Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol Mutlucuğum,senin asilliğin....

Sakın yeme Mutlu....Gecenin en tehlikeli saatleri şimdi.Ucunu bir salarsan toplamak çok zor.Yapma lütfen...

canım anneler gunun kutlu olsun senin gunun pek anlamlı geçecek. h

herşeyde bir hayır var elbet. asla ne olacağını tahmin edemiyorsun. bence anne olmayı istmenin çocuk sevmekle hamarat olmakla falan hiiiççç alakası yok, anne olmayı sevmek apayrı bir şey bir canlıyı yetiştirmek tüm sorumluluğunu almak çok başka. bir sürü arkadaşım var ben çocuk istemiyorum kedim/köpeğim varya diyen. anlayamıyorum. çocuk sahibi oldum hiçççç anlayamıyorum...

Cnm kizinin fogum günü kutlu olsun rabbim uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin
benim hep istegimdir hamileligim süpriz olsun hiç yaşamadım hemencik test yaparım ve öğrenirim

Sağol Mutlucuğum,senin asilliğin....

Sakın yeme Mutlu....Gecenin en tehlikeli saatleri şimdi.Ucunu bir salarsan toplamak çok zor.Yapma lütfen...

yok ablacığım muzu yiyene kadar gerçekten tehlike buyuktu de şimdi rahatladım. akşam da canım et istedi. haşlama yapayım dedim et pişmedi- kötü aşçılığım sayesinde zayıflayacağim ben de arkadaşlar- yıyemedim doğru duzgun. biraz çatalla deştim kaldı yarım dilim ekmekle... moralım bozuldu geçen hafta bayaaaa kastım çünkü ve 200 gr artım vaar... anlamdım yani...

LUNACIĞIM;

Güzel prensesinin doğum günü kutlu olsun...

Rabbim yavrularınıza güzel günler;sizlere de onlardan gelecek hayırlar nasip etsin inşallah...

Tabiki anne almak bir çocuğun olması çok güzel bir şey

benim sorunum büyük kızım 4 aylıkken hamile kalmam ve bunu büyük kız 7 aylıkken öğrenmemdi

tamamen şok , zaten yeni bir doğum atlatmışım psikoloji acayip

yoksa hayatta aklımın ucuna gelmeyen şeyi istemeğim şey için resmen doktora yalvardım

ama Allah'ın sevgili kuluymuşum olmadı.......

Bende çocuğum olmadan önce çocuklarla işi olmayan biriyidim

hatta ilk kızım doğuğnda kendime şaşırmıştım

sanki annelikle ilgili bütün veriler beynimde birden gün yüzüne çıkıverdi

hiç zorluk çekmedim

13 ay sonra ikinci dünyaya geldi ve ikisinide gayet güzel idare ettim

dediğin gibi annelik hamaratlık, çocuk sevmek vs değil

annelik bir içgüdü

çocuk istemeyenler ne kadar baskıladığını düşünsede baskılayamamış kedi köpek besliyor.....

Allah'ım herkese bu duyguyu yaşatsın......

lunacım küçük prensesinin doğumgünü kutlu olsun Allah hayrılı sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin tabii ki sizlerle birlikte
banu ayşeciğe geçmiş olsun nasıl şimdi yaramaz prenses

Akılları kaç yaşında ercekki aysecikin yaşı kactiki bu çocuklar buyuyene kadar biz kafayı yiyeceğiz heralde

Toksincim 5 yaşında ama 3 yaşında yapmadıklarını yapıyor zilli bunlar ne zaman büyür bilmiyorum.
BANU145145;

Hoş geldin canım.Nasılsın.Seni hem çok özledim hemde çok merak ettim..
Hoşbulduk beyzuş ablacım moralmen hiç iyi değildim dietede motive olamıyordum buraya gelip azmeden arkadaşlarımıda etkilemek istemedim bende sizleri sohpetlerinizi çok özledim çok şükür şu iki gündür dietime başladım harvard diyeti yapıyorum bir ara yapmıştım hani hindili inşallah faydasını görürüm iyice uçmuştum çünkü komşu gezmeleri ve klasik günlerin kurbanı oldum resmen inşallah bir daha bırakmam burayada düzenli gelip yediklerimi yazıcam.
Sen nasılsın beyzuş ablacım kilo verebildinmi...
lunacım küçük prensesinin doğumgünü kutlu olsun Allah hayrılı sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin tabii ki sizlerle birlikte
banu ayşeciğe geçmiş olsun nasıl şimdi yaramaz prenses
Çok şükür daha iyi boğazlarından yemek yiyemiyordu bugün biraz çorba içti şükür boğazları çok fena tahriş olmuş şükür bununla atlattık asumancım.

Cnm geçmiş olsun demek yutmuş. Erken fark etmişsiniz. Daha kötü sonuclanabilirdi rabbime emanet cumlemizin yavruulari Aminnn

iyi akşamlar çıtırlar....
uyku gözümden akıyor ama bir merhaba demek istedim...

Seninde anneler günün kutlu olsun...
Cuma günü kilonu bildirmeyi unutma .:)

ben geçen hafta da bildirdim.. ama çarşamba günü sabah 7:30 gibi... yola çıkmadan hemen önce...

İstanbulda umduğumuzu bulamadık.. işler istediğimiz gibi gitmedi... başka sefere inşallah... ama diyet konusunda kaçamaklarım olsa da kontrollüyüm...
bir de... fotolara bakmak için arkadaş olmak mı gerekli???
forumu kullanmayı hala tam öğrenemedim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…