Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkesin Anneler günü kutlu olsunnnnnnn

Rabbim sabırla bekleyen tüm Anne Adaylarına da bir sonraki anneler gününde o çok istedikleri müjdeyi almış olmayı nasip etsin... Aminnnn

Sağolasın canım hayırlı olur inşallah
Assistt canım bahsetmiştim ya sana eğitimde Erzurumda caddedeki Türk Telekom Binasının en üst kısmında

Akşamları yürürüz artık napalım ilk 1 ay eğitim sonra vardiyalı çalışılıyor ona göre ayarlıycam artık kendimi en kötü ihtimal sporyum varya spor salonu oraya yazılırım iş dönüşü sporu yapar dönerim eve diye düşünüyorum çünkü kilo almak istemiyorummmm

Çok teşekkür ederim benim zarif kızım...Ne mutlu bana...

Ağlattın beni şimdi;ama mutluluktan.Sağol var ol.HEPİNİZ EVLATLARINIZDAN HAYIRLAR GÖRÜN...

Sen benim balımsın hernekadar sık görüşemesekte kalbimde yerin ayrı buna eminimki bütün topik buna katılıyordur bizim sana sevgimiz senin sevginin bize yansıması okadar aplammmmmmmm

Sen benim balımsın hernekadar sık görüşemesekte kalbimde yerin ayrı buna eminimki bütün topik buna katılıyordur bizim sana sevgimiz senin sevginin bize yansıması okadar aplammmmmmmm

Hepimizin yüreğinden geçenlere tercüman oldun canım
Beyzus Abla olsun Zeynep Abla olsun bu topiğin Manevi Anneleri zaten
Bizimde içimizdekileri yansıttığın için ayrıca teşekkürler

tüm anne lerin anneler gününü kutluyorum
inşallah seneye topikte aNNE olmmak için kilo vermek isteyen arkadaşlarımada allah tez zamanda annelik duygusunu görmeyi nasip etsin

eşim malesef nöbette yokk kızım sabah kart yapıp içine duygularını yazmış ben tabi içinde bulunduğum bunalımıda katarak hönkürdüm resmen sabah sabah ağladım
allah gurbette annesinden uzak olanlara sabır versin

kızlarr Kadirliye eşimin kuzeninin düğününe gidiyoruzz , herkesi öpüyorum , Allaha emanet olun

HAFTANIN 1.si _________ - 2. 3 kg. _________ eterya :118:

HAFTANIN 2.si _________ - 2 .1 kg. _________ ayşe_C52
:81: :119: :122:

HAFTANIN 3.sü ________ - 2 kg. ___________ Chickpeas :124:

tebrık edıyorum kızlar maşallah 2 kg aşagısı yok bravo sz-ızlere:))

:119::119:
AYNURUUUMMM KIRMIZI kurdelayıda, mavı, sarı, pembe ,turuncu, yesıl ne renk boncuk ıstıyorsa takalım lutfen benden de bır çeyrek altın

Son düzenleme:
Topıgımızdekı butun guzell anneler anneler gununuz kutlu olsun canlarım:))
ınşallah bı gun bızde bakarız o duygunun tadına:))
:119::119::119::119:

Slm kızlar
bu gece brnim kız fenalaştı sabahta hastaneye getirdim şu an acilden yaziyorum cigeri iltihalplanmis büyük kızın zaten salı gelcektik ama erkenden geldik antibiotik veriyorlar damardan 10gün burda kalcam ne güzel anneler günü hediyem deilmi kızlar hasta olan kız anne seni 5yıldızlı otele getirdim diyor espri yapıyor resim çekip yukleyeyim albume burasinin manzarisi çok güzel
herşeyin Hayirlisi diyelim tatilden önce. Çek ap benim kıza iyi gelir insallah
bütün annelerin anne adaylarının anneler günü kutlu olsun

cok gecmis olsun canim gercetken cok dikkat etmek lazim
insallah kisa zamanda iyilesir

selam kizlar ben 2 gündür saldim gitti sormayin
dün kina vardi oraya gittik e malum tavuk hüplettim orda
cokda dengesiz beslendim cünkü kina uzaktaydi yol gittik bayagi baska sehire
bugunde dikkat edemedim hala yorgunluktan
ama yarindan itibaren full devam tabi

bu arada bütün anneciklerin ve olacaklarin, anneler günü kutlu olsun

çok geçmiş olsun toksincim Allah beterinden korusun çaresiz hastalık vermesin kimseye amaaann diyimm dikkat et kendine de canım tekrar geçmişolsunnn

MEĞER o ağzımızı şapırdata şapırdata yediğimiz bilumum lezzetlerin içinde gizli bir düşman varmış da haberimiz yokmuş! Önce bir biyolog okur maillerle haberdar etti hepimizi. Fazla ciddiye almamaya niyetlenmişken, bu kez de bir uzmana arkadaşım anlattı aynı olayı. Yazmak ise artık boynumuzun borcu...

Bu sinsi düşmanın adı Çin tuzu! Hemen her yiyecekte var. Özellikle şu bizim dönerlere koyuyorlarmış ki, müthiş bir lezzet versin de insanda defalarca yeme isteği uyandırsın diye. Hani artık rüyalarınızı Angelina Jolie'nin köfte dudakları yerine, sığır etinden yapılmış incecik bir çift yaprak döner süslüyor ya, işte bu meret tuz yüzündenmiş!

