bravo sana beyzuşum, olgun ve asil olmanın farkı,
ben de semoşu kutluyorum o cümle beni bitirdi. hemen çaldım....
bu arada benim de diyeti yerle yeksan edesim var ama evde hiç bir şey yok... oğlanın çikuları var kinder yok dedim değmez, bir paket tuzulu fıstık buldum bayatlamış, dışarıdan aldım o da kötü... eşime gaz verdim dışarıdan tatlı söyleyelim hadi ordan dedi. ben de kocaman bir muz yedim oturdum...
Cnm ablacim ben seni önceden eklemistim sen onaylamadin heralde olsun şimdi tekrar ekledimTOKSİNNNNNN;
Beni de arkadaş olarak ekle bebeğim ...Resimlerini görmek istiyorum...
Biz arkadaşlık için neden geç kalmışız böyle...
Cnm ablacim ben seni önceden eklemistim sen onaylamadin heralde olsun şimdi tekrar ekledim
Mutlu geçmiş olsun canım.....
Toksin süpersin canım yaaaa... Ne güzel bir incelme yaşamışsın....
--------------------------------------
Öffff bugün yine bütün gün işteydim baydıııııı
yarın küçük kızımın doğum günü
Anneler gününde benim hediyem o
her ne kadar ona hamile kaldığım zaman doğmasını hiç istemesemde
Allah'ın bir lütfu olarak hamileliğimi geç farketmem sonucu
dünyaya gelmesine engel olma şansımı Allah elimden aldı
ama onu kucağıma aldığım andan itibaren
hep dua ettim , şükür ettim "Allah'ım iyikide hamile olduğumu anlamadım ve yavrumu öldürmedim " diye
Hepinizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN....
Yavurularınızla sağlık ve mutluluk dolu bir hayat diliyorum.......
Cnm kizinin fogum günü kutlu olsun rabbim uzun hayırlı sağlıklı ömürler versinMutlu geçmiş olsun canım.....
Toksin süpersin canım yaaaa... Ne güzel bir incelme yaşamışsın....
--------------------------------------
Öffff bugün yine bütün gün işteydim baydıııııı
yarın küçük kızımın doğum günü
Anneler gününde benim hediyem o
her ne kadar ona hamile kaldığım zaman doğmasını hiç istemesemde
Allah'ın bir lütfu olarak hamileliğimi geç farketmem sonucu
dünyaya gelmesine engel olma şansımı Allah elimden aldı
ama onu kucağıma aldığım andan itibaren
hep dua ettim , şükür ettim "Allah'ım iyikide hamile olduğumu anlamadım ve yavrumu öldürmedim " diye
Hepinizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN....
Yavurularınızla sağlık ve mutluluk dolu bir hayat diliyorum.......
Cnm ablacim ben seni önceden eklemistim sen onaylamadin heralde olsun şimdi tekrar ekledim
Sağol Mutlucuğum,senin asilliğin....
Sakın yeme Mutlu....Gecenin en tehlikeli saatleri şimdi.Ucunu bir salarsan toplamak çok zor.Yapma lütfen...
Hala arkadaş olarak görünmüyoruz canım.Belki biraz beklemek gerekiyordur...Accık sabır edeyim bari.
canım anneler gunun kutlu olsun senin gunun pek anlamlı geçecek. h
herşeyde bir hayır var elbet. asla ne olacağını tahmin edemiyorsun. bence anne olmayı istmenin çocuk sevmekle hamarat olmakla falan hiiiççç alakası yok, anne olmayı sevmek apayrı bir şey bir canlıyı yetiştirmek tüm sorumluluğunu almak çok başka. bir sürü arkadaşım var ben çocuk istemiyorum kedim/köpeğim varya diyen. anlayamıyorum. çocuk sahibi oldum hiçççç anlayamıyorum...
HTML:
Hmm bende arkadasimsin sende onaylaman gerek sen beni ekle belki öyle olur ablacim
LUNACIĞIM;
Güzel prensesinin doğum günü kutlu olsun...
Rabbim yavrularınıza güzel günler;sizlere de onlardan gelecek hayırlar nasip etsin inşallah...
lunacım küçük prensesinin doğumgünü kutlu olsun Allah hayrılı sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin tabii ki sizlerle birlikte
banu ayşeciğe geçmiş olsun nasıl şimdi yaramaz prenses
Toksincim 5 yaşında ama 3 yaşında yapmadıklarını yapıyor zilli bunlar ne zaman büyür bilmiyorum.Akılları kaç yaşında ercekki aysecikin yaşı kactiki bu çocuklar buyuyene kadar biz kafayı yiyeceğiz heralde
Hoşbulduk beyzuş ablacım moralmen hiç iyi değildim dietede motive olamıyordum buraya gelip azmeden arkadaşlarımıda etkilemek istemedim bende sizleri sohpetlerinizi çok özledim çok şükür şu iki gündür dietime başladım harvard diyeti yapıyorum bir ara yapmıştım hani hindili inşallah faydasını görürüm iyice uçmuştum çünkü komşu gezmeleri ve klasik günlerin kurbanı oldum resmen inşallah bir daha bırakmam burayada düzenli gelip yediklerimi yazıcam.BANU145145;
Hoş geldin canım.Nasılsın.Seni hem çok özledim hemde çok merak ettim..
Çok şükür daha iyi boğazlarından yemek yiyemiyordu bugün biraz çorba içti şükür boğazları çok fena tahriş olmuş şükür bununla atlattık asumancım.lunacım küçük prensesinin doğumgünü kutlu olsun Allah hayrılı sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin tabii ki sizlerle birlikte
banu ayşeciğe geçmiş olsun nasıl şimdi yaramaz prenses
Cnm geçmiş olsun demek yutmuş. Erken fark etmişsiniz. Daha kötü sonuclanabilirdi rabbime emanet cumlemizin yavruulari AminnnToksincim 5 yaşında ama 3 yaşında yapmadıklarını yapıyor zilli bunlar ne zaman büyür bilmiyorum.
Hoşbulduk beyzuş ablacım moralmen hiç iyi değildim dietede motive olamıyordum buraya gelip azmeden arkadaşlarımıda etkilemek istemedim bende sizleri sohpetlerinizi çok özledim çok şükür şu iki gündür dietime başladım harvard diyeti yapıyorum bir ara yapmıştım hani hindili inşallah faydasını görürüm iyice uçmuştum çünkü komşu gezmeleri ve klasik günlerin kurbanı oldum resmen inşallah bir daha bırakmam burayada düzenli gelip yediklerimi yazıcam.
Sen nasılsın beyzuş ablacım kilo verebildinmi...
Çok şükür daha iyi boğazlarından yemek yiyemiyordu bugün biraz çorba içti şükür boğazları çok fena tahriş olmuş şükür bununla atlattık asumancım.
Seninde anneler günün kutlu olsun...
Cuma günü kilonu bildirmeyi unutma .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?