Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm normalde gitmesi gerekiyor sen ilaç kullaniyon belki onlardan veremiyorsundur dr gitmismiydin belkide okumusumdur ama unutuyorum
cnm pes etme kg vermesende incelme vardır illaki

canım incelmede yok göbek aynı ama sporu bırakmıcam morelim çok düzeliyor spor yapınca kulagıma kulaklıgı takıp hreketli ilahiler dinleyip 90 dakika yürüyüp eve gelip kahvaltımı yapıyorum 3 dilim çavdar yanında yeşillik tere bile var sabah peynir 5 zeytin çay okadar

Cnm her kez farklı benim ilk önce belime incelir ve ustum sonradan basenlerdenn veriyorum
dukanla6kg verdin belki vücut savunmada. Biraz sonra yine 2şer 2şer verirsin cnm.
Bende zor veriyorum artık guatrdan sebeb ama pes etmedim bende katı kurallar yaptim kendime beyinde alışıyor zamanla
akşam 6dan sonra katı biseyler yemiyorum çok acikirsam tarcinli süt birde 2ay oldu ciko yemiyom hiç ağzıma surmuyom sade Stevyayla kullanıyorum cnm tatlı isterse yada kuru meyva artık bu benim yaşam tarzım olcak insallah

Cnm Bende bahçe varda bahcede ugrasma hevesi yok anam cimrilik yapıp hepsini kendine saklamış sabah girer bahçeye öğlen çıkar o bicim yani
eşimin baskısıyla 6domates 4salatalık 6 biber maydonoz nane diktim
birde burda havalar erken soğuyor diye domatesler ermiyor

geçmiş olsun yenacım

Son düzenleme:
selam:) foruma yeni katıldım 90 kilonun üstündekiler tam benim yerim. ekmek yememeye dikkat ediyorum bir de spor salonuna yazıldım umarım incelirim.

bizim evde yas var fenerliler hepsi suskun 4 çocugumda fenerli

Canım biz büyükten küçüğe BJKlıyız kafadan şampiyonluk yattığı için tarafsız olarak sadece kazananı tebrik edebiliyoruz
Eminim çok üzülmüşlerdir. Şimdi Tvde izledimde millet kadıköyde taş taş üzerinde bırakmamışlar hatta polis arabarlını bile devirmişler.
SEvinmeyide üzülmeyide bilmeyenlere yazık diyorum hem maddi zarar hemde rezillikten başka birşey değil
Stadı bile talan etmişler.
Böyle şeyleri görüncede olmaz olsun diyorum bari insanlar zarar görmese

İyi geceler arkadaşlar...

Umarım herkes iyidir....

Tüm GS lıların şampiyonluğunu kutlarım.(Ben FB liyim.)Bükemediğin eli öpeceksin;kazananı da kutlayacaksın derim.Tüm GS camiasına hayırlı olsun.

SEMOŞŞŞŞŞŞŞ;

Seni ayrı kutlarım canım.Face de yıktın ortalığı kardeşim benim......

Bu arada hiç diyet havasında değilim arkadaşlar;berbatım desem siz anlarsınız zaten...

iyi geceler kızlar
toksin maşallah sana canım
ben de galatasaraylıları kutlarım bir fenerli olarak
beyzuş abla ben de ugün neler yedim neler annemdeydim de ama yürüdüm 1 saat tek tesellim

Bir türlü toparlanamıyorum canım.Allah yardımcımız olsun...

Senin spora verdiğin öneme hayranım Asucuğum.En güzelini yapıyorsun..

iyi geceler kızlar
toksin maşallah sana canım
ben de galatasaraylıları kutlarım bir fenerli olarak
beyzuş abla ben de ugün neler yedim neler annemdeydim de ama yürüdüm 1 saat tek tesellim
cnm Tskler yorumun için. Çok mutlu ettiniz beni benim problem basen birazda gobus yola devam etcem insallah hedefime ulascam
insallah hepimiz hedefimize ulascaz bu sene olmassa seneye ama hiç vaz gecmicez kendimizi birakmicaz. Kızlar hepinizi seviyorum

TOKSİNNNNNN;

Beni de arkadaş olarak ekle bebeğim ...Resimlerini görmek istiyorum...

Biz arkadaşlık için neden geç kalmışız böyle...

Neyse kızlar bana müsaade küçük cimcime babasıyla oturduğu yerde uyuya kalmış
Yataklara kış kışlıyayım hepsinide bende fırsat bulmuşken dinleneyim

Kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun

Hepinize hayırlı geceler
Allah rahatlık versin

Öpüldünüz kocaman

Mutlu geçmiş olsun canım.....

Toksin süpersin canım yaaaa... Ne güzel bir incelme yaşamışsın....

--------------------------------------

Öffff bugün yine bütün gün işteydim baydıııııı

yarın küçük kızımın doğum günü

Anneler gününde benim hediyem o

her ne kadar ona hamile kaldığım zaman doğmasını hiç istemesemde

Allah'ın bir lütfu olarak hamileliğimi geç farketmem sonucu

dünyaya gelmesine engel olma şansımı Allah elimden aldı

ama onu kucağıma aldığım andan itibaren

hep dua ettim , şükür ettim "Allah'ım iyikide hamile olduğumu anlamadım ve yavrumu öldürmedim " diye

Hepinizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN....

Yavurularınızla sağlık ve mutluluk dolu bir hayat diliyorum.......

bravo sana beyzuşum, olgun ve asil olmanın farkı,

ben de semoşu kutluyorum o cümle beni bitirdi. hemen çaldım....

bu arada benim de diyeti yerle yeksan edesim var ama evde hiç bir şey yok... oğlanın çikuları var kinder yok dedim değmez, bir paket tuzulu fıstık buldum bayatlamış, dışarıdan aldım o da kötü... eşime gaz verdim dışarıdan tatlı söyleyelim hadi ordan dedi. ben de kocaman bir muz yedim oturdum...

şimdi nedir senin bu diyeti katletme isteğinin altında yatan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…