Beyzusablacim. Şimdi oldu heralde
Toksincim 5 yaşında ama 3 yaşında yapmadıklarını yapıyor zilli bunlar ne zaman büyür bilmiyorum.
Hoşbulduk beyzuş ablacım moralmen hiç iyi değildim dietede motive olamıyordum buraya gelip azmeden arkadaşlarımıda etkilemek istemedim bende sizleri sohpetlerinizi çok özledim çok şükür şu iki gündür dietime başladım harvard diyeti yapıyorum bir ara yapmıştım hani hindili inşallah faydasını görürüm iyice uçmuştum çünkü komşu gezmeleri ve klasik günlerin kurbanı oldum resmen inşallah bir daha bırakmam burayada düzenli gelip yediklerimi yazıcam.
Sen nasılsın beyzuş ablacım kilo verebildinmi...
Çok şükür daha iyi boğazlarından yemek yiyemiyordu bugün biraz çorba içti şükür boğazları çok fena tahriş olmuş şükür bununla atlattık asumancım.
Çok haklısın beyzuş abla burayı bırakmak benim en büyük hatam odu inşallah sende toplarsın kendini o gücü bulmak zor ama buluncada insan gerçekten çok daha mutlu oluyor şu iki gündür gerçekten ciddi acıkıyorum ama mutluyum çünkü içimde huzur var esas sorunum benim demek yemekmiş inşallah sende en kısa zamanda toparlanırsın.Hoş geldin o zaman.Burayı bırakmak hiç birimize iyi gelmiyor Banucuğum...
Benim durumumda pek parlak değil.89 dayım.Ne güzel 84 lere inmiştim.Nefsime hakim olamadım maalesef...Acilen toparlanmam lazım ama nasıl?
Annelik işte ama kızını rahat bırak sen üstüne gittikçe o daha çok gevşicek (kendimden biliyorumİyiyim canım sen nasılsın...
dişim iyi ağrım olmadı demek kanal tedaviye gerek kalmayacak..
Kızımda bir rahatlık asuu sorma. sanki sınava girecek o değil.
Son hafta tutuşacak biliyorum..
Çok kaygılıyım. ben onun yerinede yaşıyorum.:))
benim oğlumda reklamlardan duymuş anne sana anneler gününde pırlanta alıcam diyorGünlerdir kızım ve eşim sürekli fısır fısır konuşuyorlar yada netten bişeylere bakıyorlar..
Kızım bu konularda çok heyecanlı belli etmemeye çalışsalarda acaip çaktırıyorlar.. bu durum benim çok hoşuma gidiyor çok eğleniyorum.
Dün akşam üzeri eve telefon geldi kızım açtı sonra bişeyler anlatmaya çalıştı ben ütü yapıyorum o arada ama kulağım kızımın konuşmasında..
Sonra tamam veriyorum dedi kırık bir sesle..
Aldım telefonu ,karşımdaki bey, hayal çiçekçilikten aradığını söyledi ismim ve soyismimle hitap edip ev adresimizin onayını istedi.
O arada kızım hemen babasını arıyor yaa baba hiiç bir sürprizi kalmadı vb.
Üzüldüm tabiii onun adına hevesi kursağında kaldı önden kutlama yapmak istedi çiçekçinin elemanı beceremedi.:)
Bugünde üçü dondurma yemeye gideceklermiş.ben tabii hiç birşey anlamıyorum hem şişmanım hem salağım.
MAyısın ikinci pazarı 14 yıldır çok anlamlı olsada benim için. bir tarafım. büyükçe kısmı, hüzün,kırgınlık,özlemle doluyor.
Sağlıklı huzurlu ve hayalimizdeki kilolarda fit anneler olmamız dileğiyle hepinizi seviyorum ve öpüyorum..
bikere kaldırma kendi telaşlansın geçkaldım diye bende aynısını anneme yapardım sonra işe başlayınca bir iki geç kaldım azarı yiyince o oldusağol canım ben de iyiyim
kanal tedavi daha zor iyi ki gerek kalmadı
benim kızım da öyleydi ben biliyorum havasındaydı zaten 3 senedir uğraştılar yoruldular yavrular hakkında hayırlısı olsun inşallah
ben de kzımdan çok daha telaş ve kaygı yaşadım zaten benimki rahattır azcık sabah bazen uyuyakalıyorum bir telaş fırlıyorum yataktan benimki hiç istif bozmuyor valla
Eklemek zor oldu telden sonunda başardım
geçmişolsun canım ne kadar değişik birisim anlamı nedir ilkönce anlayamadım ne olduğunu cahilliğime ver lütfennndalkonun yanağını ısırdılar çizildi vah vah ederken, bugun bir düştü, ortadaki ust dişlerini olanca hızıyla koltuğa çarptı. neyseki dişeler sallanmıyor. baya kanadı diş etleri biraz da kan oturmuş. gariban sevgilim... Allah hepimizin çocuklarını beterinden sakınsın...
