Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet bugün itibariyle yediklerimi yazıcam...
Sabah 1/2 muz 1/2 yumurta 1 dilim ekmek domates salatalık.
Öğlen 1 dilim ekmek 100 gr sote hindi domates salatalık
Ara 1 kayısı domates
Akşam 1 dilim ekmek 100 gr sote hindi hyeşil salata
Ara 15 çilek
2 gündür yediklerim bunlar harvard diyeti yapıyorum ilk yaptığımda 4.5 kilo vermiştim bir kerede yapmıştım ondada sanırım iki kilo vermiştim ama öğünlere ayran eklemiştim şimdi harfiyen yapıyorum umarım verebilirim ciddi zor bir diet acıktıkca domates yiyorum bugün sanırım fazla yedim heryerim kaşınıyo şimdi ama napıyım onuda yemesem dayanamam sanırım.

Hoş geldin o zaman.Burayı bırakmak hiç birimize iyi gelmiyor Banucuğum...

Benim durumumda pek parlak değil.89 dayım.Ne güzel 84 lere inmiştim.Nefsime hakim olamadım maalesef...Acilen toparlanmam lazım ama nasıl?

Benim durumumda pek parlak değil.89 dayım.Ne güzel 84 lere inmiştim.Nefsime hakim olamadım maalesef...Acilen toparlanmam lazım ama nasıl?
Çok haklısın beyzuş abla burayı bırakmak benim en büyük hatam odu inşallah sende toplarsın kendini o gücü bulmak zor ama buluncada insan gerçekten çok daha mutlu oluyor şu iki gündür gerçekten ciddi acıkıyorum ama mutluyum çünkü içimde huzur var esas sorunum benim demek yemekmiş inşallah sende en kısa zamanda toparlanırsın.

Annelik işte ama kızını rahat bırak sen üstüne gittikçe o daha çok gevşicek (kendimden biliyorumbende yengecim çünkü)nasıl olsa zamanı gelince telaşlanıcak sonra bir dahada bunu yapmıcak sana kardeş tavsiyesi gerçi sen benden daha iyi bilirsin ama affına sığınarak bir tavsiye vereyim dedim .çocuklar harika varlıklar kendilerini her konuda çok güzel yetiştirebiliyorlar yeri gelince.mesela ben bebekken oğlumu oturturken yere arkasına hiç yastık koymadım ama gözüm hep üzerinde birkere düştü canı bile yanmadı o oldu bir dahada hareketlerini kendi kontrol altına aldı ve asla sırt üstü düşmedi ve hala öyle çok temkinli maşallah ben onu uyardığımdadüşüyorsa bana hemen savunma yapıyor anne bişey yok acımadı diye (gerçi kaza geliyorum deyince geliyor ama bazende çok korumacı oluyoruz.benim annemde senin gibiydi evden ayrılana kadar anneme yasladım sırtımı ama şimdi ben bunu oğluma yapmıyorum yapmicada kendi sorumluluğunu bilecek evlendiğim ilk yıllarda çok zor olmuştu benim için keşke biraz kıysaydı annem bana dedim hep kendi kendime bende
benim oğlumda reklamlardan duymuş anne sana anneler gününde pırlanta alıcam diyor eşiminde bitarafında pireler hiçilgilenmez maşallah senin şirin ailene

bikere kaldırma kendi telaşlansın geçkaldım diye bende aynısını anneme yapardım sonra işe başlayınca bir iki geç kaldım azarı yiyince o oldu
Eklemek zor oldu telden sonunda başardım

geçmişolsun canım ne kadar değişik birisim anlamı nedir ilkönce anlayamadım ne olduğunu cahilliğime ver lütfennn bu arada harika gidiyoorsun kapışalım diyen bendim sen aldın başını gidiyorsun maşallah sana

aplaaaaaaaaammmmm koyverme kendini bebeeeeeemmmm sen hepimizden daha çok uğraşıyorsun bunu biliyorum ve böyle olunca kendime üzüldüğümdem beş misli daha fazla üzülüyorum kahrolsun haşimatooooooooo

Beyzus aplammmmm öncelikle bu topiğin annesi olma görevini üstlendiğin için senin anneler gününü kutluyorummm ve diğer bütün annelerin anneler günü kutlu olsun hepiniz harika annelersiniz yada anne adaylarısınızzzzz sizi seviyorum iyiki varsınızzzz

Günaydın Kızlar

Öncelikle tüm anneelerin anneler gününü canı gönülden tebrik ediyorummm ...

