Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Umutcaazim,

Ben de bugun pazarda anormal guzel seyler buldum desem... 2 teeeleeeye bile bluz aldim. Dikkat et tisort demiorum....

Bir de elbiseci gelmis. Tam boyle ruya gibi, islemeli ketenler, ucusan etekli plili sifonlar filan... Elime alamadim hepsi 15 lira ve 38 bedendi....

Ben de gelince aldiklarimi giydim, uzerimde hic hayallerimdeki gibi durmadi... Mesela tayt aldim, bacaklar lombudu, ustune bir tunik almistim (ayiptir soolemesi 3,5 tl) onun da gobek yapisti.... Tunikten ziyade macar salami gibi oldum, siddetle cikardim...

Herkesi yürekten kutluyorum....Çok daha iyi sonuçlara gidelim inşallah...

Nevin;

Başınız sağolsun canım.Mekanı cennet olsun.

Kizlar moralmen cok ama cok kotuyum dedim ya krese bi gidip bakayim aman yarebbim ya bakin anlatiyorum simdi

0-2 yas grubu 5 cocuk var cok iyi ama oda toplasan en fazla 6 7 metrekare oyuncak namina birsey gormedim yada soktan gormedim yerlerde minder var cekyata raziydim okadar yani eski eski esyaar kapiyi acinca tursu gibi bi koku var cok agir yatak odasi yan oda besikler var yataklar yine epeski orda da koku fena cocuklardan biri agliyordu yazik icim acidi ya neymis yabanci gordu bzi ondanmis ama biz mudiriyrtteykn de agliyordu of of mudire hnm sicak kanli gibi duruyordu ama.beni rhatsiz eden bisey var ama ne? Egitim adina hic bisey demediler soyle boyle hni dersi gectim kitap okuma muzik flan yok yemekleri.mudire hnm yapiyomus liste guzel gibi tabi dogruysa mutfaga gittim les gibi tabaklar yigili 3 egitimci ! Var birde mudire 4 ne mezunlari dedim cocuk gelisimi dedi ama hic univ benzemiyordu sadece bi kiz 5-6 yas grubundakilere bakan akli basinda gibi benimki i ih hosuma gitmedi ya bina dokuluyo resmen boyaari falan sokulmus 3 katli bir bina bahcede park var ama gormeniz lazim ya bu hali cim varya onlardan esyalar yine eski of of bilmiyorum esimde begenmedi vernem ben buraya diyo he birde mudirenin esi gldi yanimiza cok itici ay.ne yapim kizlar bi akil vrin baska kres yok burda 12 yikdir kurulmuslar iste boyle gerci diyet topigi burasi aama akil almak istedim

Harikasınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Ablacığım seninde Yenanında ellerine ve emeğine sağlık

Canım ne tatlı anlatmışsın o halini ama ben okadar vahim olduğuna inanmam
Bence 2 yada 3 kilo verdiğinde o tunik çok daha güzel duracaktır üzerinde
Bazen benimde başıma geliyor aynısı Pazartesi bizim buradaki ''sosyete'' pazarına gittim Yüksek sosyete olarak
Hoşuma giden bir tane bol paçalı siyah alt aldım hatta bu bana hayatta olmaz çok dar ama neyse olmadı evin içinde giyerim dedim
İki tane çok hoşuma giden Tshirt aldım 7.5 liraya ( seninkilere nazarn pahalı geldi şimdi bana ) biri çok hoşuma gitmedi ama yinede aldım evde de üzerimde müthiş durdu
Nasıl bir göz varsa bir tanede beyaz önü resimli tshirt aldım ancak olur diye eve geldim cuval gibi oldu çok fazla bol geldi hatta tek omuzum acıkta eşim pek bir seksi buldu neyse artık plajda mayo üzerine giyerim dedim
Sen yine tayt bulmuşsun ben totoşuma uygun tayt bulamadım hatta satıcıya biye gözleri pörtlemesin diye sormadım bile az daha zayıflıyayım öyle

Harikasınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Ablacığım seninde Yenanında ellerine ve emeğine sağlık

Canım ne tatlı anlatmışsın o halini ama ben okadar vahim olduğuna inanmam
Bence 2 yada 3 kilo verdiğinde o tunik çok daha güzel duracaktır üzerinde
Bazen benimde başıma geliyor aynısı Pazartesi bizim buradaki ''sosyete'' pazarına gittim Yüksek sosyete olarak
Hoşuma giden bir tane bol paçalı siyah alt aldım hatta bu bana hayatta olmaz çok dar ama neyse olmadı evin içinde giyerim dedim
İki tane çok hoşuma giden Tshirt aldım 7.5 liraya ( seninkilere nazarn pahalı geldi şimdi bana ) biri çok hoşuma gitmedi ama yinede aldım evde de üzerimde müthiş durdu
Nasıl bir göz varsa bir tanede beyaz önü resimli tshirt aldım ancak olur diye eve geldim cuval gibi oldu çok fazla bol geldi hatta tek omuzum acıkta eşim pek bir seksi buldu neyse artık plajda mayo üzerine giyerim dedim
Sen yine tayt bulmuşsun ben totoşuma uygun tayt bulamadım hatta satıcıya biye gözleri pörtlemesin diye sormadım bile az daha zayıflıyayım öyle

hustun,

nasıl gidiyor obesite okulu.?

