Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr
herkese hayırlı cumalar olsun inşallaahhh
inanılmaz sıkıcı bir hava var gözlerimi açamıyorum resmen

buarada Yenacım;
kilom aynı:86.2
birde beni haftaya izinli yazar mısın burda olmıycam biliyorsun

Beyza ablacım;
spor: 240 dakika

canım ben birşeye çok dikkat etmedim iki yeğeniminde gittiği yere yolladım 10 senedir gözlemlediğimiz yere yani. ama umut baya ciddi araştırdı. örneğin pedegoglarının olması 3 yaş altı çocukların max 5 kişilik sınıflarda olması servisinde görevlinin olması, içeride hijyenik sartların sağlanması, eğitimci diplomalarının olması. bir de eski olup olmadıkları da muhim yerinde atıyorum bir 10 senelik olsun en azından. aklıma gelenler.

tekrar geçmiş olsun cnm moral bozmak yok o güzel haberi verirsin bize inşallah en kısa zamanda

cnm emirinde 2 kere oldu ısırma daha doğrusu ısırılma mevzusu ama hemen arıyolar haber veriyolar
hatta bi kere gözü kanlandı diye aradılar
sonra çok aglamış bi gün acaba uykusuzmu diye arıyolar normalde uyku saatleri var onun dışında uyutmuyolar ama öyle bi durumda uyutuyolar mesela
yani bunlar olur olucakta emirin sınıfında 2 öğretmen var üstelik 10-12 çocuk olması lazım
ama bilgilendirmeleri çok çok önemli

Son düzenleme:

bende veremedim bu hafta canım bilemedim neden 5 gun de yurudum ama anlamadım. dikkatte ettim tum hafta boyunca liste dışı 700-800 kalori almışımdır. haftaya bakıcaz artık durmak yok. ölçülerini de al bak azalma oldu bende...

Selam
yenacım benı ızınlı yazarmısın ben samsundayım cenaze ıcın acılen geldım.buyuk dayımız vefat ettı.

Pazartesı gorusmek uzre.
Başınız saolsun tatlım Allah rahmet eylesin

Bacım mesajımı gördün de yoksa rüyada konuşuyorum seninle mi sandın=))ben uyudum ya güzel geldii yarına telafi ederiz artık..1kilo da iyi bu arada tebrik ederim arkadaşım:))

aynur ve ayşe tebrik ederim kızlar süpeeersiniz darısı başımızaaa Aminn

kilo bildirimi,

kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım. benim tartı 85.5 ile 87 arasında 6 değişik rakam verince ben de ortalama bir rakamı yazayım.(ortalama biraz artı ama aynı yaz yenacım 200-300 gr bile çok uyuz ediyor beni...)

geçen hafta 86.5
bu hafta 86.5 aynı

haftaya herşey daha iyi olacak inşallah. vucudumu tanımaya çalışıyorum henüz bir yere varamadım. yanarım yanarım ona yanarım 34 yaşına geldim yok hala ne oluyor çözemiyorum...

buarada yuruyuş 300 dk

Ceco cnm kizina elbise bulmaniza sevindim. Sevinmiş kızın
bizimde tatildeyken akrabanin dugunu olcak bende papatyama minik gelinlik alıp resim çektirmeyi dusunuyom
bu arada sonuçlarında güzel çıkmış sevindim
Cnm fazlaliklar odemdir kg vermesekte inceliyoruz cnm unutma sağlıklı beslenmeye devammmm

Herkeslere günaydın kızlaar inşallah bol bol eksili bi bildirim günü olur..hayırlı cumalar Rabbim tüm dularımızı kabul etsin inşallah..
Bende bildirimimi yapıvereyim artıkın:)
geçen hafta:108,5
bu hafta:107,6
giden :900gram
ne çok kaçamak yaptım eşek kafam yapmasam birinci olurdum işte ne güzel:)))

beyzuş ablam bu da sporum:
270dk..iki haftadır süren spor 1.liğimi kaptırmış blunuyorum şuan:)))

ay yarabbim ne biçim süsledim sanki 3 kilo vermişim gibi

Son düzenleme:
bu hafta hiç spor yapmadım bu da tartıya yansıdı tabii ki ama haftaya telafi edicem bunu.
geçen hafta:89.3
bu hafta:88.9
giden:400 gramcık

Günaydınnn,

ceco
,kilon 111 mi.? 108 lerden 111 e demişsin yaa teyid almak istedim doğrumu diye.

Baharcığım 1 kiloyu beğenmiyormusun.? aklıma geldi sporu birden arttırmanızmı az gitmesine neden oluyor.:26:

Yok YENACım beğenmemek ne haddime şükürler olsun ama daha çok bekliyorum sanırım ondan :26: Sporlamı alakalı bilemedim şimdi vucut ölçülerimi alıcam bakalım sıkılaşma varmı :26:

Süpersin yavrummmm 107leri gördün en kısa sürede 105 sonrada 99 inşalllaaahhhh

Selam
yenacım benı ızınlı yazarmısın ben samsundayım cenaze ıcın acılen geldım.buyuk dayımız vefat ettı.

Pazartesı gorusmek uzre.

cnm başınız saolsun rabbim sabır versin
bende diyorum bu kız nerelerde

YOk yok bu haftada ben birinci olamıycam arkadaş

Herikinizide canı gönülden tebrik ediyorum Allah daim etsin mutluluğunuzu gidenler geri gelmesin inşalllaaahhhhh

saol cnm

Yena cım beni de aynı yazarmısın?
gidemedim diyetisyenime..bugün ateşim azaldı ama grip belirtilerim var bu seferde.
Eşim ögleden sonra gelecek ii hissedersem o zaman giderim.

Şimdiden teşekkür ederim.Ellerine sağlık

dermanabla_7 çok geçmiş olsun
asucum eşinin doğum günü kutlu olsun sağlıklı, mutlu, huzurlu, bi yastıkta kocayın inşallah
nursena tayin belli oldumu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…