Hoş geldin o zaman.Burayı bırakmak hiç birimize iyi gelmiyor Banucuğum...
Benim durumumda pek parlak değil.89 dayım.Ne güzel 84 lere inmiştim.Nefsime hakim olamadım maalesef...Acilen toparlanmam lazım ama nasıl?
iyi akşamlar çıtırlar....
uyku gözümden akıyor ama bir merhaba demek istedim...
ben geçen hafta da bildirdim.. ama çarşamba günü sabah 7:30 gibi... yola çıkmadan hemen önce...
İstanbulda umduğumuzu bulamadık.. işler istediğimiz gibi gitmedi... başka sefere inşallah... ama diyet konusunda kaçamaklarım olsa da kontrollüyüm...
bir de... fotolara bakmak için arkadaş olmak mı gerekli???
forumu kullanmayı hala tam öğrenemedim de...
merhaba kızlarrrr
topiğimin güzel bayanlarının annelerinin ve anne adaylarının hepiciğinin anneler gününü kutluyorum
sağlıklı huzurlu ve mutlu sevdiklerinizle güzel günler ve daha nice anneler günü geçirmeniz dileği ilee
hepinizi öpüyorum
yarın giremem sanırım istanbula gidiyorum, hepinizi çok özleyeceğim, orda nete girme fırsatımın çok olacağını düşünmüyorum, o yüzden sizde beni özleyin ve unutmayın olur mu, hepinizi çok ama çoook öpüyorum
Tüm annelerin anne adaylarının ve anne olmak isteyenlerin Anneler gününüz kutlu olsun.
Beyzus aplammmmm öncelikle bu topiğin annesi olma görevini üstlendiğin için senin anneler gününü kutluyorummm ve diğer bütün annelerin anneler günü kutlu olsun hepiniz harika annelersiniz yada anne adaylarısınızzzzz sizi seviyorum iyiki varsınızzzz
Bugün her yer cennet kokuyor... Dünyanın en güzel varlıklarının günü kutlu olsun.. :)
Bayanlar herkese gunaydin oncelikle tum annelerin anne adaylarimizin aneler gunu kutlu olsun herkes mutlu bir gun gecirsin giremiyorum kizim sayesinde birakmiyo kusra bakmayin simdide parktan yaziyorum
günaydın cennetlere layık olan anneler , anne adayları , ve anne olmak için yanıp tutuşanlarr
hepimizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN , Rabbim daha nice anneler gününe ulaşmayı nasip etsin inşAllahh
öpüyorum herkesi
Merhabalar arkadaşlarSadece anneler gününü kutlamak için girdim, hemen çıkacağım :)
Topiğimizde hep çocukları için didinen, güler yüzlü, tatlı dilli, sevgi dolu anneler var, ne güzel. Hepinizin anneler gününü kutlarım, dilerim çocuklarımız bir ömür boyu yamacımızdan ayrılmaz; sevgi dolu, sağlıklı ve mutlu nice anneler günü olsun hepimize :)
Anne olmak isteyen tüm arkadaşlarım da, önümüzdeki sene kucaklarında ya da karınlarında bebekleri ile ilk anneler gününü kutluyor olurlar umarım :)
Mutlu pazarlar herkese :)
Hayırlı olsun baharcım olsun yürüşleri bi şekide hallederiz iş daha önemli şimdi çok sevindim senin adına..inşallah çok rahat huzurlu bi şekilde çalışçağın bi yerdir..nerden çağırdılar bu arada eğitimi nerde onu da bi söyleyiver=)))Günaydın Kızlar
Öncelikle tüm anneelerin anneler gününü canı gönülden tebrik ediyorummm ... Eki Görüntüle 414557
Ardından Tümmmmmmm Galatasaraylıların Şampiyonluğunu kutluyorum ( Bir Beşiktaş Taraftarı olarak. )
Bugün yürüyüşe çıkamıycaz miray bayağı yormuş kendini temizlik yaparken zaten havada çok kapalı ve soğuk... Miraycccııımmm yürürken söyleyecektim ama burdan duymak nasip oldu. Beni daha önce mülakatına gittiğim yerden aradılar yarın eğitime başlıyorum sabah yürüyüşlerim maalesef rafa kalkıyorakşamları yürürüz dicem ama sen akşamları çıkmıyorsun olmadı ben yalnız yürüycem artık. İşe sevindim ama yürüyüşüme engel olacak diye üzülüyorum inşallah kilo vermeye devam ederim almam hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?