Sadece dönerde olsa yine iyi...
Özellikle yurt dışından ithal edilen peynirlerde, hazır çorbalarda, köfte harçlarında, dondurmalarda ve renkli yoğurtlarda da bol miktarda mevcutmuş.

Etkilemesi ise şöyle oluyormuş; Önce beyin komut veriyormuş damağımıza, 'şimdi sana bi yiyecek geliyor, tadını güzel algıla' diye. Damak dediğin, çoğumuzda artık hangara dönmüş, ne bulursak içine tıkıştırdığımız sıradan salak bir 'organımız!' Aynen uyguluyormuş o da verilen emri ve dönere, böfstrogonof muamelesi çekiyormuş anında! Tabii şimdi dönerciler ayaklanıp döner bıçaklarıyla mail kutumu kesik kesik edecekler. Ama hemen söyleyeyim, bütün yiyeceklere musallat olmuş bu Çinliler... Hangisini yesek lezzetliymiş gibi gelmesi bundanmış.
HHH Şimdi
biraz bilimsel takılalım; Çin tuzu'nun bilimsel adı MSG...
Bu maddenin en büyük özelliği Nörotoksin içermesi. Nedir bu derseniz; öncelikle kobra yılanının en büyük silahı! Hani yılan yanımıza yaklaşıp kıçımızı ısırır da öldüğümüzü hiç fark etmeyiz ya, sebebi bu maddeymiş işte. Hayvan zehri bize zerk ettiğinde, sinir uçlarımız tamamen paralize oluyormuş.
Bakın hayvan ama kibar, acı çektirmeden yapıyor. Bizim 'yılanlar' ise alenen yapıyorlar bu işi; sonrasında zehri yiyen kalp ve sindirim sistemlerimizin durmasına aldırmadan.

Tabii ki bu MSG'de büyük dozda zehirler yok. Ama zamanla ve çok tüketildiği durumlarda hepimizin sonu tahtalıköy. Çünkü yol açtığı hastalıklar şöyle; ALZHEİMER, PARKİNSON, HUNTİNGTON ve KANSER... Öldürmeyip süründüren etkilerini de şöyle sıralayabiliriz; yağ birikimi, doyma mekanizmasında bozukluk, obezite, böbrek ve karaciğerde önemli hasarlar...
HHH Şimdi
biraz ciddileşiyoruz çünkü çocuklarımız söz konusu; MSG tüketiminin en çok cipslerde görülmesi, evlatlar için gerçek bir tehlike. Sadece cips değil, aralarında tüm şekerlemeler, çikolatalar vs. de var maalesef.
Ürün üreticileri, 'Almayın kardeşim, yedirmeyin çocuğunuza, bize hükmetmeye kalkacağınıza kendi çocuklarınıza hükmedin' diyebilirler. Doğrudur. Ama siz de sattığınız mallara, "Hiçbir koruyucu madde içermez" yazısını nal kadar koyup, 'MSG içerir' notunu cücük kadar yazmayın.
Çünkü belli mi olur, sizin de çocuklarınıza laf geçiremediğiniz bir an gelir ve o imalatınızın tadına bakabilirler. Allah korusun tabii.

* * *alıntı alıntı alıntı

aman kızlar bilmiyorum bu konuyu daha önce konuştunuzmu ama ben görmüşken dayanamadım paylaşmak istedim mutlaka okuyun dayanamadığımız yiyeceklerin içerisinden neler var Allahlarından bulsunlar inşallah. kendi ellerimizle çocuklarımıza zehir yediriyoruz resmen yaaa

Son düzenleme:
ya sonunda dayanamayıp biçiftliğe taşınıcam kendi ekmeğimide sütümüde etimide yumurtsamıda kendim yapıcammmmmmm Allah o fırsatı verir inşallah valla ciddi ciddi düşünüyorummm

Geçende dislerden amaliyat oldu 3dene almizlardi ordan bişey kaptı heralde tursaricim

bizim oğlanında aslında genizeti ameliyatı olması alzım gece çok zor nefes alıyor burnundan ama korkuyorum böyel şeylerle karşılaşmaktan valla ne yalan söyliyeyim. benim oğluşum antibiyotik bile alsa haftasına tekrar hasta oluyor çünkü ben neredeyse 2 buçuk senedir antibiyotik ve pediatrik şurup kullanmıyorum ve maşallahı var valla çaylarla falan geçiştiriyoruz zaten ozamandan bu zamana bir yada iki kere grip oldu okadar.Aman sende dikkat etçünkü antibiyotikler bir yanı toparlaken öbür tarafı açıkta bırakıyor başka yerden hastalık çıkıyor ondan sonra

cnm. Büyük kız dogustan kas hastası cigerleri. Bizim gibi açılmıyor kasları zayıf diye biz mecbur kullaniyoruz. Minik Papatyama kullanmama calisiyom offfg offf ben minik Papatyam i ozledimmm nasıl durcam papatyamsiz getiremezlerde çiçek cikariyorya

Hanımlar biraz geç olsa da hepinizin anneler günü kutlu olsun :) Allah evlatlarınız ve sevdiklerinizle beraber niceeee niceeee mutlu anneler günleri görmenizi nasip etsin :)

merhabalarr topiğimin bütün annelerinin anne adaylarınn anne olmak isteyenlerin kısacası içinde anne ruhu taşıyan bütün bayanların anneler gününü kutluyorum kocaman sıcacık öpüyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…