- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydıın herkesee...anneler gününüz kutlu olsun kızlar yavrularınızla uzun sağlıklı mutlu huzurlu bi ömür geçirin inşallah..Benim gibi anne olmak için uğraşıp didinenlerin de Rabbim kucaklarını boş bırakmasın inşallah,bu kutsal duygudan bizi mahrum etmesin...
Hayırlı olsun baharcım olsun yürüşleri bi şekide hallederiz iş daha önemli şimdi çok sevindim senin adına..inşallah çok rahat huzurlu bi şekilde çalışçağın bi yerdir..nerden çağırdılar bu arada eğitimi nerde onu da bi söyleyiver=)))
benim de belimin ağrıcağı tuttu meğer son yürüyüşümüz olcakmış keşke çıksaymışız(
Beyzus aplammmmm öncelikle bu topiğin annesi olma görevini üstlendiğin için senin anneler gününü kutluyorummm ve diğer bütün annelerin anneler günü kutlu olsun hepiniz harika annelersiniz yada anne adaylarısınızzzzz sizi seviyorum iyiki varsınızzzz
Sen benim balımsın hernekadar sık görüşemesekte kalbimde yerin ayrı buna eminimki bütün topik buna katılıyordur bizim sana sevgimiz senin sevginin bize yansıması okadar aplammmmmmmm
kızlarr Kadirliye eşimin kuzeninin düğününe gidiyoruzz , herkesi öpüyorum , Allaha emanet olun
HAFTANIN 1.si _________ - 2. 3 kg. _________ eterya:118:
HAFTANIN 2.si _________ - 2 .1 kg. _________ ayşe_C52:81: :119: :122:
HAFTANIN 3.sü ________ - 2 kg. ___________ Chickpeas:124:
Slm kızlar
bu gece brnim kız fenalaştı sabahta hastaneye getirdim şu an acilden yaziyorum cigeri iltihalplanmis büyük kızın zaten salı gelcektik ama erkenden geldik antibiotik veriyorlar damardan 10gün burda kalcam ne güzel anneler günü hediyem deilmi kızlar hasta olan kız anne seni 5yıldızlı otele getirdim diyor espri yapıyor resim çekip yukleyeyim albume burasinin manzarisi çok güzel
herşeyin Hayirlisi diyelim tatilden önce. Çek ap benim kıza iyi gelir insallah
bütün annelerin anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
Slm kızlar
bu gece brnim kız fenalaştı sabahta hastaneye getirdim şu an acilden yaziyorum cigeri iltihalplanmis büyük kızın zaten salı gelcektik ama erkenden geldik antibiotik veriyorlar damardan 10gün burda kalcam ne güzel anneler günü hediyem deilmi kızlar hasta olan kız anne seni 5yıldızlı otele getirdim diyor espri yapıyor resim çekip yukleyeyim albume burasinin manzarisi çok güzel
herşeyin Hayirlisi diyelim tatilden önce. Çek ap benim kıza iyi gelir insallah
bütün annelerin anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
Geçende dislerden amaliyat oldu 3dene almizlardi ordan bişey kaptı heralde tursaricim
cnm. Büyük kız dogustan kas hastası cigerleri. Bizim gibi açılmıyor kasları zayıf diye biz mecbur kullaniyoruz. Minik Papatyama kullanmama calisiyom offfg offf ben minik Papatyam i ozledimmm nasıl durcam papatyamsiz getiremezlerde çiçek cikariyoryabizim oğlanında aslında genizeti ameliyatı olması alzım gece çok zor nefes alıyor burnundan ama korkuyorum böyel şeylerle karşılaşmaktan valla ne yalan söyliyeyim. benim oğluşum antibiyotik bile alsa haftasına tekrar hasta oluyor çünkü ben neredeyse 2 buçuk senedir antibiyotik ve pediatrik şurup kullanmıyorum ve maşallahı var valla çaylarla falan geçiştiriyoruz zaten ozamandan bu zamana bir yada iki kere grip oldu okadar.Aman sende dikkat etçünkü antibiyotikler bir yanı toparlaken öbür tarafı açıkta bırakıyor başka yerden hastalık çıkıyor ondan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?