyükler dedi triod lerim yarın ilacima baslicam oh be azda olsa gr gr gider kilolar

Son düzenleme:

Canım tekrar geçmiş olsun. Rabbim inşallah sana en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş sahibi olmayı nasip eder... Aminnnnnnnnn
Bak ebede söylemiş rahim temiz ve toparlanmış diye Umarım bundan sonra herşey çok güzel olur

Çok iyi çok sevindim senin adına..
hem uzun uzun konuşman da iyi hisettirmiştir kendini sana...

Sorma canım yaa iyice havalara uçtum çünkü ben çok daha kötü bekliyordum özellikle glukoz beni düşündürüyordu
Evet gerçekten konuşmam iyi oldu bu seferde çok yakın davrandı sanki arkadaşımla sohbet ediyormuş gibi hissettim kendimi
Mesela benim yarım yağlı peynir yemem bile yanlışmış çünkü bünyem zor kilo verdiği için onu zorlayabildiğim kadar zorlamam gerekiyormuş yani tamamen yağsız peynir yemem gerekiyormuş işte günde 2 fincan yeşil çayı mutlaka iç çok fazla karışık şeylere girme dedi
6 öğün yemek istiyorsan avuç içi kadar yiyeceksin porsiyonlarını dedi he 3 öğün yemek istiyorum nasılsa çok acıkmıyorum diyorsan o zaman normal porsiyona yakın yiyebilirsin dedi
İnsülin direnci için glukophage'a devam et dedi ki zaten diğer insülin ilaçlarınında içeri aynıymış ekmek aynı ekmek fırın farklı dedi
Eğer biraz daha dikkatli olursamda direnci kırabileceğimi söyledi
Heee birde eğer çok acıkmazsan akşamlarıda sadece bol salata ve yoğurt ye dedi tabi öğlende daha rahat davrandıysam

Merhabalar kızlar :) Bugün sabah diyetisyen ardından tam 5 saat Beyza ile dolaşma derken ancak evdeki işleri toparlayabildim. Ben yarın artı bildirim yapacağım muhtemelen Ama doğumgünümdeki kaçamaklara ve tam listeme uymamama rağmen sonuç kötü değil. Önce tartıda +400 gibi bir şey gördüm canım sıkıldı ama dün regl olduğum için detaylara bakalım dedik. Sonuç 400 gr kas yapmışım, o artı çıkardı, ödem var vücutta ve 700 gr yağdan vermişim. Eğer bu hafta da listenize uyarsanız haftaya ödem gider güzel bir sonuç görürüz dedi. Yağdan 700 gr vermeniz de gayet iyi dedi, haftada 4 gün yürüyüşleri de ihmal etmemem gerekiyor :) Yavaş gidiyor ama kas oranınıza hiç dokunmadan yağdan veriyoruz bu gayet güzel dedi. Yola devam yani...

Beyza ile saat 10.00'da buluştuk, Viaport'a gittik, ayakkabıcı ayakkabıcı dolaştık, arada diğer mağazalara girip çıktık, yemek yedik bir süre sonra kahve molası verdik derken artık ayıp olmasın diye evlerimize dağıldık :) Bu arada ben oğlumun servisine haber vermeyi unutmuşum, saati gelince çaldırıyorlar onu da duymamışım, gamsızlığın bu kadarı. 6-5 kere servis tam 10 kere de annem aramış... 15 dakika filan beklemişler bizi, neyse adamcağız anlayışlı ve pozitif biri de rezil olduğumla kaldım sadece. Sonra annemlere bırakmışlar oğlanı...

Geçmişe göz atayım şimdi, yarım kalmıştı

Canım çokk geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…