yokk yaa alışamadımm benim babamda askerrr eşmde hayatım yemyeşil benim böğğ geldi yeşil kıyafetlerden bayan için çokkk zor meslek burda bayanlar var nöbet görev zor şartlar helede evli olunca zorlanıyolar iiyi bi karar vermşsinCnm ben de polis cocuguyum bir okulu bir yerde baslayip ayni yerde bitirmem nasip olmamistir. O yuzden arkadaslik kavramim zayiftir cok. Bir yere kok salmanin guvenini hala yasamam. Unuversite sinavi sonuclanmadan eglencesine girdigim deniz harp okulu sonuclanmisti. Ciddi kazanip gitmedim, hayatima benden baska birilerinin karar verecegi fikrine katlanamadim. Ki yatakhanenin kendine ozel dolabinda corabini Yerine bile o okul yonetimi karar veriyordu.... Annem ve babam sok olup gitmeme uzulselerde sivil hayatin zorluklari ustume gelse de, o gun ku kararimdan hiiiicccc pisman olmadim. Anliyorum seni ama ileride daha cok alisacaksin buu hayata ... İnsallah gonlune gore bir yer olur bu defa
Selam
yenacım benı ızınlı yazarmısın ben samsundayım cenaze ıcın acılen geldım.buyuk dayımız vefat ettı.
Pazartesı gorusmek uzre.
Sabah sabah tartıdaki rakamı görünce nasıl sinirlerim bozulduysa artık bir kaç güne kadar regl olacağımı bile unuttum :26:
Kızlarrrrrrrrr regl öncesi bukadar fark olması normalmidir acaba :26::26::26:
Cnm geçende kanalın birinde profesör vardı kabizliktan konustular eğer kabussan ilaç mecbur kullancan dediSonuçlarım çok şükür iyi cıktı sayılır
Yani glukoz tamamen düşmüş çok şükür sadece biraz kolestrol cıktı oda sorun değil kilo verdikce o sorunda ortadan kalkıcak inşallah
Uzun bir müddet sadece light ürünler kullanıcağım yani doktor daha kolay kilo vermem için tavsiye etti
Bakalım yarından itibaren başlıyorum haftaya inşallah başlarım ufak ufak kilo vermeye
kabızlık içinde ilaç yazdı sağ olsunbir hafta kullan sonra düzene girer dedi.
Selam
yenacım benı ızınlı yazarmısın ben samsundayım cenaze ıcın acılen geldım.buyuk dayımız vefat ettı.
Pazartesı gorusmek uzre.
Günaydın kızlar dün hastaneye gittim idrar yollarımda çok fazla yanma ve kanama vardı iltahaptanmış meğer bu gün kültür sonucuna göre ilaç yazacak doktorum
Kilo bildirimi yapayım bu arada
Geçen hafa :93 kg
Bu hafta :93 kg
ne gelen var ne giden anlayacağınız
spor: 300 dk yürüyüş
olur bide çok bunaldın bu hafta streste şişiriyoo haftaya nşallah -2 olusun
Cnm geçende kanalın birinde profesör vardı kabizliktan konustular eğer kabussan ilaç mecbur kullancan dedi
diyorlar dedi bırakınca Kabuz olurmuyum zaten kabussun dedi bagirsaklarida tembellestirmez dedi ben duydullarimi yazdım.
Günaydınnn,
ceco,kilon 111 mi.? 108 lerden 111 e demişsin yaa..teyid almak istedim doğrumu diye.
Baharcığım 1 kiloyu beğenmiyormusun.? aklıma geldi sporu birden arttırmanızmı az gitmesine neden oluyor.:26:
cnm rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun.Selam
Pazartesı gorusmek uzre.
Günaydın kızlar dün hastaneye gittim idrar yollarımda çok fazla yanma ve kanama vardı iltahaptanmış meğer bu gün kültür sonucuna göre ilaç yazacak doktorum
Kilo bildirimi yapayım bu arada
Geçen hafa :93 kg
Bu hafta :93 kg
ne gelen var ne giden anlayacağınız
spor: 300 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?