cnm normalde gitmesi gerekiyor sen ilaç kullaniyon belki onlardan veremiyorsundur dr gitmismiydin belkide okumusumdur ama unutuyorum
cnm pes etme kg vermesende incelme vardır illaki
Cnm her kez farklı benim ilk önce belime incelir ve ustum sonradan basenlerdenn veriyorumcanım incelmede yok göbek aynı ama sporu bırakmıcam morelim çok düzeliyor spor yapınca kulagıma kulaklıgı takıp hreketli ilahiler dinleyip 90 dakika yürüyüp eve gelip kahvaltımı yapıyorum 3 dilim çavdar yanında yeşillik tere bile var sabah peynir 5 zeytin çay okadar
İyiyim canım sen nasılsın...
dişim iyi ağrım olmadı demek kanal tedaviye gerek kalmayacak..
Kızımda bir rahatlık asuu sorma. sanki sınava girecek o değil.
Son hafta tutuşacak biliyorum..
Çok kaygılıyım. ben onun yerinede yaşıyorum.:))
Kimsecikler yok herkes Şampiyonluk kutlamasına mı gitti
Bende bir BJKlı olarak efkarlandım şarkı dinliyorum
Az türk sanat müziği az türk halk müziğioyyy oyyyy
selam:) foruma yeni katıldım 90 kilonun üstündekiler tam benim yerim. ekmek yememeye dikkat ediyorum bir de spor salonuna yazıldım umarım incelirim.
bizim evde yas var fenerliler hepsi suskun 4 çocugumda fenerli
cnm Tskler yorumun için. Çok mutlu ettiniz beni benim problem basen birazda gobus yola devam etcem insallah hedefime ulascamiyi geceler kızlar
toksin maşallah sana canım
ben de galatasaraylıları kutlarım bir fenerli olarak
beyzuş abla ben de ugün neler yedim neler annemdeydim de ama yürüdüm 1 saat tek tesellim
İyi geceler arkadaşlar...
Umarım herkes iyidir....
Tüm GS lıların şampiyonluğunu kutlarım.(Ben FB liyim.)Bükemediğin eli öpeceksin;kazananı da kutlayacaksın derim.Tüm GS camiasına hayırlı olsun.
SEMOŞŞŞŞŞŞŞ;
Seni ayrı kutlarım canım.Face de yıktın ortalığı kardeşim benim......
Bu arada hiç diyet havasında değilim arkadaşlar;berbatım desem siz anlarsınız zaten...
bravo sana beyzuşum, olgun ve asil olmanın farkı,
ben de semoşu kutluyorum o cümle beni bitirdi. hemen çaldım....
bu arada benim de diyeti yerle yeksan edesim var ama evde hiç bir şey yok... oğlanın çikuları var kinder yok dedim değmez, bir paket tuzulu fıstık buldum bayatlamış, dışarıdan aldım o da kötü... eşime gaz verdim dışarıdan tatlı söyleyelim hadi ordan dedi. ben de kocaman bir muz yedim oturdum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?