Ardından Tümmmmmmm Galatasaraylıların Şampiyonluğunu kutluyorum ( Bir Beşiktaş Taraftarı olarak. )

Bugün yürüyüşe çıkamıycaz miray bayağı yormuş kendini temizlik yaparken zaten havada çok kapalı ve soğuk... Miraycccııımmm yürürken söyleyecektim ama burdan duymak nasip oldu. Beni daha önce mülakatına gittiğim yerden aradılar yarın eğitime başlıyorum sabah yürüyüşlerim maalesef rafa kalkıyor akşamları yürürüz dicem ama sen akşamları çıkmıyorsun olmadı ben yalnız yürüycem artık. İşe sevindim ama yürüyüşüme engel olacak diye üzülüyorum inşallah kilo vermeye devam ederim almam hiç

Bugün her yer cennet kokuyor... Dünyanın en güzel varlıklarının günü kutlu olsun.. :)

Bayanlar herkese gunaydin oncelikle tum annelerin anne adaylarimizin aneler gunu kutlu olsun herkes mutlu bir gun gecirsin giremiyorum kizim sayesinde birakmiyo kusra bakmayin simdide parktan yaziyorum

Canım prensesin yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun..hep ailesiyle ve sevdikleriyle mutlu mesut yaşasın inşallah..

Arkadaş olmak gerekiyor evet..

Son düzenleme:
Banucuğum hoşgeldin yeniden,çok sevindim dönmene..

merhaba kızlarrrr
topiğimin güzel bayanlarının annelerinin ve anne adaylarının hepiciğinin anneler gününü kutluyorum
sağlıklı huzurlu ve mutlu sevdiklerinizle güzel günler ve daha nice anneler günü geçirmeniz dileği ilee
hepinizi öpüyorum

yarın giremem sanırım istanbula gidiyorum, hepinizi çok özleyeceğim, orda nete girme fırsatımın çok olacağını düşünmüyorum, o yüzden sizde beni özleyin ve unutmayın olur mu, hepinizi çok ama çoook öpüyorum

günaydın cennetlere layık olan anneler , anne adayları , ve anne olmak için yanıp tutuşanlarr

hepimizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN , Rabbim daha nice anneler gününe ulaşmayı nasip etsin inşAllahh

öpüyorum herkesi

Eklentiler

• $gül.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 53

seni özlicezz anacıımm , hadi bakalım git , kavuş sevdiceğine , çook güzel vakit geçir , biz yine burda seni bekliyor olacazz

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar Sadece anneler gününü kutlamak için girdim, hemen çıkacağım :)

Topiğimizde hep çocukları için didinen, güler yüzlü, tatlı dilli, sevgi dolu anneler var, ne güzel. Hepinizin anneler gününü kutlarım, dilerim çocuklarımız bir ömür boyu yamacımızdan ayrılmaz; sevgi dolu, sağlıklı ve mutlu nice anneler günü olsun hepimize :)

Anne olmak isteyen tüm arkadaşlarım da, önümüzdeki sene kucaklarında ya da karınlarında bebekleri ile ilk anneler gününü kutluyor olurlar umarım :)

Mutlu pazarlar herkese :)

İyi geceler arkadaşlar;mutlu pazarlar hepinize..

Tüm annelerin anne adaylarının ve anne olmak isteyenlerin Anneler gününüz kutlu olsun.

Bugün her yer cennet kokuyor... Dünyanın en güzel varlıklarının günü kutlu olsun.. :)

Bayanlar herkese gunaydin oncelikle tum annelerin anne adaylarimizin aneler gunu kutlu olsun herkes mutlu bir gun gecirsin giremiyorum kizim sayesinde birakmiyo kusra bakmayin simdide parktan yaziyorum

ahhh arkadaslar bende sizlerin ve tüm annelerin,anne adaylarının,anne olmak isteyenlerin anneler gününüzü kutluyorum ne de güzel yazmıssınız...
bu istekle yanıp tutusanları da unutmamışsınız

Günaydıın herkesee...anneler gününüz kutlu olsun kızlar yavrularınızla uzun sağlıklı mutlu huzurlu bi ömür geçirin inşallah..Benim gibi anne olmak için uğraşıp didinenlerin de Rabbim kucaklarını boş bırakmasın inşallah,bu kutsal duygudan bizi mahrum etmesin...

Hayırlı olsun baharcım olsun yürüşleri bi şekide hallederiz iş daha önemli şimdi çok sevindim senin adına..inşallah çok rahat huzurlu bi şekilde çalışçağın bi yerdir..nerden çağırdılar bu arada eğitimi nerde onu da bi söyleyiver=)))
benim de belimin ağrıcağı tuttu meğer son yürüyüşümüz olcakmış keşke çıksaymışız(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…