Belediyenin veya sizin kurumun yokmu kreşi.?
kız meslek liselerinde oluyor kreş oralara bakın..

Pinar hic iyi gozukmuyor ama cozumum de yok bakiciya kresleri tercih ediyorum ben genelde ama ne diyeyim burda mimarobada 5 tane kres var ilce bile degil mahalle burasi emin misin 1 tane olduguna

bu yazdıklarına bakılırsa vermezdim cnm ben
emin misin 1 kreş olduğuna ya iyice bi araştırsan cnm

Saol yenam, bilmiyorum az uyucam kalkinca belki daha iyi hissederim. Allah dermansiz dert vermesin. Hersey cozulur.

Aynen hzursuz insallah kisa zamanda en azindan noturlenir iliskimiz. Amannnnn bu hafta moral icin bi 2 kilo gitse ne iyi olurdu ne dert ne tasa kalirdi

yenacım ve beyzuşum ellerinize emeğinize sağlık hakkınızı helal edin valla uğraşıyonuz her hafta
dereceye girenleri çok çok tebrik ediyorum kendimide
200 gr. ile birinciliği kaptırdım neyse
haftaya da güzel bildirimler yaparız inşallah hep birlikte

Kızlarrrrrrrrrrrr harikasınızzzzzzzzzzz
Ablacığım seninde Yenanında Ellerine ve emeğine sağlık
İyiki varsınız

Sizin oradaki pazar baya uygunmuş
Eminim durum okadar vahim değildir en kötü ihtimalle 2 -3 kilo verdikten sonra çok daha rahat olur o tunik
Sen yine tayt bulmuşsun ben onuda bulamadım
Bazen bende birşeyler denemeden alırım pazardan sonra eve gelince sinir olurum çirkin durunca
Pazartesi bizim buradaki ''sosyete'' pazarına gittim yüksek sosyete olarak 7.5 liradan iki tshirt aldım kendime.
Birini iş olsun hazır büyük bulmuşken alayım dedim evde üzerime giyince çok beğendim
Sonra çok hoşuma giden bir thirt aldım ama göz nasıls gözse ( baktırsam iyi olucak ) evde thirt çok fazla büyük geldi tek omuzum açıkta.
Eşim çok beğendi seksi şey diye dalga geçiyor birazda ama alınmış bir kere, mecbur denizden cıkarken mayonun üzerine giyerim

Bence kendine haksızlık etme gayette iyidir aldıkların

Canım okurken resmen gözümün önüne geldi orası ve gerçekten vahim bir durum.
Tek Anaokuluda olsa eğer calışmıyorsan bence oraya bırakacağına evde kendin uğraş kuzuyla. Yazık günah oradaki çocuklarada :26:
Peki 12 senedir hiçmi denetlenmiyor orası. Standartların uzaktan da olsa yanından geçmiyor bence o şartlar
Çocuk bakımı ve eğitimi küçümsenmez Allah korusun orada yaşadığı bir olay belki çocukların geleceğini bile etkiler :26:

HAFTANIN 1.si _________ - 2. 3 kg. _________ eterya :118:

HAFTANIN 2.si _________ - 2 .1 kg. _________ ayşe_C52
:81: :119: :122:

HAFTANIN 3.sü ________ - 2 kg. ___________ Chickpeas :124:

Tebriklerrr bende 4. yada 5. yada 6. olmuşumdur herhalde

Burda da 3. olmuşum napalım buna da şükür

YENA ve Beyzuş ellerinize sağlık

Aynen hzursuz insallah kisa zamanda en azindan noturlenir iliskimiz. Amannnnn bu hafta moral icin bi 2 kilo gitse ne iyi olurdu ne dert ne tasa kalirdi

haftaya acısı çıkar bu hafta sabit kalmanın merak etme cnm
inşallah düzelecek herşey sağlık olsun
arasıra oluyo aile içinde böyle şeyler

Cnm bende kestim ve lastik geçirdim kısa oldu sen üstüne normal esortman giy hemde Daha çok terlersin

Ay alkahim okadar yazdim yazdim da bi tusla hepsi gitti mutlucum aysecim ve yenacim simdi burasu 70 bin nufuslu zamaninda 3 kre varmis ama simdi tek bu var anaokulu cok var ilkokullarda falan da var ama kres yok yani 2 yas grubu bi burasi var bende diyordum iste bakicidaniyidir kres ama burasi icimi hic isitmadi kadina diyorum hani alisana kadar bn gelirim bir iki gun sizin odanizda dururum ama kadin olmaz oyle canimm diyo birakip gitcen yoksa bakiciyi anesi gib benimsemez biz burda ikinci annelik yapiyoruz dedi yani cocuk aglarsa cok rahatsiz olursa biz sizi arariz dedi bakim bi tne universitenin icinde anaokulu var bahceli coknguzel iki katli sessiz sakin ama orasi da bezli ve 36 .ayliktan oncesini kabul etmiyo bi arayayim belki kabul ederler ya

Yenacim burda bi kiz meslek var bide onlari arayayim belki vardir ama ck kucuk ihtimal niye dersen ben denetmen olarak butun devlet kuumlarini denetledim birsey gormedim kurum kresimiz.de.yok ne belediye ne valilik keske olsa hic dusunmem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…